Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (3)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Fetelor nu mai zic nimic.Sper doar sa fiu o soacra buna pt viitoarea nora.
Ingrid e clar ca urmatorul bebe se va naste la Odobescu.
Maraki, Monica,
.
Cata sper sa ai o noapte linistita.
vom vedea ce ne asteapta si pe noi maine. al meu e marait de sapt. trecuta. oo ca m-am saturat.
Nico maine incerc sa pun linkul pe prima pag. sa vedem daca merge.
Ioana si pe al tau il pun.
Am pus poze cu marco facute azi. as fi vrut sa-i mai fac, dar a fost marait din nou.
fug cu al meu bebe in pat. la 12.30 ii dau laptic si sper sa adoarma repede si sa se trezeasca dim. la 6.
si
linistit.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maraki spune:
Giova nu stiu cat de marait a fost Marcolino dar in poza l-am vazut ca radea de nu mai putea
E scump foc, dulceeeee
nu as fi sigura ca-i raman ochii albastri...Hai noapte buna, sa doarma Marcolino toata noaptea
p.s. imi place chestia rosie care o are la manuta
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
teolinda spune:
Bine v-am regasit.
De sambata suntem CRESTINI. Detalii va dau maine...insa sa nu va tin pe jar va spun doar atat A FOST SUPER MISTO si in contul comun am reusit sa pun special in seara asta poze. De 2 zile nu am avut net
.
Revin maine cu detaliile promise, in plus am de recuperat la citit 3 capitole ca vad ca si-aici vreti sa conducem la nr de capitole nu doar la odisee.
Va pupic pe toate si pe bebelashi ca taaare dor mi-a fost de voi.
LILIANA
si
NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)
Florinini spune:
Fetelor sunt cu bebele in brate care rade cu gura pana la urechi(zambeste mai bine zis) asa ca nu pot sa scriu pre mult.Nu stiu ce are in seara asta ca numai in bratge vrea...l-o fi apucat doru de burta lui ma-sa si de traiu bun de acolo?
Irina pai apa o verific pe partea interioara a mainii mele la inchietura si o fixez acolo si nu mai misc robinetul deloc adica nu-l mai inchid pana nu termin de spalat bebele. Si cadita mai are si un termometru pe fundul ei si fixez apa si dupa ala sa fie cam 32 grade si chiar 34 e ok.
Sa traiasca noii bebei increstinati!!!!!!
La multi ani bebelasilor care fac 2 si 3 luni...sa fie sanatosi si sa creasca cuminti si fericiti!!!!!!!
Mai Mirela da tu chiar o tragi cu bietul Dani, cred ca esti epuizata biata de tine.Sper sa scapi curand de probleme si tu si bebe

Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
Florinini spune:
Maine merg la medic la controlul de 6 saptamani care s-a facut aproape 8 saptamani. Sper sa fiu ok desi nu ma simt prea bine pe acolo pe las subsoale parca simt tot timpul o uscaciune si o iritare. de vazut ...nu vad nimica...care sa indice ceva....poate o vedea doctorita
. Si sunt curioasa ce face dihania de mutant
ca se pare ca nu s-a retras si probabil trebuie sa ma opereze sa-l scoata...vad eu maine.
Si ma car si cu bebe dupa mine
ca nu am cu cine sa-l las. Luam otomobilu
lui bebe, il pun in masina si punem carseat-ul in el cand ajungem, ca sa-l car in carseat de la masina pana la cabinet imi rupe mana si burta ![]()
Florinini si David (13.01.2006)
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
utocatalina spune:
Buna fetelor..Bia nu a facut deloc febra si a dormit linistita foc, desi a fost intepata si nespalata!
Peste noapte am vazut ca ii curg ochisorii, ca ieri si duminica cred ca a cam tras-o curentul..i-am pus picaturi si de dimineata vad ca era mai bine..eu cu laptele m-am reglat sau iar sunt pe avarie...nici eu nu mai stiu! Adica sinii par goi si moi, dar nici nu mai vreau sa ma mai gindesc..oi vedea eu, ca vad ca eu cad din lac in put..cind prea mult, cind prea putin
..apropo doctorita mi-a zis ca Bia e lata in spate si ca o sa o dau la sala de forta, ca are capul 38 cm si toracele 40 cm..inseamna ca o sa practice fitnessul ca taica-su
Giova pai te cred ca s-a mirat si doctorita cond l-a vazut asa baban pe Marco..nu a crezut ca are 3 luni?
Nico ti-am ramas datoare cu o informatie!Pe Daria o speli la
la fiecare schimbat numai cu apa fiarta si racita sau cu 1 lingurita de bicarbonat alimentar la 200 ml de ceai de mustetel/galbenele sau pelin/apa fiarta si racita..o usuci cu feonul si apoi aplici pivalat de flumitazona..mergi 2 zile cu asta, daca nu are efect o dai cu nidoflor! Baia cu sapun la popou, o faci o singura data la baia generala...deci nu mai des sapun de 1 data/zi!
Mirela eu i-am dat de mai multe ori Smecta Biei! 1 pliculet la 30 ml de ceai de menta indulcit cu nitica glucoza pulbere..ii dai sa bea cite 10 ml la 8 ore!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
utocatalina spune:
Teolinda super a fost..mi-au placut mult hainutele lui Nicolas..ce bine arata! Mai asa imbracati bb mi se par cu mult mai mari..parca ar avea cel putin 6 luni!
..Pozele 59 si 69 imi sunt f..dragi!
Si tu ai fost f. bine..nici nu stiu daca retinusem ca esti blonda!
Uau..am vazut tortul..daca a fost bun pe cit de bine a aratat, jos palaria!
Bebicul de pe tort nu era din zahar nu? Eu as fi fost in stare sa-l maninc si pe ala!
Florinini mi-ama dus aminte..tu zici ca-i faci baie la 34 de grade? Pai inseamna ca eu la 42 o fierb pe Bia
..niciodata nu i-am facut baie sub 40 de grade!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta 
marchplayer spune:
Buna dimineata mamici si bebici! Speram ca ati avut o noapte fara evenimente, adica linistita
.
Irina, deci se dedubleaza gingiile, bietul de el, sper ca nu sufera prea mult, cat despre dinti eu cred ca mai asteapta, nu-i cresc chiar acum! Bine ca ai copil linistit, a mea la cat de fitzoasa este si plangacioasa cred ca o sa-mi scoata par alb pana o creste!
Mira si Dana sa va traiasca printesele! La mai multe luni inainte!
Spuneti-mi si mie daca-i posibil ca un copil sa fie crizat 6 ore cu intermitente din cauza colicilor! Pe Ioana a apucat-o ieri plansul pe la 6 dupa amiaza si a sfarsit la 12 noaptea cand in sfarsit a adormit, reusea sa mai adoarma cate putin dupa care se trezea tipand!
daniela si ioana alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
utocatalina spune:
Din pacate, o pot tine colicii ore in sir..si eu am trecut prin asa ceva, de-mi venea sa ma arunc pe geam
..si Dan la fel
..nasol..dar trec si colicii..acum s-au mai rarit, in schimb in perioadele de veghe mai trage si cite un plins din cauza rasfatului ca vrea in brate!
Cafeluta mamicuta
Biencuta draguta