Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Sambata, zabauci cum suntem, dat dat o fuga pana la Sinaia. Nu de alta, dar era destul de bine si soare in Bucuresti, ce ne-am gandit noi... ca ar fi bine sa ne inghete picioarele pe zapada si gheata de la Peles. Nici o clipa nu ne-a mers mintea ca e posibil sa fie inca frig pe acolo. Ca o mama responsabila ce sunt, pentru kupil am luat echipament de iarna dar de noi cine sa aiba grija?
Asa ca am dardait o ora juma si ne-am intors. Dar macar am mai vazut odata pe anul asta o Petra mai putin alba la fata.
In masina, Petra papa cu strambaturi. Dupa ce reuseste tati sa o hraneasca cat de cat intreaba cu voce pios-rugatoare: "acuma nini?" (adica "acum pot sa ma uit la desene?) Asta pentru ca acasa, daca reusim sa bagam ceva in ea la pranz stie ca are voie la desene dupa .... ei bine, ea le vroia acum in masina. Ne-am tavalit de ras.

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Iaca si noi pe aici, mai intraram si ce vazuram? A INVIAT SISI! Ehehee, de cand nu mai auziram vesti. Da spre rusinea noastra, noi stam la o strada departare una de alta si nici macar nu ne-am intalnit pana acum. Poate reusim intr-un final.

Vazuram si pozele noi, frumosi copii mai avem gashka! Si parca pe zi ce trece sunt tot mai frumosi. De distepti, nu mai vorbim .

Gabgabriela bine ai venit! Ai niste fete tare frumoase si mari!

Si am vazut si micul crestin de sambata in rochita , sa-i dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata!

Noi suntem bine, tot mai nazdravani si mai capriciosi pe zi ce trece, cat sa-i punem nervii lui mami pe bigudiuri. Maine facem si noi 6 luni, nici nu-mi vine sa cred c-au trecut. Au inceput sa se intoarca de pe o parte pe alta, stau in fundulet sprijiniti si sporovaiesc ca niste tate. (in special Gabita). Are asa in repertoriu: da, dei, aidee, aidaa, dai, la si cateodata "ai daiii". Mihaita e mai putin vorbaret dar ne-a speriat cat de iute e. Nu pune gram pe el si mananca aproape dublu decat Gabita. Dorm toata noaptea, ceea ce e o mare fericire pentru noi, ca suntem varza de oboseala.

D-soara Alexandra l-a zis si ea pe R si pe H. A mai ramas v si f pe care nu le zice. E o mare dansatoare, cum aude muzica se pune pe un dans...si ii place cea ritmata. Isi pune mainile in solduri si da din fundulet, se rasuceste, ce mai...te strici de ras. Cred ca o sa o dau la dansuri ca vad ca-i place tare mult.

Cu fitele nici noi nu suntem mai prejos, o apuca crizele de nervi cand nu-i dai ce vrea, se tavaleste si soacra-mea nu-i face nimic ca cica-i prea mica. Vede ea la toamna, cand vine la calai.. La capitolul mancare are toane, cand mananca de te sperii, cand nu mananca decat paine. Jucariile le-a terminat, nu cred ca mai e vreuna intreaga. Ai vostri copii tot asa stricatori sunt?

In rest, suntem bine, eu m-am obisnuit cu piticii, avem programul nostru si mi-am intrat in ritm. Va las acum, Mihaita e chior de somn.
Va pup pe toate

Flori, fetita Alexandra(22 sept 2003) si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Salutam si noi noua crestinata, si ca sa vedem pozele, aici e adresa de email: mihaela_s20@yahoo.com

Silvia e bine, n-am facut nici noi vaccinul, asteptam sa ne cheme, la noi asa se procedeaza. Daca nu va fi saptamana asta, atunci saptamana viitoare vom merge sa intrebam ce si cum. La gradi ee in continuare la fel de bine, invata tot mai multe lucruri in engleza, acasa e o nazbatioasa dar haioasa ca de obicei. S-a indragostit de bicicleta, asa ca va trebui sa luam una mai mare, cea de anul trecut e mica deja.

Eu sunt in tratative cu un nou job, mi-am dat demisia de la asta, dar sefa mi-a zis ca nu o ia in considerare, ca vor sa raman la ei, inca sunt zombi ca nu pot lua o hotarare. As pleca, n-as pleca...nasol moment!

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Cristina, am vazut filmuletul de la botez,foarte frumoasa Iris, sa va traiasca crstina!
Danat, noua ne-a zis la ultimul vaccin pe care l-am facut cand sa venim pentru urmatorul, maine mergem sa-l facem, sper sa se comporte bine Andreea.
Dana, am vazut pozele cu fetele, frumoase foc, seamana Roxana cu Oana, iar Oana se face din ce in ce mai frumoasa.
Floarea_Soarelui, spor la dieta! Eu am slabit vre-o 8 kile (in 4 luni), daca as mai da vre-o 5 ar fi perfect. Dar nu m-am abtinut de la mancare ca inca mai alaptez, am mancat mult mai sanatos si nimic dupa 7 seara, am scos total dulciurile si sucurile, am facut sport.
Sisi, nu stiu cum a fost la Sinaia dar la Predeal a fost timp frumos.
Irinuca, sarcina usoara in continuare.
Flori, eu ma minunez cand citesc mesajele tale. Vad ca te descurci, bravo tie, tine-o tot asa! Eu cu 2 ma vait, tu cu 3 esti eroina.

Noi am fost iar la munte, la Predeal ca de obicei, de vineri seara pana duminica seara. Am fost 3 familii si 3 copii (2 ai nostri si un baietel de 4 luni) si un tip single. A fost foarte frumos, soare cat cuprinde, sambata pana in pranz a batut vantul si a fost ger ca am iesit cu fetele la plimbare si nu prea le-a placut. Dupa amiaza a fost bine, ne-am plimbat pe la partie, am stat la o terasa in soare ca Roli a facut insolatie si seara a fost boland. Duminica a fost foarte cald, dupa amiaza dupa ce am eliberat vila am fost la 3 Brazi unde am stat cateva ore, nu ne venea sa plecam, ne-am urnit abia dupa ce a apus soarele si s-a mai racorit afara. De atata stat in aer liber si curat, fetele au dormit tot drumul spre Bucuresti.
Cred ca ne-am invatat cam prost cu muntele asta ca in aprilie merg socrii mei la Predeal si vor sa ma ia si pe mine cu fetele. Normal ca n-am refuzat, asa ca ma mai asteapta 5 zile de munte si luna viitoare.
Duminica, 2 aprilie, vom face turta Emmei, mai devreme de un an pentru ca nasul ei e in Romania si pleaca pe 7 aprilie, asa ca organizam pe 2 turta, si pe 27 ziua de nastere.
Fetele sunt sanatoase, se joaca din ce in ce mai des impreuna, Emma e innebunita sa se joace Andreea cu ea. Andreea mofturoasa cu mancarea ca de obicei in schimb Emma e o pofticioasa ce n-am vazut. Ar manca orice, dar creste la fel de incet ca Andreea. La vaccin le voi cantari sa vad ce greutate mai au. Inaltime, Adreea are 87cm si Emma avea acum o luna 68cm. Pe Andreea o masor cu morcovmetru (de perete, de la sucurile Tedi, desi ea nu bea)
Andreea vorbeste din ce in ce mai multe dar in propozitii scurte. Doua cuvinte haioase: potolu=prosopul, botu=dopul (ea are ce are cu sticlele, vrea mereu sa le scoata si sa le puna dopul)

Am ramas restanta la poze, am de pus din urma dar cred ca o sa le pun pe toate dupa turta Emmei.

PS: Cristina, cam ce menu ai avut, poate adun ceva idei.Merci!

Pupam toti nazdravanii!!

Iuliana, Andreea, Emma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iuliana76, la mine a fost si cu postul, dar am avut voie peste... pe lista au fost: salata beuf, salata de telina, aperitive (salam, cascaval, masline, oua umplute... etc..) salata de ton, cu orez si porumb, ton cu paste-melcisori, salata de fasole verde, salata vinete, salata cu peste afumat, sarmale normale, sarmale cu peste si ciuperci, friptura si dulciuri.
dupa cum vezi, is experta la salati, ca in rest nu prea stiu sa gatesc...in afara de faptul ca pestele ala e migalos al naibii, restul le-am facut repede.

of, vreau si eu la munteee... poate imi face guvernul o surpriza si-mi baga banii in aprilie, nu in mai, sa facem si noi o plimbare...

sisi, pai parca vad ca o sa stati inmasina cu laptopul sa vada fata desene... inca nu s-a prins ca se poate si asa???

of, cu filmuletul asa m-am ofticat... abia acum am vazut ca mi=au taiat din el. partea cu balaceala nu au luat-o pe site... trebuie sa gasesc un spliter de .avi, sa tai filmul in doua, si sa pun aia cu balaceala... ca asta chiar nu are haz asa, doar cu dezbracatul...
sa vad cum am timp azi, ca inca strang ramasitele "dezastrului", si vreau sa ies si in parc...

uitam sa mentionez, l-a apucat pe andrei faza cu declaratiile in public; ieri am pus masa la tati la servici... una doua venea repede andrei... "mamiiiiii".. ma lua in brate... "beshti dei"... adica sa-l iubesc pe andrei... nu stiu daca ii placeau mutrele profund impresionate ale celor din jur, da' el parea tare fericit...
ce sa facem, daca mai nou asta e indeletnicirea noastra... sa ne iubim toti... mami pe andrei, mami pe iris, andrei pe iris mai ales, ba si iris pe andrei... si se topeste tot cand ii simte manutele ei mici pe fata... il mai punem si pe tati sa ne iubeasca, da' ne iubeste rar, ca el e "barbat", deh, nu da sentimentele pe fata...

gata, ma duc sa mai strang, macar rufele de pe sarma...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Am inviat si eu un pic ..... Sunt tot la servici, tot cu training si cu teste, bleahhhh .........
Noi nu am facut inca vaccinul ca suntem tot cu mucisori si tuse, nu mult dar nu risc.
Sasha s-a mai calmat un pic, nu mult dar cat de cat ma mai pot intelege cu el. AM fost si noi sambata trecuta pana la munte, am stat putin si ne-am tavalit in zapada ca mai era, Sasha era ud tot, noroc ca luasem schimburi la mine. Sambata asta am fost in parc si ma intreba daca mergem la zapada .... am zis doamne fereste sa mai vina zapada.

Nu am reusit sa citesc ce ati scris asa ca imi "rezerv" dreptul sa va raspund mai tarziu...!

Pupam gashca !

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

gataaaa, pusei si www.dropshots.com/day.php?userid=92108&cdate=20060328&ctime=092434" target="_blank">balaceala lu iris!!!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, SUPERBA micutza crestina ! Am ramas fara grai... O dulceatza ! Iar toaletele ei m-au dat gata .

Irinuca, sarcina usoara pe mai departe... hai ca trece usor-usor si cine o sa aiba o alta micutza comoara ?
Ha ! Vad ca suntem multe care ne laudam cu ... 13 kg !

Sisi maaaaaaaaaaare pentru tine si pentru draga de Petra.
Ma bucur ca avem vesti de la voi.

Sasha, sanatate multa puiului si tie multa putere de lucru .

Iuliana, Oana o iubeste pe sora-sa, dar se mai intampla sa aiba si accese de nervi contra ei.
De vreo 2 ori i-a tras si cate-o palma, noroc ca eram prin preajma si nu a avut putere sa o loveasca, altfel... cine stie ?
Dar, in general, e bine.

Iuliana76, abia astept pozele cu mandretile tale.

Mihaela, bafta in rezolvarea dilemei cu jobul. Important e sa va fie tuturor bine.
P.S. Saru-mana pentru aprecierile gazutzelor mele, pupa-le-ar mama pe ele !

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Flori, ce draguta ai fost cu "inviatul". Da, dar cred ca imi dau duhul iar in curand la cata treaba se anunta....
De vazut sper si eu sa reusim sa ne vedem, mai ales acum ca reinvie si curtea noastra, totul e sa ajungem si noi pe acasa la ore normale...

Multumesc la toate fetele oricum pentru 'intaimpinari', imi pare rau ca nu pot fi constanta dar ma bucur ca ma mai stiti de "cine mai e si Sisi...".

Cristina, ce dragutz e Andrei, noi tanjim dupa putin amor cu Petra dar ea e "cool". Se arata iubitoare numai cand nu vrea sa pleci sau vrea sa te culci langa ea si chiar si atunci as spune mai degraba ca e autoritara. "Tai aici!" comanda ea incruntand dintr-o spranceana.

Inca doua faze dragute:
Intr-o seara vroiam si noi sa mancam iar ea nu si nu, vroia sa ne jucam la ea in camera, si tipa intr-una "bino a noi mami". M-am facut ca plang si, ce sa vezi, s-a calmat imediat si mi-a spus repede "nu pige mami, papa, papa" si nu i-am mai auzit gura. Am ramas paf.

Alta: cand nu are chef sa ii faci morala sau pur si simplu vrea sa te expedieze ca sa faca ea vreo prostie de una singura iti spune "dute, dute!". Intr-una din astfel de faze face soacra mea greseala sa intrebe "dar unde vrei sa ma duc Petra?" La care ea raspunde hotarat "a nuna", adica "pe luna"

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Bey, nu va e rusine?? Pe pagina 3???
Salut iar toata lumea in viteza!
Sisi - esti norocoasa... Eu m-am facut ca planmg la un moment dat, m-am straduit asa de tare ca mai ca mi-a iesit de-adevaratelea.... Si Eliza s-a pus pe urlat... "Mamiiii, tu n-ai voie sa plaaaaangi! Eu plang! Tu esti maaareeee Eu am voieeee ca sunt micaaaaa"

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput