Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Anka, sa folosesti cu sanatate si cu pricepere matizul, stiu cat de mult il doreai si imi imaginez cat esti de mandra!

Diana inca nu se simte bine, a fost luni la scoala si asta numai pentru ca se plictisise 10 zile acasa, crezand ca e in stare...dar seara a picat de slabita si obosita, asa ca avem vacanta preungita . Nasol e ca a pierdut 2 concursuri-la engleza si la mate, gen olimpiada si acum nu mai poate merge. apoi testele de final de capitole. Silvia e inca ok, AMR 3 zile pana plecam la Viena si speram sa nu avem surpriza...

anka, liliana, sunt haioase foc fetele!

cristina, te rog sa mai astepti putin cu poza ceruta, n-am avut timp inca, poate saptamana viitoare ca sunt acasa.

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Da, si la noi iese cu scandal, dar nu intotdeauna. Ieri ta-su ma giugiulea si Emma se uita la ta-su, vine la mine, ii ia mina lui ta-su de pe mine si zice: don't take off (hainele:D...o fi crezut ca el vrea sa mi le scoata) ca ta-su pusese mina pe schinarea mea:), no touch! my mami!:))). Ei, ce sa mai zici, mai poti sa comentezi?

Am reusit si eu sa o fac sa recunoasca literele A (de la Anca), B de la bau-bau:), C de la Carmen (fosta:), D de la Diana, E de la Emma, M de la mami si T de la tati. Le stie pe toate si tare ma bucur. Am facut si eu asociere cu persoanele pe care le stie si le place:).

In schimb, ieri am cintarit-o si iar mi-a aratat cintarul 13 kile. Imi vine sa ma dau cu capul de toti peretii. Nu mi se pare schiloada tare, dar tare as mai vrea un pic de carnita pe ea. Mai are un pic si Diana o ajunge. Cel putin la latimea spatelui sint egale.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Buna seara, mamicilor de nazdravani ,

Ma iertati ca nu am mai intrat sa va dau vesti de Héloise !
Ptr doctori a fost clar , a facut convulsii de la febra.Si cum era un virus , nu se impuneau antibiotice. E adevarat , nu a mai avut febra mare de a doua zi, dar raceala tot nu i-a trecut de tot.A fost ragusita ,tusea...Acum ii mai curge nasul un pic , dar altfel e in plina forma !

Va multumesc tuturor ptr ca v-ati gandit la noi.

In Franta suntem de azi in vacanta de Paste, pana luni 24 aprilie. .Noi vom merge cateva zile la ocean ,cu conditia sa fie mai cald.Ca dimineata sunt 3 grade!!

Va pup pe toate si puii vostri .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi si suriori!

oana_noemi: balonul de iarna din Herastrau este intre terenurile de tenis si restaurantul de rigoare (nu stiu numele) de linga insula, si exista si o intrare pentru masini ca sa ajungi direct, dar nu am incercat ca nu stiam care sunt regulile(si preturile), chiar unde e bariera;

cristinamh: poate e de bun augur barza, eu imi doresc surior pentru David;

David vorbeste destul de greu pentru virsta lui, recunosc, dar iata ca exact simbata (adicata in week-end, in care paream linistita) traversez strada sa cumpar nu stiu ce, si nenea de acolo(respectiv chiar patronul magazinului) il intreaba pe David citi ani are? David ii arata degetelele - si eu repede ii spun adicata doi ani si jumatate, la care el super rapid replica "Si de ce nu vorbeste, ca alti copii la virsta lui vorbesc atitea?", Cu parere de rau , dar nu avut replica, dar m-a enervat ingrozitor (eu copilarind aici, si cam stiind cine sunt respectivii).

mihaela_s: sanatate multa pentru Diana si refacere rapida;

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Bai, ca proasta sint. Asa m-am strofocat de ieri ca am crezut ca Emma nu a luat nica in greutate timp de un an de zile, incit am pus mina pe calculator si am "descoperit" ca are 14 kg si nu 13. O fi bine, o fi rau? Stie cineva cam cite kg ar trebui sa aiba un "bebe" de 3 ani?

Ieri am facut pulpite de pui la cuptor si azi a infulecat 2 pe nerasuflate, ea care nu se omoara dupa carne. Pai, daca e asa, ii fac tone de carne la cuptor sa imi iau de-o grija.

Fetelor care isi doresc bb2, noroc, bafta si sa se prinda cit mai repede! Are cineva nevoie de galerie? Am inteles ca Danateu si AnnyMie nici nu imi vine sa cred ca in 2 luni face si Diana anul. Grea perioada asta cind nici nu merge, nici nu vrea sa stea si ma calareste continuu. Aaaa, si nici la ta-su nu vrea.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Iulianaaaaa ce ti-am facut eu?!?!? De unde pina unde sa am nevoie de galerie pt bebedoi?!?! Bate-te peste guritza fata mamii! Nu am zis in nici un mesaj ca ma pregatesc de bebedoi...in principiu mi-am luat gandul. Nici nu am sustinere din partea sotului, nu se arata incantat de ideea unui al doilea copil, mie-mi scade avantul proportional cu treburile de la servici care se inmultesc zilnic, nu mai zic de altele...
Asa ca va rog, fara galerie. Bagati insa pentru Floarea soarelui, ca stiu ca-si doreste tare mult.

Pup iu!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Hai, danateu, ca am glumit:)))))))). Trebuia sa o includ pe lista si pe oana-noemi:).

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Anka - felicitari, sa folosesti sanatoasa masina !
Cristina - stiu ca nu a fost cu intentie... si nu sterge barza ... ca nu se stie poate e cu noroc !!

Despre intalnire - daca e frumos sambata ne inscriem, decideti unde doar ca ne conformam !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Cristina, pe nazdravani pagina lui Alexandra nu se incarca. Please, te uiti tu?

Am pus si noi cateva poze noi:

http://community.webshots.com/myphotos?action=showPhoto&albumID=549436429&photoID=2631075650079451598&security=loMEbY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

Buna fetelor si pupici la copilasi si suriori!

La Multi ani cu sanatate, bucurii si noroc pentru toate "floricelele" mamici si tatici si suriori cu nume de floricele!

Parca mi-am mai revenit putin dupa o luna chiar grea, iar ieri si azi au fost chiar Ok. Ieri am fost la tirgul de Florii, care se tine anual pe Kiselef la Muzeu, iar azi in parcul de linga patinoar Floreasca unde este un topogan super tare. David a fost tare incintat, e adevarat ca e super frumos colorat si are multe topogane de multe inaltimi.

Inca cautam gradinita, si inca nu am terminat tot ce ne propusesem pentru curatenia de Paste.

Petrecere frumoasa in Duminica Floriilor si toate bune,
David si Reby

Mergi la inceput