Nazdravani de aug -sept 2003 (70)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

fetele, de doua zile ma minunez!
ieri am crezut ca e accident, da' azi s-a repetat... cere andrei de mancare cand ii e foame! sa cad jos azi pe la pranz cand a cerut el "mimi"... bine, ca tot cu spectacol a mancat, dar a cerut.
si, cum tot imi faceam eu probleme ca nu bea lapte, se duce la frigider si cere "ate"... uite asa a baut azi 4 cani!
unde oare s-o fi lovit copilul meu?! ca parca e ceva in neregula cu el...
maine ne ducem cu iris la vaccin. normal, il luam si pe andrei, ca acasa n-are cu cine sa stea. is fooooooarte curioasa cum va reactiona sa mergem iar acolo, ca doar tine minte ce-a patit data trecuta...
of, si trb sa vad cum programam celelalte vaccinuri. are cineva idee care unde se fac?? havrixul am inteles ca e in picior...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabgabriela spune:

Buna seara tuturor,

Gata ,am terminat cu "comuniunea" Lui Diane.A fost impresionant cand au intrat in biserica vreo 40 de copii ,toti imbracati in alb ,la fel.Aveau intre8si 10 ani si erau toti de la aceeasi scoala(privata catolica) Din pacate ,nu am putut face poze, ne-a rugat preotul sa evitam.Dupa slujba ,am fost la resto cu socrii si nasii.Iar ,dupa masa ,era carnaval in cartier.Asa ca ,fetele au avut si un "supliment":masinute, tir ,topogan urias...

Despre Héloise, ce sa va spun ?L-a recunoscut pe bunicul din Rom, din poze,desi i-l aratasem mai demult!Si cum ma vede pe web-cam la calculator ,vine zicand:"buna si bunu".Caci atunci o chem eu la apel !!

Va prezint cu ceva intarziere,"mica" mea familie.Am pus poze de la ultimele evenimente despre care v-am povestit.

http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/gabipapaianni/album?.dir=fe50&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//fr.photos.yahoo.com/ph//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Gabi, ma bucur ca ai pus si tu poze cu printesele tale...scumpele tare. Cele 2 mai mari seamana binisor intre ele. Nici nu zici ca cea mare are numai 9 ani.

Cristina, sa vezi ce a inceput sa bage Emma in ea si asa de tare ma bucur. Se vede clar ca ii prieste, ca i-a crescut un pic funduletul. Eu i-am dat un siropel de pofta de mincare trimis de mama. Daca te intreseaza, iti spun cum se cheama. E pe baza de extract natural.

Cu bumflea mica nu imi fac probleme de mincare. Ea, numai daca te vede ca maninci, incepe sa plescaie si sa ceara de mincare. Iti urmareste fiecare imbucatura pe care o duci la gura de iti sta in git:).

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

iuli, pai nu la pofta de mancare stam noi prost, la gargauni e problema!!!
adica... nu mancam ciorba, mancam doar gratar... alegem ce bagam in gura dupa aspect sau culoare, nu cumva dupa gust, plus mofturile de rigoare, ca, daca ti-e foame, de ce sa nu faca si maica-ta criza de nervi cu lingurita dupa tine...
n-o sa pricep, de ce trebuie sa ma rog 5 minute de el, ca apoi sa deschida gura ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat??

ps. baga si siropu'
pps. ce-a mancat andrei aseara: la 8 a cerut lapte... dat una cana, cere apoi punga de cereale, mancat 1/4. apoi a vrut iaurtul... si la final a mai vrut si din pilaful meu (, ca orez nu voiam sa-i dau, da' jelea langa masa sa-i dau "mimi", si s-a ales cu vreo 5 linguri)

gata, imi fac bagajele sa plec la vaccin...

www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Noi suntem in apogeul crizelor!!!! Cateodata simt ca imi iau campii, musai sa fie minim o criza pe zi, din te miri ce: aseara ca nu vrea la culcare, ca nu-si ia pijamaua...am stat 45 de minute cu Ovi sa o lamurim, pana la urma a primit 2 palmute la fund, s-a crizat si a urlat, apoi m-a lasat sa o imbrac im pijama, dar a trebuit sa merg langa ea in pat pana a adormit. Azi la camin, a fost cu o pereche de papucei-gen adidasi-cumparati ieri, pentru interior...n-a fost chip sa o lamurim-nici eu nici miss Raluca-ccc ca nu poate pleca cu ei. toate amenintarile-ca dam ghetutele cu care trebuia sa se incalte la copilul care nu are(a fost foarte entuziasmata ca le da chiar ea!), ca le lasam la camin, sa nuu le mai ba daca nuu l vrea...n-au mers. Nici n-a interesat-o ca nu intram in magazinul de pe drum, pe langa care nu puteam trece fara sa intram sa luam ceva...i-am spus ca nu vom intra daca nu ia ghetutele, nu i-a pasat...acum e cuminte acasa, ma tot intreaba daca mai snt suparata...
Uoooof, cateodata stau si ma gandesc ccc ca poate gresesc eu pe undeva, Diana facea la fel la aceeasi varsta, a tinut-o pana pe la 4-5 ani . Copiii colegilor mei de la serviciu n-au facut asa, nici cei care sunt de varsta apropiata nu fac asa...oare e normal sa se manifeste chiar in "halul" asta????

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

gabriela, ai 3 fete frumoase! Sa va traiasca!
Diane e cea mare a ta inteleg...ca Diana mea. In ce luna e nascuta? Diana mea e in noiembrie '96. Daca ai timp, intra si la copii de 4-12 ani, suntem unn grup si la copii de '96.

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

gabriela, am reusit in sfarsit sa-mi fac ceva timp sa ma uit la printesele tale. andrei o data cu mine, a fost incantat de (co)"PII", ba la carliontii lu heloise zicea si "maaa".... i-a placut si poza cu "to(r)t" si "uff"(lumanari)...
, ca in we a fost ziua lu unchi-su, am avut tort... asa ca de 5 zile ne capiaza, el vrea "tot"...

mihaela, nu sunteti singurele... avem si noi... dar eu raman cu speranta ca se vor termina la un moment dat... si eu ma gandesc ca l-am rasfatat... sau cine stie unde gresesc...dar cand il vad urland si tavalindu-se nu mai pooooooottttt....

iuliana, de multa vreme n-am mai ras atat la poze, is mortale ma, sumuletul si mowgli la baita! abia astept si eu sa fac poze de-astea!!

uitam sa zic, l-am invatat pe andrei sa "iubeasca"... am inceput cu soricelul si potaia lui, apoi il iubeam eu pe el... rezultatul a fost ca a venit azi si a luat-o pe iris in brate..."beti, beti". si asta la policlinica, cand asteptam sa intru cu fata... normal ca a fost senzatia intregii sali de asteptare.
ah, si rezumatul, andrei n-a plans! cred ca presimte cand mergem pt el si cand nu. ba a venit si dupa mine la sala de tratamente, sau sala de "executie"...si nu parea afectat... numai sus, la cabinet, se juca vesel cu alta "viitoare victima de doi ani juma", si cand a aparut dr lui in capul scarii i-a pierit zambetul si s-a ascuns dupa ta-su
acum nu stiu ce sa fac, n-am nici un motiv sa schimb doctorul... doar ca nu are o mutra "dulce", de atras copiii!?!? astept sa mai creasca un pic andrei, sa=i explic... si poate nu e nevoie, dar n-as vrea sa mearga mereu cu frica la .

Mergi la inceput

cristina, nu ma gandesc la rasfat, ata chiar n-am facut-o...ci ceva in comportamentul meu care sa le faca pe amandoua sa fie atat de razbunatoare pe nervii mei...sau oi fi avand eu ghinion de 2 fete cucuiete....

Mihaela si fetele mele

Mergi la inceput

fetele, nu sunt io microbista, da' tare bine ma simt cand vad ca nu suntem chiar codasii europei, si ca le mai dam unora peste nas... aseara era sa-mi stea inima de cateva ori, acum o iau de la capat, asa emotii am... sa mai auda spaniolii si nemtii de romani, si nu numai de la stiri cu furturi si cersetori...
ah, ce-as vrea o calificare in seara asta... "hai ai nostri!"

mihaela, cred ca avem ghinion

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

M-a innebunit Emma cu cititul povestilor. Nu exista zi (prinz si seara) sa nu vrea sa ii citim. Ma bucura tare mult asta. Intii vrea nu stiu ce toii buc:), apoi "some this", apoi alt "some this" ...asa zice ea:) ...si, pina nu ii citesc vreo 3-4 povesti, nu ma lasa sa plec. Dupa ce plec, se mai uita vre-un sfert de ora in carti pina adoarme si o gasesc adormita cu gramada de carti sub ea.

Tonajul mic s-a smecherit de vreo 2 zile. Vrea nani in brate, iar eu nu am timp si nervi sa o las sa plinga ca am circa de invatat. Macar nu trebuie sa o adorm complet ca vrea numai giugiulita si strinsa in brate.

Azi am fost si ne-am frizat, eu si Emma. O sa pun poze de la tuns sa vedeti cum sta Emma. De fiecare data se mira frizerita cit de cuminte e. Cica e customer-ul perfect:). Cind aude de mers la tuns face a trenul, ma innebuneste toata ziua sa mergem, asta daca fac prostia sa ii spun de dimineata. Dar merge misto cu santajul, macar :vrei la tuns?...atunci faci nani:). Mi-a zis ca mergem la tuns ca "Emma ai papa pal":), adica Emma are papa in par. Ultima data s-a dus ta-su sa se tunda si, cind am ajuns noi sa o tundem si pe Emma, el terminase deja, asa ca am lasat-o pe alta data. Mama, ce suparata a fost si da-i plinsete.

I-am cumparat niste pantofi de printesa de plastic...3 lei:)am dat pe ei... au toculet mic si troncanesc in bucatarie. Sa vedeti ce cucoana e (sint cu vreo 2-3 nr mai mari, dar pentru ea nu conteaza..si se tine bine pe tocuri:)!!

Are o satisfactie nebuna cind ii reuseste ceva. Din "I did it" si "I got it" nu le mai scoate. Chiar si la caca e "I did it" si ridica degetelele mari de la ambele miini, adica, vezi dom'le, ce tare sint. De ieri am mai auzit la ea o expresie folosita de americani "my Gosh!!!" in loc de "my God". Adevarul e ca ma stric pe mine de ris cind o aud.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput