Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

oana... pai si mai, acum esti pe drumuri iar??? ca de inteles, cred c-am inteles eu bine ce vrei sa zici... iar cauti servici...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

cris Pai cum te descurci?? Eu as ceda nervos din prima!

Am facut si noi vaccinul ala pardalnic de 2 ani si jumate...Eu n-am avut suflet sa ma duc cu ea la medic, asa ca am trimis-o pe maica-mea, ca eu cand am mai fost la fiecare intepatura urlam mai disperata ca fii-mea. Deh, mama cu probleme la mansarda!! Am lasat-o pe maica-mea sa se ocupe de ea in continuare ca nu prea s-a manifestat "artistic" si azi dimineata am fost sa o vad cam cum se prezinta. Si-am fost intampinata de-un copil schiop si plangacios: "Mamiiiii, doamna doctor mi-a facut o floricica la piciooooor!" Asa m-a inmuiat cand am vazut-o...Apoi am primit raport complet de la ai mei: temperatura ridicata, maraiala cat cuprinde, fara pofta de mancare si schiopatand... Offf, sper sa-i treaca repejor. Cele care ati facut deja vaccinul, incurajati-ma si ziceti-mi ca maine va fi oki!

Va pupacesc!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

cristinamh,Frumoasa invitatia! Iti urez:"Curaj " ptr botez.Nu e usor sa pregatesti totul, cu doi copii intre picioare

liliac, Eu am fost cu fetele mele de fiecare data la vaccin si nici nu aveau cand sa zica "au " ca era facut.Nu plangeau deloc.Si acul e minuscul !Pediatra mi-a zis ca tr sa-i fac peste vreo luna si eu vaccinul celei mici.

iuliana si Héloise a mea e bolnava.Am fost cu ea la pediatru si are gripa.Febra mare de trei zile ,maraita ,dormit mai prost...Nu mai fusesem la doctor din noiembrie si chiar imi ziceam ca am scapat de-acum :iesim din iarna !

Pediatra a masurat-o are 96 cm si 15 kg.E undeva sus pe curba de greutate !

Mijlocia mea Adeline a crescut dintr-o data.II cumpar trei perechi de pantaloni (nu vrea sa se imbrace in rochite),le scurtez un pic ,ii spal ,si cand ii dau data viitoare :erau scurti.A trebuit sa le dau drumul inapoi !Asa cresc copii, in salturi !

Va pup,pe curand !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

de ce scurtezi pantalonii inainte sa=i speli?? poate intra la apa...baga-i intai o zi sa vezi daca n-ai cumva surprize, apoi scurtezi la nevoie...

lili, as vrea sa te incurajez, da' o sa ai una bucata catelus schiop vreo 2 zile. apoi ii trece. noi febra n=am facut, asa ca aici nu stiu ce sa zic...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Nu-s pe drumuri, ca deja mi-am gasit alt job si incep din mai, o sa am aprilie liber si o sa mai stau si eu cu Erik pe acasa poate reusim sa faca la olita.
La vaccin a fost groaznic, a trebuit sa-l intepe de 2 ori, deoarece prima oara i-a smuls asistentei seringa din mana. Eu l-am tinut, dar s-a smucit destul de tare si l-a mai intepat si-n deget, din greseala. Dupa vaccin a schiopatat 2 zile si l-a durut destul de tare.
Am luat si eu siropul ala, de la Ranbaxy, dar nu prea i l-am dat ca nu i-a placut la gust, dar daca e asa de miraculos, mai insist.
Eu sunt foarte suparata cu greutatea lui ERik, are doar 12 kile si nu mai stiu cati cm, mananca foarte prost si adoarme foarte tarziu pe la 12 noaptea.
Va pup,
Oana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Oana, nu i-l da asa simplu. Eu nici macar nu am incercat sa i-l dau fara suc. Eu o pacalesc pentru ca i-l pun in sucde portocale si nici nu realizeaza:).

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

gabi Nici Andra n-a avut timp sa reactioneze la intepatura, maica-mea zice ca n-a scancit deloc, chiar a fost si laudata catre alti copilasi, dar acum, vorba Cristinei, am una bucata catelush schiop si cu temperatura pe deasupra. Ei, trece si asta ca doar nu-i prima vaccinata . O sa-i dau in seara asta paracetamol si vedem ce-o mai fi ca si maine e o zi.
Offf, si cu gripa asta la copii, iar e aiurea..Eu cand aud de copilashi bolnavi sufar pentru fiecare in parte...Aici se gaseste in farmacii oscilococcinum si cand a avut Andra stari de-astea de raceala/gripa imediat si-au facut efectul. Nu stiu in Franta daca exista asa ceva...Oricum, multa sanatate!!!

oana_noemi Mai, nu te mai stresa cu greutatea copilului...ca si eu faceam la fel (am o bucata de copkil somalez ) si tot asa, am intepat copkila sa-i fac analize...n-a iesit nik, i-am dat o gramada de vitamine...si tot fara niciun efect. Ca sa nu mai zic ca ma transformasem in mica bucatareasa cu n feluri de mancare pentru ea pe care oricum le refuza si ajungeau in burta la tat-su. Asa ca am capitulat. O sa invete ea sa ceara cand i s-o face foame.
Si poate ca siropelul ala nu-i place din lingurita, dar mascheaza-l in ceva, daca tu vrei sa insisti.
Succes la noul loc de munca!!!

Liliana& Andra-Maria
Avem 2 ani

poze Andra Ghiberdica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

Buna fetelor.
Scriu si eu ceva pe fuga, referitor la Revital, i-am dat si eu Andreei si degeaba, se pare ca cei mofturosi n-au leac. Asta are efect doar la cei care au fost mereu mancaciosi si au intrat intr-o mica pauza. :))
Andreei chiar i-a placut sa-l bea. Dar n-a avut efect.

Iuliana, frumoase poze!
Cristina, botez frumos iti dorim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Va spun si eu hello intre doua sedinte, gabriela, bine ai venit printre noi, cristina petrecere frumoasa sambata, pe toate va pup si astept sa ne vedem intr-un parculet ceva ....
Sasha are 17.1 kg si 98 cm, nu stiu daca v-am mai spus sau nu .....

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

saluatre

maine mergem si noi la vaccin si vroiam sa vad cum s/au comportat copilasii vostri

Andrei e din ce in ce mai incapatanat, mananca bine, nu prea mai doarme cum o facea inainte, se culca cam pe la 12 n ca si Erik vad
maine o sa/l cantaresc si masor si pe Andrei

numai bine!

Mergi la inceput