Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 14
irinadum spune:
Hai ca intru acum sa vad si eu pozele ca acu fdoua ore nu erau.
Monica deci nu ai vazut ce face Ghita pe net?

irinadum spune:
Gata am vazut. Jolieeeeeeeeeeeeeee. Frumoasa Ana , frumoasa mama, frumos tata, frumosi invitatii........ dar prea putine poze
. Deci cand vii din luna de miere baga multeeeeeeeeeeeeeee poze.Ana seamana bine cu sotul tau. Identic.
Mai fetelor Marionel nu doarme pe burta decat cand vrea masa sa fumeze sau sa stea linistita . Deci il pun pe burta doar ziua ca doarme neintrerupt vreo 3 ore . Ca noaptea imi e frica.
Iar mi_a scapata ceva. Giova treci la legumicoase si fruccticoase de maine
?
Bomboooooooo pai nu ne mai citi atata si mai bine scrie . Frumoasa Jasmine , frumoasa foc. Sa iti traiasca.
Deci se mai prevede un vampir pardon vampirita. Care se mai inscrie pe lista?
monica70 spune:
IRINA pai ma mai ti mult ca am treaba ... muls de voie
ca s-a culcat Diana pe la 11 si precis pana pe la 4-5 o sa dau pe dinafara daca nu...trec la fapte!
Mai stau 3 minute!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

irinadum spune:
La multi ani mamicilor!!!!!!!!
La multi ani femeilor!!!
Sa fiti sanatoase , frumoase si dragastoase cu copiii vostri !!!!
Giova spune:
La Multi Ani mamicilor!!!
Tuturor femeilor un
si o
!!!
Sa aveti parte de o primavara frumoasa, multa sanatate si bucurii alaturi de puiutii vostri!!
Irina, Maraki, asa mi-a zis dr.,dar nu stiu cand voi trece pe suc de fructe. poate las pe cand vine mama sa-i faca ea.
Monica si ochisorii lui Marco au fosat la nastere alnbastru inchis- gri petrol. Parca nu sunt chiar asa deschisi ca a lui Jasmine. daca pot sa-l prind la o poza sa-ti arat, te anunt. Stai linistita nu te bat. imi omor soacra.![]()
Bee super Ana, super miresica!!!asteptam mai multe poze si povestea nuntuii si a botezului. CASA DE PIATRA!!!!
Irina misto pozele, mai ales comentariile la fiecare poza.
Ingrid mersi, la Odobescu cu mine, data viitoare. auzi... ai platit cumbva o taxa ca ai nascut cu dr. tau? cica asa se practica acolo.
Dana frumoasa Sansana, ce sa mai zic de Oana
. ai 2 printese ce mai. o mamica super fericita.
Maraki al meu este marait de o sapt. si 2 zile. noroc cu vaccinul asta, ca s-a mai calmat. s-au l-a drogat, caci asa arata saracul de el.
Fetelor, noi nu suntem normali. n-am mai scris pana acum caci am fost la chef
. copilu a fost vaccinat azi, iar la 10, in scoica cu el si la cheful unei colege de birou.Ne-am intors la 24 acasa. bebe a dormit tot timpul cat am stat acolo, chiar langa boxa.
Faza miisto e ca am condus eu si la dus si la intors, si am mers super bine, tinand coint ca nu am mai pus mana pe volan de vreo 6 luni.
Acum doarme dupa ce a papat.
pana acum nu mi-a facut febra, e cuminte, si nu s-a umflat.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Giova ce sa mai zic eu ca nu am condus de 2 ani
gata, a venit Robert de la sv. ..pot sa ma culc linistita![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
va pup pe toate mamicute si bebelasi
La Multi Ani tuturor femeilor, sa fiti iubite si fericite alaturi de cei dragi
si sa aveti numai bucurii din partea copilasilor

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Denisam spune:
LA MULTI ANI DRAGI FEMEI, 
MAMICI SI SOTZII!SA AVETZI O ZI FRUMOASA SI NUMAI BUCURII ALATURI DE FAMILIE SI UN AN PROSPER!

BEE, Irina-super pozele, frumosi bebei si miresica!
Eu acuma am venit de la gym si de data asta vreau sa ma odihnesc ( ar fi treb sa mergem la omul cu staelitul sa ne puan codurile pt canalele de romani ca au picat dar tembelul ne-a aminat pt miine, sper sa nu ma duc eu ci sotul sau un prieten) si sa ma joc cu Emma ca a facut 7 sapt si nu i-am facut poze, am pus-o pe burta ca azi am iesit de 2 ori afara-1 data la un mic shopping de pampersi, servetzele si cadou nasi de botez si apoi a iesit cu buni 35 de min si le-a dormit la greu.azi a fost mai linistita!
Si eu vreau dupa 3 luni sa incep diversificarea cu un suc de fructe intai si apoi cereale de orez cu laptic.Ma duc sa o masor sa vedem cat avem si apoi dus pt mine si pt bebe.
O noapte usoara si pupicei!
Denisa
Denisa
');si
Emma Andreea (17 Ian.2006)
Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!
Bombonicaaaa spune:
LA MULTI ANI DRAGELE MELE !SA VA DE-A DOMNUL NUMAI BUCURII SI IMPLINIRI SI SANATATE TUTUROR !SA AVETI UN 8 MARTIE ASA CUM VA DORITI FIECARE IAR BEBEII VOSTRI SA VA LUMINEZE VIATA !LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR ORIUNDE V-ATI AFLA !

[b]Oana
de

INGERASII MEI