Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (26)
Raspunsuri - Pagina 12
cristinamh spune:
http://www.itsybitsy.ro/
sau 99,3 FM
se poate asculta si pe net
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
anda77 spune:
mama di tutti, ce memorie de elefant ai, da, ami e prietena taniei, cu bunica care-si pierduse proteza la botez:))
azi am facut curat bec prin casa. maine intru si-n dulapuri...problema este ca-mi desfac degeaba hainele de negravida ca nu incap in ele!!! pastele ma-sii...
bebe este mai bine cu bubele caci il spal pe fata cu apa fiarta de 3 ori pe zi si p-orma il dau cu crema de la avene pt. atopic skin. asta dupa ce l-am dat cu neopreol acu' 2 zile si au disparut pentru moment. vad ca asta de la avene mentine situatia bine. daca mai apar dau cu neopreol doar putin pentru urgenta si mentin situatia cateva zile cu cealalta crema. vad ca e foarte importanta igiena fetei...as fi preferat sa nu fie asa sensibil, ca o domnisoara, la piele...in fine, copilul in curand isi face un set de cosmetice mai tare decat al meu...
certificatul lui nichita de botez este roz! ca nu mai aveau bleu le biserica. si scrie...prunca Nichita-andrei...fiica..d-lui..si d-nei...
sunt foooaarte ocupata. am terminat astro sergiu-silvia si am inceput-o pe a lui vlad-xandra, dar am scris doar ascendentul pana acum:)) acum facem baita si papam sani plus bibe
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
Sergiu-stefan al silviei, 2 dec.2005, bucuresti, 17:10
Sagetator cu ascendent in gemeni
Altruist. Melancolie, depresie (nu grave, il salveaza zodia si ascendentul, ambele de natura optimista), erori in tratarea chestiunilor zilnice, relatiilor orale. Dispozitii serioase.
Curajos, amator de calatorii la mare-mare departare de casa.
Ocupatii in legatura cu planeta marte, adica fier, cutit, foc, militarie (casa 6, a muncii, incepe in scorpion). O sa vedem mai incolo ca exista mai multe indicii pentru o ocupatie legata de medicina.
Mare autoritate fata de colaboratori, succes in slujbe, dar niciodata libertate maxima, adica va aea tot timpul un sef. Consideratia sefilor. Relatii cu paturile inferioare ale societatii.
Boli de ficat si fiere. Surmenaj mental si iritari nervoase.
Mariaj instarit si onorabil, dar nu neaparat fericit. Sotie sigur bogata, capricioasa, schimbatoare, va provoca nervii nativului. Pe sotie o va cunoaste in cursul unei calatorii.
Mosteniri, cadouri, zestre. Posibil moartea unei iubite sau vaduvie sau o despartire foarte dureroasa.
Relatii utile incheiate in strainatate. Iluzii poetice, filosofice, metafizice. Reformele tehnice joaca un rol important in destin, in sens pozitiv, adica e bine sa aleaga solutia mai excentrica, mai inovatoare, mai neobisnuita in general. Puternica tendinta de schimbare in profesie.
Aptitudini medicale si chirurgicale (marte in casa 12). Semnificatia clasica a lui marte in casa 12 ( a karmei, remuscarilor, dramelor, izolarii etc) este ca nativul ori va fi un om violent ori va fi suspus la violente, oei va petrece timp in locuri retrase spital, inchisoare etc, ori va avea o moarte violenta
- este o casa foarte periculoasa in destin). Armand constantinescu, unul dintre cei mai mari astrologi romani explica faptul ca, din 50 de ani de experienta in domeniu, a observat ca alegerea unei profesii militare sau medicale de catre nativii cu marte in 12 pentru care , de altfel, au si inclinatii - ii ajuta pe acestia sa deturneze cursul unui destin nefavorabil intr-un destin favorabil. Tendintele violente sau pericolul expunerii la violente pot fi sublimate intr-o cariera medicala sau militara si, astfel, scapa de natura negativa a lui marte in 12, transformand-o in ceva util, fara ca predictiile negative sa se mai indeplineasca. In sensul ca marte isi va face mendrele, dar nu raneste. El da si cazuri de astrograme de chirurgi cu marte in 12, care, daca n-ar fi facut medicina, ar fi ajuns in inchisoare cumva) nu stiu daca ma intelegi, daca vrei iti detaliez pe mail, vreau sa spun ca exista profesii care plac anumitor planete negative si astfel acestea nu-si mai produc efecte nasoale in destin. Sunt neutralizate in acest fel.
Pe de alta parte am vazuto persoana , sa zicem catre 40 de ani, chiar de pe forum, cu marte in 12 care nu era chirurg, nu facuse inchisoare, nu statuse in spital, nu avusese de-a face cu violenta, in general, ori in tratatele de astrologie asa scrie. M-am mirat, dar am bagat la cap inca o data ca astrele predispun si omul dispune
Vlad al xandrei, 18.11.2005, 9:20 a.m. constanta
Scorpion cu ascendent in sagetator
Fermecator, spiritual, norocos, profund.
Conflicte cu tatal. Evadari de acasa. Adolescent razvratit. Certuri cu sotia. Slujba in legatura cu scrisull. Infidelitate a sotiei si reactii necontrolate ale nativului. Per ansamblu nu este totusi o casatorie rea.
Boala de inima. Sanatate cam debila.
Mare succes profesional, bun renume, noroc in viata, aprecieri bune.
Mare dorinta de a fi in centrul cercului de prieteni, dar nu va reusi aproape niciodta sa fie cel mai popular, tot timpul va exista altcineva mai amuzant sau mai important decat el.
Succese in matematica. Voiajuri periculoase.
Ridicare sociala. Tendinta de a analiza faptele in cele mai mici detalii.
Este indicat sa paraseasca locul nasterii. In alte locuri va avea de infruntat mai putine pericole, cum ar fi, de exemplu, riscul de foc in casa.
Averea este instabila, fluctuanta.
Energie extrem de mare, are nevoie sa fie ocupat tot timpul cu cate ceva.
Atentie la varsta de 28-29 ani - incercari grele.
Mentiune pentru toate astrogramele facute sau viitoare: daca nu mentionez ceva inseamna ca lucrurile merg obisnuit in domeniul respectiv. De exemplu daca nu zic nimic de mama, inseamna ca nativul n-are nici relatii extraordinare, dar nici proaste cu mama, sunt normale. Scriu doar ce este mai iesit din comun sau mai in extrema.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
"cel mai bun dar pe care il putem face copiilor nostri este sa stie ca sunt iubiti"
anda77 spune:
Vlad al lui joy, 01.12.2005. bucuresti, 9:30 a.m.
Sagetator cu ascendent in capricorn
Ho,ho,ho, daca asta n-ajunge politician sa nu-mi spui mie ”§anda77”Øŗ))
Foarte frumoasa viata profesionala, orice domeniu ar alege. Foarte mare sprijin din partea prietenilor, cunoscutilor, persoanelor influente, diplomatilor. Toata lumea il ajuta in cariera, unde va reusi mari chestii! MARE SUCCES! Foarte frumoasa astrograma.
Avere bunicica ( din profesie combinata cu mici speculatii, dar din speculatii mai mult va pierde ca nu se prea pricepe). Banii vin singuri caci el nu prea stie sa-I faca. Atentie sa nu-I risipeasca ca situatia financiara este cam haotica, daca ne luam dupa cum stie sa-I administreze. Va straluci in toate cercurile de oameni. O sa fie putin arogant din cauza asta, dar asta e”KFoarte, foarte multi prieteni , si barbati si femei .
Ii ziceam xandrei ca vlad al ei va avea dorinta sa fie cel mai popular, dar nu va reusi sa aiba cata atentie si-ar dori (asta nu inseamna ca nu va avea deloc). Ei bine, vlad al tau va fi chiar CEL mai popular, oriunde se va duce, capetele se vor intoarce spre el.
Mama o sa-i poarte noroc, cu tatal se va mai certa, cateodata chiar cu scantei.
Sa trecem si la chestii mai naspa, ca doar nu crezi ca n-are si el, ca toata lumeaŗ
Cam pretentios in alegerea sotiei si nici nu va fi sotul perfect. Cam uracios in viata conjugala. Resimte casnicia ca pe o povara, oricare ar fi nevasta, si asta nu din vina ei si din vina lui. Pur si simplu nu stie sa se bucure de viata conjugala si sotia va avea de tras cu el, din cauza asta. Totusi se ataseaza bine de partenera. Nu cred ca va divorta. Ceva probleme cu imobilele.
Cateodata va fi cam aerian. Este posibil sa fie pacalit de altii pt. ca nu judeca obiectiv, ci subiectiv.
Farmec fizic. Cam nehotarat, oscilant. Sotie serioasa pe care o va cunoaste in cercul de prieteni.
Probabil cariera publica.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
Morgano spune:
Fetelor, multumim din suflet pentru urari, atat pentru Ana Ecaterina cat si pentru ziua mea.
A fost super ieri, Anuztache cuminte ca de obicei, la biserica frumos doar ca preotu' le zicea c-o viteza de m-a ametit, eu asa emotionata ca niciodata.... Putin cam racoare in biserica, a trebuit s-o tin cu caciulita pana la botezul propriu-zis. Poze pe maine, n-am avut inca timp si puteri sa le scoatem de pe camera.
La restaurantu' jelii de 4 stele totu' super aranjat, mancarea fte gustoasa, mie mi s-a parut mai putina decat am crezut ca va fi, dar lumea zice c-a ajuns, s-a baut binisor de tot, lumea a chefuit pe cinste, de acolo am venit la noi si s-a mai stat pana la 3 dimineata, cine a mai putut, ca eu la 1.30 am cazut lata de oboseala si emotii:) Am sa tin minte ziua asta ca pe cea mai emotionanta spiritual si cea mai frumoasa zi a mea de nastere. Consider ca am tot ce imi trebuie pentru a fi implinita si fericita, momentan ca mai avem de lucru pe viitor :) Oricum, la restaurant m-au deranjat 2 lucruri: 1. puneau continuu in pahare, peste ce era deja acolo si i-am rugat de vreo 5 ori sa termine cu chestia asta ca e si gretos sa vezi tot timpu' paharu plin si nici nu mai stii cat bei, si 2. local de 4 stele cu orar oficial de deschis pana la ora 24, la 23 au inceput sa stranga toate de pe celealte mese, sa puna scaunele pe mese, mai lipsea sa spele pe joi printre noi. Jenant, mai ales ca servirea altfel a fost ireprosabila si ciubucu' pe masura, puteau sa aiba rabdare inca juma de ora ca ramasesem doar cativa care mai stateam la un pahar de filosofii de 2 bani :) asta este, urat din partea lor.
Dar luat per total a fost perfect si Ana a fost un ingeras si ieri la biserica si cat a stat cu tanti bona acasa si azi cand ne-a lasat sa dormim 1 ora spre seara, cand de obicei la ora aia e spirt de veselie.
E asa frumos afara ca in iernile de cand eram copii, ma apuca nostalgia..... am imbatranit totusi ceva de-o vreme incoace :))
Va pup pe toate si va multumesc, si promit sa revin sa raspund la ce s-a mai scris.Ripley si Ana Ecaterina (10.11.2005)
corap spune:
uauuu, anda, ce harnicuta-furnicuta
esti in seara asta...
ma intrebam cand iti vine baba la "drive-test". sunt curioasa ce parere o sa aiba poetul :)
c
anda77 spune:
Albert-proadelina, hateg, 16.11.2005, 00:30
Scorpion cu ascendent in fecioara
Draga proadelina, juma din astrograma lui albert este identica cu a lui fiu-meu!!!!!!!!!!! O sa iau cu paste si copy din astro lui nichita in prima parte. P-orma scriu chestiile la care nu seamana.
viata solitara sau o slujba care va tine persoana īn afara oricarui contact cu publicul. Este un indiciu de succes īntr-o sarcina oficiala īntr-o institutie publica retrasa: azil, spital, īnchisoare, etc. In cazuri negative arata un semn de pericol de a sta la pat ani lungi sau de a fi īnchis, eventual indica un functionar īntr-un post subaltern.
vederi liberale, largi, progresiste asupra tuturor problemelor vietii. Ar putea īmbratisa o cauza avānd ca obiectiv īnaltarea sociala si spirituala a omenirii, ar putea deveni adept entuziast al cultului care ii va fi trezit simpatia. ii place viata vagabonda si obtine profit din schimbari, mai ales īn tari straine. spirit clar, patrunzator, prompt, un fel angajant īn a-si expune parerile; astfel devine misionar excelent, oricare ar fi bransa de propaganda īn care se angajeaza. Pe de alta parte va fi bigot, fanatic, adevarat energumen care īi va soca pe toti cei pe care vor īncerca sa-l ralieze ideilor lor, religioase sau atee. va calatori, dar ar putea fi mult mai prost primit īn tarile straine decat in locul natal.
natura extrem de optimista, īn asa fel īncāt oricare ar fi obstacolele pe care nativul ar putea sa le īntālneasca īn viata, va vedea īntotdeauna reversul argintiu al norului si va reusi sa uite chiar si de nor. Se va bucura de avantaje exceptionale pentru educatia sa; si, mai mult chiar, va obtine din aceasta orice profit posibil. foarte probabile sunt bursele in strainatate. Va fi foarte iubit de fratii si surorile sale si de persoanele din anturajul sau a caror ajutor īi va fi foarte util. Aceasta pozitie indica succes prin scrieri si publicatii. Atunci cānd Jupiter este afectat īn Casa a III-a (si este), persoana va fi expusa la naufragii si la accidente īn cursul calatoriilor sale, dar nu i se va īntāmpla nimic rau, desi va scapa ca prin urechile acului.
usoara instabilitate a casei familiale. Īl reprezinta pe omul ratacitor, schimbānd fara īncetare locuinta, doar daca nu intervine un aspect al lui Saturn pentru a-l fixa undeva (si intervine). Este o buna pozitie pentru persoanele care au o ocupatie de ordin mercurian, cerānd o rezidenta temporara, ca cea de ziarist, redactor, salariat īntr-o librarie, casa de comisioane, agentie sau alta institutie de acest gen.
capacitati psihice latente care vor putea fi dezvoltate avantajos din punct de vedere spiritual; Aceasta pozitie prevesteste unele neplaceri datorita angajatilor sau boli cronice aducānd diformitati, īn general, aceste tendinte sunt mai accentuate de o fire senzuala si īmprastiata.
casatorie romanesca, brusca si irationala; uneori o legatura libera. Adesea perechea este o persoana cu care nu s-ar fi gāndit ca se va casatori niciodata daca raza lui Uranus nu ar fi constrāns la casatorie sub impulsul momentului.
Persoanele avānd Uranus īn Casa a VII-a sunt de obicei nefericite īn casatorie, pentru ca partenerul, de natura uraniana spasmodica, inconstanta, independenta, revoltāndu-se īmpotriva oricarei constrāngeri, nu poate ramāne fidel nici unei persoane si se lasa sedus sau antrenat īn relatii clandestine ce duc la divort.
ar trebui sa evite ajungerea īn justitie, caci, oricāt de dreapta i-ar fi cauza, va fi contracarat si va esua din cauza unei circumstante bruste, stranii, neprevazute, care īl va face sa-si piarda cauza. Ar trebui de asemenea, sa nu accepte o functie publica, caci oricāt de onest ar fi, ar putea fi amestecat īn probleme si scandaluri īn ceea ce priveste profesiunea. Īnsumānd, aceasta pozitie nu este buna nici pentru relatiile de orice fel cu publicul si nici unde este implicata legea sau asocierile de orice fel.
Sotia va fi neconventionala si originala.
Acum chestii diferite de nichita:
Sunt favorizate calatoriile dar ele nu se desfasoara cu ar trebui. adica sta bine cu drumurile scurte, dar prost cu alea lungi. individ stralucitor si observator, curios sa stie de ce-ul si cum-ul lucrurilor; aceasta pozitie da o turnura stiintifica spiritului, este favorabila scriitorilor, prevesteste atentia si favoarea publicului
persoana extrem de afectuoasa si din aceasta rezulta numeroase iubiri care īsi vor urma toate cursul fara prea multe piedici. Uniunea va fi fecunda īn copii amabili si iubitori. Este o pozitie favorabila pentru persoanele aflate īn raport cu institutiile de educatie, cu titlu de profesor si celelalte grade. Este si un bun aspect pentru cei care se ocupa de publicatii literare sau care speculeaza pe stocuri sau alte bunuri de acelasi fel.
Viata vesela, rafinament, sensibilitate. Multe relatii amoroase. Frumoase toate. Talent artistic. Daca va deveni actor (parintii il pot incuraja), va fi unul de succes.
Maladii nervoase. Atitudine dizarmonica in actiuni, lucru care duce la esecuri si conflicte.
Calatoriile peste granita duc la rezultate proaste. Sa se fereasca de a colinda lumea, chiar daca simte o mare chemare.
Visurile sunt premonitorii. Este susceptibil de a-si schimba religia intr-un mod negandit.
Impulsiv.
Relatia dintre mama si tata este dizarmonica. Relatiile nativului cu parintii sunt bune.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
anda77 spune:
corapita, baba vine la probe miercuri sau joi ca miercuri ridica rezultatele analizelor. daca nu sunt bune, nu stiu ce ne facem ca n-avem timp sa-si faca cucoana tratament.
cand oi mai avea inspiratie, urmatoarele astrograme sunt: camelia, teo-banu, corap, leea, buluci, ela27, madau, ioana77. daca mai exista cineva nepus pe lista, imi spuneti acum, pe subiectul asta, ca inchid lista. nici n-o sa mai am timp, de altfel, pt. ca incep jobul.
mai trebuie sa fac si astro mamei di tutti, la menopauza, cum zice ea....cu mamicile mai negociem mai la vara, cu bebeii terminam luna asta.
mami de poet(09.12.2005)
puiutul meu, Nichita
Bic spune:
Iote c-am facut si a doua seride vaccine si tot la fel de cuminti sintem. Sper sa urmeze acelasi traseu si cu temperatura. Adica la fel ca si data trecuta, sa nu faca.
Acum se cam uguie ea pe-aici pe linga mine, dar m-am hotarit sa o mai las sa se linisteasca si singura ca nu pot sa fiu eu mascariciul tot timpul.
Masuratorile de 4 luni: 6400 kg si 63.5 cm. Sintem un pic desupra liniei de 50% la greutate si tot pe cea de 75% la inaltime. Asta nu inseamna nimic, decit ca Smarandita mea are o crestere perfect liniara, ceea ce e foarte bine.
Lavi si Joy si tuturor care mai alaptati si va mulgeti. Lasati naibii pompa aia, daca nu aveti neaparat nevoie, ca cu pompa intri in depresie rau. De cind am inceput sa ma mulg si vad ca scot 60 ml intre supturi, mi-a intrat in cap ca nu mai am lapte. Ceea ce e o prostie. Mi-am mai ridicat moralul aseara cind m-am muls la vreo 3-4 ore dupa ce mincase ea ultima oara si am scos vreo 100 ml.
Asa ca mamicilor alaptatoare haideti sa nu mai urmarim nici militri de lapte, nici grame de sunculite pe bebei. Ceea ce conteaza, dupa cum am vazut la fii-mea, este, cum zicea si Lordra, ritmul de crestere. Bebelusii sint foarte destepti si urla ei de foame daca nu li se da destul.
Noki, Smaranda s-a sculat din ce in ce mai devreme timp de o luna si jumatate, parca... Acum, sa bat in lemn, si-a revenit. de mai putin de o saptamina doarme din nou toata noaptea.
Pt. calatorete, ey vin in Buc. si nu m-am hotarit inca cind. Iunie sau iulie si stau o luna.
Pa. ma duc sa cint pupaza!
Buluci, merci pt. aprecieri! Si io mor dupa poza aia.
Smaranda, 03.11.2005