Copilasi de nov-dec 2004(111)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns try spune:

Dama, mai da-m isi mie odata linkul la articol ca nu am apucat sa-l citesc... si nu-l mai gasesc in urma...
Merci beaucoup!

Mi-e greata, stomacul plin de mancare, dar senzatia de foame ma chinuie... Ciudata natura asta umana....

.......in 9+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Mada, bine ar fi sa-i scoti lapticul de tot macar 2 zile...si dai in loc mucilagiu de orez.
Daca e chiar atat de nasol fara lapte, da-i formula pt. diaree, adica fara lactoza, Humana HN, Milupa HN25 sau NAN fara lactoza.
La noi a mers mai bine cu Hidrasec (2 plicuri/zi)decat cu Smecta, si 2 capsule de Biotics/zi - scoti praful din capsula si-l amesteci cu apa sau ceai de menta.
CEAI DE MENTA LA GREU, NEINDULCIT, DACA BEA.

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Mada, scoate obligatoriu laptele... Fierbe morcovi si orez, baga-le in blender si apoi strecoara compozitia. Bag-o in biberon (tetina cu gaura cat mai mare) si o sa vezi ca o mananca peste noapte, pentru ca, daca ii e foame cu adevarat, nu mai tine cont ca nu e lapte... Stiu asta pentru ca am patit-o cu Matei deja de vreo trei ori. Si nu uita sa fii mult mai grijulie cu funduletul. Spala-l dupa fiecare kk cu apa si sapun, tamponeaza cu musetel, lasa putin sa se zvante (daca poti mai mult, cu atat mai bine), si pune Bepanthene. Sa nu apuce sa se opareasca, pentru ca e ingrozitor de dureros...
Nici Matei nu a vrut Smecta, dar faptul ca l-am tinut numai pe morcovi cu orez si nimic altceva, l-a ajutat, si si-a revenit repede. La fel cu ceaiul de menta neindulcit, asa cum ti-a spus danette. Daca ii e sete, bea fara probleme! O sa vezi... Incearca sa pui Smecta in ceai, poate ai noroc si-l bea.
Ideea e sa ai la discretie morcovi fierti si orez fiert, pentru ca, nefiind o mancare f. consistenta, s-ar putea sa-i fie foame mai des.
Dar, insist, ai mare grija de fundulet! Au o pielicica atat de fina si sensibila, mititeii...
Succes!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daniela_Gina spune:

Pt. Mada
Am uitat! cand isi revine puiul si incepi sa diversifici alimentatia, fa-o treptat. Mai intai bagi laptele, a doua zi, carnea, a treia zi sucul de fructe/fructele etc. Asa m-a invatat dr... asa ca iti zic si eu! oricum, nu le baga pe toate in aceeasi zi!

Daniela & Matei (23 noiembrie 2004) si zambetul lui minunat

Album de baza

Poze noi-noute!!!!!

Planteaza un cuvant de iubire adanc in inima unui om. Hraneste-l cu un zambet si o rugaciune si priveste ce se intampla. - Max Lucado

Mergi la inceput

Oh Jasmine, sunt si hainitze pentru baietei super faine, dar la faza cu parul… acolo nu mai merge…

Daniela_sb, multumim si ma bucur ca ti-au placut pozele, nu-s ele nustiu ce, dar e un inceput...

....cand oi avea timp, caci oricum el vine pe la 6 acasa si atunci nu mai am unde merge....si cu asta basta, gata 8 Martie al meu....ma intreb daca o sa primesc vreo floare ...

Eveline… al meu sotz nu vine deloc ca e in delegatie… si ioc si flori… da' de fapt cred ca o sa-mi cumpar singura something special.
Am facut un aranjament s-o las pe Risi cu bunicii si eu ies cu o prietena maine… ca n-am avut demult un girl talk…si n-am mai iesit de mult la un vin

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

intrebare:

Sotzii vostri stau cu copii pentru ca voi sa puteti hoinari in oras (magazine) sau sa iesiti la o cafea??

Pe al meu n-a fost deloc usor sa-l determin, mereu avea senzatia ca n-o sa se descurce cu ea, cum plecam ...dupa max. 20 de min. ma suna sa ma intorc ca nustiu ce s-a intamplat... de multe ori exagera!
Ei, intr-o zi mi-am uitat intentionat telefonul acasa, si gata... asta a fost solutia, a descoperit ca poate sa faca tot ce fac eu si in final chiar sa-i faca placere..

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Viovio spune:

Va multumim ca ne-ati admirat.
Onitza,multumim de aprecieri.Ai dreptate,domnisoara nu tace o clipa.Din pacate tipetele cele mai stridente le scoate de fericire iar vecinii am opresc sa ma intrebe de ce e copilul meu vesnic nemultumit...Si noua ne-a placut poza cu paulica.Poate sunt eu mai dar mi se para ca arata mai...mare...decit virsta lui.Si in plus cu ochii aia imenis.O frumusete.Cit despre tine...De ce vrei sa slabesti?Eu cred ca arati super si as da orice sa arat macar pe jumatate atit de bine ca tine.
Eveline .
Ad_rianna,Oti...da ii da de mincare la pause,dimineata dupa ce se trezeste...si mai si tipa la ea.Lectie invatata probabil de la mine.O crede saracul copil ca fara "acompaniament" nu se poate minca.
Roxana,ai dreptate.S-a mai inaltat.dar e din ce in ce mai slaba (desi trebuie sa recunosc ca in greutate ia lunar).Mi-am pus toata familia in cap,ca nu stiu sa o cresc,ca la virsta ei ar fi trebuit sa aiba 12 kg si nu 9.5 kg cit are ea....Cit priveste iaurtul...oare pot sa o harnesc numai cu iaurt....?toata viata?
Daniela_sb...Nu maninca singura...Imprastie mincarea peste tot ca sa am o preocupare si as nu ma plictisesc.Pina ajunge lingurita la gura...e aproape goala.Cit priveste ingrasatul...e un mister pentru mine cauza lui...ca de mincat nu maninca dar,in greutate,ia.
Daniela_Gina...stai linistita.La noi cataratul pe masa e deja "sport national".Si daca ar fi numai masa...As face fotografii sa va arat ce maimuta am in dotare,daca nu as fi preocupata in momentele alea sa o dau jos din cine stie ce loc cit mai inalt posibil.ma gindesc cu groaza ca peste 2-3 ani va trebuii as o adun din copacii care cresc in fata blocului.
Try,iti datorez mii de scuze.Tu ai fost atit de draguta cu mine,si m-ai ajutat cind am avut nevoie,iar eu nu ti-am mai raspuns.Din pacate nici netul nu mi-a mers si nici nu ma pot lauda cu prea mult timp.Dar promit ca iti voi da un PM si iti voi explica tot.Sper sa nu fii suparata pe mine.

De 8 martie eu nu fac si nu am facut niciodata ceva special.Nici cadouri nu primesc..ca nu prea am de la cine,iar al meu sot...mi-a dat cadoul ed acum o saptamina.
Totusi un "cadou" foarte special am primit azi de la o buna prietena.Am primit vesti de la ea,dupa o perioada f lunga de timp (un an).Una din vesti a fost ca in August va fi si ea mamica si asta a fost o bucurie in plus.

Si am uitat sa va spun..
Am intarcat-o pe Bya.Duminica trecuta.
Pentru mine a fost super usor.Adica nu i-am mai dat si de cite ori incerca sa traga de mine,ii dadeam un bibe cu suc.Si uite ca avem deja o saptamina de cind am renuntat la titzi fara sa avem probleme.

Ca de obicei,iar am umplut pagina cu mesajul meu.Fug acum.
Mai vorbim miine.

Violeta, mami de printesa Cristiana Bianca

BIANCA Printesa sufletului meu

"Nu sunt ceea ce par a fi,nu sunt nimic din ce-as fi vrut sa fiu....dar daca m-am nascut fara sa stiu,devreme sau poate prea tirziu,m-am resemnat....ca orice om,si-am ramas ceea ce sunt."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Tocmai am dat peste un subiect la Generale,in care cineva anunta ca Robert al Mihaelei a murit.Am avut o reactie tare urata,am simtit ca ma sufoc...Initial am crezut ca cineva a facut o gluma proasta,dar m-am linistit,zicandu-mi ca nu se poate asa ceva.Doamne,ce fraiera mai pot fi si eu! Scuze,dar simteam nevoia sa spun cuiva!

Va pup si va urez o noapte linistita.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

eu v-am citit pe diagoala... ca timp... deloc... (ieri kineto, azi kineto, maine kineto..., treaba...) dar am vrut sa va uram un 8 martie frumos, senin si plin de bucurii...

Mihai va doreste: La multi ani!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Hmmm, am citit si eu despre Robert... bietul copil... si biata mama...

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput