Bebelusi de noiembrie decembrie 2005 (27)
Raspunsuri - Pagina 13
Lavi spune:
Lavitamulta sanatate cu Natalia, sper ca in citeva zile sa se faca bine.Iti tin pumnii.Stiu cit de greu vor fi zilele urmatoare.Bine ca ai fost super inspirata si ca te-ai dus rapid la doctor.
grijile mele Cristina sunt legete de niste durerii acute si de lipsa lui cm ,in conditiile in care ar fi cazul sa apara.Stiu ca nu mai am sa am vreo surpriza, ca au avut dc treaba sa nu mai am
.
corap spune:
bau-bau.
bulucel, lasa copilul in pace, nu-l trage de gat. oricum, "sportul" asta chiar si babele il practica cand copilul e f mic, deci usor. acum e chiar periculos.
stai linistita, ca gatul o sa se faca el. cati oameni fara gat ai vazut tu in viata ta? doar nu crezi ca toata lumea a primit tratamentul "tras de cap".
ripley, ce chestie, si noi il alintam pe andrei - chitzaila si chitz-chitz (si din cauza sunetelor pe care le scoate, dar noi avem si un nume de familie "in tema").
lavi02, imi pare rau de buba la bebe. multa sanatate!
sa va zic si de mine in final (poate v-ati saturat, da' asta e...) Aventurile biloiului: s-a mai dezumflat. drept urmare a putut sa vada "chestii" la eco. din pacate, a si vazut: un pietroi de vo 2 cm.
ma paste, pana la urma, scoaterea biloiului.
bineinteles, iar mi-a luat sange, etc.
ma mai duc la consult ecografic peste doo saptamani.
cam atat...
c&a
corap spune:
lavi02, stiu, stiu, stiu, da' nu pot sa ma "maleez". eu daca fac o treaba, o fac temeinic. dak n-am chef, prefer sa n-o mai fac deloc.
sa nu-ti spun cum am simtit un nerv de ghemi in stomac cand am vazut ca pt. ea spatiile de sub pat, canapea, fotolii nu reprezinta zone de dat cu aspiratorul sau de mopat. ![]()
cand am vazut un valatuc de praf care dansa sub canapea, am hotarat ca suntem incompatibile. sper ca vineri secara.
c
lavi02 spune:
corapito orz, ovaz, secara...
Lasa, nu te nelinisti cu pietroiul, se face laparoscopic, nu e groaznic. Maica-mea s-a operat cand eram eu prin liceu. Si au scos nu una, ci un pumn de pietre cam cat bobul de mazare, le-am vazut si eu. Dar poate incerci intai niste tratamente care sa dizolve bolovanul.
Fetelor, nu va apucati acu' sa va nelinistiti.
Nati tusea de cand s-a nascut asa, o data de 2 ori pe zi, sec, ca tot omul. Dar ieri a inceput sa tuseasca harait si productiv si cumva din piept. Spre seara tot mai rau si la fel noaptea spre dimineata.
Bronsiolita e de regula provocata de un virus pe care se poate sa-l fi luat de oriunde, de la gradinita pe unde o "plimb" zilnic, ce sa fac?!, sau de la Silvia care zilele trecute i-a tusit direct in fata cand se jucau. Dar Silvia are hiper-mega-imunitate dupa 2 ani de colectivitate si Ribomunyl luat. N-a mai luat antibiotic de cca un an de zile. Si nici nu m-a mai speriat cu sanatatea de atunci. Am tras-o eu pana atunci cu ea ![]()
Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)
dordia2000 spune:
Ilenita eu nu mi-am luat aspirator din ala. Cred ca ma scufunzi cu altcineva!!!
Lavi02 imi pare rau ca Nati e bolnavioara!!! Sanatate multa!!!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
lavi02 spune:
Nu va nelinistiti cu ciclul v-am mai zis dar va repet, vad ca nu va strica
eu am nascut-o pe silvia in februarie, alaptat-o exclusiv 2 luni si un pic, apoi cu completare pana in august. CM mi-a venit in septembrie!
Cata vreme alaptam cat de putin hormonii sunt "altfel" decat atunci cand nu alaptam si ciclul este partial sau total inhibat. Adica hormoneii veseli ce-l determina.
lavi02 spune:
Fetelor 

,
am primit de la Silviuta o felicitare si o bratara de margele - macaroane, facute de manuta ei. Impreuna cu un La multi ani si un pupic 
Mi-a adus-o acasa o mamica de la gradi cu care sunt eu mai prietena si mi-a zis ca poate sa mi-o aduca si maine. Asa ca va merge si maine la gradi - ce bine!
Va multumesc pt urari si incurajari.
canuta-om-sucit spune:
Am pus boze de la botez, asa cum am promis.
Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos
canuta-om-sucit spune:
In loc de boze= poze.
Lavimulti

Nataliei si insanatosire grabnica.
Anda fa tu nishte vraji si ia boala la micuta:)
Aura si samburelu' Dimitrie
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/condrata/my_photos