Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ralu, frumoasa foc Anastasia. se potriveste de minune cu Nicolas.

am uitat sa scriu: Marco a papat la 12.30, pus in patut, dar a adormit numai pe la 2. pe la 3.30 a inceput sa maraie putin, i-am indesat suzeta in gurita si somn pana la 7.30, dupa care am adormit amandoi pana la 10. 30 cand a papat din nou.

fug la urlatoarea mea.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Cata, ma bucur ca Bia a reactioanat asa de bine la vaccin. Spune-mi si mie, parca tu i-ai dat debridat Biancai, cat timp i-ai dat si cam dupa cat timp isi face efectul? Este bun si pentru colici? Pe prospect scrie ca-i regleaza tranzitul intestinal, astazi ar fi a parta zi cand il dau si nu prea vad efecte ca fata mea tot plange din cauza colicilor si tot constipata este.
Mirela noi cu kk suntem exact la polul opus, a mea n-a mai facut de 24 de ore si cred ca o deranjeaza acest lucru foarte tare ca se screme saracuta...Nu crestem noi mari!?
Giova bafta la vaccin! Marcolino sa nu faca febra si sa fie cumintel!
Nicole, pupici placinticii tale! Ma bucur ca voi nu aveti colici!
Moni, bafta la shoping! Ce bine de tine ca o poti roi de acasa, eu inca nu pot, nici nu stiu cum o sa procedez ca de muls nu ma pot mulge si lapte praf nu-i dau, asa ca pana la diversificare o sa fiu cam lipita de Ioana!
Ralu, felicitari pentru botez, aveti o fetita minunata!
Si noi facem botezut pe 25 martie! Deja l-am programat si la biserica!
Denisa parca si voi tot pe 25 martie faceti botezul?

daniela si ioana alexandra)05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Daniela cum se mai simte Ioana? Bata-i sa-i bata de colici. si la noi cred ca tot aiai sunt de o sapt. de e asa marait. si pe la jumatatea suptululi de4vine de-a dreptul isteric.
pe cand credeam ca am scapat, iar au revenit.
Cata bea ceai la greu, si bere. ai mei sanii tot timpul sunnt moi, de acum o luna, dar cand suge bebe, incep sa se intareasca, ma dor, semn ca vine laptele, si tasneste prin canale.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

FETELE m-am apucat sa-i "cant" Dianei niste tra-la-la-uri mai de muzica populara si a "bufnit-o" un ras ca daca avea, cred ca radea cu lacrimi Pai la vocea mea ... Noroc ca la ora asta vecini sunt pe la serviciu Dar Diana se distreaza si da mai tare din maini si picioare,cred ca ar si dansa daca ar putea!
A mancat cam putin ca a lovit-o somnul,dar acu' ca am trezit-o cu muzica asta o pun iar sa pape si dupa aia trec la muls sa-i las provizii,pe cand plec la shoping,vai de shopingul ala,ca numai in Selgros si Metro am umblat de trei-patru luni
Tot uitam sa va zic,vad pe majoritatea i-a dezbracat de tot si chiar i-a varat in apa la botez! La noi doar a udat-o nitel pe la incheieturi,dar era si mica,la patru saptamani si era friiig!
DENISA sper ca e mi bine EMMA! Pe unde esti?
DANIELA dar de ce nu te poti mulge???

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Am vazut ce zapezi sunt prin tara, la noi fuse ceva dimineata dar s-a topit si nici nu-i chiar asa de frig dar de plimbare nu-i ca bate vantul! Asa ca azi stam incasa, ne aerisim la geam putin cand s-o trezi mandra!
Acum este obosita dupa cat a plans ieri sau se odihneste pentru repriza de diseara ca doarme la greu, dupa ce mi-a plans ieri de la 6 la 12 noaptea s-a mai trezit pe la 5 si a supt putin, dupa aceea s-a trezit iara pe la 8 cand a supt la fel de putin ca ii picau ochii in gura de somn, acum este satula ca maca iara si doaaaarme....
Monica, eu nu ma pot mulge ca ma dor sfarcurile, am o pompa manuala tip seringa de la chicco si cand imi intinde aia sfarcurile simt ca mor de usturime asa ca am lasat-o balta cu mulsul!
Ma iertati fetelor ca nu prea ma uit la poze dar nu prea am timp. N-am timp nici de mine inca, sper sa-mi revin cat mai curand, eu evit sa fac si poze la cum arat ca sunt varza cu cearcane si trasa la fata, o sa pun si eu poze noi cu Ioana curand!

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor botezul a fost super… de la inceput pana la sfarsit.

Lume multa la biserica, desi manastirea e cam la 30de km de Bucuresti. Nicolas a stat f cumintel la nasul in brate... pana cand l-a dezbracat. A plans cand l-a bagat in cazan dupa care l-a prins nasa. A mai plans cand sa il imbrace, mai mult de ciuda sic and l-a luat parintele in brate sa il duca in altar si pe la icoane a tacut malc. L-a impartasit dupa care pe mine m-a pus sa ma inchin de trei ori .. sa fac matanii si a treia oara sa raman jos in genunchi. Si mi l-a pus pe copilas in brate atunci... nu va spun ce plans m-a apucat de emotii. Defapt toate femeile au fost fff impresionate de faza asta si le-au dat lacrimile. Apoi a adormit imediat, astfel ca la toate pozele de grup si cu invitatii a dormiiiiiit.
Am mers la restaurant cu tot alaiul si au mai venit si restul invitatilor relativ repede. Rest a fost f frumos amenajat si baloanele super... DJ-ul a facut suuuuuuper atmosfera. S-a dansat tooooot timpul si toti ma intrebau unde l-am gasit pe DJ . Multi l-au contractat deja pt nunti si botezuri asa ca in vara asta ne mai distram cu DJ Vasile.Mancarea a fost super buna, tortul excelent. Nicolas a fost suuuuper cuminte si zambaret, a cucerit pe toata lumea. Am primit multe jucarii majoritatea de la Chicco si f multe hainute de la Zet.Totul s-a terminat pe la 11-12noaptea... habar nu mai am exact cat era ceasul. Cert e ca pe la 2 l-am adormit pe Nicolas si s-a mai trezit dim la 9 :30. Dupa amiaza au venit nasii si i-am luat mirul...i-am pus in baita aur, argint, lapte, apa sfintita, flori, bani, busuioc si cam atat.

Acum trebuie sa lecturez sa vad ce s-a mai intamplat pe-aici cata vreme am lipsit.

Va pupicesc si va doresc o zi buna !

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am terminat si eu cu ..ce vreti, sunca subtire cu efort se tine! Am ajuns si eu la 66...hat cit mai am pina la 56!Bia cuminte asa ca am putut sa le fac si sa si pap!Ralu am vazut-o pe Anastasia..a fost cu adevarat o printesica minunata..abia astept sa-i pun si eu Biei o rochita de zina..o sa fie prima ei rochita cred..eu mai am acasa pentru virsta ei rochite de lina tricotate, dar unde sa o scot cu ele si cred ca peste vreo 2 luni adio, ca-i ramin mici!Mereu ma minunez de parul Dariei..mai ales ca Bia abia are 3 floace si si pe alea i le dau vilvoi!Giova sper sa reactioneze si Marco la fel de bine la vaccin ca si Bia..cit priveste laptele la fel si la mine...chiar daca sunt moi laptele vine cind suge! Ceaiuri beau, bere nu mai beau ca oricum am citit ca nu contribuie la stimularea lactatiei, poate numai ca e aport de lichid..cel putin asa scriau astia in "superbebe". Si sa stii ca daca eu vreau taman invers..unii zic ca Bia va face ochii negri ca mine, dar eu vreau albastri ca ai lui Dan! Iar la par nici nu stiu ce sa zic..in lumina se vede morcoveata, dar in rest pare un saten deschis..oricum mai avem destul de asteptat pina sa se stabilizeze si culoarea ochilor si cea a parului!Monica si Nicole, si Bia a papat acum numai 70 {am cintarit-o sa vad ce si cum) si a si regurgitat mult..dar cred ca papase f. mult in urma cu 2 ore..asta e..uneori mai mult, alteori mai putin, dupa chef!Daniela eu i-am dat Debridat fix 1 luna! L-am intrerupt ca nu am vazut nici un efect, adica cu colicii nu m-a rezolvat, Bia cind se constipa cind facea kk snur! Stiu ca se zice ca-i bun, dar la mine nu a avut efect! Mai am in casa o sticla neinceputa, dar nici ca o incep prea curind!Teolinda asa sper si eu, sa danseze lumea la botez si sa fie o atmosfera de neuitat! Misto ca asa a fost la voi! DJ vasile este cel din melodia lui Zdub si Zdob!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetelor!

Este vreuna dintre voi psiholog?
Am nevoie acuta de un sfat ... de fapt de mai multe...

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Teolinda puiutului Nicolas Alexandru
Giova puiutului Marco
Lunanoua puiutei Daria
Anabordea puiutei Daria Oana
Toanca puiutului Matei Alexandru
Miraklucker puiutei Selin
Dana_Ene puiutei Roxana Elena

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Am venit si noi de la vaccin.
i l-a dat in solduri si a trebuit sa-l tin eu.a plans putin la primul, la cel de hepatita nu a mai plans. pana l-am imbracat a si adormit. acum s-a trezit putin, dar vad ca e cuminte.va tin la curent.
Mi-a zis sa incep sa-i dau cate o jumatate de lingurita de suc de mar si morcov-proapsat. pe urma sa incep cu citricele, dar sa fiu atenta sa fie proaspete.

Am intrebat-o pe dr. de ciclu. mi-a zis ca nu ar trebui sa vina atata timp cat alaptez si mi-a zis sa-mi faca dr. un eco. dar ca sunt cazuri, in care vine si daca se alapteaza, cum se poate ramane si sa ai ciclu.
Si am mai intrebat-o si despre interventia mea de vineri... ca se apropie si mi-e tot mai groaza. Mi-a zis sa nu-mi fac probleme, ca n-am nim ic la inima, ca dada am supravietuit unei nasteri e totul ok. si ca as putea sa-l alaptez dupa interventie, nu-i va face rau anestezicul din sange, doar ca il va adormi.dar ea imi recomanda sa ma mulg, sau sa-in dau lapte praf, 24 ore, pana il elimni pe tot.

Liliana pai a fost distractie pe cinste, ce mai. ma bucur pt. voi, dar mai ales pt. Nicolas.
Cata nici eu nu beau bere. cea fara alcool nu-mi place si din astalalta, beau o gura- doua, dar foarte rar.
Ursoaica nu cunosc nici un psiholog.Dar daca pui la cale ceva pt. socrosenie, sa ma anunti si pe mine, sa iau exemplu.

Mergi la inceput