Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna ziua fetele,

Inca nu am citit tot, am intrat repede sa vad pozele Anastasiei si ale lui Nicolas Anastasia parca e papusa vie!!! E frumoasa de nu mai pot dupa eaRalu, a fost botezata si Daria? Nicolas a aratat superb, l-a imbracat nasica foarte frumos ma bucur ca a iesit totul bineTeolinda te prinde blondulai vrut sa ne faci surpriza sau mi-a scapat mie si e scris deja ca vroiai sa te faci blonda? Bebeul dupa tort cred ca e din martipan nu? Ralu si tu ai arata super bine Sa va traiasca micii crestini, sa fie sanatosi si baftosi in viata
Bee, te asteptam si pe tine sa ne povestesti
Fetelor scriu putin mai tarziu, trebuie sa se scoale Angelo si vreau sa citesc ce ati postat pana acum

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Bravo Giova..Hai ca a-ti scapat de vaccin..Ii introduci si tu deja morcov si mere suc? Eu pina la 4 luni nu o sa-i bag nimik..recuperam noi dupa!Da asa este..sunt cazuri in care alaptezi si vine cm, altele in care nu vine si altele in care desi nu vine te poti trezi Nu-i nimik, daca alaptezi in continuare nu ai treaba cu cm..asa ca mergem inainte..Si io zic ca bine ca ti-ai facut rezerve la congelator, nici eu nu i-as fi dat in locul tau laptele dupa interventie! Las ca de simbata va papa la greu tite!

Cafeluta mamicuta

Biencuta draguta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Fetelor va multumim mult de aprecieri.

Cuscra , draguta de Anastasia a fost o adevarata printesica si e frumoasaaaaaa fooooooc. Nu mai pot ce ochisori frumosi are.Si tu ai fost o mamica frumusica.Sa ne traiasca micutii crestini.

Maraki bebelul era de plastic nu de martipan... asa ca ramane ca amintire nu il papa nimeni.
Eu eram blonda si inainte... numai ca prin toamna mi-am facut si niste suvite maro sa nu se mai vada f urat cand crestea radacina.. ca ma gandeam eu ca atunci cand apare bebe nu mai am timp de coafor toata ziua... Poate asta te-a derutat de nu se vedea ca sunt blonda. Alina zicea ca vrea sa se faca blonda.

CATA - DJ Vasile o fi ala din melo a lu' Zdob si Zdub... habar nu am . Are o discoteca in Orhideea ..."Fabrica de bere". Oricum a fost super meserias... nu ma asteptam.

BEE te asteptam sa ne zici cum a fost miresica si ce a facut Ana la botez.

Inca nu am terminat de lecturat.

Pe curand!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralirali spune:

Fetele, merci de aprecieri , abia astept sa mai vad poze de la botezuri si sa ne povestiti. Noi ne-am chefuit 2 zile si acum strumfita recupereaza si doarme nonstop...azinoapte nici nu s-a trezit sa pape decat la 5.30 dupa ce aseara a adormit imediat dupa baita si a papat doar 50 ml.
Si eu am avut emotii la culme. Cand am vazut nasii intrand in casa cu lumanarea am inceput sa plang, mai mai sa imi curga machiajul pe care abia l-am facut nemaifiind obisnuita de atata timp. La biserica nu a plans bebita decat foarte foarte putin cand a bagat-o in apa, in schimb a fost cu ochii tot dupa blitz. Cheful a fost super, am avut si baloane distractia copiilor.
Maraki, Daria a fost invitata, ei vor face botezul sambata aceasta. Doamne, nu ma mai pot minuna ce bine a crescut Angelo.
Giova, ma bucur ca ati trecut cu bine peste vaccin, tin pumnii sa nu faca febra si sa nu fie marait.
Cuscra, nici cu ochii lui ginerica nu mi-e rusine si imi place la nebunie gurita lui si tenul...seamana cu mami. Si ce hainute frumoase are smecherasul...aici greu se gasesc asa hainute mici si frumoase.
Janina, Daniela si Nico, imi pare rau ca va chinuiti cu colicii, la noi au trecut...daca nu ar fi constipatia asta.
A, apropos, am reinceput LassBaby si se pare ca durerile de burtel de acum cateva zile nu erau de la sirop pentru ca acum se comporta excelent...sper sa aiba si rezultat pe termen lung pentru ca pana acum totul a avut doar doua zile.
Bee, te asteptam cu poze si sa ne povestesti cum a fost.

Ralu si ghemotocul Anastasia(01.01.2006)

Poze cu familionul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Felicitari pentru SELIN si ROXANA!!!! Sa fie cuminti ,sanatoase mamicile sa aiba laptic!
Ralu si Liliana -sa va traiasca crestinii- f. frumoase pozele si bebelasii!
Monica-Emma mai nou nu mai are criza seara, de la 9-10 pm, sau are f. f. putin, ci o face dimineatza intre 6.30 si 9.30 am si treb calmata in bratze dar ma oftica ca o apuca in timpul mesei si deci nu mai papa 150 ci doar 100
Ursulina- ceai patzit de ai nevoiede psiholog?
Irina esti la shopping cu husbandul?
Cuscra- ce mai faceAngelo, noi azi facem 7 sapt si vreau sa o masor ca am scos demult hainele de 0-3 luni din uz si suntem la cele de 3-6 luni.Si avem ora de gangurit si zimbete la greu- dimineatza si seara si ora de aerobic cu mainile si picioarele, incat isi da drumul la o jucarie muzicala singura, ca e in leganus si o atinge cu mina cand face exercitzii
Daniela- da avem botezul pe 25 martie, mai e putzin si la noi pleaca Buni pe 26 martie
Giova, Anda, Ralu si restul fetelor-pupicei!

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Bun gasit mamicutelor !Eu nu am disparut cu totul din peisaj , va citesc mereu si in fiecare seara ma uit la albumele bebeilor sa vad poze noi si care apropo sunt niste scuuuumpi si toti au crescut atat de frumos .De scris nu prea am avut starea necesara sa o fac ,s-au intamplat unele evenimente care m-au cam dat peste cap dar oricum mi-a fost dor de voi.
Noi am fost la vaccin pe 28 feb. si a fost cam nasol ca i-au facut aia 5 vaccinuri de fapt 3 intepaturi ( 3 in unul si doua separat) asa ca mi-au chinuit bebele de 3 ori iar eu a trebuit sa o tin de manute ca era disperata saracutza .Febra a facut toata noaptea si chiar si a doua zi dar am rezolvat-o cu siropel ,am avut si canalele infundate la un ochisor si mi se rupea inima uitandu-ma la ea cum ii curgea secretie din ochi si nici nu putea sa-l deschida dar am folosit ceva gel cu antibiotic si a trecut si aia. Dr. ne-a dat vitamine pt. puiutz, picaturi , a zis ca din laptele matern nu i-a destule , iar cu greutatea stam binisor , la 2 luni 5.200kg si 60 cm.
Toata ziua gangurim si incercam sa o imitam pe mami la sunetele scoase , radem cu guritza pana la urechi si cateodata cu zgomot , iar cea mai mare distractie este sa bagam manutele in guritza si daca se poate amandoi pumni odata Am inceput si diversificarea daca se poate spune asa, am papat sos de mere , lapte cu cereale de banane si este absolut incantata de noul gust aproape ca nu mai voia tzitzi, asa ca am hotarat ca o masa pe zi , la pranz ,vom avea ceva diferit. De raportat ar mai fi ca facem kaki de 4-5 ori pe zi si chiar si aici si-a facut program in fiecare dimineata in jur de 8:45-9 umplem pampersul.Seara la cel tarziu 22 suntem in pat cu tzitzi in gura papam ultima masa si dormim pana la 5 dim. , papam iar si bagam somnic pana la 7 cand ne trezim obligatoriu sa stam cu mami si tati la cafea , asta nu rateaza nicicand oricat de somnoroasa ar fi .Nu am mai scris demult si nu prea mai stiu ce sa ma raportam , cu memoria sunt varza dar sper sa scriu mai des deacum .Am pus cateva poze de la 2 luni in album , mai fetelor eu tot sper sa nu-si mai schimbe puiul meu culoarea ochilor, care mie i-mi par albastri , stiti cumva daca se mai schimba si cam la cate luni ramane culoarea "oficiala" ?
Fug sa pregatesc masa pt. printesa mea , va pe toate si pe bebei si sper sa mai revin.

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Oana, Jasmine e o dulceata. acum am vazut pozele de la botez. sa va traiasca mica crestina. mama ce rochita de printesa cu mult puf a avut.
5 vaccinuri?
Denisa .

Fetelor i-am trimis surorii mele pozele de ieri si imi spune: roscat si cu ochii albastrii? cu cine l-ai facut?
el e saten dar in poze iasa roscat. off, doamne.

am incercat sa pun site-ul dat de Nicio pe prima pag., dar iar ne-au inlocuit cuv. cu reclama. asa ca, daca vreti sa vedem cum cresc piticii, il gasiti in mail-ul comun.
acum caut cel trimis de Ioana. ala va merge cu siguranta.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauramonica spune:

SALUT, MAMICI SI BEBICI!!! Am si eu timp sa scriu..ce bine e aici ne-am mutat cu toatele,uraaa!!! Noi suntem ffff bine, dar ne supara tare tare colicile... Am citit pe aici ca ar trebui sa beau si eu CEAI DE CHIMEN SI ANASON.... si mai ce? ca lui ii dau destule...si tot degeaba.
Vreau sa va pupacesc pentru maine, sa va urez de 8 Martie tot binele din lume, dragoste, armonie, sanatate, sa va creasca mari copilasii si sa ramaneti mereu frumoase si puternice!!!
Va invitam sa va uitati la pozele noastre...primele...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/monicalaura1977/my_photos

laurica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Lauramonica: chimen, fanason si fenicol. dar nu fac mare lucru nici astea.
e un dulce si un scump Vladut. sa va traiasca.
Lauramonica si Oana cu ce program ati facut ramele pozelor? ca vad ca aveti la fel amandoua. sau se poate face din yahoo photos?
eu am unul, dar deja am epuizat toate ramele pt. bebei.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bombonicaaaa spune:

Giova eu am folosit optiunea de la yahoo , la edit si selectezi borders.

Oana de
INGERASII MEI

Mergi la inceput