Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

mihaela_s,

Diane ,fata mea mai mare e nascuta pe 30 sept 1996, dar pare mai mare, e inalta .II iau haine de 10 ani de mult !!

iuliana,

Tu in ce lb ii citesti lui Emma povestile ?Eu in rom le citeam cand erau mai mici , dar dupa ce au inceput sa mearga la gradinita vroiau mai mult in fr.

Cristinamh,

Nici eu nu-s microbista ,dar de joaca o echipa din Romania ,ma uit la TV .Nu am avut cum sa vad aseara meciul cu Steaua ,aici ,dar tare m-am bucurat cand am aflat vestea calificarii !!Asa as fi vrut sa impart momentele bucuriei ,emotiile meciului ...

Va urez numai bine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Gabi, ai niste fete superbe! Sa-ti traiasca !

Si Oana ne-a innebunit cu cititul povestilor... si e fan si desene animate, pe care trebuie sa i le "citim" si explicam.
Vede un desen de n-shpe mii de ori si comenteaza singura, rade singura... e haioasa foc!

Uf! S-a trezit Roxana... fug!

Va pup!

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dau anunt. schimb copil care nu cere povesti cu copil care vrea sa deseneze... are cineva la oferta???

azi zi frumoasa... daaaa.... ati scos copiii din casa?? cum se comporta?? la noi a fost prima data cand nu ne-am rezumat doar la plimbare, am mers si la joaca. si andrei s-a purtat fix ca un ied salbatic, sarea de colo-colo si nu-si gasea locul. nu punem ca era in extaz bietul copil, dar din mine a scos sufletul!
asa ca, grasimea acumulata peste iarna se pare ca va avea sfarsit. ca azi am exersat din plin sprint dupa copil, iar proba de rezistenta a fost "prinde copilul cu bebe la piept".
si daca asa vor fi zilele de acum inainte... se pare ca voi ajunge scandura!
trebuie sa ma obisnuiesc insa cu memoria lui fantastica... bine macar ca are cine sa-mi aminteasca sa luam painica in drum spre casa! cum adica sa nu intram noi in magazinul ala unde ne stiu toate tantiile?? si sa nu roadem o coaja de paine pana acasa?? adica, daca cumva i-ar fi fost foame, s-o insele cu un colt... de ce sa nu-si mai distruga mama 2-3 neuroni incercand sa hraneasca plodul??
bine ca o data descaltat si spalat pe meini s=a oprit direct in patut. dupe 2 ore si mai bine de alergat, a cazut lat, abia a avut putere s-o ceara pe suzy.

si-am incheiat citatul...

fetele, fusei la BE, dar n-am avut timp de cautat gradi... cand am ajuns pe la gradi, i s-a facut foame lu iris, am plecat la alaptat, a ramas tati singur cu baiatul, apoi am sarit sectiunea ca m-am dus dupa ei la locul de joaca. am vazut sigur Acorns, adica andrei, ca aveam balon de la ei (am constatat acasa), si "la bunica", ca si ei aveau balon... in rest... am cautat mai mult standurile cu hainute, ca sa-i completez fetei tinuta de botez. si am reusit, avem si bentita, si dres.

uf, ma duc sa , ca s-a terminat programul... si uite acus vine seara...
uitam sa mentionez, tinand cont ca sambata avem botezul, incerc sa=l duc pe andrei la ciufulici la tuns. daca nu vrea (exclude complet varianta "tzac-tzac la par"), il vom chinui noi iar ...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Cristina, nici nu astiam ca ai botezul simbata. Cine o boteaza pe Iris? Lasa sa vezi tu ce artist il faci tu pe Andrei:). Si eu de abia astept sa se faca mai caldut afara ca m-am saturat de vremea asta de cacao si de ploaie.

Gabi, eu ii citesc in romaneste, chiar daca povestile sint in engleza. As vrea sa vorbeasca romaneste bine, dar nu stiu cite sanse avem, ca acum intr-o fraza foloseste cuvinte in ambele limbi. Oricum, noi vorbim cu ea numai in romaneste, f. rar in engleza, iar ea intelege ambele limbi.

Diana iar are muci pina la briu. De data asta a luat de la Emma. Pur si simplu nu stiu ce sa ma mai fac...cred ca e a 7-a sau a 8-a oara in iarna asta. Are numai muci si atit, nu a facut niciodata febra. De vreo 3 nopti nu mai maninca noaptea si nici nu se mai trezeste. Nici nu imi vine sa cred. Ieri am fost si i-am cumparat cercei ca ta-su, cind a fost si i-a facut poze, i-a pierdut unul, asa ca fata s-a facut cu cercei noi, ce-i drept, mult mai frumosi decit cei pe care ii avea. Am vrut sa ii luam si Emmei la fel, dar nu mai aveam, asa ca o sa ma duc sa verific saptamina asta din nou.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

iuliana, pe iris o boteaza colega mea de banca de la gradinita.

noi ne-am intors de la tuns... nici nu va pot descrie scandalul facut de andrei... ce jucarie, ce masinute, caluti... aia la ciufolici ar trebui sa aiba niste scaune de-aLea de tortura... sa-i pooata lega pe-astia ca fi-miu. l-am tinut 2 oameni si a urlat de parca il taiam...tunsoarea n-a prea iesit... bretonul i l-am mai indreptat acasa, cu alta sesiune de urlete...o sa incerc maine niste poze, ca in seara asta era suparat rau.

va pup, si ma duc la nani, ca-s franta.

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai, fi-mea zice My Goodness! :)
Da' in romaneste nu spune nici o prostie, nici prost, nici nimic. Nici n-ar fi avut unde sa auda, dar na, acum copiii aduna si de pe strada...
In general colaboreaza, dar o apuca cateodata..... CUm spuneati si voi, imi vine sa ma iau cu mainile de cap, sau sa intru in pamant.. Uneori are dreptate, da' ce sa-i faci daca e loc public!
Azi a trecut pe langa o fetita, Eliza avea o nazdravanie din aia de cauciuc moale cu tepi care lumineaza daca ii dai una, stiti de care? Si a trecut o fetita mai mare cu un iribal, chesti dupa care Eliza este innebunita, asa ca a comentat, probabil ca fetita a vrut si ea sa se mandreasca, ei si urla Eliza mea in secunda urmatoare de nu pot spune! Fetita luase iribalul din parc, dar deja era intuneric, doar nu era sa ma duc la un kilometru pana in parc sa caut iribal, am crezut ca o lamuresc, i-am spus ca e inchis la librarie, CU CINE SA TE INTELEGI??? si ma impinge pacatul sa intru cu ea in farmacie, bazandu-ma ca se potoleste, cum face de obicei, fara sa imi dau seama ca mai bine intram la aliemntara, la farmacie era pre liniste!!! Si cand a rasunat o data farmacia de urlete, ca de copil razgaiat, nu stiam pe unde sa ies mai repede si ea mai tare urla! Toata lumea la noi se uita, parca ma vedeam ca la super nanny, eu fiind mama rea, ca doar nu era sa ma creada careva pe cuvant ca fata mea nu face crize de obicei... Sincer nu face, nu se tavaleste, nu scuipa, nu face nimic aiurea... Mai incearca cu noi, asa, sa vada pana unde tine... dar ii trece repede, facem un time out... Daca e obosita, mai miorlaie, sau tipa mai nou, dar vede ca nu are succes si se potoleste....
Hai va pup ca eu tot in viteza, ca de obicei
PS - am vazut pozele noi, tare dragute toate! Poate in weekend am timp sa fiu mai coerenta, si sa mai vorbim si noi.
PSS - la noi la gradi (care da, a fost la Baby expo), suntem membri intr-un club de carte, SeeSaw asa ii spune, si i-am cumparat Elizei cateva carticele - nu le-am primit inca, poate saptamana viitoare. Nu stiu cand se va mai comanda o tura, dar daca vreti si voi, va trimit pliantul pe fax sau pe mail (numai ca asta e mai greu, ca n-am scaner chiar la mine la birou, dar ma descurc eu...) preturile sunt in lire, la fel sau mai mici decat de la noi si au pentru toate varstele, inclusiv Cronicile din Narnia, si multe alte chestii.
Am tot zis ca va dau niste linkuri cu chestii interesante, nici aste n-am apucat, inca o idee pe care am luat-o din plantele astea, este un REWARD CHART sau asa ceva, o sa va povestesc in weekend.
Hai pup

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

gata, am ceva timp liber.
si din seria "pe mami o chinuie rau talentul", avem aici o dovada... asadar, sambata ne balacim cu public, daca vreti sa nu ratati spectacolul... uite ca tot aveati chef de intalneala de primavara, pacat ca n-o sa pot merge si eu apoi in parc

eu am intrat in zilele de stres, ca trb sa fac curat in casa, si sa ma gandesc ce le pun rubedeniilor pe masa... si asa ma enerveaza rubedeniile, ca nu suna si ele sa zica, bei, da, primii invitatia, vin sau nu, si io tot nu stiu cum sa abordez problema...adica.. cate scaune iau din vecini...
am zis ca fac ca al andrei, bufet pe balcon...
acum ma omoara si ideea de post, ca nu prea se hotarasc care sunt in post si care nu... si parca nu-mi vine sa chinui cu mancare de post 15 persoane pt una care tine...
ba ca-mi vine sa zic ca mare dreptate avea cristi cu restaurantul, numa ca era peste buget varianta asta...
siii.. neaparat tineti-mi pumnii, ca am trei ajutoare de nadejde!!! mana stanga, mana dreapta si tati... dar daca ies cu bine din asta, chiar ca-mi fac diploma de superman

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Buna fetelor!

Sper ca nu ne-ati uitat!
Bine ai venit Gabriela la noi in trupa!

Erik a inceput sa vorbeasca usurel usurel, stalceste niste cuvinte si e foarte haios, eu sunt iar in schimbare de job, ca sefu' mare m-a placut, dar nu l-am placut eu pe el.

Succes Cristina la botez, am vazut invitatia, e foarte frumoasa.

Iuliana despre ce sirop pentru pofta de mancare e vorba?

Va pup si revin cu amanunte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Siropelul se cheama REVITAL Apetit, producator Ranbaxy. Eu mai am un piculet si se termina sticluta, dar, oricum, sint multumita ca a dat rezultate bune,cel putin la noi.

Cristina, eu zic sa faci vreo 2 salate de post si basta...e totusi botez, asta daca nu cumva sint mai multe persoane care tin post fata de cele care nu. Tu ai fost compozitoarea?:). Trimite-l pe tati cu plozii de acasa si ai sa reusesti.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

da mai iuly, io fusei compozitoarea.... am zis ca nu suna chiar asa rau [\pt un poet amator

am zis ca meniul va fi aproape identic, aceleasi salati, atat ca unele vor fi cu maioneza de post...
de ex, la satala beuf, tai totul separat, compun una mica de post si cealalta cu carne si maioneza normala...
mai nasol e ca n-am nici cel mai mic chef sa fac separat si sarmale de post! si cum friptura ramane friptura... daca as face peste, ar trebui sa fac peste pt toata lumea... si punand ca-s un talent fantastic la categoria "cuptor" (nu-mi ziceti ca e usor ca eu si apa o dau in foc cand fierb), prefer sa ma abtin... nu adaug ca am deja carnea de friptura, deci peste ar trebui cumparat...ce mai, o fericire!

si nu pot trimite pe tati de-acasa,m ca are si el partea lui de treaba. asa ca ne descurcam cu copii printre picioare.

Mergi la inceput