Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Stai ca te lamuresc imediat ce intri pe messenger

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Pupici , mamicilor !

Am mai adaugat si eu cateva poze: ROXANA SI OANA

Daniela si printzesele Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003) si Roxana Elena (nascuta pe 7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Liliana sa iti traiasca baiatul frumosul si grasanelul.Super misto pozele si el e dulce foc.Are niste falcute mama-mamaa.
Dana doar 3 poze ai pus? Frumoasa Sansana.
Ma duc sa pun poze si sa vad care au mai pus poze de la botez ca azi am fost pe dinafara nu mai stiu care si ce a scris. Pun si eu vreo 3 poze cu gogosar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Gata.. mama ce soti bengosi avem. PAchet de muschi.

Fetelor eu am fost azi in vizita la Alina. Nu va spun ce cuminti au fost Ayan si Carla, mare minune! Deocamdata nu s-au bagat in seama foarte mult. Peste cativa ani va trebui sa-i pazim probabil. Ayan e foarte mare si frumos.

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
Intru si eu in graba, ca sunt ametzita rau de tot! Azi am inceput tratamentul cu Bromkriptina pt ablactatie si reactii: senzatii de voma, ameteli, friguri. Acum la 23,00 iar trebuie sa-l iau si deja imi vine sa vomit cand ma gandesc. A mai luat cineva dintre voi acest tratament?
Maraki, mie mi-au zis la spital ca un copil prematur e cel ce se naste sub 2500 gr si nu a implinit 37 de sapt! Probabil ca sunt mai multe moduri de a privi lucrurile! La mine au fost 36 si 6 zile, deci e de-a dreptul comic ca au pus-o la sectia de prematuri.
Apropo, cat a luat Angelos in greutate la 5 sapt cat are fetitza mea acum, sa-mi fac o idee?
Giova, merita zau sa mergi la Odobescu. Am spus-o si o repet: nu se compara cu Bega.
Ma duc sa ma pregatesc sufleteste pt medicament .
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

BUna fetele.
AM vazut ca ati intrebat de mine, am reusit sa citesc tot ce-ati scris, dar eu sa scriu n-am mai apucat ca m-a innebunit fetitza! # zile: vineri sambata si duminica, a fost cuminte foc, iar de ieri urla non-stop! Nu doarme, nu manaca, maraie, plange si urla. Am ajuns si la doctor ieri cu ea si concluzia a fost aceeasi: gingii umflate si rosii, vor iessi dintii de jos. Probabil peste 2-3 luni,. ma gandeam eu, timp in care o sa o luam cu totii razna!. PLus ca in greutate a luat 100 de grame in 10 zile.
BOtezul si nunta au iesit minunat.
Slujbele au fost taaare frumoase,lumanarile si buchetele, la fel. MInunatia mea a fost minunata. Ma gandesc sa n-o fi deochiat-o cineva, ca prea a facut urat ieri si azi. E epuizata acum.EU cam laptoasa (m-am vazut mai tarziu in rochia de mireasa ca dadeam pe-afara), dar sa zicem frumoasa. O sa incerc sa pun rapid ceva poze in contul comun sa ne laudati si pe noi.. MAine plecam din Bucuresti si ne intoarcem sambata, asa ca sper atunci sa fiu mai putin expeditiva ca am vazut eu subiecte foarte interesante in discutie.
INtre timp muulti multi la toate.

Bee si Ana Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

IRINA deci din cauza ta mi-a picat net-ul azi
Nu stiam de unde mi se trage
Cand m-am intors de la Selgros,cum am aprins Pc-ul si am intrat pe net,am vazut mesajul tau ... si pauza
Acum am reusit sa mai citesc pe aici!
DANA era sa lesin! Am vazut pozele si ma intrebam ce cauta Diana mea acolo ,cand am marit fotografia am vazut ca totusi nu-s chiar leite,dar la prima vedere in penultima poza,din profil Roxana e leit Diana: si forma capului si freza si culoarea parului si nasul sunt identice,doar la gurita nu seamana!
GIOVA ce sa-ti mai zic de ochi si tie...eu zic ca la Jasmine raman asa pentru ca are un ten de blond roscata si culoarea ochilor e un albastru luminos nu laptos... La MARCOLINO nu vad in poze asa ceva,dar daca zici ca seamana ...eu zic ca 75% vor ramane albastri.Nu ma bate
DECI IRINA pe unde bantui? Zi-mi care-i poanta!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ingrid la 5 sapt. nu stiu cat avea Agelos ca nu l-am mai cantarit, stiu ca fix la o luna avea 4200 gr.
Irina misto pozele cu Marios ce frumos doarme pe burticaai avut dreptate ca asa-i place
Bombonica imi pare rau ca ai avut probleme,Jasmine e o scumpaSa ne anunti cand mai pui poze cu fetele
Giova de maine incepi cu sucul de mere si morcovi pt. Marcolino? Eu i-am dat de astazi suc de morcovi 10 ml, i-a placut ca deschidea gurita la lingurita si se lingea pe botic
Fetelor nu mai pot sa ma concentrez, il legan pe Angelo in bouncer, nu stiu de ce este marait

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

BEE super miresuta ai fost si Ana ce rochita avea!!!! MAI VREM POZE!!!
IRINA l-am vazut pe ginerica ce fain doarme pe burta si fiica-mea nici nu vrea sa auda de asa pozitie! Ea doarme pe spate cu manutele ridicate in sus.....se preda S-or potrivi
GIOVA am vazut ca si Ana Teodora are niste ochi albastriiii cred ca si ai ei raman asa! Dar pe mine ce ma enerveaza e ca stiu ca majoritatea au albastri cand se nasc,chiar daca nu raman asa,pe cand la Diana nici pomeneala! In prima zi cand s-a nascut a zis mami ca are ochi negri! Asa erau de inchisi - bleumarin inchis de tot! Acum s-au mai deschis o idee,dar nu prea mult si sunt mai gri.
BOMBONICA ! cica la 6 luni se stabilizeaza culoarea ochilor,dar am mai citit pe undeva recent ca si pe la 2-3 luni
MARAKI ce i-o fi apucat pe toti ca si Marcolino cica e marait...
Uitam! BEE! ... alta cu dintiiiiiiii .....

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput