Nazdravani de aug -sept 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 9
danat spune:
Salutare la toate lumile, din fuga, printre treburi....
Apropos de plins, eu cand ma fac ca pling, sau cand pling rilii de spume, Raduc se uita putin nedumerit la mine dupa care incepe sa rada, ca si cum "hai mai mami, nu te mai prosti...."
Noi suntem in schimb campioni cu "Ba da!" (pe post de intarire a lui NU!!!
) de ex:
"- Radu hai la baie!
- Nu!
- Am zis ca mergem la baita!
- BA DAAA!!!!"
Pup fetele si we placut!
P.S. Daca e frumos in we noi mergem la nisip la cca 100 m de roata din Herastrau, e un loc ingradit de copaci si verdeatza. Daca veniti pe acolo noi suntem de obicei intre 11-13.
Pupilici!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
Sasha.p spune:
Dragilor, ne laudam si noi un pic ca eu nu imi mai incap in piele .... uitati-va pe prima pagina la site ca suntem la fotomodele.....
Danat - te referi la leaganele din partea stanga a Rotii de pe aleea principala dupa roata ?
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
danat spune:
Anca (sasha) ce scump este Horia-Alexandru in poza de pe home
O frumushatza de baiat!
Da, aleea principala, lasi roata pe dreapta si mai mergi un pic dupa care faci stinga. E un loc cu pietris si un dimb cu nisip.
Daca mergi da un bip si la fata!
Dana
mama lu'
mihaela_s spune:
Diana are varicela! E ca un dalmatian, fara exagerare are peste 100 de bube...pe pleoapa, pe buze, in cerul gurii!
O manaca foarte tare dar e rabdatoare, nu se scarpina.
Silvia e vacciinata de anul trecut, stiu ca asta nu garanteaza ca nu va face si ea, dar mi-e groaza! Uoooof!
Am ramas la vechiul job, au fost muuuuulte de luat in calcul, dar am ales varianta care am considerat ca e mai buna pentru noi.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
cristinamh spune:
sasha, felicitari mai!!!
danat, da' alt nisip mai aproape nu aveti?? io numai cand ma gandesc la roata din herastrau ma ia ameteala rrraaaauuu de tot.. ca deh, data trecuta fusei pieton pana acomo, si mi se pare ca-i pusa la marginea bucurestiului.. cel putin fata de mine
...
cu alte cuvinte, ne organizam sa strangem randurile??
io we asta nu ma inscriu, maine avem de umplut frigiderul, ca bate vantul, iar duminica o scot nasii pe iris la biserica...
mihaela, dar diana nu facuse vaccinul?? dezi.. imi amintesc si io cum eram, tot cam pe la varsta asta... si ce-am urat crema aia mentolata, sa lesinam de la ea...
ps. la noi chestia cu plansul nu tine. a inteles atat de bine schema cu prefacutul c-o exerseaza el... adica.. vrei ceva, iti arata el cum sa plangi!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana spune:
Sa vedeti ce faza azi. Emma e f. interesata de manualul meu de anatomie dupa care invat eu. Se uita, da paginile, vede oase, muschi, miini, picioare:). Ajunge la un desen, vedere inferioara a bazinului unui barbat, cu muschii anusului etc si, bineinteles, cu penisul. Se uita si eu o intreb ce vede acolo. Imiediat isi pune minuta la pasarica si imi zice cucu:), apoi se rusineaza si pune capul in jos, asta dupa ce eu am inceput sa zimbesc si sa ma mir cu ta-su ca ea deja observa la gradinita baieteii. Apropos de asta, ei au o toaleta fara usa si mor de ris cind ii vad asezati la rind (au un sg wc) cu pantalonii in vine si funduletele goale.
Si ma bucur si eu ca am reusit sa o invat vreo 6 culori si asta numai si numai pentru ca i-am cumparat niste inele cu pietre colorate de fetite, de jucarie, normal:), si atita le-a mai foit si si le-a pus pe toate degetele (numai 10 din 15
), dar macar a meritat ca s-a aratat interesata de culori.
La puzzle cu 25 de piese e din ce in ce mai buna. Cu f. mici interventii reuseste sa le faca singurica (alea pe care le-am facut impreuna de citeva ori deja) pentru ca sint destul de grelute mai ales ca nu au desenul separat dupa care sa se ghideze.
Si cum saptaminile astea din urma m-am tot stresat ca Emma nu recunoaste literele etc, azi m-am dus si am intrebat-o pe rusoaica ce ar trebui sa stie un copil la virsta asta...m-am referit la litere si numere. Cica de abia pe la 3 ani jumate ar trebui sa le recunoasca, dar ea insista sa faca asta pentru ca sint unii care le stiu (putini, dupa cite am vazut). Asa ca m-am mai linistit si mi-am zis ca pina la 3 ani jumate sint sigura ca Emma le va stie. Deja stie sa spuna citeva litere in cintecelul ABC, deci chiar nu imi fac probleme. Oricum, acasa am intrat in priza si repetam in fiecare zi. Din iulie o mut la gradinita cealalta, mai ales ca vad ca Emma a inceput sa aiba accent rusesc
: mouth e maus, zice v in loc de w in unele cuvinte. Am inteles ca educatoarea de la grupa urmatoare e tot rusoaica, asa ca zic pas la gradinita asta. Vreau sa invete copilul meu engleza ca lumea:). Nu pot sa zic ca nu a facut rusoaica treaba buna pina acum, dar, dupa cum am vazut la gradinita cealalta, se pare ca sint mult mai activi. Marti ar fi trebuit sa ma duc sa o vizitez, dar duminica seara si luni a avut Emma febra aproape de 40C (nu stiu de la ce, mai ales ca i-a trecut in 2 zile) si marti nu m-am dus. O sa ma duc saptamina care vine.
Mihaela, urez Dianei sa-i treaca mai repede boala si fara semne!! Bafta!! Eu am ramas cu un semn pe burta si unul pe frunte de la scarpinat, de cind eram mica.
Sasha, felicitari pentru fotomodel:)!
poze 1,2,3,4,5,6,7
mihaela_s spune:
Nu, numai Silviei i-am facut vaccinul, din pacate
.
Saraca Diana, are si in palmi si pe talpa bube, abia poate umbla...
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
danat spune:
Mihaela_s sanatate Dianei, sper sa suporte cat mai usor, ce sa zic...uooof! Iar Silvie sper s-o fereasca Dumnezeu de boala si sa ramina ok!
Cristinamh in putinele momente pe care le petrecem cu Raduc vrem sa il facem sa se simta cat mai bine, asa ca incercam sa-l scoatem la aer (cat mai) curat. Oricum mai curat decat pe Mosilor
. In fiecare zi bona il plimba tot pe aici si respira saracutzul destul praf. De-aia alegem sa mergem acolo...nu mai zic ca ne si place parcul in mod deosebit! Stiuca e f greu sa ajungi pina acolo pieton, cu 2 copilasi, asa ca nu-ti reprosez nimic!
Apropos azi nu am fost, asa cum am scris, pentru ca ne-am repliat din cauze de vreme, a plouat mult si ne-am gandit ca nisipul e imbibat asa ca nu avea nici un rost!
Daca azi nu mai ploua, 99,9% suntem maine dimineatza la locul faptei.
Si apropos de ce povestea Iuliana despre litere, etc, constat ca Raduc al meu nu stie sa vorbeasca, dar recunoaste cifrele! Stie zeo = 0, duoi = 2, patu =4, sase = 6, opt = 8. Hihi, acum constat ca sunt numai alea parele
Asta nu de lauda, ci asa, ca chestie, nu vrea sa vorbeasca da vrea sa numere 
Dana
mama lu'
cristinamh spune:
danat, nici ca motorizat de pe la republica nu-i aproape... da' daca facem tot pe-acolo "reuniunea" (apropo, luat la picior
si mie mi-a placut parcul, pacat ca e departe
), si cred ca stiu si de ce loc de joaca vorbesti.. ca am trecut si noi prin vreo 2 inainte sa ajungem la roata.
mihaela, ce mila mi-e de diana... mama ma pusese sa tricotez cand am avut varicela, ca sa-mi tin mainile ocupate si sa ma gandesc la cati ochi scad si cresc. nu stiu daca merge, sau daca poate cu cate basicute zici tu ca are...
ca tot vorbiti de invatat, azi la topogan era un baietel de-o seama cu andrei. care se tot ruga de fi-miu sa se joace cu mingea. normal, andreinu voia, da' tzopaia in continuare ca un ied pe terenul ala. si nu ca nu stie sa dea in minge, ca mai jucam fotbal in casa, amandoi, da' u avea chef. eh, bunica pustiului incepuse sa comenteze, ca dupa ce ca nu vorbeste, nici nu mingea nu stie sa se joace... ma cam manca undeva sa ma iau de ea, ca punea botu' si husbandu la observatiile ei... eram si io curioasa daca al ei navigheaza pe net si-si poate pune muzica dintr-un pc oprit complet.
nu va mai povestesc ce-mi aud urechile pe-aici pe la bloc, mai ca-mi vine sa-mi iau carut de gemeni si sa bat cei 2-3 km pana in IOR de doua ori pe zi!
si acum ca tot veni vorba de pc, va reamintesc ca piticii nostri au implinit 2 ani juma' si io n-am mai primit poze pt site... da' nici una! si nici confirmari ca ati terminat de copiat cantecele, ca sa mai pot pune... o sa reiau zilele astea lista sa vad cine n-a scos un cuvintel, sa-i reamintesc.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ankalaura spune:
Mihaela - ooofff, ssaracuta Diana! Ii dorim sa treaca repede. Am vazut ca ai postat si la 'parintii intreaba'. Noi i-am facut Elizei vaccinul anul trecut, exact cand a aparut varicela in gradinita. Si inainte si dupa vaccin au mai aparut cazuri (nici nu mai stiu, parca au fost vreo 4 in total), si Eliza n-a avut nimic, desi intrase in contact cu respectivii copilasi. Nu e chiar totuna, pentru ca varicela e contagioasa cand erupe, iar la noi au fost chemati imediat parintii copilasilor respectivi, la voi fetele stau impreuna, dar eu una cred ca Silvi nu va lua. Eu pentru Eliza, ma gandesc, daca l-o face, sa il faca mai tarziu, nu acusica.....
Anca - felicitari pentru aparitia pe prima pagina! Ce ochi expresivi are piciul! Bai, dar mai lasati copilului putin plete, parca-i in armata SAU!
Ce activitati mai au copiii vostri?
Noi am fost in parc si ieri si azi, cateva ore bune in fiecare etapa, dar la noi, in Tei, unde parcul e chiar curat si sunt leagane destule... Ce arsenal luati voi de obicei? Noi aveam ieri asa: iribal ('sticla cu baloane'), creta colorata, rucsacul cu smekerii pentru nisip (vreo 2 galeti, 2 lopeti, vreo 7 forme, grebla,...) iar azi am renuntat la iribal si am avut bicicleta. In dotare luam o sticla cu ceai (de doua zile tinem bibe doar pentru laptele de seara!), o banana, doua prijiturele (Kinder Delice sau de la Chipita), un corn magic sau biscuiti. Servetele umede si servetele uscate. Venim cu buzunarele pline de nisip si toate hainele merg direct la cosul de rufe. ne convine mai tare cand e nisipul umed pentru ca ies forme mai faine. In saptamanile urmatoare vrem la teatrul de papusi, dar trebuie intai sa cercetez sa fie vreun spectacol mai interesant...
Acasa Eliza se mai uita la desene, asta e, nici noi nu reusim sa ne petrecem mereu timpul cu ea, si a inceput sa prefere jocurile jucariilor. I-am luat mai multe jocuri, un fel de Piticot (ne descurcam mai greu cu el, ca nu are rabdare sa ii vina randul sa dea cu zarul, si nici nu respecta sa mearga inapoi, dar o distreaza sa joace cu mai multi pioni), un Sapientino (un fel de teapa, intr-o cutie imensa, niste planse mititele... dar ma rog... marketing...) - la asta imi place ca exerseaza si notiuni simple, pentru varsta ei, dar si mai complicate, pentru 4-5 ani. Am mai scris si eu pe la 'parinti'... sa va intreb si pe voi: ati luat vreodata ceva de la Minimax? Am vazut un joc din asta cu traseu, cu zar, cu un zar mare colorat si inaintarea se facea pe culori, nu pe cifrele zarului, mi s-a parut super, am vazut numai o data reclama, apoi n-am mai prins....
N-as vrea ca pe fi-mea sa o prinda febra Barbie - deocamdata nu o prea intereseaza nici papusile, ci doar doi bebelusi pe care ii tot plimba si leagana. Si nu vreau sa puna mana pe calculator. Eu urasc jocurile pe calculator!
Va pupam
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare