Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

ad_riana sa vezi ce am facut eu aseara....ca-n filmele cu prosti...sa vezi la mine mama groaznica: ne-a sarit o siguranta si am ramas fara curent in prize. Ca sa probam asta, barbata-miu s-a apucat sa scoata sigurantele care alimentau becurile si sa le puna in locul alora de la prize.....bineanteles cand le-a scos au picat si becurile....asa ca eu cu o lumanare in mana (aia de la ziua lui Bianca in forma de 1), ii tineam lumina sa vada ce face omul. Desigur, Bianca popic langa noi, ne tinea de picioare. Dintr-o data da Bianca cu capul in perete, asa, brusc, nu cazand ci pur si simplu stand in picioare....of course, incepe sa planga de o auzeau si vecinii de la parter. Eu:hai iubita, ca n-ai patit nimic, n-ai cazut, etc....astea la lumina lumanarii. Se enerveaza barbata-miu, imi ia lumanarea din mana mea, cu o mana o tinea cu una insuruba siguranta....ca eu sa o pot lua pe Bia in brate s-o calmez, ca numai nu se oprea....nu intelegeam eu de ce totusi plange in halul asta.
in fine, se calmeaza, trec ceva ore si ii fac baita....cand pun mana in parul ei simt ceva tare acolo....cand ma uit: fetita mea avea dita mai bucata de ceara topita prinsa-n par....stand intre picioarele mele ii picurase ceara-n cap de la lumanare si din cauza arsurii ea miscase din cap si daduse cu el in perete (chiar ma intrebasem de ce se daduse cu capul de perete, asa , degeaba...)....iubita, si eu care nu o alinam indeajuns ca ma gandeam ca se alinta....na, ca sa vezi....o trec la capitolul "accident", asta e....bine ca n-a fost mai rau.

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

EVELINE ASTEA SUNT DIN CICLUL "HAI-SA-INCERCAM-INGERASUL-COPIILOR"
DRAGII DE EI!

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Onitzo, frumos mai e Paulica, o sa franga ceva inimi la viata lui!
Vio, Bia a crescut asa de mare de cand nu am mai vazut-o in poze. Si sa nu mai zici ca nu mananca, uite , vad ca nu se lasa cu iaurtul!

Dana, ca de obicei iti spun ca Iris e o dulce si o eleganta! Eu inca ma minunez cum rezista la voi obiectele acelea decorative puse la inaltimea la care poate ajunge ea. Eu am cocotat totul cat mai sus, Mihnea nu iarta nimic-nimicuta, nici un sertar/obiect nu ramane nescotocit!

Eu sunt suparata pentru ca domnul Mihnea nu mai vrea deloc lapte , in nici o combinatie, abia-abia de reusesc seara sa-l pacalesc cu cateva linguri de cereale in lapte. Drept urmare, azi i-am cumparat Nestle junior, sa vad daca binevoieste a servi. Daca nu, nu stiu ce sa mai incerc. Oare daca ii schimb laptele la varsta asta, trebuie sa-l introduc pe cel nou treptat, sau merge sa-i dau direct o portie intreaga?.Va rog sa va dati cu presupusul.

Despre lovit, si la mine functioneaza cu ignoratul, el are oricum si exemplul negativ al Biancai, care , atunci cand nu-l iubeste cu disperare, il mai accelereaza cu cate un ghiont/palma, deci nu ma mira ca aplica si el metoda, cand nu-i convine ceva. Pe de alta parte,si Bianca a trecut prin perioada asta pe la 1 an si jumatate ,mai ales cand a inceput sa socializeze cu alti copii, si au aparut conflicte din cauza jucariilor care trebuiau puse la comun. Nu a prea functionat nici metoda cu explicatul ,desi am batut-o la cap sistematic, si ea intelegea chiar totul, la varsta aia purtam conversatii cu ea ca si cu un copil mare. Degeaba, pana nu si-a facut damblaua cateva luni, n-a mers. Apoi a trecut.

Adriana, Eveline, chestiile astea se intampla din pacate adeseori, eu de ex anul trecut i-am prins Biancai mana in usa de la masina (am avut mare noroc a nu i-am rupt ceva), m-am simtit mizerabil. Eveline, draga de Bianca,, mi-o si imaginez!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

ROSERB EVELINE, ADRIANNA TRY ANDREAP OANY DANETTE COOKIE MIHA Fiecare dintre voi (sper sa nu fi uitat pe cineva!!! ), mi-a admirat shtrengarul in felul ei, multam fetelor!!!! am citit impresiile azi intr-un moment cadn colega era, ca in fiecare zi cu -s sus si mi-a prins bine sa va citesc, mi-ati adus zambetul pe buze!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Dama, multumim de ideea cu castingul... ne-am gandit la un moment dat fiindca am tot primit sugestii de la diversi, totusi parca m-i se pare prea mica... nu-mi dau seama daca s-ar comporta ok, in sensul ca s-ar putea lucra usor cu ea. Poate o sa incerc totusi sa trimit niste poze...

Adriana, blefarita este o iritatie a pleoapei, in faza in care este Iris nu e grav (este inrosit pliul pleoapei inferioare), dar poate sa fie... nu se stie cauza exacta, probabil ca s-a frecat la ochisori si nu era tocmai curata pe manutze in acel moment.
Deja dupa 3 aplicari de Kanamicina, este mult mai bine.

Roxana, am avut si incidente cu obiectele decorative... mi-am batut gura la greu sa le lase la loc si acum cred ca s-a obisnuit pur si simplu cu ele acolo... nu le mai baga in seama.
In legatura cu laptele, eu am schimbat laptele lui Iris de cateva ori si n-am facut-o treptat fiindca ea nu este sensibila ... n-am avut probleme niciodata. Recunosc ca prima data mi-am fortzat norocul... dar uite ca a fost OK!
Daca Mihnea este mai sensibil din acest punct de vedere, probabil ca e mai bine sa nu-i dai din prima o portie intreaga... da-i jumate' mai ales ca zici ca nu-i innebunit dupa lapte.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jasmine spune:

Hai mai Adrianna ca nu e cazul sa-ti faci probleme ca nu vorbesc cursiv gemenusii tai.Nu stiu ce e cu Radu de ii turuie gura asa,dar din cate vad eu majoritatea copiilor de varsta asta zic doar cateva cuvinte clare si restul “pe limba lor”.
Crezi ca mie mi-a fost usor sa vad cum trece vremea si Radu al meu nu merge decat tinut de mana?Cand altii mergeau la 10 luni,11 luni,la un an….el nimic.Si ma stresau la maxim babele de la bloc,de cate ori ieseam cu el in carucior ,apoi pe jos dar tinandu-l de manuta,auzeam “vaaai,dar nu merge singur???nu se poate…pai al meu mergea de la 11 luni!” sau “vai,draga,iar e in carucior!da-l jos de-acolo ca trebuia sa mearga singur demult!” sau “mai bine l-ai duce la doctor ca sigur ceva e in neregula!”
Da’ am tot citit ca fiecare copil are ritmul lui de dezvoltare si nu trebuie sa facem comparatii.Ca unii vor merge mai repede dar vor vorbi mai tarziu,altii vor vorbi mai repede dar vor invata mai tarziu sa foloseasca olita,etc…

Eu sunt sigura ca toti copilasii nostri vor invata tot ce trebuie sa invete.Doar ca e fiecare in legea lui.

Try,de fapt Radu e la categoria “octombrie 2004” ca s-a cam grabit sa vina pe lume.Pe bune ca numara,pe bune ca zice mult mai multe cuvinte decat am scris eu aici.Doar nu m-am tampit sa aberez aiurea ,ce rost ar avea?

M-a dat gata Iris cu rochita aia!Ce inseamna sa ai fetita!Poti s-o imbraci frumos,s-o piepteni,s-o impopotonezi…

Roserb,eu as schimba in prima zi doar jumatate din lapte si in a doua zi tot.Noi deocamdata am inlocuit doar laptele de dimineata cu Fulga rosu.Seara inca bem Humana2.Dar asta e ultima cutie,cand ma apropii de sfarsitul ei schimb treptat cu Fulga.

Jasmine si Radu (26.10.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Dragelor, daca tot a venit vorba despre accidente... cumcredeti ca m-am simtit eu la taierea motului, cand puiul meu si-a bagat degetelul in flacara lumanarii, iar eu n-am fost pe faza? Ia priviti! Sau, cand, cu acelasi degetel, a incercat spotul de la bucatarie care era sperinfierbantat, de mi-a stat baiatul cu basica cu apa la degetel o saptamana... Sau cand a pus acelasi degetel pe ibricul in care fierbea apa (si il mai si tineam in brate...), sau cand, atunci cand au venit colindatorii si cantau la usa, eu l-am dat cu capul de pragul de sus al usii, avand in intentie sa-l pun pe umeri ca mi-era greu sa-l mai tin in brate (ce idioata!!!!), sau... Daca stau sa ma gandesc, va mai dau exemple... Dar, Adriana si Eveline, ce sa facem? Matei, cel putin a invatat multe din experientele astea... Nu mai pune mana pe nimic care fierbe, nici pe spoturi, iar sertarele... he-he, e un adevarat maestru in inchiderea lor! Le impinge frumos, incet, fara sa-si mai uite degetele pe-acolo!
In plus, vad ca nu mai plange daca se loveste, decat daca e ceva serios... In rest, nimic! Se ridica si pleaca mai departe! Aaaaa! Si mai plange daca vede la noi o cat de mica tresarire! daca ne facem ca n-am vazut nimic, se scarpina la locul lovit, si, cu un aer preocupat si... un pic contrariat, isi vede de drum... Daca e o durere mai serioasa, se smiorcaie un pic si gata, iar daca e ceva la cap, mai grav, urla de n-are aer! Si nu vorbesc la figurat!
Pentru fetele interesate de problema furiei prichindeilor, am gasit si eu un articol in care veti regasi tot cam aceleasi idei pe care le-am citit pe forum, postate de dama si try, parca...

Va pup pe toate si imi cer scuze ca n-am mai postat, dar sa stiti ca va citesc si rad, si ma intristez odata cu voi, dupa caz... Parca in perioada asta am mai multa treaba... sau... nu-mi dau seama!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela_sb spune:

Ce bine ii sta lui Iris cu rochita noua!!! Primavara si vara sa mai vina doar sa se asorteze cu ea...
Imi plac mult si celelalte poze... si cele prelucrate si cele neprelucrate... Clar ca efectele dau un aer mai special... si daca mai ai si subiecte atat de frumoase pentru poze...

Try, multumesc. Mi-a trimis Eveline cantecelele. Si a avut o rabdare... Mi-a trimis o gramada.

Vio, am vazut-o si pe Bianca. S-a mai ingrasat, mai... Cred ca e in totalitate meritul ei, avand in vedere ca mananca singurica.

Onitza, Paul poate vrea laptele de seara daca il pui in sticla respectiva... Zici ca e un ghiocel cu hainutele lui noi (gingasia de la Paul, culorile de la haine)...

Si cu exemple asa de bune (Paul si Riana) langa voi, nu stiu mai cum nu obtineti rezultate... Onitza ai Oany

Adriana... accidente se intampla. Atat a fost. Un accident. Nu are deloc a face cu faptul ca ai fi o mama groaznica, eu cred ca esti chiar contrariul.

Pupici si Biancai, eveline si lui Matei, Daniela.

Roxana, multumesc pentru carticele.
Cat despre laptic, eu nu imi amintesc sa fi avut vreodata probleme cu Mihnea la alimente, in sensul ca nu e foarte sensibil. Si cum e si baiat mare, eu zic ca poti incerca cu o portie intreaga. Cine stie? Poate nici nu va vrea sa bea prea mult din prima...

mamica lui www.onednd.go.ro/_/Danut/" target="_blank">Danutz din 8 nov 2004
Home is where your head is.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Fetelor,
Ca de obicei ma facetzi ...tre sa tin insa pasul cu voi, ca mi-e drag tare sa va citesc..., de la servici e mai greu ca mai vad o poza, citesc 3 randuri, pe urma tre sa fac ceva treaba, ma intrerup, iar citesc ce spuneti...si tot asa pana nu mai stiu ce am citit si ce vroiam sa va mai spun....asa ca fie-mi iertat daca nu sunt mereu pe faza...

Try, Danette a avut dreptate, Veve a trecut la alt capitol, eu doar postasem un nou mesaj pe cap 110, pe urma am vazut ca se trecuse la 111...asa ca te rog sa upgrade-zi tu lista...
In general eu intru din EIE/favorites si sunt deja logata cu userul si parola mea, dar am inteles cum tre sa fac daca trebuie sa editez lista.

Am vazut pozele cu piticii Iris(Danette), Paul(Onitza), gemenasii Ad_riannei (mamica eroina...ce mai...eu sa fi avut 2 ca Andrei, o luam razna..), Alex(Try) si Biancutza Evelinei....niste frumosi si scumpici...asa sunt toti, sa ne traiasca si sa creasca mari si sanatosi sa ne bucuram de ei....

Eveline si Adriana, nu va invinovatiti, se mai intampla....nu poti sa prevezi chiar totul...si mie mi-e teama tot timpul ca asa cum e Andrei de vioi, tre sa stai cu ochii lipiti de el, si tot degeaba...luna trecuta sub ochii mei i-a alunecat piciorul cand a vrut sa se catere pe un dulapior si si-a spart buza in cadere...va dati seama ce spaima am tras cand l-am vazut plin de sange la gurita si plangea de se cutremurau peretii..ca e ofticos tare piciul meu...si pe urma mai ofteaza juma de ora..

Roxana, eu i-am dat lui Andutu doar Milumil (de la 8 luni doar 3-ul), si il mananca cu aceeasi placere ca la inceput..doar dimineata si la culcare...si uneori si noaptea, ca se mai trezeste urland dupa lapte (oare si voi patiti la fel?)
Sanatate mamicilor si copilasilor bolnaviori - cu vremea asta nici nu e de mirare ca e plin de virusi si alte vietati din astea...

oricum, maine e ziua noastra, asa ca va sarut pe toate mamicile si fetitele dulci, sa aveti o zi minunata, cu si si multe multe !!!

Cu drag,

Corina si bb Andrei - 24.11.2004

pozele noastre: http://community.webshots.com/user/corina1975

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Si noi avem probleme cu laptele... Dar bagam la greu branzica si iaurt... Cred ca OK... Nu? Lapte bea (noaptea, si spre dimineata) max. 250 ml cu totul!!!!!
Si cand ma gandesc ca, dupa ce am trecut de la laptele praf la asta la cutie (La dorna rosu), mi-a baut vreme de cca o saptamana 1l pe zi... Apoi, incet, incet, am ajuns sa ma rog de el! N-am nici o explicate, dar o iau asa cum e! N-am cum sa-l obig, iar daca branzica si iaurtul inca sunt printre preferinte, nu pot decat sa ma bucur!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput