Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

neatza dragi mamici si bebenaci
la multi ani bebitzelor SELIN SI ROXANA ELENA,sa fiti cuminti si sa ascultati de parinti
GIOVA,bafta la vaccin,lasa ca trece marco cu bine si peste asta.doar nu s-o lasa mai prejos ca bia
CATA,SI IERI TE PLANGEAI CA AVEAI LAPTE GARLA...asa mi se intampla si mie...biei
NICOLE,pai pe cutia mea de aptamil nu scrie nik de trei saptamani.si ce ai vrut sa spui cu 330-3500,ca eu-s cam.pupici bebelinei
ANDIAROO,dar de fiecare data cand il vede medicul,mai descopera un diagnostic?si o sa vezi ce baiat mare si sanatos se face
MARAKI,CRED ca esti inconjurata de nameti dupa cum arata la stiri.si eu sper sa-i dea ceva bun azi lA dr,ca-i asa de 8zile,si nu cred ca a mai luat in greutate
FLORININI,TE ASTEPTAM CU VESTI BUNE DE LA DR
MONICA,DIEI,sa faca kk mult,la ora de stiri
MARCH,BEBELINEI,SA-I TREACA COLICII
teolinda,ioana,jg,ana,irina,ingrid
POATE MAI REVIN...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Asa-i Mirela..am vazut ca eu cum scriu ceva a 2-a zi e exact invers..nu stiu cum reusesc!Selin si Roxana Ene, la multe luni si ani inainte..sa fiti bb cuminti!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna dimineata gagici!
TEOLINDA sa-ti traiasca flacaul,m-am distrat cu pozele de la botez! De cate ori il vad pe Nicolas si pe Mario, ma apuca pofta sa fac si eu iute si un baietan! Poate iasa asa creol! Ca si la noi eu sunt alba frate-meu negru si cum Diana e alba...
Flori bafta la medic!
MIRELA e mai bine Dani?
DANIELA imi pare rau ca ti-a venit randul...
CATA ce bine ca e ok! Cu laptele ala cred ca-i normal si la mine e cam asa,odata balangane odata dau pe dinafara...Aseara, adica la 12 de fapt...iar am umplut o sticla de 100 ml pentru congelator!
Asta pentru ca a papat putin la 21,30 ,dar s-a trezit la 1,mai bine zis am trezit-o ca deja isi halea mainile de foame!
Ieri am monitorizat orele de masa,incepand de ieri noapte a mancat la 3 (din amandoi),la 7 (din unul),la 9,30 (din amandoi),la 12(din unul da' a stat juma de ora!),la 15 (din unul),la 18 si la 21 (tot din unul).Nu mai mananca chiar asa des,i-am dat si cate 50 ml ceai odata sau de doua ori pe zi cand mi se pare fomista prea devreme,ca incerc s-o "dresez" sa papa le trei ore! Cred ca aproape am reusit!
Cred ca mananca destul de putin,dar cu toate ca nu are atatea kg ca altii, are niste falci si falduri la picioruse! Probabil ca are osatura mai subtire ca mine si nu cantareste mult,sau ce sa mai zic? Ca lunga e!
Va las, ca a parut "doica" TATI sau bunicu... Sa pot manca si eu...

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza,fete frumoase si bebei frumusei....
Raportam si noi:noapte comsi-comsa..trezit de 3 ori..papat tzitzi...facut pisu..la greu...
Colicei..mama lor...Dar linistita la sin...
Nu stiu ce-i cu ea ca nu papa mai mult de 70 ml...
Mire..asa scrie pe cutia mea...ca punga desfacuta a se utiliza in max 3 sapt...
Iar de administrare..zice ca se da Aptamil pina la 3300-3500 kg...apoi se trece la Milumil 1...
Ti-am citat de pe pachet...
Dani...imi pare rau de Ioana..Las' ca se face ea mare...
Moni..ce faci?Prestezi contabilitaturi?
Gio...e un dulcik Marcolino..
Cata...ma bucur ca Bia e ok..
Anda,Janina,Ursulica,Ioana,Mira,Maraki,Florinini,Denisa,Irina...
toate mamicile si bebelusii...
Ma cheama datoria...
Nicole Si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

NICOLE,m-ai bagat la banuieli,dar pe cutia mea nu scrie nik din asta...in fine,sper sa-i dau numai tzitzi
MONI,noi la fel cu kk apa verde,zici ca mananca iarba in loc de lapte...dureri de burdihan...dormit cu greu...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

Mire...asa scrie..pe bune...Este o hirtie in limba romana..lipita linga
recomandarile in germana..Sifaza cu kilele..mi-a zis-o si doctorita pediatra...
Fetele..un link super cuprinzator..de care e bine sa stim...
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=24825

Nicole si Daria Sofia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Salutare fetele.
Eu sunt in urma rau cu cititul, dar promit sa recuperez.
Am reusit sa pun poze de la botez in albumul comun(sunt si cateva cu Daria). Totul e iesit SUPER si Anastasia a fost un ingeras, a fost cuminte zi a zambit la toata lumea...
Cuscra, am vauzt pozele, Nicolas e supersuperdulce si ma bucur ca a iesit totul asa cum atu vrut.
Nico, pentru putzica: incearca sa o speli cat mai se si sa o lasi aerisita, daca Nidoflorul si Bepanthenul nu dau rezultate incearca Triderm, la mine a dat rezultate foarte bune.
Va pupim, incerc sa citesc din urma.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

NICOLE cam asa papa si DIANA la inceput,de doua ori am "monitorizato" si odata a papat 70, odata 90 ml. Ce vrei,astea or fi siluete ca noi Pe cine sa semene? Iar cat priveste conta,nu vezi ce fac ?
MIRELA nici nu stiu ce sa-ti mai zic Trebuie sa existe ceva sa-i treaca odata! Ii dai prea mult ceai? Ca la Diana atunci e asa mai galben-verzui-lichid! Sau am zis o prostie?
Iar uitam! Felicitari pentru SELIN si ROXANA!!!! Sa fie cuminti sa-si lase mamicile sa dea mai des prin zona!
Dar ce-o fi cu BOMBO si cu DIANA??? Pe unde sunteti,aloooo???
Tati a venit sa-mi aduca paine si lapte ca bate vantul pe aici si mami vine mai tarziu,de obicei ea aducea strictul necesar O sa stea cu DIA, ca eu sper s-o roiesc in Selgros cu fratelo,sa ma aprovizionez,dar mai ales sa iau niste cadouri pentru prietenele alea din Italia,doua surori si pentru Alessia fetita uneia.Cu Alessia rezolv eu,dar nu stiu ce sa le iau lor Ca si ele mi-au trimis o multime pentru Diana! Ma orientez eu pe loc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!
Selin si Roxana felicitari pt. o luna!!!
Maraki aia rosie de la mana am luat-o de la biserica, e sfintita.
Bine-ar fi sa te auda D-zeu si sa nu-i ramana albastri. zici ca-s nebuna, ii sta asa de bine asa, mai ales cand e tot in albastru. si eu nu vreau ochii astia. eu ii vreau pe ai mei: primavara-vara- verzi;toamna-iarna-caprui.
Cata ma bucur ca a reactionat bine Bia la vaccin. sa vedem cum va fi cu al meu.doar nu trebe sa se lase mai prejos.
Liliana super pozele!! Iar de Nicolas....
Poate pe al 2-lea bebe il fac cu un tuciuriu, sa iese si al meu creol, ca sunt moarta dupa copii mai negriciosi.
Mirela, Nico,
Ralu felicitari pt. mica crestina. acum ma uit la poze.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

RALU felicitari, ai o scumpa de fetita,are niste ochi si o gurita!!! Mor dupa ea! Anastasia si Jasmine sunt preferatele mele! Nu ca celealte gagici ar fi mai prejos ... Vaaai, si cand o vad pe DARIA ce figura e cu freza aia!!! Pai,normal o sa aiba un par la fel de fain ca si mamica ei!
GIOVA am l-am vazut si pe MARCOLINO,nu se vede albastru in poze.Acum sa stii ca m-a apucat si pe mine,apropo de ... par! Ca ma uit la soare la ea si nu-i o gluma,dupa ce ca sprancenele Dianei sunt saten-roscate si parul care-i creste e tot asa Pica ala negru, ca al meu si al lui Ghita si...uite cu ce roscovana ma trezesc!!! Asa saten era si Ghita intr-o poza cand era bebe,dar eu macar suint sigura ca nu ramane asa...ca doar suntem bruneti de bruneti amandoi!
Bafta cu vaccinul!
Ce as va mai zic, ca n-am nici cel mai mic chef sa lucrez si profit acu' ca nu-i mami aici sa ma vada cu ce ma ocup in loc sa "ma odihnesc" sau sa lucrez macar,daca de odihnit nu!

Mergi la inceput