Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Si daca tot is pe-aci,vroiam sa va-ntreb cam cum va jucati voi cu bebii vostri,si cam cu ce jucarii!
Eu am 2 jucarii cu keitza,un urs roz-merge si la baieti-,si o luna cu o stelutza,apoi mai am niste zornaitoare si le agit prin fatza lui,spunandu-i ce sunt:o bilutza,un martian cu mai multe picioare si maini,o mingiuca,etc...mai si cantam,el rade-n hohote,da'nu canta,dom'le,ca ma facurati invidioasa!Cum adica,canta cu voi odata!!??vreau si eu...
noi de-abia suntem la faza descoperit maini si incercat de bagat amandoua odata-n guritza...si baloshimmm...la greu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by teo_banu

Am avut o noapte lunga. Pentru prima data in patru luni Stefania s-a trezit din doua in doua ore si a facut febra 38, i-am aplicat un supozitor cu paracetamol si ii mai iau acum de diminieata inc o data temperatura. Ma duc cu ea azi la medic pentru stabilirea diversificarii si ii spun si de febra. Chiar nu pot sa imi dau seama de ce a facut febra. Sunt destul de ingrijorata si nu m-am odihnit. Nici ea nu s-a odihnit. Abia acum s-a culcat si ea putin. Eu nu ii dau noaptea sa manance ca nu se trezeste de obicei. Azi noapte i-a dat ceiut putin sa se hidrateze, dar a dormit foarte agitat. Eu noapte o infas. Se poate sa nu mai vrea sa o infas? Voi ce ziceti? Dati-mi cate o parere, va roooog!

Teo si bb Stefania Iulia

poze cu Stefania Iulia

of, Teo si tu? Si ILinca a avut mancarici... undeva si s-a trezit (sau ma rog, s-a marait) ca niciodata la 2 ore!!!
Si nici nu a prea mancat. Insa s-a trezit voiasa, asa ca o las in pace.
Teo, inca o mai infesi? Eu as zice sa o lasi in pace!
Insa cu agitatia nu e in regla, mai ales cu temperatura. Lasa, sfaturile de pe net si du-te la dr. mai bine.

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Silvia, nu am facut inca vaccinul de patru luni, suntem programate abia la sfarsitul acestei luni. Vizitatori straini chiar nu am mai avut si de iesit cu ea nu prea am mai iesit mai mult de 20 de minute, ca nu a fost prea frumos afara. Febra nu mai are acum, e normala 37 cu 3, dar e maraita. Ea nu e deloc maraita de obicei, rade se joaca, da din manutze si din picioruse, dar acum zici ca e plouata, sta nemiscata cu pumnutii stransi (zici ca e Iris a Cristinei). Cred ca inca o mai doare stomacul de are aceste accese de plans. Ea cand iese afara se screme pana plange....nu mai stiu ce sa cred. Oricum mergem azi la pediatru si ii spun tot ce ma doare (adica pe ea).

Noi ne jucam cu jucarii de plus (diverse animale si forme geometrice) care au incorporate clopotei si cu zornaitoare, mai are la patutz sirul ala de ursuleti (de la carutz sunt dar i-am pus la patutz) care zornaie si da cu manutza in ei .

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

quote:
Originally posted by silvia_d

Si daca tot is pe-aci,vroiam sa va-ntreb cam cum va jucati voi cu bebii vostri,si cam cu ce jucarii!
Eu am 2 jucarii cu keitza,un urs roz-merge si la baieti-,si o luna cu o stelutza,apoi mai am niste zornaitoare si le agit prin fatza lui,spunandu-i ce sunt:o bilutza,un martian cu mai multe picioare si maini,o mingiuca,etc...mai si cantam,el rade-n hohote,da'nu canta,dom'le,ca ma facurati invidioasa!Cum adica,canta cu voi odata!!??vreau si eu...
noi de-abia suntem la faza descoperit maini si incercat de bagat amandoua odata-n guritza...si baloshimmm...la greu!!!

Silvia si Sergiu-Stefan-2 dec.05

Silvia noi avem un sarpe din acela care se pune pe marginea patutzului sau pe bara carutzului. Are o broasca, o omida, un fluture si i-am mai pus eu o rata ce canta. Astia sunt prietenii ei, cand ii vede dimineata, rade cu gura pana la urechi! Mai are o floarea soarelui cantatoare si o albinutza care zornaie.
Acestea sunt jucarelele ei, de acum, ca mai sunt cateva puse in sac, cand o fi mai mare (minge zornaitoare, jucarii de baie, iar un sirag ptr carucior etc.)
Insa cea mai interesanta jucarie pare a fi mami, care ii canta, ii face ca toate animalele padurii si ne-padurii, care o papa toata. Cand se joaca cu mami, e cea mai multumita, poate sa uite de jucarii.

Acum a mai inventat ea ceva, noi zicem ca si-a facut motoras: face "brrrrr" din buzite si face clabucei din saliva! Asta e ocupatia ei zilnica in ultima perioada.
Deja manutzele nu mai sunt interesante, a inceput sa-si ridice picioarele sa le priveasca. Probabil, urmeaza... bagatul lor in gura, ptr a le testa gustul

Mamica Ilincai Teodora (15 noiembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gogolos spune:

Alexandrina, ai dreptate, acolo si-a facut analizele. Si eu i-am spus sa le repete, ca si eu tot acolo mi le-am facut (nu stiu de ce toti ginecologii recomanda acest laborator, e execrabil!!!) si si mie mi-au gresit analizele si vreo 2 saptamani am stat cu frica in san ca mi s-a zis ca trebuie avort neaparat. Mi-am repetat analizele la spital si totul e ok, ca dovada ca am un copilas de nota 10! Si acum ma infior ca din cauza unei greseli sau neprofesionalism a celor de la laborator puteam sa raman fara bebe al meu scump
Din pacate pentru fina mea, ea si le-a repetat tot la Dora.... Dar o sa o conving sa le faca la poli CFR.
Fetelor, eu asa un bebe cuminte am mai nou ca ma tot minunez de el. Mai nou imi doarme de pe la 11 seara pana aproape la 8 dimineata!!!!!Problema e ca de cand doarme asa bine am inceput sa fiu eu obosita, de zici ca nu am dormit deloc toata noaptea, eu nu stiu ce e asta... Poate ca acum recuperez oboseala pe care nu am simtit-o in primele 2 luni cand ma trezeam din 2 in 2 ore!

Gogolos si printisorul (24 decembrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Buna dimineata mamici!!!

Teo si eu zic tot sa te duci la dr ca nu e normala febra. Probabil ca si d-aia e maraita. Cu infasatul...tu il infesi cu tot cu manute??? Cred ca e cam maricel totusi. Si eu l-am infasat la inceput cam o sapt cu manutele bagate dar...dupa o sapt se agita si nu adormea pana nu isi scotea manutele; deci apoi l-am infasat numai la picioruse pana pe la 3 luni si dormea toata noaptea. Acum se mai maraie pe la 4-5 dim dar ma scol, ii bag suzi si doarme in continuare!!!

Mara95, Gabitaco si Bubamara sa va traiasca printesele si sa fie sanatoase!!!

Despre noi...cam acelesi program. Nimic deosebit, inca nu am avut performanta de a ne intoarce de pe spate pe burta dar ne chinuim si ne arcuim si dorim lucrul asta dar... nu ne iese inca. Mai asteptam sa ne facem mai mari. Aseara ne-am cantarit si am luat 280 gr. sapt trecuta deci...f.bine si mami e multumita iar baiatul e fericit si papa,doarme si e vesel!!!

Azi e o zi mohorata deci cred ca ma apuc de gatit sau de curatenie...desi...imi e cam lene!!!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Mamici,m-am uitat si eu la batista bebe-ului!
E de-a dreptul GROTESCAAAAAAAA!
Bleah,ce porcarii infioaratoare,Dumnezeule!
Zicea cineva ca e batista de scos creierii!Subscriu!
ce dracu'or mai inventa astia,frate??
Colorator de muci??Roz-bombon ii vreau eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lordra spune:

Lavi, apropo de tentatia laptelui praf: la ultima criza a laptelui si eu eram gata sa-i dau o doza. Dara-mi facea urāt de tot la sān si tot aveam senzatia ca nu gaseshte lapte (aveam sānii extrem de moi). Ma luase si pe mine plānsu' si, dupa ce i-am pasat-o pe micutza sotzului, am desfacut cutia de Milumil pe care o cumparasem, de rezerva, la nashtere. Noroc cu barbate-miu, baiat intelept, care a avut incredere in laptele meu si nu m-a lasat sa-i dau nimic. Pana sa fierb eu apa el a adormit-o si, pana a doua zi cand s-a trezit cu sentimente mai bune, mi-a revenit si mie laptele la cote normale. Acuma am ramas cu o cutie desfacuta si neinceputa

Anda, mai bine nu-mi face astrograma ca cine stie ce mai aflu. Io vreau si bebe 2, in ciuda nashterii cumplite pe care am avut-o. Deshi ma ia cu frisoane la gandul ca ash putea nashte iar tot atat de greu, o sa ma risc totushi si o sa mai trag un bebe, da' mai incolo, peste vrun an-doi. Sa-si mai revina si biet organismu' meu.

Sa va povestesc ce-a patzit biata Dara-mi. Ieri, curata mea fetitza (ca doar o spal zilnic) emana un miros super nashpa (d-ala de cershetor de 368). Am cautat-o peste tot: subratz, fund, putza, picioare...nika, dom'le....mirosul venea din alta parte si nu-mi dadeam seama de unde. Aseara, dupa ce mancase ca purcelul si-i cazuse capu' pe spate, ce-mi vazura okishorii? : o ditai rosatura la o cuta de la gāt. Bag eu nasu' acolo si ma ia cu leshin. D-acolo venea duhanu'. Mi-am dat o mie de pumni in ochi, ca am neglijat sa sterg cuta aia dupa baie si in restul timpului cand ii mai curge laptic p-acolo (la baie o spal tot timpul cu sapun pe tot gatul, deci nu de la nespalat provine, ci de la sters) si am trecut la masuri fortzate de curatzare. Evident ca Dara-mi a facut un scandal monstru cand i-am dat capu' pe spate ca s-o curatz (a tinut-o sotzu' fiindca se zbatea de ziceai c-o tai, iar dupa operatiune ne-a certat vreo 5 min. la rānd pt. indrazneala de a-i fi provocat asemenea traume). Am spalat-o cu ceai de galbenele si am si dat-o dup-aia cu crema de galbenele. Inca nu i-a trecut insa pare sa se fi ameliorat.
E super nashpa zona aia fiindca nu e niciodata aerisita. De grasa ce e i se unesc pielile sub gātutz si se strange acolo toata umezeala de peste zi. Sper s-o rezolv pan-la urma. Bine macar ca am descoperit acea cuta, ca macar sa am grija de ea de azi inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xandra28 spune:

anda, multam de astrograma. soro, da ce predictii!!! m-am cam speriat, sincera sa fiu. am vazut ca ai redeschis lista de astrograme si voiam iarasi sa te rog sa-mi faci si mie astrograma. iti dau si datele mele, banuiesc ca nu le mai ai: 07.04.1977, ora 10.20, constanta.
pupici

anda, mami de bb vladut
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62685" target="_blank"> povestea nasterii

frumosul meu la 3 luni

varsta lui vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70267

Urat din partea ta Dienuta!!! Dupa o astfel de postare .....

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput