Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Multumim de urari! Mara si Gabitaco ca avem fete mari!

Eu am cam scapat ieri in ciocolata si azi-noapte mi s-a trezit mandra la 2, la 4 si la 6, cand s-a zis cu somnul. Mi-era o pofta de cioco , cum de mult nu mi s-a mai intamplat. Asta e, invatatura de minte!

La noi, jucariile zilnice sunt dupa toane. Caruselul, in schimb, e prietenul ei. Mai agreeaza o zornaitoare, un delfinas din plus, o girafa cu bilute. Restul de jucarii sunt dupa cum "vrea muschii ei". Intr-o zi ii place un soricel, a doua zi nu-l mai suporta etc.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

OK....asa ca am cautat ca nebuna zona z asta si nu o gasesc...pe unde este?

ANDA pt astrograma.
Mai sa stii ca mai toata lumea imi spunea sa nu-i tai unghiutele pana la botez sa i lerup cu dintii sau cu pila.
Bineinteles ca nu am facut asa ceva su cand m-am mai si "laudat" cu asta mi-au spus ca se zice ca o sa fie hot copchilu'. E na si am zis eu : INSEAMNA CA VA FI POLITICIAN !!!!!!!
E, acum sa vezi cand le-oi citi astro... O sa-l incurejez....
Si speram sa semene cu tacsu si sa nu semene cu mine si sa fie usor fraierit...ca eu cam asa-s. Cred f mult in umanitatea semenilor nostri si nu-mi prea pun problema ca cineva ar face ceva rau sau ca te-ar putea insela. Vb de cunoscuti nu de altii....
Asa ca mi-oo fur de muulte ori. da sanatoasa sa fiu eu. Si ei.

BIC, mama nu m-as mai mulge, dar mie mi-a cam scazut lapticul ca al meu pitic s-a hotarat sa mai stea la regim... dar ai vazut ce zice ANDA ca se vor intoarce capetele dupa el.
Asta combinata cu pisicu meu, cu 'sfaturile" unora ca nu se satura copilu baga-l pe formula, ca ai zer inloc de lapte, plus ca de 2 ori o mai patisem.... laplap-ul meu, si-a luat lumea in cap.
Si da-i la muls. Ca l-as pune eu la 3 ore la supt, dar daca el nu vrea....si nu goleste sanul, sau nu mananca deact unul....
Am mai depistat o "problema"; daca el a fost obisnuit sa manance numai cate un san, acum la fel face, nu-l mai vrea pe primul, dar dupa juma de ora 1 ora, plange de foame. Asa catrebuie sa-l conving ca mai are de papat la celalalt san. Si ne ia destul de mult convingerea asta...si juma de ora. Ca intra in criza de plans si nu te mai intlegi cu el.
Plus ca lapticul pe care-l mulg dupa ce papa el, il strang si-l pun la congelator.

LORDRA, asa patesc eu cu vladonele cu mirosul. dar lui ii miros cojitele din cap. si nu stiu cum sa i le iau......

Mai citesc din urma, dar ma duc sa hranesc copilul...

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

BUBAMARA, MARA, GABITACO LA MULTI MULTI ANI, S VA TRAIASCA BB-I SA SE FACA MARI SI DESTEPTI !!!!!!

Am gasit si eu zona aia...tot imi vine sa-i zic zoster.

joy si Vlad Andrei 01.12.2005
ardeiasul meu umplut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Joy ce cauti la ZZ?

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Am pierdut frumusete de mesaj kilometric... n-am nici un fel de nervi sa-l reiau.

Revin eu mai incolo.

Lavinia cu bb Natalia (28.10.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Mai fetelor, m-a cam bulversat fiica-mea aseara. Am cantarit-o si, stupoare, luna asta a luat 600 gr. . Ori am cantarit-o aiurea luna trecuta, ori ieri. S-o fi decalibrat dracia aia de cantar, nu stiu. O sa-i fac proba cu sticla de 2 litri sa vad ce-mi arata. Maria e falcoasa, cu gropite, chiar nu ma asteptam sa am surpriza asta. Oi vedea diseara.

O sa vorbesc si cu pediatra despre faptul ca vreau sa o iau cu mine la baby expo. N-am cu cine sa o las acasa si e cam mititica si o sa fie multa aglomeratie. Voi ati iesit cu bebeii asa mititei in aglomeratie?

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitaco spune:

Multumim de urari! Mara si Bumbara sa ne traiasca fetele ca de - avem fete mari!
La multi ani - pentru toti sarbatoritii lunii martie, ca eu intru mai rar pe aici si nu vreau sa se supere nimeni.

Gabita si Mateea Ioana 7.12.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara95 spune:

Dordia, Bubamara,Joy,multumim pentru urari! Si voua va dorim acelasi lucru!

La Multi Ani! bebelusilor lui Bubamara si Gabitaco!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Mneata fetelor dragi!

Lavi02- multumesc mult de rasp la SMS si sfaturi! Dragutza, ca de obicei!

Azi noapte am dormit prima data in alta camera. Adila a racit si ne-am mutat noi, adultii, in sufragerie si pe micutza am lasat-o in dormitorul mare, singura! Nu am crezut ca-mi va fi asa de greu sa ma obisnuiesc! Aseara aveam asa un sentiment de goliciune! Dar noaptea a fost mai bine, a schitat un plins de foamete la 4.15 si i-am dat, iar dimineata nu am luat-o in pat si a stat cumintica la ea in patut! Cred ca o s-o mutam definitiv in alta camera!

Fetelor, io-s disperata deja: fii-mea nu vrea sa pape! Adica maninca taaaaaare putin! De 2 zile nu mai vrea decat un singur san, si nici pe ala intreg! Nu stiu ce-i ce ea, zau....nici macar nu suntem dupa vaccin, ca sa mai zic! Urmeaza maine sau joi!
Lavi02- dupa ce a papat un san, i-am dat completare lapticul meu muls azi noapte la 4.30 si a papat...30 ml! Infim! Oare nu-i mai place lapticul meu? Sau pur si simplu nu-i e foame? Ca ea in afara de noaptea, cand scanceste, ziua nu plinge niciodata de foamete! O fi normal?

Poze cu mami si Sarah
Varsta Sarah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

bubamara si xandra, am notat.

bic, si eu am vazut de 'fo cateva zile ce scrie pisi pe la zona zoster, dar nu v-am spus pe forum ca este asa de grobiana si...incat nu mi se pare ca mai tb sa mai vorbim de ea. n-ai vazut ca si moderatorii fac misto de ea ca s-au sesizat de diferenta intre realitate si dizertatiile ei. uite ce frumos e forumul de cateva zile, nu merita sa disecam subiectul. am vazut si ca eu sunt dusmanul de clasa pt. ea:)))lordra ar trebui totusi sa citeasca ca zicea ceva de barfa. uite, lordro, acolo barfa!

lordra, cum vrei tu cu astro. am gasit si datele tale pana la urma, ca stii ca le pierdusem si astro e frumusica. treaba ta:)) daca vrei, iti spun numai chestiile misto. dupa cum vezi, ma mananca palma sa-ti fac astro:)) numai pentru ca e chiar frumusica astrograma, pe bune, daca era nasoala, ziceam merci ca n-o mai vrei:)

mai nu stiu ce vorbiti voi de jucarele ca nichita nu se impresioneaza deloc, frate. nu-l distreaza decat fetele noastre, maimutarelile, jucariile ioc. o fi matur:)) sau dimpotriva:))

teo, mai bine suni pediatrul sa bage o vizita. nu stiu daca ne putem da cu parerea de la ce o avea febra.

mai pun 2 astro -productie proaspata.

mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"

Mergi la inceput