Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 15
irinadum spune:
Mamici cu bebici ce cautai aici? Pai aici am ajuns? La loc cu voi.
Nicole parca tu ai dat un link cu scurtaturile de pe dc catre toate subiectele interesante. Mie mi se pare beton . Giova dc poti sa il treci pe prima a r fi super . Ca gasim tot ce ne trebuie acolo.
mirela10 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR SI O
LA FIECARE
SA FITI FERICITE SI IUBITE
CE MARE BINECUVANTARE ACEEA DE A FI MAMA SI DE A PRIVI IN OCHII PUIULUI MIRACOLUL UNEI NOI VIETI
VA
PE TOATE
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
Ingrid S spune:
Giova, da, am platit si asta pt ca am chemat-o de acasa. Daca nasteam pe la ora 8 cand era oricum in spital, nu plateam nimik. Asa s-au dus 2 mil din buzunarash si asta pt nastere naturala (pt cezariana sunt 4 mil).
Maraki, intr-adevar a mers f. bine copilashul, felicitari! Dienutza nu a pus decat 1 kg, dar poate fetitzele pun mai putin, ce sa zic si eu.
Fetelor, mi-e tot mai rau de la medicament si mai am 4 zile...Dar nu pot risca, ca o cunostinta de-a mea a facut mastita si au taiat-o pe viu ca sa-i scoata puroiul!!
Deocamdata tzatzele mele sunt bine, desi putin cam tari. Astept cu interes sa vad cum vor ramane!![]()
Va
pe toate mamicile si toti bebelushii!
Ingrid S si
Diana
utocatalina spune:
Dragelor..La multi ani! Sa va simiti de 8 martie adorate, minunate, iubite, implinite, sanatoase si frumoase alaturi de bb si de toti cei dragi!.
Noi suntem bine...usor maraita aseara ca s-a constipat, asa ca de dimineata i-am bagat supozitor, in patul mare din camera ei, ca pe masa de infasat dadea haotic din picioare si cind a tras un jet a stropit tot..eu patul, pilota, cearceaful..ce sa zic era tot un kk in camera
..in fine, am bagat totul la spalat,m-am spalat si eu, ca si pe mine ma minjise...I-am facut o proba a suptului acum la 10, ca am niste tite blege, si nu eram sigura ca am lapte..a papat 120, deci lapte mai e..ok.. am pus si pe foc sa fac o ciorba, sper sa nu uit de ea!
La prinz bag o scurta plimbare ca nu am iesit de duminica!
Am vazut pozele: Jasmine e frumoasa foc, si eu cred ca face ochii albastri, la fel zic si de Ana,dar si Bia pare in unele poze ca face ochii albastri si totusi am dubii! Roxana seamana bine cu Oana si este si ea scumpa si dragalasa..Irina, vad ca-ti place sa-i faci poze lui Mario la baie..alea sunt the best..mie cel mai mult dintre toate pozele pe care le punem noi alea cu ei in
imi plac cel mai mult!Laura si printisorul tau e scumpic
..Bombonica ce rochie sexoasa ai avut..super, mi-ar placea si mie una!
Bee si tu ai fost o miresica frumoasa, o rochie care te-a prins bine..cam asa a avut si sora mea la nunta!Bine ca am fugit la ciorba..ca se alegea scrumul de ea in curind!
Giova asa zici, petreci cu Marco linga boxe? Inseamna ca o sa-i placa muzica..DJ Marco!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
Alexandru si Vladimir la multi ani pentru 1 luna..la mute, multi ani inainte!
Ingrid sper sa-si faca efectul medicamentul si sa scapi de raul de la el...uff..!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
Florinini spune:
LA MULTI ANI SI NUMAI BUCURII DRAGELOR MAME SI SOTII. SA FITI IUBITE SI FERICITE MULT MAI MULT CA PANA ACUM.
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
monica70 spune:
LA MULTI ANI TUTUROR MAMICILOR!
La multi ani Alexandru si Vladimir pentru o luna!
IRINA nu-mi merge mess-ul!
DIANA deja mi-a facut un cadou pe ziua de azi: a dormit de la 23 la 5,la 6 s-a culcat si eu la fel si ... ne-am trezit la 10 
am dormit si eu dimineaat in sfarsit! Acum dupa papalit face iar aerobic si cerseste niste melodii de la mine sa poata rade
Mai si ganguraste niste aaaa -uri pe aici!
MONI si
DIANA (01.01.2006)

Florinini spune:
Astazi am fost la medic si se pare ca m-am vindecat bine drept urmare...am primit liber la prostioare...de car emi-e cam groaza deocamdata.
Mi-au facut si testul PapaNicolau, oi primi rezultatul in cateva zile, sper sa fie ok. In schimb dihania de fibrom nu are de gand sa se retraga cica din cauza lui uterul meu are inca dimensiunea unei sarcini de 20 saptamani
, deaia sunt eu cu burdihan de zici ca-s inca gravida. Pot sa incep sa fac exercitii> Mi-a zis sa am grija sa nu raman inca gravida pana in iunie cand o sa merg la ecograf sa vedem cum stau cu fibromul si dupa aceea o sa vedem ce decizie se va lua.
Bebe a fost cuminte foc si a fost deliciul asistentelor si doctoritelor, parca stia smecherul ca e numai cu femeile si la fiecare le-a impartit cate o ranjeala stirba. A primit de la doctorita noastra o pusculita, de fapt astazi a primit 2 pusculite (?) una de la doctorita un porcusor si una WInnie the pooh foarte haioasa. Ce-o fi asta intr-o singura zi primeste 2 pusculite si 50 de $...o fi mare bancher bebele meu
. Piun poze maine ca i-am facut cu pusculitele...
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Astazi am fost la medic si se pare ca m-am vindecat bine drept urmare...am primit liber la prostioare...de car emi-e cam groaza deocamdata.
Mi-au facut si testul PapaNicolau, oi primi rezultatul in cateva zile, sper sa fie ok. In schimb dihania de fibrom nu are de gand sa se retraga cica din cauza lui uterul meu are inca dimensiunea unei sarcini de 20 saptamani
, deaia sunt eu cu burdihan de zici ca-s inca gravida. Pot sa incep sa fac exercitii> Mi-a zis sa am grija sa nu raman inca gravida pana in iunie cand o sa merg la ecograf sa vedem cum stau cu fibromul si dupa aceea o sa vedem ce decizie se va lua.
Bebe a fost cuminte foc si a fost deliciul asistentelor si doctoritelor, parca stia smecherul ca e numai cu femeile si la fiecare le-a impartit cate o ranjeala stirba. A primit de la doctorita noastra o pusculita, de fapt astazi a primit 2 pusculite (?) una de la doctorita un porcusor si una WInnie the pooh foarte haioasa. Ce-o fi asta intr-o singura zi primeste 2 pusculite si 50 de $...o fi mare bancher bebele meu
. Piun poze maine ca i-am facut cu pusculitele...