Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 12
Denisam spune:
Bombo- ma bucur ca ai scris, ce ai patzit de ai fost suparata?
Pupicei lui Jasmine, e f. dulcica, nasa nu a cumaprat trusoul ei, si vreau sa te intreb dc ai inceput diversificarea d el atien puetre sau asa ti-a recomandat doctorul? Zi-mi si mie cum se numeste gelul cu antibiotic cu care i-ai dat la ochisor la bebe ca si Emma face la fel,adica ei ii curge si stiu clar ca e de la canal dar astia deocamdata nu vor sa inetrvina, o sa vad pe 16 cand mergem si noi la vaccinul de 2 luni ce mai zice pediatru asta.
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:
quote:
Originally posted by Bombonicaaaa
Giova eu am folosit optiunea de la yahoo , la edit si selectezi borders.
Oanade
![]()
INGERASII MEI
mersi mult Oana.
fetelor pe mine m-a apucat harnicia. In loc sa vad de bebe, eu dau cu aspiratorul. acum trebuie sa mai dau cu mopul si sa sterg praful.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
monica70 spune:
URSULINA mai "psiholoage" ca noi nu gasesti
Ce s-a intamplat?
BOMBO am vazut pozele,e o scumpa JASMINE si ce ochi albastri are!
LAURAMONICA la fel, ai un VLADUT tare dragut!
DENISA ce sa-i faci,asta e,trece ea!
DANIELA nu te agita ca trece si perioada asta,eu primele 4 saptamani am scos o data nasul din casa ... pana la piata la 3 minute distanta !
Si cu sanii trece,eu de trei saptamani nici nu mai dau cu Garmastan,de fapt nici inainte nu ma durea prea rau,doar in perioada cat statea non-stop agatata de mine era mai nasol,dar de cand cu suzeta din latex am scapat!
IRINA ce smecherii faci?
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Giova spune:
Monica ia zi, ca tu te pricepi: Culoarea ochilor lui Marco sunt exact ca si a lui Jasmine. ii raman asa albastrii ochii lui fiu-mio sau se schimba? da-mi o veste buna pt. mine, please.
Ce face printesa Di azi?
Irina cred ca e suparata pe noi de nu intra. sau azi e ziua librera a lui Marian.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
Bombonicaaaa spune:
Multumim pt. aprecieri fetelor .
Denisa eu i-am bagat diversificare dupa capul meu , de fapt asa am facut si cu Noemi , cam pe la 2 luni am inceput sa-i dau cate putin si nu am avut nici o problema , ba chiar ca nu este deloc pretentioasa la mancare, azi am avut in meniu piure de pere si se pare ca i-a placut tare
. Pentru ochisor ne-a prescris dr. "Erythromycin ophthalmic ointment" este un tubulet cu crema-gel car se aplica de cateva ori pe zi pe partea de jos a pleoapei si in coltul unde se qafla canalul lacrimar (sper sa nu ma fi exprimat aiurea) iar daca intra in ochi nu este nici o problema. Noi am scapat cu crema asta in 2 zile si crede-ma ca arata urat rau .Jasmine a avut un trusou luat de noi pentru mers la biserica iar acolo dupa botez nasa a imbracat-o cu alta tinuta cumparata de ea .
Oana
de

INGERASII MEI
irinadum spune:
Eteeeeeeee ca nu m_am suparat pe voi dar azi am fost plecata creanga cu bebe dupa mine ca Marian e liber.
Ma uit si eu imediat pe poze.
Monica deci nu vrei sa te uiti pe messenger sa vezi ce face Ghita

.
Revin
T_Ioana spune:
Irina, Ghita a lui Moni face cumva ce face si fi'miu la Mamaia?

Ioana
lui
Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
irinadum spune:
Daaaaaaaaaaaaaa Ioana asta face si Ghita si mai toti pe care i_am prins la inghsuiala