Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

terminat de citit, da' as-a trezit mandra cand sa raspund, lus andrei s-a ridicat de pe olita
asa ca pun doar link, http://pg.photos.yahoo.com/ph/hornoiuc/album?.dir=/e521&.src=ph
avem poze noi!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

E ceva ciudat cu linkul vostru din primul mesaj ("nazdravani").Verificati,va rog!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

veve, multam tare
se pare ca niste hakerasi se plictiseau tare, daca tot ce-au gasit mai interesant a fost situl nostru. he he, nu stiu daca sa ma enervez sau sa ma simt bine ca a fost remarcat.
am remediat deocamdata, sa vad cei care gazduiesc ce zic...

si, ca sa terminam in ton vesel...
iris gangureste. noi o strigam, apoi scoatem si noi sunete, gen "eee", ca sa ne imite. andrei a bagat la cap, si se duce si el la ea, "iis - eee". tati a stat azi singur cu copiii, cat mi-am facut eu de cap prin oras. vin acasa... andrei se duce la iris... "iis : ta-ta". a gasit tati cum sa faca fata sa zica prima data "tata" si nu "mama", il pune pe fra-su s-o streseze toata ziua. inutil am incercat sa schimb banda in "iis: ma-ma", degeaba...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Filmuletul "dator" http://www.youtube.com/watch?v=9SFM94Mve9M .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si inca unul cu mindretea mare http://www.youtube.com/watch?v=AHA7cSedlDM .

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Cristina, zisa kuskra , mi-am admirat nora in bascuta roz, e o dulceata.

Iuliana, eu nu pot vedea filmuletele, nu se incarca pagina. A mai patit cineva asa?

Flori, fetita Alexandra(22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

flori, la mine se incarca...

ah, si, sondaj de opinie... ce ziceti de noul tablou de la nazdravani?? am bagat si suriorii... plus berzele de rigoare... acus vad ca s-a nimerit barza langa reby si sasha, sper sa nu ma fugariti, daca se nimereste ceva... si astept poze sa acopar locurile libere, irinuca, gabitza si mihaitza.

din seria "andrei si iris"... nu mai poate fata sa baleasca linistita, ca andrei ia "cusucu" (prosopu') si-o sterge la gura. e mortal cum alearga el reped sa ia ustensila si o tamponeaza...
si in ultimul timp mai avem o problema, vrea sa doarma cu ea in patut. solutii???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Draga mea Cristina .... cu ce ti-am gresit eu ???? Desiiiii .... juma`din mine se gandeste cu drag la aceasta "optiune" si tare mi-ar mai placea unu mic...., dar cealalta jumate (cica aia rationala, realista, etc) zice : ai innebunit, femeie ? nu iti ajunge ... ? Astept ca acel 1%, care va decide care jumatate se diminueaza, sa se hotarasca in ce parte o ia ! ...

pupicei ...

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

sasha, nu fu cu intentie... pur si simplu asa s-au nimerit. cand mi-am dat seama n-am mai schimbat...
da' daca se inscrie cineva la schimbat locul...

bei, si acum serioasa... trece primavara si noi nu ne vedem!!! ia ziceti, pe unde si cand??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Citind si cugetand adanc am ajuns la concluzia ca tare suntem o gashca faina!!!!
Ankalaura Si pe noi ne pune Andra la punct una-doua! In primul rand NU avem voie sa dicutam prea mult unul cu altul ca incepe: "mami, nu mai vorbi cu tati", apoi catre tat-su "mami este doar a mea si vorbeste DOAR cu mine" Nu mai pun la socoteala ca n-avem voie sa ne tinem de mana nici pe strada, nici la TV, nici in alte locuri iar daca e sa ne-apuce vreo "mica giugiuleala" nevinovata pai avem scandal monstruuuu, cu urlat, cu tras de ma-sa, cu impind de tat-su!
In rest, cu toca-toca toata ziua parca ar fi sora cu Eliza!!

mireafMai, cred ca tare-s dragalasi cei 2 cavaleri. deja distractia s-a mutat la voi acasa!

In rest am observat ca este un pic cam bleaga...eram afara, cu inca o fetita, si se pusese don'shoara respectiva pe impins la Ghibi, eu ma uitam ca rama la bordura asteptand ca tatal fetei sa ia atitudine, macar sa-i spune ceva, dar nik.... si cum copkila mea e ca lupul moralist, a suportat stoic si la sfarsit i-a explicat: "Nu-i frumos ce faci tu!!! Nu trebuie sa ma impingi. Mami ar putea sa te bata si sa te impinga sa vezi cum e!!!" Mai, m-a lasat masca!!! Ca eu cam am o vorba de genul: ar trebui sa-ti fac si tie cutare lucru sa vezi cum e!!, si uite cum a inregistrat Kashtanul meu.

Hai ca va pupilesc; imi vine sa trag un pui de somn aici la scarbici, mai ales ca e o vreme de cacao...Poate in we se mai "razbuna" vremea

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

Andra - Martie 2006

Mergi la inceput