Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 14
dordia2000 spune:
Corap sanatate multa si imi pare rau pentru biloiul tau!!!
Canuta a fost un dulce Dimitrie. Sa va traiasca bufleiul blondin!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
dordia2000 spune:
Am mai pus si eu cateva poze in contul comun!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
anda77 spune:
mama di tutti, of, ce problema. bine ca te-ai sesizat repede. si acum ti-ai luat aparat de aerosoli?
am fost la agentie:exudatul ala suna asa: flora microbiana absenta! adica nu se spune ce anume au cautat in exudat, ca eu stiam ca pot fi 100 de streptococi; pe analiza de sifilis nu scria pt. ce e.zicea doar negativ si stampila, putea sa fie analiza de sarcina:); coprocultura tot asa, scria negativ si atat
...in fine...de maine vine baba. ce draci o sa ma apuce ca tb sa stau cu ea in casa 'fo 2 sapt., pana plec la serviciu. stau de la 8 la 18 ca sa mimam programul de serviciu
si sa-i arat cum am obisnuit copilul.
intrebare logistica de bone: eu nu prea tin cine stie ce mancare in frigider. acum tb. sa aprovizionez frigiderul pt. ea sau ii spun sa-si aduca pachet de acasa?
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
dienutagraviduta spune:
salutare !
eu i-am facut supita lucusorului, fiindca am ramas fara mere azi, si am incercat eu sa ma prefac ca nu-i nimic si i-am facut morcov cu portocala, da ce-i fraier ? nope, nu e; si are dreptate copilul, morcovul cu portocala e o idiotenie, nu stiu cum mi-a venit ideea, chiar nu merge deloc.
asa ca i-am facut supita si ii dau si morcovul pasat din ea; deocamdata e la racit; asta cred ca o s-o pape bine de tot, ca imi place si mie ... e chiar buna !
la subiectul bone - fiindca altul nu-i deschis, ma bag si eu - cred ca normal ar fi ca angajatorul sa stabileasca de la inceput daca o si hraneste pe bona sau nu. la urma urmei, unele companii asigura masa angajatilor, unele nu. depinde si de om, la urma urmei - daca are bun simt se poate servi din frigider omeneste, daca nu - poate sa bage in ea ca sparata si sa mai ia si pt acasa.
cristinamh spune:
anda, asta negociezi tu cu ea. asa cum negociezi salariu, eventuale prime de sarbatori, orarul...
am auzit si bone care mancau la "servici", ba mai aveau pretentii de post miercurea si vinerea...
de asemenea daca face si menaj... sau ce-i mai ceri...
scos copil afara...
fa-ti lista si discuta, ca sa n-ai dureri de cap mai tarziu!
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
lordra spune:
Anda, nici sa nu te gandeshti sa nu lashi porcu' cu maru-n gura-n frigider. Au frei sa-ti manance poetu' la masa de prânz?
ela27oana spune:
LA MULTI ANI,DRAGI MAMICI!!!!!!!MULTA FERICIRE SI IUBIRE,SI LA ANUL VA FII SI MAI MULTA PT CA ATUNCI NE VOR SPUNE MAMA,EU ABIA ASTEPT!!!!!

BULUCI-tratamentul pt mucusori este:ser fiziologic si ser efedrinat combinate juma -juma,adica 2,5 ml fiziol-2,5 efedrinat si asta pus cate 2 pic in fiecare naar de mai multe ori pe zi,iar seara si dim cate o pic in fiecarae nara de vibrocil,dupa ce pun picatura o ridic in brate si mucusorii incep sa curga si ii scot usor!!!
LAVI02-imi pare rau pt bb tau!!!!!offffffffffffff!!noi se apre ca am scapat este mult mai bine dariuta!!!pt tuse eu ii dau sinecod dat de o dr de la cam de garda de la budimex
JOY-ne afem bine noi pana se face vremea buna si ne plimbarim!!!!!
CORAP-multa sanatate,si eu am avut un pietroi de 2,5 cm dar la rinichi ,si nu a putut fii spart nici cu tratam nici cu ultrasunete ai grija ca nu este de loaca cu el eu am ajuns la operatie!!!!
Va pupicesc pe toate
ela si oana-daria
corap spune:
he, he, he, imi pleaca mie soacra si ii vine andei baba :). o sa mai avem sobecte de discutie - anda plina de nervi
(am eu un filing ca n-o sa fie tocmai dragoste la prima vedere, da' pana la urma or sa se-nteleaga - iar ma bag la prorocit, dupa cum vedeti)
mie s tocmai imi arde o cratita, ca pute a maner ars in toata casa de vreo 10 minute. imi pare rau, da' tre sa ma duc sa vad ce face, ca altfel mor intoxicata cu ebonita. mamaaaaaaaaaaa
c&a
lavi02 spune:
Of, of, a supt numai dintr-un san, nu vrea din celalalt. Acum fierb pompa sa ma mulg sa-i dau cu bibe. Aseara la 23 nu voia sub nici o forma sa suga, urla, era cat pe ce sa-i dau lapte praf ca sanii erau cam moi dar bine ca mi-a venit totusi gandul al bun sa mulg. Am scos 50-60 ml si as mai fi scos dar ii era fetei foame si am zis sa ma opresc sa-i dau. Dupa care a vrut sa si suga din sanul pe care il mulsesem doar putin. Of! ![]()
Anda cu mancarea bonei - eu sunt impotriva pt ca eu gatesc destul de rar si atunci imi calculez cat imi ajunge si m-ar enerva sa-mi manance cineva mancarea gatita si sa ma trezesc ca nu mai am si trebuie sa fac alta. Din frigider.. mie sincer nici asta nu-mi place. Dar eu am avut bone 4h/zi resp 6h/zi, nu au stat toata ziua. Isi aduceau de acasa pachetel. Dar ele nu gateau la mine(doar radeau mar sau zdrobeau banana). Pranzul preferam sa i-l dau eu si gatit de mine. Nici vorba curatenie sau ceva, nici biberonul de dimineata nu-l spalau sau doar il clateau si il fierbeam eu.
Nasoala viata cu bona.. dar depinde si de tine, cum te adaptezi la situation.
Ela
. Multa sanatate si Oanei!
Anda nu mi-am luat aparat de aerosoli ca medicul din start nici nu mi-a zis de el ci mi-a explicat cum sa-l improvizez dintr-o sticla de plastic. Asistenta apoi mi-a zis ca nu merita sa dau atatia bani pe el si sa-l folosesc doar o saptamana. Hopefully, zic eu. Si ca pot exista recaderi dupa vreo luna si atunci ar trebui tratament mai indelungat si ar merita sa iau. Acuma.... vad ca mi-a iesit bine improvizatia si merge treaba.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mara95 spune:
Canuta, frumos si dolofan crestin ai!
Dordia, frumoase poze!Multe jucarii are ficioru' tau!Noi n-avem atat de multe si deja ne cam plictisim de ce avem.