Superpacientele visatoare si gravidute - dr. Moisa
Raspunsuri - Pagina 3

mari-lu spune:
Felicitari Veronici!!!Sa ai un BB sanatos si o sarcina usoara,dupa atata asteptare.
Test negativ!Eu abia azi ziua 1, mi-a venit la 29 zile,iar luna viitoare nu pot face inseminare pt ca sotul pleaca chiar la ovulatie in delegatie!Si asa aveam sanse mici!

Tabitha spune:
Amely: si eu tare m-am mai suparat azi. Dr. mea lipseste iar de la spital, asa ca luna asta ma paseaza frumos. Am incercat sa sun o alta dr., dar are mereu mobilul inchis. Ce ma fac? Pierd o luna de pomana??? Vezi, asa e cateodata. Mie mi-a venit ciclul, dar parca nu e ciclu, e mult mai redus cantitativ. Ce sa mai cred? Care este ziua 1?
Si chiar de-ar fi sa pierd luna asat si sa pierd pariul cu mine, voi incerca sa continui, sprijinita de sotul meu.
Incearca sa iti mai faci o programare la dr. T. si sa-l convingi sa-ti faca laparo luna urmatoare, asta in cazul in care mai vine invazia roshie.
Mari-lu: eu as fi fericita daca as putea zice: azi e ziua 1. Habar nu am ce sa mai cred despre corpul meu. A luat-o razna total. Congeleaza niste sperma si incearca sa faci inseminare si luna asta. Nu ar fi aceasta o posibilitate?

danotino spune:
buna!
tabitha, nu fii trista! ce se intampla azi cu toata lumea? multumesc pentru ajutor. esti o dulce.inca n-am sunat la cabinet...
danotino

Tabitha spune:
Danotino: nu stiu ce se intampla, am vazut la TV un reportaj despre Laura Stoica si plang intr-una. Nu e drept. Chiar nu e drept. In rest mi-a venit CM, dar f. putin cantitativ si de culoare f. inchisa. E clar, sunt trista. Foarte trista. Sper ca maine sa fiu intr-o stare mai buna.
Va urez week-end linistit.

danotino spune:
stiu, nu este drept!
vorbeam astazi cu colegele despre tragedia asta si despre viata. ne gandeam ca asta a fost misiunea lor pe pamant...sa se gaseasca, sa se iubeasca, sa fie fericita ca in sfarsit va face un bebe si sa ne lase muzica...
danotino

Amely spune:
Mari-Lu, de ce spui ca si asa aveai sanse mici? poate ca daca faci cum zice Tabi, n-ar fi rau, macar stii ca ai incercat, n-ai stat degeaba...iar daca nu, cine stie ce surprize iti rezerva luna aprilie? Iepurasul sta la panda... sa nu mai fi suparata.
Veronici, cum stai cu ?
Rezista pe baricade, caci asta se pare ca e un semn foarte bun, ca micutul va ramane acolo in burtica mamei, vreo 9 luni
Ai grija de tine
Tabi, cum asa, sa inteleg ca Moisica nu va fi disponibila luna asta? Si la cine ar vrea sa te paseze? poate nu-i dracu' chiar atat de negru pe cat pare...
Cateodata stau si ma gandesc cat de mult se comprima timpul pentru noi, cele care ne luptam luna de luna cu infertilitatea... si mie fiecare luna care se scurge fara II mi se pare un dezastru, de parca n-ar mai urma si altele... Dupa care imi trece, si o iau de la capat luna urmatoare, cu sperante si vise frumoase, care se spulbera fie cu un test in mana, fie cu Scufita Rosie in chiloti, vorba lui Cata... Oricat am nega noi, ne-am legat total si iremediabil viata de asteptarea acestor ingerasi...care se lasa asteptati cu atata incapatanare. Numai ca viitoarele lor mamici sunt mult mai incapatanate decat ei, si ii vor aduce cumva pe fagasul cel bun
Off-topic:
Astazi, dupa un moment de revolta nejustificata, pentru care mi-a fost chiar rusine cateva ore mai tarziu, am facut un bilant al celor trecute si prezente din viata noastra, si am realizat cat de bun si de ingaduitor a fost Dumnezeu cu noi pana acum. Mi-am dat seama ca n-am nici un drept sa-i reprosez ceva, in comparatie cu oamenii cu adevarat napastuiti din intreaga lume. Si sunt convinsa ca multi dintre acesti amarati, nici macar nu se gandesc sa ceara sau sa reproseze cuiva, ceva. Sufera in tacere si isi poarta crucea, de cele mai multe ori, nemeritata. Si mi-am promis sa nu ma mai iau de piept cu soarta niciodata, ci sa ma impac cu ea si sa o respect, si poate se va revansa vreodata fata de mine, daruindu-mi un copil, cand va considera ca merit.
Citesc atat de multe lucruri frumoase aici pe forum, despre reusite acolo unde nu mai exista pic de speranta, incat imi spun mereu: toate la timpul lor, cand vei merita si tu cu adevarat, vei primi fara sa ceri. Da, stiu ca toate avem prietene care pare ca au realizat in viata absolut tot, fara prea mari eforturi: cariera, sot, copii, vila etc. Dar toate au un pret, mai devreme sau mai tarziu. Se pare ca in cazul nostru, cele care ne dorim copii, rabdarea si echilibrul interior sunt cheia reusitei. Iar intre timp, sa nu uitam sa zambim si sa luptam pentru a pastra ceea ce avem. Toate aceste lucruri care acum ne pot parea cuvenite sau normale, ne fac viata minunat de frumoasa...
Scuze daca v-am plictisit cu mesajul asta lung, care de fapt nu spune nimic, era doar o cugetare a mea, facuta dupa o zi de vineri, 10 martie...
Sa aveti o seara frumoasa si un week-end asa cum vi-l doriti
"...mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."
Pozici cu noi

Carmen.cita spune:
AMELY, imi place cum gandesti... mesajul tau m-a impresionat... asa este, luna de luna ne otravim sufletul cu dezamagire... cand viata e atat de frumoasa, e minunat mai ales faptul ca nu stii ce surprize iti rezerva viitorul. Cu bune si rele trebuie sa intelegem ca asta e darul cel mai de pret, si ca trebuie, cu fiecare zi care trece sa invatam sa traim.

Tabitha spune:
Amely: dr. mea este Bucur, la Moisa am fost luna trecuta pt. ca dr. Bucur plecase in strainatate. Azi am sunat-o pe Bucur si mi-a zis ca se opereaza (sau s-a operat deja) si nu stie daca ajunge la spital pana ar trebui sa fac eu IAD luna asta. Asa ca am hotarat sa incerc sa vorbesc cu Mois, dar are mobilul inchis. Nu stiu ce sa fac... O sa sper, ca speranta moare ultima. Si o sa ma rog sa dati numai vesti bune.

M Oana spune:
Te-ai supara daca Te-as ruga
In taina dorinta-mi asculta?
Inalt spre Tine asta ruga
Si ma inchin cu umilinta,
Caci nu-s decat o biata sluga,
Ce de la Tine-si ia speranta.
Credeam ca stiu ce e durerea,
Dar azi aflat-am, din pacate,
Cam ce inseamna incercarea
Ce sufletul ti-l pustiieste
Si de aceea Iti cer puterea