Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 15
joy04 spune:

mamaaaaaaaaa simt ca o iau razna.
fetelor, nu stiu daca v-am zis, dar saptamana asta am innebunit.!!!!mai imi dace niste crize de urlat de nu am vazut....
din nimic...adica chiar nu-i fac nimic credeti-ma 
azi inca fura 2 crize, una mai usoara dimineata si alta acum.. adica acum 2 ore...
a dormit de la 10.30 pana la 13.00....destul de bine, tinand cont ca pana acum ne luptam cu somnul ziua. s-a trezit, am vb, l-am schimbat si i-am dat papa.
Cum nu ma hotaram daca sa ies sau nu afara, am zis sa-i fac curat in cameera ca este la praf...
am facut o mica intrerupere de 1 ora ca a dormit "cam mult".....
Ei..l-am dus in sufragerie a stat cuminte vreo juma de ora, dupa care a inceput sa urle fetelor de ziceai ce-i aia
iara ma duc la el ca plange...
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
lavi02 spune:
Of! Am muls vreo 85ml cam asa. De vreo ora ma ocup cu asta. Ea a supt dintr-un san, eu l-am muls pe celalalt si iar din primul. Mai puteam mulge dar mi s-a luat. Acu' la sfarsit, deprind si eu tehnica cu Avent Isis-ul asta, pompa f f buna de altfel. Ca nu trebuie sa tragi des, trebuie sa tragi, sa lasi si apoi sa tragi iar numai cand nu mai curge
Ca eu trageam cu frecventa mai mare si numai tusti, tusti, cate un picut venea.
Dupa ce a supt din primul ii mai era foame dar nu mai voia nicicum sa suga. Scrie si in carte ca din cauza ca sunt slabiti fac asa si ca tre' sa te mulgi.
Cat urasc eu mulsul asta.
Corap, Anda mai bagati ceva vesel pe aici ca eu si Joy suntem la fundul sacului!
A, apropo de vesel - am vorbit ieri cu Tania si, scuza-ma Tania ca divulg ce si cum, mi-a zis ca nu mai are net, tel fix si televizor (cablu) ca in goana pregatirilor cu botezul au uitat sa plateasca cablul
si li l-au taiat. Asa ca acum Taniuta noastra e izolata acasa cu Stefanel-voinicel, mai comunica cu exteriorul doar prin mobil.
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mandyksch spune:
Fetelor, bb al meu a facut febra la o zi jumate de la vaccin? Ati mai auzit asa ceva? Ma tem sa nu fi racit la cabinet ca erau acolo cam multi copii raciti. Luni dupa-masa si ieri bb a fost ok. De azi dimineata febra. Dimineata 38 acum 38,7. Si eu care speram sa scapam ieftin.![]()
Joy, ai incercat cu bb ce iti recomandam? La noi a inceput sa functioneze crede-ma. Hai ca o sa fie bine.
Cora, vroiam sa te intreb daca e ok Pampersul nr.4. Mai am juma' de bax de nr. 3 si ma gandeam sa iau de acum incolo nr.4, dar nu stiu daca nu cumva sunt prea mari?
Lavi02, imi pare rau pt. Nati. Saracuta de ea.Bine ca v-ati dus la timp si nu ati ajuns la antibiotice.
Lavi, bine ai revenit, ne-a fost dor de tine.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
lavi02 spune:
mandy ce sa-ti spun, cam tarziu, a treia zi dupa vaccin, poate n-ar strica sa i se uite cineva in gat.
La noi chestia e ca daca ne-am fi dus la drita de familie in mod sigur ne-am fi ales cu antibiotice dar dr asta, la care a fost si Felicia si care e ceva sef de sectie in spital, la pediatrie si e f f bun si renumit, ne-a dat tratament inhalator. De fapt bronsiolita asta acuta e produsa de virusi si de-asta n-are rost antibiotic decat daca apare si o suprainfectie bacteriana, cum a fost la Ilincuta. Astmul = bronsiolita cronica.
Cred ca eu la fiecare masa o sa mulg ca sa am ca supliment pt masa urmatoare. La ce spor la supt are Nati asa bolnavioara! 
Scuzati-ma ca-s un pic incoerenta si vorbesc mai mult de problemele mele, dar trebuie sa le spun si eu cuiva.
Cat ziceati ca se tine laptele de mama la temperatura camerei? La frigider 24h, nu?
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
mara95 spune:
Mandy, stiu ca bb-ii pot face febra de la vaccin in urmatoarele 2 zile.E bine totusi sa iei in clcul si varianta racelii.
felicia74 spune:
Lavi nu-l tine la temperatura camerei! Pune-l la frigider, asa poate sa stea 12-24 de ore (depinde de cartea de pediatrie
), in timp ce la congelator chiar mai multe luni.
Ilincutza
ii transmite multa sanatate Nataliei
!
Eu nu mai razbesc sa citesc tot, revin pe seara.
Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)
joy04 spune:
LAVI02 la temperatura camerei nu stiu cat poti sa-l tii...si acum nu inecepe tu cu disperarea, te rog
.
Vezi asa ziceam si eu cand mulgeam si abia scoteam cate ceva. In schimb, stiu sigur ca bb trage mai mult dar cand stiam ca numai de la un san eu scoteam peste 100 ml...hai ca daca te mulgi, o sa creasca lapticul incet incet.
Stai sa ma mai mulg si eu nitel ca a adormit teroristu' si termin ce am inceput adik povestirea ca stiu ca nu s-a inteles nimic din postarea de mai sus dar fara sa vreau am dat un enter cred si am trimis-o.
joy si
Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut
mandyksch spune:
Laptele de mama-chiar ieri am citit- se poate tine la frigider 48 de ore iar la congelator 6 luni.
Sper sa nu fi racit bb. Ii mai iau temperatura diseara inainte de culcare. De tusit nu tuseste. E destul de vioi, nu e apatic...Dumnezeu stie.
Mandy si Krisztián (23.10.2005)
anda77 spune:
mama di tutti, da' ai vointa nene, io bagam demult biberonul in atare conditii. si la silvia te-ai chinuit tot asa? adica stiu ca ai avut lapte mai putin timp-2 luni-dar intreb referitor la proceduri...succes!
da, 24 h, dar daca te stimulezi asa de bine, mai baga si pe la congelator.
sa tii minte improvizatia de aerosoli, poate, Doamne fereste, om avea si noi nevoie vreodata.
meems, cum a dormit rianna in ultima noapte?
joy, cunosc ce zici. nichita urla la fel tot timpul cand n-are activitate. activitate inseamna mancat, dormit, jucat cu cineva. daca il pun la 2 metri de mine incepe sa urle rau. nu stie sa-si faca de lucru singur. sper sa aiba bona asta rabdare sa-l distreze non-stop. sunt copii si copii...
corapita, maine transmit in direct pe forum de la probele speciale olimpice: "300 de metri carucioare", "box categoria bona musca", slalom cu bona"
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
Veve spune:
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70775" target="_blank">28
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6