Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

va pup pe toate si pe copilashi, sa aveti o zi buna
mie nu-mi place ca iar a ninsvrea sa vina primavara

monica
http://community.webshots.com/album/526201867odZHaD
http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Multumim de pupici si aprecieri!
ii returnam inzecit voua si puiutilor!

Adevarul este ca am facut o pasiune pentru hainele de copii mici, nu stiu daca ma credeti dar ii cumpar mai multe ei decat mie, desi evident ca ea e in crestere si nu le poarta mai mult decat un sezon, dar... sunt asa de frumoase!!
Sora-mea neavand copii intr-una ii cumpara (imaginati-va ca-i trimite haine din Bucuresti cu DHL), maica-mea ii cumpara.. eu de-asemnea... asa ca are deja o garderoba stufoasa pitica...

Onitza, sa stii ca de multe ori m-am gandit la chestia asta ca cine stie ce gusturi o sa aiba si ca in jurul varstei de 3 ani fetitzele cam incep cu figuri la toalete.. am avut ocazia sa vad astfel de fetitze cu maaaare personalitate vestimentara.. si Doamne, Doamne ce cromatica si stil mai au...de te doare capul... de buna seama ca poti ramane
Dar eu zic ca in timp se poate totusi sa-i imprimi copilului o anumita linie, daca te ocupi de treaba asta...

La noi e soare in dimineatza asta, va doresc si voua sa aveti o zi innsorita !
Parca altfel incepe ziua cu soare pe cer, nu?

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Va salut dintre nameti!
Fetele, nu vi se pare voua ca ai nostii copilasi se fac din ce in ce mai frumosi? Nu frumusei, dragutei ci de-a dreptul FRUMOSI.
Ma uitam la Biancutza de Viovio si la Paulicasi pur si simplu mi-am dat seama ca de fapt ma tot uit de ceva timp la pozele copilasilor de nov-dec 2004 si unul e mai frumos ca altul....fie ei cu ochi albastri, caprui sau verzi....mai cu par mai fara par.....sunt superbi....si nu pentru ca sunt ai nostri (sa nu fac si eu ca cioara....) ci pentru ca asa este...

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oany spune:

Salutari...dupa o pauza in care am avut ceva probleme la calc si n-am mai reusit intra...si ati fost asa harnicute la scris ca abia am putut recupera...de citit si vizionat poze...
L-am vazut pe Mihaita si m-am topit...tunsulici e un scumpici( nu ca n-ar fi fost si inainte...) Si pe Paulica il dulce, dulce!!!! Si Riana zice des lica, lica ,lica...dar ea asa canta!!!!
Riana face gimnastica....flotari, abdomene, genoflexiuni... ne-a vazut pe noi (eu vreu sa scap de burta si de muuuuulte kg in plus) si s-a apucat si ea de radem cu lacrimi cat de draguta poate fi...
De vorbit rupe cateva cuvinte... noi suntem de cateva luni mami si tati, Terry, catelul nostru e Tilu, nana, nanu, nasu e tot nanu, capul- papu, banana- nana, ieri a zis f bine kivi, bravo- babo, gata - data si multe care nu-mi vin acum sau nu pot fi reproduse in scris...
Copil care loveste am si eu, nu stiu de unde s-a invatat, trage in Terry, in noi dar e de ajuns sa ma uit serioasa la ea si deja vine si te ia de gat te pupa si te iubeste ...

Pupam copii si mamici

Mami Oany si Printesa mea, Riana Ioana
www.ryanna.photosite.com/ryanna/" target="_blank">Albumul Meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dama spune:

Neata fetele. Eu sunt cu gatul in pioneze, ma doare si acum incerc sa ma doftoricesc cu ceaiuri...

Va spuneam ieri depsre un articol pe tema violentei la copiii de varsta alor nostri. Ei bine, Try mi-a luat-o inainte (de parca ar fi citit si ea acelasi articol) si a descris foarte bine de ce fac ei acest lucru. Simt si ei nevoia de refulare si atunci cand ceva le sta in cale incep sa se manifeste violent. Psihologul din art. spunea ca nu trebuie sa le platim cu aceeasi moneda, adica sa-i plesnim (chiar si mai incetisor) pt ca asa le aratam ca e permis sa loveasca si ei pe ceilalti. Singura metoda, se zice acolo, ar fi sa ii explici de ce nu trebuie sa faca...adica nu doar sa-i spui « nu e voie » normal ca-l doare in cot), ci sa te uiti direct in ochii lui (il distragi astfel pt moment de la actiune) si apoi cu cuvinte simple ii explici ca nu trebuie sa loveasca pt ca doare si ca in schimb trebuie sa mangaie, etc...e adevarat ca de multe ori instinctul de aparare ne indeamna si pe noi sa raspundem cu violenta la violenta...asa ca e grea misiunea parintelui de a se controla mereu si a urma recomandarile psihologilor, insa e spre binele copilasilor. Ei, sa nu credeti ca dupa o singura explicatie, nu vor recidiva…dimpotriva, dar parintele trebuie sa fie la fel de rabdator si sa re explice. In fine asa recomanda psihologii. Eu inca nu m-am confruntat cu violenta intentionata, ma mai loveste cand il schimb ca da din picioare ca disperatul…si aseara chia ram incercat sa-i explic ce si cum si s-a oprit imediat. Nici macar nuc redeam ca o sa inteleaga ce-i spun si totusi ei inteleg tot.
Btw. Try, dupa psihologi, pusul la colt nu este o solutie din cele mai bune...copilul va fi si mai frustrat, insa ignorarea e buna, dar dupa ce ii explici si copilului de ce vei face asa...cam atat, sper ca nu v-am plictisit prea tare.

A admirat si eu o Iris frumoasa cu garderoba-i pe masura (rochita aia mi-a pacut le nebunie)...Dana, Iris are alura de model, poate ca ar trebui sa o inscrii la un casting pt copii...eu cand o privesc parca m-as uita in cataloage pt hainute de copii...

Am vazut-o si pe Bianca pupacioasa si escaladoarea si pe Paulica cu puloverasul ala atat de contrastant cu parutul si ochisorii lui. Sunt frumosi, ce mai...

Mami de Davidel bursucel (18.11.04)

Mergi la inceput

Dama am eu vedenii sau msg tau a aparut apoi a disparut apoi iar a aparut???? Oare ma prostesc pe masura ce trece timpul....???

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

roxana sarut mana pentru mail
bits!!!!! ce ati ratat, nu-mi vine sa cred!!!! hai ca mi-ai dat o idee si joc si eu la lotto. si eu primesc suturi de la tudor. el e putin mai "naravas" decat bianca, daca nu primeste ce vrea tipa, plange si da din picioare. biencutza e uneori atat de cuminte si intelegatoare ca-mi vine sa o mananc.
danette ce este blefarita? e super rochita lui iris, dar oricum ei ii sta bine cu orice.
vio dragutza! stii de ce nu am pus poze inca? ca nu le-am facut mai recente si ce am nu mi-a placut niciuna...dar o sa pun! pai sa stii ca la fel zice si bianca mea "mama" doar cand plange si (zic eu) ma cheama. in rest: ta-ta toata ziua si vocabularul lor obisnuit inteles doar de ei. aaaa am uitat, mai stiu si "teoooo"...cand apare teo la tv, ma dispera! ce dulceata e bianca, cum da ea papusii sa pape!
try sa stii ca singurele lor cuvinte sunt ta-ta si teo, foarte rar zic ma-ma. nu m-am plans din cauza asta, doar am facut o remarca. sunt perfect constienta ca nu ma pot ocupa de ei asa cum m-as ocupa de unul singur si decat sa stau mai mult cu unul decat cu celalat... ma consolez la gandul ca...pana la urma tot or sa vorbeasca, nu se poate altfel. oricum am citit destul de mult despre gemeni si stiu ca ei vor vorbi mai tarziu pt. ca se spune ca ar avea un limbaj al lor, telepatic poate, care-i ajuta sa comunice intre ei si probabil deocamdata le este suficient. altfel ma inteleg foarte bine cu ei, daca le cer sa-mi aduca ceva imi aduc...sau ii spun de ex. lui tudor sa o aduca si pe bianca la mine. se duce la ea, nu stiu ce fac dar vin amandoi. si in patuturi ei se foiesc f. mult pt. ca eu seara ii pun in patut cu suzetele si sticlele de ceai langa ei si-i las acolo. dupa o ora intru la ei si sunt intorsi cu capul la picioare, de asta ziceam ca nu pot sa-i pun in paturi de copii mari. nu vreau sa crezi ca ma plang, am avut o zi grea si poate de asta.
onitza i miss you . ce frumos ginerel am!, nici nu stiu in care poza imi palce mai mult! e super bluzita alba cu verde
dutzi multumesc , nu sunt suparata ci doar am facut o constatare, asa cum i-am spus si lui try

asta e un mesaj pe care l-am scris aseara si nu l-am mai putut trimite

azi sunt si mai trista. i-am prins lui tudor mana la usa...2 degetele nu pe unghie ci mai jos la prima falanga. sunt o mama groaznica

adriana & bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata si de la noi!
Am vazut ceva poze,Paulica frumoossss rau,parca-i fetita cu ochisorii aia mari,Bia cea "mancacioasa",Iris cu ochisorii aia incredibili si rochita de printesa...frumosi toti!
Nu Otilia,nu am sughitat!Tu o iei pe Ana la tine?adica va..."pierdem"????
Onitza,cred ca la gradinite particulare ii primesc si daca nu fac la olita sau mananca singur...eu stiu mamici care si-au dus Bblusii de la cateva luni acolo.Dar,asa cum ai spus,costa destul de mult.Alternative...bona sau cresa,cam greu de ales,stiu..Succes!
Referitor la lovit,Mariuca mai loveste uneori(e drept ca si eu ii mai arat palma cand ma enerveaza sau ii mai dau peste manuta,mai ales cand culege de jos toate prostiile sa le bage in gurita,desi o certasem de 10 ori inainte)..o sa incerc sa ma abtin..sper sa si reusesc,vorba voastra,asta-i primul instinct
Dar ea MUSCA!pe mine,alti copilasi.....nu reusesc sa o dezvat si pace...Tocmai imi spunea bona ca ieri a muscat un baietel,bine..avea circumstante..venise cu degetul lui prea aproape de gurita ei!
Pupici si o zi super..maine e ziua noastra

POZE
PETRECERI..PETRECERI
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ad_rianna

azi sunt si mai trista. i-am prins lui tudor mana la usa...2 degetele nu pe unghie ci mai jos la prima falanga. sunt o mama groaznica

Bineanteles ca nu esti o mama groaznica........esti doar un om si accidente se mai intampla....esti o mama deosebita si poate un pic obosita (nici nu-mi pot inchipui cum as arata eu daca as avea doua de Bianca de exemplu....)....noi toate te admiram foarte mult si te rog sa nu-ti mai faci griji!....pupam degetelele lovite....si cum se spune:"trece pana se insoara" si "cate o sa mai pateasca..."

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

eveline multumesc mult, esti foarte dragutza, dar nu-mi iese din minte cum plangea saracutzul si-i tashneau lacrimile, iar manutza ii tremura toata. acum doarme si am emotii sa vad cum ii sunt degetelele

Mergi la inceput