Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

DUTZI DAMA DANIELA

FETILI, maine e 8 Martie!!!! voi iesiti pe undeva??? ma gandesc ca da...ce planuri aveti???? apropo, v-ati gatit, coafat, vopsit????? eu ca in nici un an nu m-am vopsit , dar mi-a facut MIhai cadou epilator Brauncare teoretic care atenuator de durere! inca nu l-am incercat, am emotii!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

Adriana, nu am crezut ca te plangi, departe de mine gandul asta, ci m-am gandit ca faci comparatii care ii pun in dezavantaj pe gemenusi si suntem de multe ori tentate sa facem asta. Te gandesti ca te-ai fi ocupat altfel de ei daca era unul singur (adica daca veneau pe rand) si cu siguranta asa e, dar sa stii ca ei fiind acolo amandoi, tot timpul impreuna, de aceeasi varsta au un plus pe care copilasii nostrii nu-l au: compania 100% a unui copil de varsta lor. Si mie asta mi se pare foarte important. Asta e principalul motiv pt. care eu mai fac un copil si pt. care mi-am dorit sa fie diferenta mica de varsta intre ei: sa nu piarda ceea ce din ce in ce mai putini copii au sansa.

Eveline, am ras la faza cu ceara picata in cap… Mi-o si imaginam pe biata Bia cum o ardea acolo ceara si ea suferea in liniste…

Roxana, eu i-am schimbat laptele treptat lui alex, a durat vreo luna is ceva, dar aa durat asa de mult ca ramasesem cu o cutie paorpae plina si vroiam s-o termin inainte de atrece definitive pe lapte de vaca….Ma gandesc ca daca mihnea e asa senbil la capitolul lapte, sa incerci treptat. Iar daca refuza cu aceeasi vehementa, incearca direct cu noul lapte, poate face click la noul gust, cine stie…

Jasmine, nu m-am gandit o clipa ca infloresti despre raducu, dar mi se pare atat de uimitor pt. varsta lui. Eu am tot insistat cu alex cu numaratul, are cartonase cu obiecte si cu cifre. Si de fiecare data cand numaram, ii iau degetelul si punem pe fiecare obiect in parte si numaram. Fi-miu nici macar n-a ajuns la performanta de a-si plimba singur degetu lde la un obiect la altul cand numar eu… Matematician il faci pe Raducu (sa stii ca treburile astea sunt native, chiar ma vazut o emisiune despre u ntip care facea inmultiri in minte cu nu sti ucate cifre, uimitor!!!)

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Maine noi avem o... obligatie! N-am nici un chef, dar asta e! tre' sa mergem la ziua de nastere a cumnatei si nepotului nostru, asa ca o sa se lase cu circ! Matei o sa ne alerge prin tot restaurantul, iar 8 martie o sa-l sarbatorim acasa, dupa 22.00h... Ca asa-i la noi.

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

As vrea sa pot sta mai mult la calculator,dar nu ma lasa... Dar sunt nerabdatoare sa va atat niste poze noi.Revin un pic mai tarziu!

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Daniela te plangi?...nu te plange, macar mergi intr-un restaurant.
Mie a zis barbata-miu ca o sa-mi dea bani sa-mi iau blugi si o bluza....cand oi avea timp, caci oricum el vine pe la 6 acasa si atunci nu mai am unde merge....si cu asta basta, gata 8 Martie al meu....ma intreb daca o sa primesc vreo floare ...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

mariussimiuc bravo mama...ai dita mai flacaul, un adevarat barbatel pare, asa, in blugi si cu tricoul acela de smecheras....si cand te gandesti ca de fapt e atat de mic si de nevinovat....

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Sunt muta de uimire... Tocmai mi-am gasit baiatul pe masa (e o masa din sticla, la nivelul canapelei, un pic mai inalta), in conditiile in care se chinuia sa ajunga sa urce pe canapea... Adevarul ca de pe covor pur si simplu, nu avea cum sa faca nazdravania asta, dar se foloseste de tot ce prinde ca sa-si atinga scopurile! cutii, jucarii orice...
In plus, face niste tururi de forta de-mi sta inima! O sa incerc sa descriu, desi ma indoiesc ca-mi va iesi ceva... Totusi: avem o canapea pe colt (coltar, cum se mai zice), iar in prelungirea laturii mai lungi vine patutul (tarcul), intre cele doua fiind o distanta de max. 20 cm. In prelungirea laturii mai scurte a coltarului sta, de obicei, un taburet triunghiular, foarte instabil de felul lui. Masa e asezata, in mod normal, asa incat sa se poata ajunge atat de pe canapea cat si de pe tabureti (celalalt taburet sta langa patut, ca sa ma pot aseza pe el cand ii dau lapte noaptea, sau cand il adorm. Ei bine, dupa ca l-am gasit pe masa, stand drept si nemiscat ca o statuie (in schimb ii radea toata fata de fericire!!!!), il conving cu greu sa se dea jos, ii ascund toate ustensilele de care s-a folosit sa se suie pe masa si, ce credeti ca face dl? Ridica un picior ca Bruce Lee pe taburet, cu mainile se tine de canapea, se ridica in picioare pe taburet, paseste cu grija pe canapea dupa care incepe sa alerge pe canapea ca sa ajunga in capatul laturii mai lungi ca apoi sa se lase sa cada intre canapea si patut (in locul ala ingust de 20 cm), bineinteles, tinandu-se cu mainile de marginea patutului. Zici ca asistam la pregatirea militarilor americani! Dupa care o ia de la capat de cca. 10 ori, iar eu ma minunam cum face de ia curba (coltul canapelei) fara sa cada pe parchet! ca pe canapea chiar cade, si ii place la nebunie! pai da, ca da cu fata in bureti...
Pai, in conditiile astea, n-am decat sa stau din nou numai cu el (de-abia se acomodase si el cu ce e voie si ce nu-i voie si-l mai lasam si singurel uneori cat eram la bucatarie... dar de-acum... s-a ispravit!
Noapte buna!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Daniela mie-mi vine sa rad, dar nu-i de ras deloc....cred ca incepe varsta nazdravaniilor, acum ca au capatat ceva mobilitate si independenta (in miscare) cei mici....daca pana acum povesteam ce au mai mancat sau cum au mai dormit, de acu' sa te tii....urmeaza "filmulete" de stat inima la parinti: protagonistii - cei mici (dar se pare ca si cei mari mai fac cate o boacana)...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Fetelor va multumesc de incurajari !
Am vazut un Paulica dulce foc, are o fetisoara de ingeras, si-i sta foarte bine in pulovaras alb, probabil pentru ca face contrast. De fapt mai intai am vazut-o pe Bianca, care mi se pare ca s-a inaltat si are si falcute. Mai si ce-i da biberonul la papusa, eu cred ca nu mananca sa-i ramana mancare si papusei, este fetita altruista.
A, am admirat si toaletele lui Iris, care deja se comporta ca un manechin, sta frumos la pozat, nu mai spun ce ochisori superbi are. Mai eu cred ca la grupa noastra s-au strans toti ochiosii, mai ales ca sunt multi copilasi cu ochii albastri nu mai spun de Paulica, zburatorul grupei.
Eveline, hai nu fii suparata ca nu-i asa grav, ceara a cazut pe par, nu direct pe piele. Eu ce sa mai spun ca mi-a cazut copilul din pat de vreo 7 ori, iar de pe canapea a sarit in cap si noi doi eram langa ea amandoi dar n-am reusit s-o prindem.
Jasmine, felicitari pentru educatia copilului. Cred ca trebuie sa-l rugam sa ii invete si pe ceilalti. Iar la vorbit el si Silviu mi se par cei mai dezghetati, adica au ceva vocabular.
Ei si acum pe ultima suta de metri, am admirat si un zambaret care face "cucu bau". un Robert fericit!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madachan spune:

Buna seara!
Am si eu o intrebare,ce sa-i dau lui Edy pt. burtica?? De obicei el face mai des ,dar ieri si azi mi-a facut de cate 5 ori, mult si moale....Daca ma duc la dr. imi da Smecta care nu-i place sub nici o forma si-mi zice sa nu-i mai dau lactate.Deja imi dau mancarica de regim dar laptele de noaptea nu-l pot scoate ca face urat rau...In concluzie,o fii vreun sirop ???Sunt sigura ca s-a mai vorbit dar nu am timp sa caut.

Mada si Edisor mic 29.11.2004
http://photos.yahoo.com/madachan2002

Mergi la inceput