Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Gogolos, sar'mia de cintecel, ca din clasa I ma tot chinui sa mi-l amintesc!
adca l-am invatat la gradinitia si de-atunci m-a lasat memoria.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bic spune:

Vedeti ca Pisi ne infiereaza pe la Zona ZZ. De data asta nu m-am putut abtine sa nu-i trag un perdaf.

Smaranda, 03.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Gogoloasa, stai sa ghicesc, finuta ta si-o fi facut analizele la Dora Medicals. Am un deja-vu, vorba Cristinei. Anul trecut la 12 saptamani de sarcina mi-a iesit si mie toxo pozitiv la astia la laborator, dar atat de pozitiv ca iesea din orice limite. Inutei o sa-i raman vesnic recunoscatoare pentru incurajarea ei ca multe analize toxo ies pozitiv la prima testare din nu se stie ce motiv, oricum si asa am stat inca 2 saptamani cu toate emotiile.
Analiza am repetat-o la IDS Laboratories la spitalul CFR, astia trimit probele la Bucuresti. A reiesit ca n-am si n-am avut vreodata toxo.
Cat despre alte probleme de sarcina, eu stiu si alte cazuri exact de anul trecut si exact de Targu Mures. Chiar la subiectul nostru era Roxee, eu asteptam sa aflu daca sunt insarcinata, aveam 3 saptamani de la UM si citeam topicul asta de la prima postare si am luat legatura cu ea pe PM, o intrebam atunci de doctori, si abia asteptam sa stiu sigur si sa ma infatisez si eu aici. Ei, pe cand am aflat eu certitudinea ea a plecat de pe topic, sarcina i se oprise in evolutie. Si daca citesti primele subiecte vei fi surprinsa cate fete au plecat plangand de la noi la aspirante.
In toamna o colega de servici a trecut prin acelasi scenariu. Nici nu pot sa-mi imaginez.
Ma intorc in pat, sper ca maine sa va mai prind din urma ca mai aveam de raspuns si la alte probleme.

"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

quote:
Originally posted by Bic

Vedeti ca Pisi ne infiereaza pe la Zona ZZ. De data asta nu m-am putut abtine sa nu-i trag un perdaf.

Smaranda, 03.11.2005

Bicule, ce e Zona ZZ si pe unde se gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns meems spune:

Never mind, mai bine nu intrebam si nu intram sa citesc, ca "ce-mi vazura ochii" pe-acolo!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Aoleu,Andoooo,ma speriasi cu bobe mic al meu...saracutzu...cam nasol!!
Adicatalea,tre'sa cam aiba grija si cu nevasta si cu nervii lui sa si-i tina in frau,intelesei bine??!
oricum,mai iau odata la "rumegat"astrograma,manca-l-ar mama...
cu nervii intzeleg...ii mosteneste de la ma-sa!
vad ca nimic din calmu'lu'ta-su'nu se priunse de el!

Una peste alta,iti multumesc c-ai avut timp si de noi,si sa ti se faca bine poetu'!
Pupiciuri.
Ma duc la ZZ,sa mai citesc,sa ma binedispun.
Citirati subiectul de-acolo,Science??Nu-l ratati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bubamara spune:

Anda, te rog frumos sa o treci si pe Maria mea la rand la astrograme. E nascuta pe 07.12.2005, in Bucuresti, la ora 06.22.
Multumesc mult.

Raluca si bb Maria (07.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

Am avut o noapte lunga. Pentru prima data in patru luni Stefania s-a trezit din doua in doua ore si a facut febra 38, i-am aplicat un supozitor cu paracetamol si ii mai iau acum de diminieata inc o data temperatura. Ma duc cu ea azi la medic pentru stabilirea diversificarii si ii spun si de febra. Chiar nu pot sa imi dau seama de ce a facut febra. Sunt destul de ingrijorata si nu m-am odihnit. Nici ea nu s-a odihnit. Abia acum s-a culcat si ea putin. Eu nu ii dau noaptea sa manance ca nu se trezeste de obicei. Azi noapte i-a dat ceiut putin sa se hidrateze, dar a dormit foarte agitat. Eu noapte o infas. Se poate sa nu mai vrea sa o infas? Voi ce ziceti? Dati-mi cate o parere, va roooog!

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teo_banu spune:

cu tot cu supararea mea si nesomnul meu, chiar m-ati facut sa ma duc la zona ZZ la Science si m-am delectat de numa'. Si faza chiar e pe bune, nu-mi vne sa cred cate aberatii pe cm patrat de realitate virtuala
Chiar nu v-ati trezit sa ma ajutati si pe mine cu problemutza mea? Haideti, va rog frumos, DESTEPTAREA

Teo si bb Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvia_d spune:

Teo,eu sunt prin zona,ash vrea sa te-ajut,dar nu stiu cum...
La faza cu temperatura:ai scos-o afara,era mai vant,i-ai facut vaccinutu'de 4 luni,ai avut vizitatori mai multi cu vreo 2-3-4 zile-n urma?
febra a mai urcat sau a stationat?
nu cred ca e de la-nfashat trezitu,bebeilor le place sa fie mai infofoliti,se simt ca-n burtik mamei...poate si starea asta febrila s-o fi deranjat-o,adica sigur cred!daca persista,eu zic sa suni pediatrul!
de mancat,mananca,are pofta?

Mergi la inceput