Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Io vreau bbdoi, dar sunt am aceleasi argumente contra ca si Danateu, eu sunt acum in schimbari de joburi, nu am facut nimic de Paste, o sa ne si mutam, iar singurele momente in care imi trag sufletul sunt orele in care dorm.
Acum chiar nu sunt pregatita nici fizic si nici psihic si nici material pentru inca un copil. Ador copii, dar simt ca uneori sunt atat de obosita ca nici lui Erik nu ii pot face fata si el e un copil foarte linistit.

Reby, nu iti face griji cu vorbitul, sa stii ca si al meu de abia de vreo 3 saptamani a inceput usor-usor sa repete dupa noi, iar cu olita de abia ne chinuim.
Eu ma bucur ca e sanatos, cuminte si intelegator, usor- usor o sa le faca el si pe astea.
Apropo de greutate, noi ne "laudam" cu vreo 12, este posesorul unor betigase si niste coaste de toata frumusetea.

Va citesc cu drag si daca e sa ne intalnim sa ne dati si noua de veste!

Pups!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

[toba]LA MULTI ANI!!! tuturor florilor, floricelelor si floriceilor pe care ii aveti in casa si in familie!!
si de la andrei & CO

mei, noi am intrat pe ultima suta de metri, plecam vineri seara si venim acasa de 1 mai... asa ca acus nu prea sunt in mana de organizat intalniri, da' in mai sigur facem una de incalzire... nu de alta, da' trb s-o organizam si pe-aia din iunie cand vine iuliana... nu??

oana, chiar crezi ca merge vestea???

asadar, propun 6 MAI locatie... chiar si la "roata", numa' sa fie liniste si sa avem unde cocotza maimutzelele....
cine se incrie?? sau alte propuneri de data??

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

La multi tuturor Floricelelor noastre!

Cristina-merge, merge vestea!
Cred ca e ok de 6 mai si-mi convine si locatia.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

LA MULTI ANI FLORICELELOR !!!!!!!!!!!!!!

Pupici speciali pentru IRIS, CRINA si CRAITA
si mamicile FLORI, DANAT

Am fost saptamana asta la control la ginecolog. Sunt bine sanatoasa, YUPIIII !!!!!!!!
Gata, am scapat .

Noi suntem bine, dar sunt ingrozitor de ocupata.
Dupa ce ca am programul plin-plinutz, mai trebuie sa ma ocup si de curatenie in casa, fiindca ne-am apucat si de asta, tinand cont ca in toamna suntem nashi.

Am mai adaugat pozici cu fetele mele (linkul e jos, la semnatura, la POZE CU MANDRELE MELE).

Va pup cu drag pe toti !

Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
POZE CU MANDRELE MELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Baaai, gata, m-am tzacanit, e clar.... Sa nu-mi dau eu seama de floricica noastra mica IRIS (mai ales ca-i si noru-mea)si de celelalte floricele ale craitei, la care ma tot gandeam zilele trecute. Noroc cu Dana_ene, care e o draguta, ca de obicei, si multumesc si eu pt urari. De Danat nu stiam, asa ca....primiti va rog un LA MULTI ANI!!! cu intarziere si din partea mea pt. aceste floricele, multa sanatate si numai bine va doresc!

Dana_ene sunt tare frumoase fetele tale! Iar Roxana seamana tot mai mult cu Oana, pupam falcutele dulci! Eu mai am un baiat care nu e arvunit, asa ca...daca te bagi la o incuscreala nu ma supar.

Pupici si numai bine
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

multumim pt urari!!
hai mei flori, ca avem gradinitza noastra cu floricele. chiar ma gandeam ieri de ce in ultimul timp numele de flori sunt evitate... putini, putini la urari...

dana, mei, sansana ca sansana, da' oana e prima data cand imi sare mie in ochi cu parul lung... doamne, ce-au crescut, e frumoasa foc!!

stiti ca ma vaitam eu ca andrei nu se joaca cu vehiculele motorizate.. ei bine, s-a scchimbat situatia... am montat sinele primite caddou de la nasi-sa, si tgv-ul, plus celelalte doua trenulete care le avea... si pe care NU AM VOIE!! sa le opresc... merg continuu, ma doarecapul, ieri asa, azi a inceput ziua la fel... aseara am facut si www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">film, il pun imediat, ca sa vedeti...

io deschid lista:
INTALNIRE 6 MAI : (LOCATIE:la alegere, inca se discuta, "ROATA" daca lumea e de acord; ORA: se asteapta propuneri)
oana_noemi, cristinamh
cine se mai inscrie???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Dana-ene multumesc de urari, tu ai o memorie fantastica ,nu stiu cum reusesti sa tii asa ordine in cap?!
Sa iti traiasca fetele frumoasele, sa iti aduca numai bucurii! Ma bucur ca esti sanatoasa si e totul ok!

Raduc e ok, face si prostioare, stie cum il cheama, cati ani are si cum ne cheama pe noi parintii. La bunici mai avem de lucrat...

Eu treaba si nervi la servici, se aglomereaza de toate, incertitudinea fir-ar sa fie creste pe zi ce trece ca se reorienteaza parte din activitate si uite-asa si stressul meu e cat casa Nu prea pot sa ma destind si nici timp nu prea am de asta, nici macar acasa. Vorba oanei-noemi, noroc ca sunt orele alea de somn dedicate in care pic ca busteanul. Uneori am mustrari ca nu mai apuc sa ma scol odata macar pe parcursul noptii sa il vad pe Raduc ce face.

Va pup si va doresc o saptamana reusita tuturor!
Pupicei la bebei pe cefe, stiti voi

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput