Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

io sunt in plin proces de dresaj... ma chinui sa pun la punct maimutza cea mare si "obraznica". andrei ne da desteptarea cel tarziu la 8 (>>io-s chiauna de somn la ora aia!). asadar, scularea... pun copilu in scaunul de masa, ii dau cornul cu ciocolata (zgatia nu-l mananca tot decat daca are cioco pe mijloc, asa ca trebuie sa ung uniform), ii incalzesc un pic lapticul, ca nu-l vrea "ca(l)d", il vrea "(r)ece". timp in care fac ordine in camera...
numa' bine, teermina andrei si se trezeste vipera mica, sa-si ceara drepturile. mai nou manaca pe la 5-6 am, asa ca pe la 9 deja o streseaza stomacul.
hranesc si a doua gura, imbuc si io ceva, dupa care echipez plutonul si iesim afara. la 12 ne intoarcem, iar hranit viperina (nu de alta, da' afara il gaseste pe andrei sprinturile cand pun fata la san), apoi incalzit papa si mancat io cu andrei. dupa care, NANI!!! (>>mentiune, andrei deja doarme). pana pe la 4, cand facem un pahar mareeeee de suc, andrei isi ia portia, iris si ea cei 30 ml suc de mar, si iar iesim afara...

constatari, dupa apropae o saptamana de program: andrei nu mai face nazuri la mancare. face un mic spectacol la urcat in scaun, da' apoi termina tot. s-a reglat si cu stomacelul, desi singura schimbare a fost o lingura mare de smantana pusa in ciorba.
nu mai e constipat, doarme bine, si neuronu' meu e linistit!

acum avem alta chestie. adica o avem de asta iarna, si acum parca e mai rau. pielea de pe gambe, in fata, era la inceput ca o piele uscata... dar cu ulei de bebelus dupa baie., parea ca se atenueaza... il gasea pe andrei scarpinatul si se freca pana isi dadea sangele.. am tot zis ca de-asta nu se vindeca, de la scarpinat. numa' ca l-am tinut cu ciorapi, sa nu mai ajunga la piele, si arata destul de aiurea. acum incercam cu neopreol. asta pana cand ajungem sapt viitoare la dr, desi mi-e groaza... ca andrei nu sta la consultat. am zis ca-l imbrac in pantaloni scurti, ca sa nu fie nevoie sa-l dezbrac si sa se poata uita nenea ala la el. stie ca are "buba" acolo, si poate il conving sa-i arate buba lu nenea dr , sa ne dea si cu "chena"(crema). cam astea noutatile la noi.

acum...
mireaf io sunt de acord cu parcul, mai ales ca stiu cum e sa nu te poti deplasa .
cine se mai inscrie pt intalnire sambata????

danat asa deci, cameraman la ocazii speciale... de ce nu spusei mai ca-ti plac, te chemam si la mine... ca tati nu vru cu nici un chip sa auda de varianta cu filmat!!

gabriela nu-ti mai face atatea probleme cu gramatica, important e sa nu se inteleaga altceva... ca doar zboara degetele de pe taste, sau tu stii ca bati, dar nu "se bate"...

pozele is pt rubricile de pe site-ul cu nazdravani... exista o sumedenie de rubrici si rubricute, daca il iei la puricat.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Eu m-am saturat de vremea asta de kkt. Ploua continuu de vreo 2 luni, nici afara nu pot sa ies si cica mai dureaza ploaia asta vreo 2 saptamini. imi da asa o starea "plouata".

Ieri am fost la gradinita unde vreau sa o mut pe Emma. Mi-a placut clasa. Toti copiii erau ocupati cu cite ceva...plastilina, colorat, lipit, calculator. La gradinita asta unde merge Emma, nu i-am vazut niciodata pe copii cu plastilina. Faceau multe art projects, erau la litera M, mi-a placut ca au si calculator, ceea ce nu am vazut la gradinita asta unde merge Emma, doar la copii de 4-5 ani. Sala maricica, cu toalete proprii. Va fi ceva mai scumput decit platesc aici. Emma ar fi vrut sa mai stea:). Vor fi 2 profesoare la 24 copii, dar nu erau 24 de copii acolo, ci mult mai putini. Saptamina viitoare ma duc sa o inscriu si o sa incepem de pe 17 iulie.

Cristina, cind te aud cu mincarea, parca ma vad pe mine. M-am saturat de scandalurile cu Emma dimineata la micul dejun. Cum se culca tirziu pe la 11 sau mai tirziu daca ar fi dupa capul ei), dimineata, cind trebuie sa o duc la scoala, e obosita si miriita. Nu pot sa o las fara sa manince asa cum vrea ea si atunci sa vezi scandal. Incerc sa fiu calma, ea plinge, refuza mincarea si atunci imi sar din pepeni pentru ca mai tot timpul sintem pe fuga. In ultimul timp, daca ma tot culc pe la 2-2 si ceva noaptea, dimineata mi-e asa de greu sa ma scol si ma trezesc pe la 8. Ei, pe la 8.30 maxim trebuie sa plecam ca sa prinda activitatile scolare care incep cam pe atunci. in ultimul timp am tot pindit-o dupa ce am plecat. Inca e timida si sta un pic deoparte si au fost dati cind m-am sucarit tare ca educatoarea nu o prea baga in seama. Asa ma bucur ca o mut la cealalta gradinita, plus ca, chiar daca ar ramine aici, tot la rusoaice educatoare ar nimeri. La gradinita astalalta una din eductoare e americanca si cealalta de nu stiu ce natie, dar nu mi s-a parut ca face greseli gramaticale de genul celor facute de actuala educatoare a Emmei:). Mi-a placut ca aveau multe activitati, toti copiii erau implicati in cite ceva.

Cum in ultimele zile asa am trecut prin stres dupa stres, am mai slabit un kil. Am ajuns la 65.5 kg si sper sa mai dau jos. De abia astept vacanta de saptamina viitoare, dar numai vacanta nu e aia ca tot voia avea de facut un eseu pentru dupa si de invatat. mama ei de scoala, ca uneori imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii ca m-am reapucat de scoala la batrinete.

Gabi, frumusica tare romancuta:).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

gabi O romancuta in toata splendoarea . Frumoasa foc!

Va citesc cu drag si cand vad cate activitati aveti aproape ca ma ia cu frisoane. Ma simt ca o leguma...ca in afara de scarbiciu si casa nu se mai intampla nik "revolutionar"
Andra e din ce in ce mai sclifosita, ca deh, e copkil crescut de bunici, vine acasa si face n-shpe mii de figuri, ea crede ca-i merge cu noi cum ii merge cu taica-miu si cu maica-mea...dar noi le ignoram...
Mai nou avem o pasiune sa halim pasta de dinti . Cum o prinde, cum ii trage niste limbi sanatoase, de am obosit sa-i explic in fel si chip sa nu mai faca asa ceva. Cred ca doar ne face in ciuda!!!
Mai nou, am invatat despre microbi. Nu'sh cum naiba ii spuneam io ca ia microbi si ma intreaba inocenta: "Cum sunt microbii?? hai, mami, sa-mi arati microbii!!!" Si cum nici eu nu-s prea sanatoasa la mansarda, mi-am amintit ca am o floare (saraca de ea, ca tot imi promit ca-i schimb pamantul) care are niste puricei. Si i-am aratat fetei "microbii". Ei, de-atunci s-a mai potolit cu pus mana pe toate rahatzisurile, ca i-o tai scurt: Vrei sa iei microbi??? Inevitabil imi da raspunsul: "nuuuu, ca vin si ma papa si-mi fac bubita si eu am sa plang" (recunosc ca mai aplic tehnica "microbul" si la scos caramizile formate in nas, ca nu ma lasa fereasca sfantul sa o curat...)
In rest, vad ca vremea iar s-a nasolit, acum spre we cand ne doream si noi sa iesim la un gratar de mici si sa-i explic fetei cum sta treaba cu natura si gandaceii...asa ca iar vom avea un we de stat pe langa case, eventual cu vreun teatru de papusi ceva...Vom vedea noi cu ce mai umplem orele...

Si avem si noi niste pozute mai recente
Martie-aprilie 2006

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns l_carmen2003 spune:

Cristina, este cosmarul meu, sa nu cumva sa il pierd sau uit pe Alex pe undeva... Te cred ca te-ai speriat, lasa, poate de acum nu va mai pleca asa singurel pe usa...

gadgabriela, sanatate la puisor. Totusi ce a avut pana la urma? Al meu copil a facut o chestie care cica a fost convulsie in acceptiunea unor medici si frison in a altora. Eu nu l-am vazut... Insa cum era in campanie electorala astia de pe aici nu au anuntat epidemia de mienigita oficial si ii tratau pe toti care veneau in spital drept suspecti de miningita. Asa ca puiul meu, care avea 1 an si 4 luni a facut punctie lombara si de atunci ... Am invatat iar sa mergem, iar sa zambim... si cel mai greu am scapat de frica de apa... A fost greu dar a trecut. Stau inca cu frica de cate oriface febra, insa asta este. Eu pana in ziua de astazi nu stiu oficial ce a avut. La un moment dat spuneau ca are varicela... dar bubitele au trecut in 2 zile asa ca nu cred... L-au tratat cu exces de zel si sincera sa fiu ma cam lipseam de asta.

danat, si al nostru copil tot asa numara... numara el pana la 7 dar cifra trei nu o spune in nici un caz dupa cifra 2. O avea ceva cifra asta. Si eu il dau pe Alex la gradi', am gasit una bunisoara -unii zic ca e cea mai buna, ins eu am alte pareri. Am sa il las aici pana la 1 iunie, pt ca au grupe de 10 copii si apoi am sa il dau la alta care are program si pe vara. El este asa de dorit de copii si asa de sociabil incat cred ca e cea mai buna idee. Bafta si voua la noua gradinita.
In ce priveste pozele... am asa o lene in a le descarca... avem 2 aparate foto si le folosim pe rand. Cum au amandoua 256 mb, va dati seama ca abea cand facem 500 de poze le descarcam, si asta cand fac pe amnadoua, ca imi e lene. Mea culpa, dar sincer, sunt prea obosita...

oana noemi, cred ca toti copii au perioade de astea cu nemancatul, dar daca spui ca e slabut trebuie si intepat... asa e.. dar, mai inainte n-ar fi bine sa vezi daca nu are ceva viermisori, poate scapi si de intepat. Sanatate.

mihaela, multa sanatate Dianei. Multa!

Ei bine, noi suntem in epoca cadourilor si in perioada "ne jucam de-a".
Mai nou ne jucam si de-a: tata e calul si Alex e manzul care calareste calul sau "de-a chitzel" adica noi toti stam in patru labe si suntem toti catei.. insa cea mai tare chestie si mai la moda e Alex e "mamica" si eu"baiat mic" iar tata-sau:"baiat mare".
Alex mi-a spus aseara foarte serios: "Sunt mamica, mami, sunt mamica, sa stii. Sunt mamica ta!" Nu ma asteptam la asa o veste, sincer.
Cadouri?
Aseara i-am tuns bretonul... si mi-a spus ca e cadou pt mine... iar cand a stat pe olita ieri si azi mi-a spus la fel!!! adica, daca tata-sau ar fi fost acasa i-as fi suspectat de complot, insa la cat de tarziu a venit saptamana trecuta si saptamana asta si la cat de obosit este... cred ca e de la copil pur si simplu.. Macar e atent, nu?!! Astea cadouri...

Sa vedeti ca-am patit sambata spre duminica seara. Nu puteam dormi si cand in sfarsit, spre dimineata mi-a venit si mie un pic de somn, dau sa intru in dormitor, ma simte fiu-meu si incepe sa strige - pe bune!!! - "vreau sa mananc balaur, vreau balaur taiat!" si a tinut-o asa ceva timp de mi-a sarit si leaca de somn ce imi venise... acum cateva saptamani i-am luat prima sabie si a devenit vanator de balauri... si salvator de printese - bunica-sa e printesa- si recuperator de comori - asta e de obicei geanta mea sau a bunica-sai- si isi face balauri din perne si ii taie- invinge cu succes. Asa ca mi-am facut de lucru. nu stiu ce a visat asta noapte dar poftea sa manance balaur. Tata-sau i-a spus ca balaurii sunt afara si nu e momentul sa se lupte cu ei acum, apoi a plecat la baie iar fiu-meu a inceput iar:
-"tata e afara sa puna capcana si sa prinda balaurul... hai sa luam o linga si o fuculita si o fafuiie. Tata aduce balaur..." si a tinut-o o ora asa. Asa ca dupa ce a adormit m-am apucat sa ma uit la televizor.

Ei bine sa stiti ca azi am mai inregistrat un record - dupa cadourile lui fiu-meu. Cum sotul meu e perpetuu la scarbiciu, este asa de obosit inca face niste chestii care ar fi de-a dreptul hilare daca nu ar arata cat de obosit este! Ei bine, aseara am spalat in baie faianta si gresia cu cif activ, care e f. bun numai ca are mult clor si pe langa ca ataca mainile mai si miroase a clor. Si cand am terminat am dat si cu ambipur sau cum s-o fi chemand deodorantul de baie pt ca mirosea cumplit a clor. Si vine si sotul meu acasa si intreaba, dar cu ce parfum te-ai dat?!! Miroase a ceva nou!! O seara buna si voua,

Carmen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Carmmen, bine macar ca a remarcat sotul ca ti-ai "luat" parfum nou. Altii nici macar atita:).

Si Emma e fan cadouri, dar nu la dat, ci la asteptat:). Stie ca orice cutie invelita frumos sau punguta colorata e cadou; isi aminteste exact ca a avut "Happy to you":) cu Tinkerbell si stie ca va primi cadouri multe de ziua ei si ca va fi si ziua Dianei si a ei si amindoua vor avea tort, ea cu printese, bineinteles.

Cu numaratul si Emma are o cifra pe care o sare (4) si o inlocuieste cu 9. Asa numara ea: one, two, three, nine, five, six, seven, eight, nine, ten. Uneori spune 4 dupa 3, dar nu stiu de unde si pina unde se repeta 9 de 2 ori:). Azi dimineata iar am pindit-o pe la usa. Mi se pare asa timida de fiecare data cind o pindesc dupa usa. Dureaza ceva timp pina se implica in joaca. Am intrat din nou in clasa sa o intreb pe educatoare daca asa e intotdeauna si mi-a zis ca fiecare copil are o perioada pina isi intra in normal in fiecare zi. Mie mi s-a parut curios sa o vad pe Emma timida cu copiii pentru ca, atunci cind sint si eu, nu are nici o treaba. Ma uitam ca astia mici pot sa fie rai de tot. S-a dus si Emma sa se joace la nu stiu ce papusele, si un baietel a inceput sa tipe ca nu o lasa. Aoleu, eu, leoaica si mama turbata, de abia m-am abtinut sa nu intru sa fac corectie:). Apoi, cind am intrebat-o pe educatoare cum reactioneaza Emma de obicei, mi-a zis sa nu imi fac griji ca Emma e capabila sa se apere bine (si mi-a aratat o lovitura cu pumnul) si sa nu imi fac deloc griji in privinta ei si mi-a dat un ex pe o fetita care nici acum, dupa 6 luni, cind o loveste un alt copil, plinge si nu spune nimic. Ei, ma bucur in privinta asta, ca as vrea sa fie descurcareata si sa nu plinga la orice atingere sau lovitura cum am vazut ca fac altii si pe care mamicile ii/le cocolosesc imediat, iar plozii pling cite juma de ora dupa o lovitura cit de mica. Eu asa vreau sa o invat, un pic mai spartan si mai infingareata.

Azi am fost la controlul de 10 luni cu Diana. Are 10.700 kg si 75 cm, e iesita din grafice:). Pentru faptul ca venim in Romania, va trebui sa ii facem vaccinul anti-pojar mai devreme si nu pe la un an cind trebuia de fapt. Asa ca saptamina viitoare o duc la intepat. Diana e mult mai sperioasa deci Emma...mama, ce se mai agata de mine azi cind a venit dr.:)

Vad ca la ta-su fac mindrele scandal. Emma iar a intrat intr-o perioada in care il ignora pur si simplu. Ieri am fost in parc si nici nu a vrut sa auda sa coboare pe topogan pentru ca era el si nu eu. Diana la fel, se bucura cind il vede, vrea la el, dar apoi nu mai vrea si pace. Se agata de mine si urla cit o tine gura. Saracu', el zice ca nu ii pasa si ca doar nu o sa le sufle in fund toata viata (ei, dupa cum il stiu eu, cam o sa le sufle in fund si inca cit), dar se vede pe fata lui ca sufera. Ieri desfacuse un ou cu m&m si zicea ca ii arata Emmei ca maninca bomboane si nu ii da si ei...poftim minte. Uneori se comporta ca un copil de virsta ei si nu ca un om matur....si asta de oftica (,) ca Emma nu a vrut la el, nici macar la nani, unde inainte eu eram cea renegata si el preferatul:).

O sa va pun un filmulet sa vedeti "reactie" la mindrele mele:).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Am si eu o intrebare!!!
Cum se ajunge la locul de joaca din Herastrau de langa Ambasada Chineza?
Cum e acolo?
Merci de raspunsuri,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Oana - sa nu zici ca vrei sa mergi azi pe frigul asta! Vorba Cristinei - e la mama naibii - eu n-as mai merge pana acolo nici sa vina presedintele! Noi mergem langa noi, in Tei, e un parc super dragut, si am mai pus ochii pe un loc dragut (de fapt sunt 2), chiar in Floreasca, langa strada aia cu nume de filosof, cum ii spune domnule? Aia cu piatra cubica de ai lacul in dreapta si parcul in stanga, si daca faci dreapta iesi pe la Televiziune...
Noi azi ne-am infofolit si baricadat, si stam in casa! Babele din bloc au votat NU la caldura, si stam in casa si clantanim din dinti. Eliza a facut toata dimineata prostii, acum doarme. Si-a colorat pantalonii cei noi, mov si americanesti, cu creion cerat negru! Prima data ii imbraca! Imi venea sa o mananc! De nervi i-am zis ca ii lipsesc o palma la poponel de se potoleste. Stiti ce mi-a zis? "Tu nu imi lipesti nimic! Tati a zis ca imi lipeste scotch la gura!"Bai, ne omoara, nu te mai intelegi cu ea. Vorbeste non stop! daca nu o iei in seama (noi mai vorbim in masina, la masa, normal, nu?) incepe sa zbiere cate un cantec ONE, TWO.... Spune poezia cu LADY BIRD... Trece apoi la altceva... Nu tace o clipa. daca te faci ca nu auzi cand iti spune ceva, repeta ca un disc stricat de o mie de ori. Ta-su ii spune "Mai taci Eliza odata!" Aseara, din nou, noi, la masa, vorbeam. Ea, din capul mesei, cu gura plina, vorbea peste noi. Noi continuam. Vazand ca nu o ascultam si pe ea, ne spune "Mai taci tati odata si mai taci mami o data!"M-am distrat acum doua zile. Eu stranut, ea spune "No'oc mami" Eu spun multumesc. La care ea "Sa chietzi maie" Auziti! Sa cresc mare! Eu!
Daca n-ar face atatea prostioare ar fi un copil perfect. Am ajuns sa o speriem cu papagalul lui Domnu Burnei (administratorul de la noi). Altfel n-are nimic efect. Nu merge nici nu frumuselul, nici cu amenintatul, cu nimic.. Ei, daca te ridici si spui "Ma duc sa deschid geamul, sa vina papagalul lui Domnu Burnei" stiti cum se face liniste instant?? Incredibil! ba chiar azi s-a dus singura la nani si singura a adormit (este prima data!) noroc de papagalul lui Domnu Burnei....
Maine ne gandim sa dam o fuga la Tandarica (e Mica Sirena) - numai sa nu ploua sau sa fie prea frig.
Si uitam sa va spun ca am un nou motiv de bucurie: am primit masina de la servici! E un Matizel dragalas, nou, rosu, cu aer conditionat. Sunt tare incantata. Merge mai fain ca a noastra si imi convine aerul conditionat O pot lua acasa - nu am luat-o pana acum ca n-am avut nevoie, insa ma duc dupa Eliza si ea e teribil de incantata de "Matizul oshu a lu mami" Mari merg cu el la prima revizie - ei, la asta am emotii, cu a noastra nu m-am dus eu niciodata, si n-am mai intrat intr-un service de o gramada de timp... M-or lua aia in serios?? :) Mai am 2 luni si scap si de mamaliga din geam (nu stiu cine zicea ca e confortabil cu lamaia, cica te feresc altii! Ei pe naiba! Lucru mai stresant decat mersul cu lamaia n-am vazut! Toti idiotii te clacsoneaza aiurea si iti iau fata. Niste idioti! si multe blonde!)
Ma duc sa vad pozele lui Ghibi.
Iuli - unde e filmuletul?
Cris - sa stii ca eu n-am putut vedea filmuletul ala al tau. Nu stiu de ce nu l-a deschis. Am toate utilitarele posibile, nu asta cred ca a fost motivul.
Mihaela_S - cum mai stati cu varicela?
Gabi - sanatate multa! Si mie mi-a facut Eliza o singura data 39,7, n-am ajuns la convulsii, dar tare frica mi-a fost pana am reusit sa ii cobor febra
Carmen - ce-am mai ras de nou tau parfum!!! O intebare: Alex da dispozitia si voi faceti toti precum cateii??? :))))) V-a aranjat! gata! :)))
Nu v-am mai intrebat:
- ce faceti de sarbatori? Eliza va avea o saptamana de vacanta, ceea ce e nasol, ca noi n-avem concediu - sa vedem, ori vine soacra-mea la noi , ori mergem la Cta si o las la mama, sa mi-o aduca ea apoi cu trenul... Ambele variante sunt cam nasoale pentru ca soacra-mea nu are habar de tabieturile Elizei iar Eliza nu prea are habar de soacra-mea (sper sa invete repede amandoua), iar cu mama e dificil pentru ca tocmai are niste complicatii de sanatate si e in plin tratament si investigatii... Sper sa rezolvam cumva
- cum mai merge treaba cu inscrisul la gradinita? Felicitari DanaTeu! Va doresc sa fie exact ceea ce cautai! Cine mai confirma?

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la nazdravani si suriori!

De cind cu noul job, nu prea reusesc sa fim prezenti nici varinata de o data pe luna cit reuseam pina acum, dar sper sa mai imi revin.

oana_noemi: in Herastau pe la intrarea alexandra cafe(cred ca ultima de pe soseaua nordului) se ajunge cel mai rapid la roata si la insula copiilor unde e super frumos vara, plus ca mai nou au mai montat topogane (ca si in Cismigiu, si pina si in parcul din Cringasi exista topogane noi si frumos colorate), asa ca e unul din locurile nostre preferate; si mai au si biciclete de 2-4 persoane plus copilasi(ceva de genul 15 RON /ora), pe care le adoram - ca alta miscare nu prea;

David e super fericit ca sta mai toata ziua prin curte, parca emite sunete din ce in ce mai multe, are ca preferinte sa mazgaleasca cu acuarele cit mai mult, e haios cum amesteca culorile, numara doar cind cintam impreuna cintecele cu elefantii, si ii place sa danseze si sa spele vase (asta de la bunica).

Stiti ceva de un tirg de gradinite la Palatul Copiilor, si ca perioada de inscriere la gradinite pentru toamna incepe de acum si se termina pe la mijlocul lui mai, dupa care functie de ce ramine?

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Eu vorbeam de locul de joaca acoperit si care se plateste. Ca afara nu prea e de stat. Oricum trebuie sa plec intr-o plimbare cu tramvaiul ca Erik e fan! L-am dus o data si i-a placut mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Intrai si eu sa va spun ca am 2 maimute batause.
Bai... palme, tras de par, tras de urechi( de se inrosesc) si asta...pentru nu-sh ce jucarie. Nu-mi vine sa cred, am copii batausi!!!!
Da au si momente bune cand se iubesc si-si zambesc, da in ultimul timp se altoiesc.
Alte ispravi: Mihaita a cazut ieri din pat , se rostogoleste cu o viteza ca nu pot sa-l scap din ochi nici un minut. S-a lovit putin la cap, da n-a avut nimic. Deja a inceput sa se tarasca, in maxim 2 sapt cred ca va merge de-a busilea. Si alataieri dimineata a zis primul: TA-TA!! Da ta'su nu era sa-l auda.
Gabita zicea si el aseara la baita BABA, care baba el o sti....
Da sa va mai zic o faza: am un cos in care le tin jucariile. Mihaita se duce la el, il rastoarna si-si cauta o jucarie care-i place mult. Am vazut faza asta de cateva ori, tot jucaria aia o vroia.
Alta faza: bataie pe o jucarie, Gabita vede ca n-o poate lua si-i imipinge alta jucarie sub nas lu Mihaita. Binenteles ca piticu a pus boticu' si-asa Gabita a luat-o linistit.

Da sa va zic ce am aflat de gradinite. Zilele trecute am fost cu copii in vizita la alte 2 gradinite din cartier. Una era draguta, super aranjata, mi-a placut tare mult, da am intles ca sunt multi copii de tigani. Si-asa imi placuse, era la 2 pasi de casa. Alta la care cica suntem arondati era cam naspa, nu mi-a facut o impresie prea buna. Voi ati auzit de asa ceva? Cica de anul trecut s-a facut arondarea pe strazi, ca au fost niste scandaluri si nu mai poti duce copilul unde vrei.

Si inca ceva: la ambele mi-au zis ca n-o primeste fiindca n-are 3 ani!!!. Plus figuri, ca sunt locuri putine, copii f multi, DECI e super necesara o SPAGA. Asa mi-e sila cand vad ca unele lucruri nu s-au schimbat deloc. Ma intreb oare care e criteriul de selectie al copiilor? Sunt un pic speriata ca nu vom gasi locuri, nu stiu ce-ar trebui sa dau, mi se pare asa aiurea..ca nu cunosc pe nimeni.

Si acum:
Reby si eu am auzit in treacat la tv de un targ de gradinite, da cica ar fi pe sectoare. Nu stiu prea multe, si pe mine m-ar interesa.

Ankalaura imi place ca va pune la punct Eliza. Domne, e fata cu personalitate, tre sa vorbeasca si ea la masa.
Si sa-ti fie de bine sau cum se zice cu noua masina!

Lili, pupici pt pictorita mica.

Carmen, super misto faza cu parfumul. Si-mi place de Alex, baiat galant..da cadouri.

Danat, sa-ti traiasca finutul(al 2 lea, ca banuiesc ca s-a nascut) si sa fie sanatos!

Va las, va pup si numai bine!
Flori, fetita Alexandra(22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput