Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sisi spune:

Dragele mele drage,

Daca nu m-ar fi prins asa o lene si o lehamite de lucru la ora asta probabil ca nu as fi reusit sa va mai scriu inca mult timp... Aderavrul este ca m-am simtit cu adevarat prost cand mi-am dat seama ca nici nu mai stiam cum sa nimeresc la subekt... computerul meu picand la un moment dat a trebuit sa reinstalez totu' si gata cu bookmark-urile. Bine macar ca nu am uitat parola!!

Hai sa va mai povestesc si eu de Petra si daca mai pot va zic si de noi. Bebe, asa cum se intituleaza cu incapatanare, are o logoree de speriat. Vorbeste intruna, dar nu va imaginati ca o face cu cuvinte consacrate si cunoscute. E un fel de imitare muzicala, de fapt ea formeaza propozitii aproape neintelese de nimeni pentru ca inventiile la nivel de cuvinte sunt fantastice si extraordinar de dragalase. Ne prindem ce spune doar pentru ca respecta numarul de silabe din cuvinte. Oricum are si destul de multe cuvinte pe care le stim si sunt destul de aproape de realitate. Cum ar fi "bebe nu pace nani" .
Cu olita suntem mari prieteni, adica nu o uram da' nici nu o folosim. Din cand in cand si cu speranta obtinerii unei "papi" (adica dulce) mai presteaza un pipi. Caca face tot timpul, o vreme chiar cerea, nu trebuia sa o urmaresti dar acum s-a cam plictisit si iar nu mai vrea sa faca. De loc, adica a inceput iar figura cu abtinutul. Credeam ca am scapat dupa cateva luni extrem de "productive" pe acest plan.
Mofturi la mancare cat casa. Aia nu, aia nu. Ave tot felul de strategii si chiar jocuri pentru masa. Pana la urma mananca ceva si slaba tot nu e asa ca... Bineinteles ca daca ar fi dupa ea, s-ar hrani de dimineata pana seara cu dulce dar am invatat sa le ascundem bine de tot.

Mai nou are placerea de a se catara pe geam. Slava domnului ca stam la casa ...oricum nu o lasam si o certam de fiecare data cand evadeaza sus pe geam, doamne fereste cum ajungeam vreodata intr-un bloc si ii vine vreo idee. Of, trebuie sa fim tot timpul atenti, daca nu se suie pe geam se straduie sa ajunga sa bage televizorul in priza. E inebunita dupa desenele de pe Minimax, le recunoaste, stie numele personajelor, iar motiv de disputa pentru ca s-ar uita toata ziua.
Apoi cand e activa ia matura sa bata zdravan pisica. Si pisica ca pisica dar intr-o zi am prins-o dand niste bete zdravene la caine, bietul de el statea blajin dar poti sa stii cata rabdare are... Nu inteleg, doar nici unul din noi nu e agresiv si nu am dat niciodata in animale. Doar de aia avem un caine, doua pisici iar in iarna asta am cazat si un pui de porumbel pe care l-am gasit ranit.

Ce sa mai zic ca de la varsta asta tranteste minciunele. Ca sa o laud imi spune la telefon tot felul de gogosi, cum ca a papat tot, ca a facut kk, nani si altele... Din punct de vedere nani iar am facut o greseala, s-a obisnuit sa adoarma cu unul din noi prin preajma, exagerez cand zic preajma, adica la ea in pat!!!! Acum cred ca va fi extrem de greu sa o dezobisnuim...
Uneori dimineata vine si se instaleaza ea la noi in pat de nu ma indur sa ma mai scol... Mai rau e ca a apucat-o de vreo doua ori bantuitul prin casa pe la 4 noaptea, cautand pe cineva sa vina la ea in pat: "binio a noi a pat" zice ea.

E innebunita dupa "tuta" si acum avem doua "tuta". Una este "tuta mami" si alta este "tuta noua" adica masina pe cate tocmai am cumparat-o pentru ai mei si pentru mine de oras. Galbiorul meu Seat consumand 12 in oras m-am reprofilat pe clientii mei Mitsubishi si am luat un Colt, super dragut!!! I-am scimbat si ei scaunul si acum oriunde am vrea sa plecam trebuie "cu tuta, nu pe gios". Si in masina sta in spate si comenteaza tot ce vede, ne spune cand sa ne oprim la stopuri, cand sa plecam....

Cred ca as putea sa scriu un roman dar nu mai am timp. Ma duc sa ma arunc intr-un film, sa ma mai deconectez si eu de la atata treaba.
Nu promit dar sper sa ne mai auzim curand...

http://community.webshots.com/user/sisi03

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Buna mamici! Mai scriu si eu ca sa nu ma uitati .

Eu sunt in cautari febrile de gradinite, am vazut vreo 3, am sunat la vreo alte 2 si mi s-a taiat interesul de la telefon. Alta care mi-a placut in mod deosebit pe net nu mai face grupe noi pt ca nu pleaca nici un copil din gradinita in toamna, ca nu implinisera varsta de scoala inca, asa ca nu mai aveau loc sa formeze o grupa noua Imi placuse foarte mult....Asa ca tot in cautari suntem. Tacsu vrea musai gradi particulara sa nu fie multi in grupa, ca isi aminteste cat am tras-o de mult dupa 4 zile de cresa cand s-a imbolnavit. Despre gradinite de stat bune in sectorul 2 nu am citit/ auzit nimic, asa ca nu as stii de unde s-o apuc.

Vaccinul inca nu l-am facut, nici nu ne-a chemat nimeni...stiu ca se face pina la 2 ani si 11 luni parca??? Stie cineva sigur? trebuie sa ma duc musai la policlinica de care apartinem? Ca nu prea am nici o tragere...

Altfel Raduc e cu bona nr 2 (prima a plecat in SUA la fii-sa) cu care cam face talente ca o testeaza cat poate sa intinda coarda.
E ok in rest, maricel cum il stiti, 16,9 kile si 100 cm baschetbalistul lu' mama Iar personalitatea creste odata cu el, chiar il si intrece!!! Tipetele ascutite sunt arma de neutralizare in masa, dar noi facem pe fudulii de urechi si se mai calmeaza.

Cam atit, nu mai stiu ce sa mai zic.
Va pup si sanatate tuturor!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, petrecere frumoasa la botezul mandretei ! (Super invitatia !)
Abia astept poze. Doamne, ce maricica e si ce frumoasa !

Hai sa raportam si noi cum a fost la vaccin.
Din fericire am fost cu inca doi copilasi (Luca si o alta mica domnisoara), asa ca Oana n-a avut timp sa planga prea mult, ca a avut grija sa mearga la cei doi amici si sa le povesteasca ce-a patit.
A facut noaptea aceea ceva febra (cam 39 grade), dar a trecut cu supozitorul de algocalmin.
Durerea de piciorus a tinut 2 zile, dar nu s-a plans prea tare fiindca ea "e fetitza mare" si nu trebuie sa planga, fiindca rade Roxana de ea.
Asa ca am scapat si noi de vaccinul asta. URAAAAAAA !

Si domnisorica mea se inscrie la categoria "frunzulitza" din nou: 13 kg si 88 cm.

In rest... nu-i tace guritza sub nici o forma... o adora pe sora-sa in continuare... cica ma ajuta la treburi (o las, ca sa nu se supere, dar mai rau ma incurca)...
Vrem si noi la gradinitza in continuare, e innebunita dupa copii.

De dus la bunici nu mai e vorba, acum ramane acasa in permanenta.
Ma simt ceva mai in putere, sper sa rezist cat mai bine pe perioada urmatoare.

Roxana e bine, creste frumos, e papacioasa si haioasa.
Promit sa pun poze cat de curand, cred ca incerc maine.

De saptamana viitoare ne apucam de curatenie prin casa: vopsit, varuit, curatat.
Din fericire nu ne obligam sa terminam pana la Paste, important e sa facem bine, chiar daca e mai incet.

Anka, ma plang si eu de termopane. Cine ne-o fi pus sa avem in toata casa... acum avem si termopan si mucegai .
Trebuie sa facem izolatie si pe balcon si in dormitor si in bucatarie.

Cam asta...

Va pup si ma duc la mandre, ca nu mai au rabdare.

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gata !

POZE NOI CU FETELE MELE

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floarea_soarelui spune:

Sara buna la lume:). Si noi tot din categoria "cine mai e si ...".Rarut, rarut ...si nu pentru ca nu ne-ati fi dragi (ohohoooo ce ne mai sunteti si va cetim mai ceva ca pe basme) dar suntem ba f ocupati...ba f leniosi...fff leniosi...plus ca se facu fain afara si gata...ne prinde nuaptea pe la leagane si prin vizite:)))). Noi suntem bine, suntem frumoase, suntem destepte...la fel ca toti "fratiorii si surioarele de aug.-sept. 2003". Vbim non-stop, cantam, asteptam piztsina sa merem sa "notam ca mica sirena", vrem la "baliet", ne cheama "musanu ioana catalina" si vem tot...5 ani:D (ca Mia..verisoara pe care o adoram si o copiem in toate). Dana...daca voi sunteti frunzulite...noi suntem nuieluse:)))...ca avem 12 kg si 91 de cm...scazuram de la 13 kg in sept (si 88 cm)..da crescuram de numa:). Eu am incetat sa ma stresez, e super vioaie...a inceput sa manance de numa (dupa o pauza de vreo doo saptamani ..cu ceva tuse la activ..am inceput sa-i dau si helmiflores intre timp). Azi a mancat de m-a speriat: dimineata cascaval, sunca de pui si un castravete; la pranz: pastrav (2 buc) si o rosie; seara un castronel de brocoli facut in aburi, branza almette vreo 5 lingurite (le mananca ca pe inghetata), un ou de casa si ...acum roade un mar...dupa ce a mancat mango:)))) (blus un bibe de lapte)...da zau daca se prinde ceva de ea...are carnita tare, e vioaie si vesela...si de aia am hotarit...mai bine asa decat ca ma-sa care tat trece din dieta in dieta si nu mai scapa de kile asa cum si-ar dori. Cu bb 2 ce sa va zic...nu apare...si de altfel cred ca nici nu va aparea pana dupa Paste...dar cine stie...numai Doamne Doamne are raspunsul asta.
Despre gradinita: am fost sa o inscriu la gradinita catolica dar nu au decat doo grupe de cate 10 copii, vor fi in toamna grupa mare si cea pregatitoare...asa ca abia la anul vor avea grupa mica...si cum eu tin motis sa o duc acolo (e f faina gradi si au activitati frumoase si interesante plus educatoare bune, plus putini copii in grupa )..o voi duce la anul cand a face 4 ani...pana atunci face gradi acasa cu prietenii:))). In ritmul asta parca vad ca o dau si de 8 ani la scoala:))))...ca am ochit eu o invatatoare f buna :)))). Si de altfel, nici nu mi-ar parea rau ca a avea timp sa faca scoala si munca toata viata dar cu asta vreme nu s-a mai intalni:). Zic acum asta ca nu se stie ce-a mai fi....dejteapta cum e:))). Altceva?? Am fost la cluj acum vreo doo saptamani si asa mi-i de drag sa satau acolo ca nu m-ash mai fi intots...dar deh...ma dau astia afara de la munca si nu-mi mai pot plati ratele:)))..asa ca m-am intors ...acum asteptam sa vindem domeniile familiei ca sa imi iau cel putin o luna fara plata...si sa devenim investitoti in imobiliare:)))...clar am luat-o razna...imi cer scuze...e de la regim...mi-i pofta de un mar da n-am voie sa-l mananc decat la cel putin 3 ore de la masa...asa ca...3...2...1...am plecat sa-mi pap merele...numai bine sa va fie si multa, multa sanatate:).

Kuskra...iti placu de nora-ta...live cu uebu?:)))
Pupam jinerele cu drag:)

Dana si Ioana Amazoana (24.09.2003)

http://community.webshots
.com/user/floarea_soarelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

iata-ma, intreaba... ca vie si nevatamata nu prea cred.. is rupta de oboseala, ieri nici sa manac n-am putut, abia seara m-a razbit si pe mine.
a fost tare frumos la botez (cum imi strang toate pozele si le ordonez fac album), deocamdata nu am decat un www.dropshots.com/hornoiuc" target="_blank">filmulet . noroc cu iuliana, care m-a lamurit cum se pune, ca altfel nu era nici asta...

iris a fost cumintica foc, s-a spoeriat un pic de apa, in rest n-a plans deloc. iar acasa toata lumea imi zicea ca am asa copil cuminte cum n-au mai vazut.

talentele mele culinare au dat pe-afara, pe salati a fost bataie la propriu, mai ales pe doua dintre ele, ca s-au curatat rapid...

andrei... hi hi... a fost incantat de bluza lui cea noua, cu "tren"... ne tot arata ce are el! apoi de patura lu iris, cu vaca si oite, de becurile din biserica, si a stat relativ cuminte. acasa n-a mancat nimic. doar paine. atat. si cand ii faceam baita lu iris a adormit in brate. si dus a fost, n-a mai miscat. ce-mi pare rau e ca n-am apucat sa le fac poza impreuna.
dupa o zi de alergat cu stefanut, olteanul de la craiova (care a venit sa ceara fata de nevasta, da' ma mai gandesc) a dormit cu tot balamucul din casa... acum e afara cu tati, s-o duca pe maie la tren.

of, s-a trezit "crestina" sa faca scandal... ma duc la datorie si revin eu, sper cu poze

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Cristina am vazut filmuletul, Iris este superba si cuminte foc!!!!
Nu stiu cum de ai reusit sa faci si mancare si musafiri, esti tare!
Eu sunt in stadiul in care simt ca mi s-au epuizat toate bateriile, oricum in aprilie stau acasa si ma refac ca dup'aia incep jobul cel nou si vai de fundu' meu ca vor fi vreo 6 luni in care e de tras ca la balamuc!!!

Nu's ce sa ma mai cu copilu' asta al meu care nu mananca, are 11kile jumate, e slabanog de nu se poate si am si urlat la el, ieri si azi am crezut ca imi ies din minti cu stilul lui de a face mofturi!!!

dana_ene-ai niste fete frumoase foc, si imi place de Oana s-a facut frumusica tare si mai e si curajoasa! Bravo!

Dati-mi si mie niste idei cum sa obisnuiesc copilul cu olita ca intentionez cat stau acasa sa-l invat sa faca la oala.

va pup si va doresc o saptamana excelenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

"Cine mai e si Sisi asta", ce surpriza...nu-mi vine sa cred. Te asteptam mai des pe aici...ca si pe celelalte fete care nu au mai scris de mult:(.

Oana, incearca cu bombonele ca reward, sau ce i-o place lui. Cum face sau macar daca se aseaza pe olita, da-i o bombonica si lauda-l pina ii cresc coarne. Si lasa-l fara diapers in casa...in fundul gol.

Dana, cum te descurci cu fetele. Oane e iubitoare?

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

mei, am pus pozele de la botez...
numa ca in seara asta n-am dibuit pe unde sunt adresele de mail, nu gasii decat o parte din ele, asa ca nu mai stiu cui am trimis si cui nu invitatia sa vada albumul. deocamdata e privat, sper sa devina public... pana una alta, dac anu v-am trimis invitatie, mail la chornoiu@rdslink.ro si expediez.

oana, la noi nu a mers cu vorba buna, ci cu stat fortat si alergat dupa el... musai fara scutec, cu chilotel si pantalonas, pus periodic pe olita, mai ales dupa ce bea ceva... si... mullllltaaaa rabdare!! nu vreau sa te descurajez, dar mi-au trebuit 6 luni pana a cerut, vreo 2 pana statea fara sa urle pe ea...

flo, ce va invidiez pt piscina... si pt vorbit...
cu bb2 mai ai rabdarica.. las' ca vine el!

dana, pozele tale ma inspira la o noua categorie pe site-ul cu nazdravani... "eu si suriorul meu"... poze cu doua capsoare de copii... eee, cum suna??

danat pai pe noi nu ne-a chemat nimeni la vaccin, ne-am dus noi de buna voie... parca in carnet scrie 30-35 luni, da' nu-l am acum la indemana...

sisi...sa stapaniti sanatosi masina!
si constat cu ocazia asta ca, cu cateva exceptii, gasca noastra e uniforma

ps. acum ca vine primavara (si inca nu cred in prognoza cu "joi se strica iar vremea"), ce ziceti, aranjam ceva prin vreun parc???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinuca spune:

Iaca si io.

Uite-ma cu un metru de burta, cu una bucata cupil (de 13kg si 92 cm)suuuper haios si nazdravan, si cu alta bucata de mormoloc mega activ si datator din picere toata ziulica.

Io-s inca la serviciu dar asta numa pt. 2 saptamani ca dupa aceea imi iau medical si prenatal si..gata!Socrela m-a anuntat aseara ca ea nu mai poa sa sta cu Raduc ca are treaba la casa ei cea noua, sa vopseasca ferestre si altele asa ca-s super incurcata si pe drumuri toata ziulica sa duc/aduc copilul de la mama la sormea si invers.Facem orar care il ia, care il duce, cine sta cu el de la 9-11, cine de la 14-17....nebunie mare.Dar...2 saptamani trec repede..(sper!)

Burta ma cam incomodeaza, e prea mare si grea si-mi sta in drum.Am dureri, de burta si ligamente, nervi, oboseala cat cuprinde, depresii si elan de amenajari (ieri de ex. am mutat niste mobile,m-am suit pe un dulap - pe care l-am si rupt.....ca deh...balena se crede supla si silfida...).

Raduc n-a facut vaccin.Am fost cu el saptamana trecuta dar pt. ca tusea ne-a amanat dar ne-a trimis in schimb la ORL ca cica tusea ar fi cauzata de ceva secretii nazale...Cred ca ma duc maine cu el...Dar..cine sta cu el apoi dupa vaccin cand face febra?Ca deh...ferestrele(mama lor!)soacramii au prioritate!

Va pup si ma duc pana la baie sa ma plimb ca mi-a amortit fundu rau...si nu mai stiu cum sa stau......Si mai am asa de mult pana la 5....

Irinuca 23+
& Raducu
http://community.webshots.com/user/broscutza

Mergi la inceput