Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Revin, dupa o seara zbuciumata de ganduri care mai de care mai contradictorii... Dupa o discutie la tel. cu Oana, care ne-a dat (cel putin mie) un sentiment de calm si siguranta, iata-ma-s, pregatita sa intampin cum se cuvine primavara si week-endul!

Carmencita, stiu la ce te referi tu...esti o dulcica. noi doua am vorbit mai demult despre ideea asta... Stiu cu ce viteza fugeai si fugi de ea si aveti toate motivele, si tu, si Oana. Crede-ma ca pana de curand si eu mancam nori, dar dupa ce am studiat pe toate fetele problema, mi-am dat seama ca laparo ar putea fi pt. mine un raspuns la framantari si incertitudini. Iar chiar vrea cu tot dinadinsul sa facem laparoscopia, dar nu ne-am sincronizat deloc lunile astea in materie de program...el fiind plecat din tara, iar cand era el disponibil, eu tocmai ce ovulasem si era pacat...

Stiu ca am zis ca nu vrea nimeni sa ma opereze... Eram si necajita, m-am exprimat aiurea, de fapt T. imi vorbeste despre asta de fiecare data, cred sunt inoculata deja Sunt un pic panicata ca trece timpul, iar eu vreau sa o fac cat mai repede, ca in vara nu pot sa o fac, voi avea multe probleme la serviciu, urmeaza o perioada ff grea si nu vreau sa-mi iau
Dar rezolvam noi cumva...

Si totusi, ce s-o fi intamplat cu noi de ne-am dereglat luna asta asa, toate? Carmencita, sa punem totul pe seama schimbarii de anotimp? ca ar mai fi si utrogestanul asta care ma deruteaza....

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns M Oana spune:

PRIMAVARA

Imi miroase a-nceputuri
Simt cum renasc zeci de fiori,
Vad lumina cum se-ntoarce
Si te-au soptindu-mi dulce.

Sa-nfloresc cand stiu ca maine
Ne intoarcem in tarane?
Chiar de-as inflori o clipa,
Clipa asta-i RAVISANTA!

Si-am sa vreau eu sa mor maine,
Pentru-a-nflori poimaine!
Si fact pact cu efemerul,
Stiind prea bine care-i pretul.

Vrei sa infloresti cu mine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

fetelor, iata pe scurt situatia: azi eu consider ziua 2, oricum a venit CM ca lumea, cu dureri si scurgeri abundente.

Am suna-o pedr. Moisa, care m-a trimis sa fac o eco, sa vedem daca nu am chisturi, Iata rezultatul de la eco: uter dimensiuni 42/58/46 mm, cu ecostructura normala, endometru 4,7 mm grosime liniar, ovarul drept 15/24 mm cu 2 foliculi de 5 si 7 mm. Ovarul stang 21/25 mm cu 1 folicul de 13/18 mm diametru. Am sunat-o pe Moisa si i-am spus rezultatul ecografiei. Mi-a zis, cam cu jumatate de inima, sa fac stimulare cu comifen 1 pastila pe zi in zilele 3-7 si din ziua 6 sa iau un estrofem pe zi pana in ziua 11, cand ma duc la ea la eco. Voi ce ziceti de datele astea? Moisa a zis ca acel folicul de 13/18 mm este mai probabil un chist, mai ales ca sunt ziua 2. Dar nu cred ca a tinut cont de faptul ca scurgerile au inceput acum 6 zile, asa ca... Cred ca in z.9 voi face o noua eco la mine in oras si daca mi se pare ceva ciudat o sun, ca sa nu trebuiasca sa merg in z11 de pomana pana la Bucuresti.

Vestile mele nu sunt prea bune, dar asta e. Continuam cu speranta sa ne luptam pentru visul nostru. Acum fug sa vad ce ati mai scris.

Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyalo spune:

fetele
Nu am mai intrat pt. ca am avut pb. mari de tot in familie..poate o sa creez un subiect la generale...
Raportez... azi..ziua 3..
Eu trec printr-o pasa extrem de proasta...am primit niste vesti groaznice despre cumnatul meu... ( boala) ...sora mea fiind insarcinata in aproape 3 luni!!
Subscriu si eu...dereglare mare...CM de 35 zile...dar nedureros si...f. bogat cantitativ...
Nush sincer sa vedem daca voi gasi puterea sa fac luna asta inseminare..imi dau seama ca viata asta e doar un fum...azi esti...maine nu...
Scuze..io sunt optimista de fel..insa in situatia data...sunt cu moralul la pamant!!!( si off-topic)
In limita timpului voi mai intra...de citit sigur..de scris..doar daca e cazul!!!
Poate cand voi trece peste...si ma voi impaca cu ideea...sa fiu mai vorbareata!! de 2 zile nu mai pot dormi!!! mi-e frica!!!
Suna groaznic...stiu!!
Dany

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

Dany... te rog eu, fii tare, fata scumpa Lasa gandurile rele deoparte si dormi noaptea, ca altfel iti faci rau. Trebuie sa se rezolve cumva situatia... ai grija de sora ta si consoleaz-o, de fapt incurajeaz-o, ca sigur are mare nevoie, fiind si insarcinata... Stiu ca e o problema extrem de delicata, cand la mijloc e viata cuiva drag...dar trebuie sa va rugati si sa sperati. si astept sa aflu ca va fi mai bine.

Of, prea multe vesti triste...

Tabi, poate ca de fapt nu erai ziua 2, ca doar ai tot sangerat de mai multe zile, de aia o fi foliculul atat de mare pe stanga... Eu zic ca totusi e de bine. Fa neaparat o eco la tine in oras peste cateva zile, ca sa fii absolut sigura ca nu e nici un chist, si in functie de asta vezi in ce zi e bine sa vii pt. ISA. Daca la eco la tine nu au zis ca e chist, poate ca nu e...la urma urmei Moisa nu are cum sa-si dea seama prin tel... Deci pana la urma inteleg ca faci stimularea?

Mari-Lu, frumoasa poezie...si trista...

"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Veronici cu intarziere primeste si felicitarile mele..abia acum am intrat si am vazut! Sarcina USOARA si un BEBIC SANATOS sau chiar mai multi iti doresc..Ma bucur mult pentru tine!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
ce zi schimbatoare... ma simt tare ametita...voi, cum va simtiti?
tabi, sigur nu esti ziua 2! ce bine ca ai gasit-o pe dr moisa! nu vei scapa luna asta! gata, sa termini cu prostiile, da?
hai, iti tinem pumnii!

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Buna, dragelor!
Abia acum rusesc sa va scriu...Tabi, imi place mult atitudinea ta! Stiu ca nu e usor, cred ca fiecare dintre noi intelege asta, dar te admir pentru vointa ta!
Danotino, multa sanatate cumnatului tau si sper din suflet sa se rezolve totul cu bine!
Eu am fost azi dimineata la eco si rezultatul a fost cred destul de slabut, desi dna dr. nu mi-a dat de inteles asta: ovarul stang - 1 folicul 17.6, iar endometrul doar 7 . Asta in conditiile in care azi a fost z13 E cam putin, nu? Eu nu stiu exact care trebuie sa fie val., dar parca de la voi am auzit niste val mai frumoase in z13...Oricum planul este: abia maine si poimaine...adica z14 si 15...Dar e ciudat ca de cateva ore ma doare subtil exact ovarul stang!...Va jur ca nu mi se pare!...Asta e! Eu sunt hotarata sa fac ce mi-a zis dr....desi sotul s-ar putea sa aiba alte planuri ...
Cum sa fac sa aflu care ar fi valorile bune la endometru pentru z13??? Mai incerc prin arhiva, poate gasesc ceva...Oricum, nu cred ca bantuie nimeni pe forum la ora asta, azi...
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danotino spune:

buna!
adelamaria, despre ce cumnat este vorba?

danotino

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelamaria spune:

Ufff, Danotino, asa e! Incurcai, mama, borcanele da' rau de tot! ...Ca am confundat nick-ul tau cu cel al lui Dany... Sa vezi acu ce mi-o iau ...Scuza-ma, te rog, sunt dusa cu capu' azi...Si nici miel n-am de unde sa dau... Da pot sa dau o cafea cu prima ocazie Ce zici, ma scuzi?

Mergi la inceput