Nazdravani de aug -sept 2003 (70)
Raspunsuri - Pagina 10
cristinamh spune:
of, io azi era sa-l ratacesc pe andrei. ![]()
.
erau nasii lu iris la noi, baietii vorbeau, iris plangea, io incercam sa linistesc fata, nasa si ea se zgaia la copila...
si intr-o fractiune de secunda n-am fost atenta la andrei...
<<io is obisnuita ca atunci cand intru incasa sa incui usa dupa mine, ca andrei a invatat s-o deschida. numai ca acum nu am intrat eu ultima.

am linistit fata, era liniste, eram sigura ca andrei se joaca in balcon...
nu stiu daca au trecut 3-4 minute, ca mi l-a adus o vecina, ca plangea pe scari dupa mami...
si acum tremur... ma gandesc cu groaza ce-as fi facut sa vad eu ca nu mai e in casa... nici acum nu realizez cu adevarat

Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
oana_noemi spune:
Cristina, ma bagi in sperieti! si Erik se joaca singurel si suntem tentati si eu si Calin sa nu-l supraveghem, iar ei pot face o mie si una de traznai, mai ales ca sunt la varsta cand experimenteaza tot si le vin uneori niste idei, pur si simplu nu realizeaza pericolul!
Eu am ajuns la concluzia ca am o maimuta mica, Erik imita foarte mult, mai ales daca ii place de cineva il imita. Intentionez zilele astea sa-l duc la intepat, trebuie neaparat sa-i fac analizele, pentru ca e foarte slabut iar cu pofta de mancare e la pamant.
Va citesc si revin cu vesti.
Sisi spune:
Cristina, vai de capul meu, te inteleg... eu intr-o zi am pierdut-o prin curte (se ascusese dupa masina) si am avut o clipa senzatia doar ca e poarta deschisa ... era sa clachez pe loc, fara preaviz.
Putem sa ne laudam si noi ca stim toate numerele pana la 9. Nu stie sa numere singura decat "doi, patu, doi patu..
" dar daca le vede le recunoaste pe toate. Stie si destul de multe litere, ii deschid un word, dau pe litere maaari si ea apasa cate una pana face un rand doua, apoi STIE sa le stearga si sa o ia de la capat cu alta litera. Uite asa le-a invatat fara sa depunem noi vreun efot.
Acu' chiar la naviat pe net nu am ajuns... ![]()
In week-end am fost la vaccin si minune, nu a facut nici pic de febra. E bine, nu?
Duminica am fost in parc unde s-a aratat copilul mai iute ca de obicei pe la tobogane, slava domnului ca isi mai da drumul dovleacul la alergat, ca tare e sedentara. Ar sta cu fundul in fotoliu la desene toata ziua...
Vad ca voi ati ajuns la gradinite rusesti sau nu
, Danat are bona, ma pun si eu la curent cu noutatile... Nu stim ce sa facem, oare sa o dam la gradinita din toamna? Voi ce veti face si ce credeti?
http://community.webshots.com/user/sisi03
oana_noemi spune:
eu cred ca voi face o varianta combinata, gradinita 4 ore si bona dupa amiaza si ca back-up in caz ca se imbolnaveste copilul, ca eu nu pot sta acasa cu copilul, din pacate in cazul acesta!
danat spune:
Azi l-am inscris (e un fel de a spune, ca doar am lasat copii dupa buletine si certificatul lui de nastere) la gradi Scooby Doo. Inca am impresii bune despre gradi asta. Sper sa imi ramina asa si din toamna, caci de la 1 septembrie vreau sa-l ducem, cu toate ca e deschisa non stop peste vara. Am emotii, sper sa fie o alegere buna, pentru binele puiului mic.
Sisi apropos de "doi, patu" si Raduc le zice mai des pe astea doua, mai ales cand se uita pe telecomanda si zice el citeste butoanele.
Mai fetelor dar voi n umai postati poze cu puii vostri??? Ma refer la Sisi, Oana-noemi si cele care ne viziteaza mai rar... 
Hai bagati, bagati!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
cristinamh spune:
danat, puseram noi ceva poze noi, ma chinui acum sa pun un film cu copiii... cum radeau ei amandoi aseara
. inca ma chinui s-o filmez pe fi-mea cum se intoarce, brotacelu' lu' mama...
sisi, io zic gradinita, chiar si la program scurt. face minuni...
intrebare de 10 puncte, ce face gasca in we
???
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
gabgabriela spune:
Buna mamicilor ,
Intru si eu sa va povestesc ce spaima ne-a tras Héloise sambata noaptea .Era racita , facuse febra, si seara , am chemat doctorul ,caci mi-era teama sa nu aiba vreo infectie.Deci vine doctorul (avea 39,4) ii punem compprese reci (luase deja paracetemol de 2 ore) si dupa 20 min ,in ciuda eforturilor noastre ,febra urca la 40,3.Si face convulsii E impresionant !Au chemat salvarea, mers la spital stat 2 ore ,ca apoi ,dupa cateva teste neurologice , sa ne dea drumul acasa .Ca cica nu-s grave , ca sunt in caz de febra mare !
Acum vin si eu cu o intrebare :Copii vostri au avut asa ceva ?Eu nu am avut cu celelalte fete !E ff impresionant !
Si de iesit din casa !!Héloise mi-a facut figura asta-vara .Eram la bibloteca , ii citeam mijlociei o poveste si dupa 2 min nu o vad !O caut repede!Ei bine, iesise din bibloteca!Era cald si lasasera usa deschisa! Nu va spun , ce frica mi-a fost.Ma gandeam ca ar fi putut ajunge in strada!!
cristinamh, Eu habar nu am cum e cu pozele puilor nostri .ce tr sa facem ,ptr a ii "afisa " in albumul nazdravanilor ?
Si va pun cateva poze de la serbarea Adelinei (mijlocia) .Tema a fost "copii din toata lumea" si eu am deghizat-o in romanca !Au dansat dansuri din mai multe tari si apoi a fost ploaie de confetii.
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/gabipapaianni/detail?.dir=e1d9&.dnm=5ab5.jpg&.src=ph
Va salut pe toate si va urez o sapt cu soare !
gabgabriela spune:
scuze: acum am vazut cum am scris bibloteca, in loc de biblioteca !E de neiertat !Graba ,de ! tr sa pregatesc masa fetelor! va las !!!
mireaf spune:
salutare fetele!
si eu pe aici o fuguta, ca dorm copiii.
citeam ce scrieti voi despre gradi. Danat, de ce nu incerci din vara sa vezi cum se adapteaza Radu? Asa, ai mai avea timp sa mergi in alta parte, desi va doresc o adaptare usoara si placuta aici, mai ales ca va place.
Sisi, si eu zic pro gradinita, altfel devine f dependenta de voi. Si apoi, am o imagine in minte cum fetele noastre vin de manuta impreuna de la gradi
...poate bat campii
Noi n-am ajuns inca la gradi, suntem super ocupati si doar in we liberi (un fel de-a spune). Parca am emotii sa nu gasim loc.
Oana_noemi tu unde l-ai inscris pe Erik? Iti doresc sa fie sanatos, da asa mai manechin.![]()
Mihaela_s... offf saracuta Diana. Insanatosire grabnica si fara urme va dorim!
Cristina, eu in we (sambata) sunt singura si-s dornica de intalneala, da nu ma pot deplasa. Am un carut mare, care nici strans nu intra in portbagaj. Cel mult in parcul Tei, daca sunt doritori.
Gabgabriela, pana la urma de la ce a fost febra mare? De la o simpla raceala? Doamne ce spaima cred c-ati tras!
Noi suntem bine, nici noi n-avem poze noi, ne tot chinuim sa luam o camera foto digitala ,ma rog,sotu ar vrea video si ne tot contrazicem. Cateodata imi doresc sa-i filmez sa vi-i arat cum fac. Ex, azi: erau fata in fata, Gabita pe spate, Mihaita pe burtica. Isi zambesc (asta e primul lucru cand se vad), isi fura suzetele unul altuia dupa care se mangaie pe fata, vorbesc si Mihaita apuca mana lu fracsu si incepe sa suga la degete.
Gabitu radea in hohote, probabil il gadila. Sunt uimita ca exista o legatura f puternica intre ei, nu ma asteptam sa fie chiar asa.
Va pup pe toate, tre sa intru la baita si s-a trezit Gabitu
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05
danat spune:
Pai nu cred ca am sa-l duc mai devreme de septembrie la gradi fiindca de obicei vara (ca si anul trecut) il ducem la tzara cu mama, e mai bine pt copil dpdv al aerului si altele...daca da Domnul si nu va mai fi aviara asta un pericol
Si oricum, majoritatea gradinitelor mai bunicele dintre private au locurile deja antamate pt toamna. Sa fi vazut la Mica printesa ce asteptau mamele la intrare sa discute cu directoarea....hmmm....ma abtin!
Vreau sa impartasesc cu voi o bucurie pe care cu ajutorul lui Dumnezeu o vom avea de maine: o prietena de-a mea va naste maine cel de-al doilea baietel al lor, iar noi ii vom fi nasi
Si-uite asa voi avea doi finuti
Abia astept! Sper sa treaca cu bine de operatie si bebele sa vina sanatos si cu noroc pe lume! Maine la 8 merg la Municipal sa "nasc"
si sa filmez, am comanda!
Pup iuuu!!!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)