Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 9
mariana tache spune:
Buna seara, scumpelor!
In primul rand LA MULTI ANI pt sarbatoritul de azi, Andrei Alexandru!
Ela multumesc de PM; ti-am raspuns
.
Mickyyy, sa stii ca sunt tentata sa te caut pe la servici pe 23, mai ales ca am treaba in zona. Si cu bagajele cred ca imi convine mai mult sa le las la tine, ca sa nu am de m-a intoarce dupa ele la Ela (ca doar vreau la cumparaturi pe acolo, pe la Unirea etc); dar asta ramane de vazut; depinde si de legaturile cu zona in care voi locui (nu mai retin strada
). Si daca ai timp da un PM cu nr de tel ca sigur iti fac o vizita (nu scapi
).
Laura, ce de cadouri!!! Cred ca Daria a fost in extaz. Super cadouri! Sa se bucure printzesa cat mai mult de ele!
Fetelor, voi nu exagerati cu aprecierile copiilor mei??? Eu m-am gandit odata sa ii fac lui Stefan un portofoliu si sa il duc undeva, dar m-am oprit din actiune din 2 motive: - pt ca nu stiam unde sa il duc si pt ca mi-am imaginat ca il duc degeaba (nu suntem noi chiar asa de frumosi si mama, adica eu
, nu e vedeta). Dar oricum, eu multumesc pt aprecieri; sunteti tare dragute; dar sa stiti ca nici prichindeii vostrii nu-s mai prejos! (nu o spun asa de dragul vorbei; chiar cred asta!) Cred totusi ca noi avem un avantaj: suntem de meserie fotografi si i-am dat si lui Stefan microbul ![]()
Irina, esti tare haioasa. M-ai facut sa rad tare! 
Acum fug si la Cj; dar ma intorc daca vad vreo miscare in zona ![]()
Ps: Steau - Rapid....groaznic!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
![]()
M-am intors si fara sa vad miscare in zona
.
Vin sa ma laud.
Fiindca a pomenit Hana de sala (Hana am uitat sa te felicit pt asta! Felicitari!) vreau sa va zic ce rezultate faine am eu la capitolul slabit.
Cand am mers la spital sa-l nasc pe Simon am avut 90 kg. Acasa am venit cu 82 kg. Iar acum am 72 kg
. Practic am revenit la greutatea cu care am plecat in sarcina cu Simon. Acum mai am de dat jos 5 kg si sunt cum am fost inainte de sarcina cu Stefan; iar de aici nu ar strica inca vreo 3 minus, dar sa nu-mi fortez mana
.
Ce fac: dieta + masaj anticelulitic + electrostimulare (fac 10 sedinte) + bicicleta + abdomene.
Dieta am tinut-o pe aia disociata 3+3+3, dar acum m-am plictisit; am incercat alta de vreo 18 zile, dar am dat-o in bara, dupa 9 zile; dar imi revin eu dupa ce ma intorca de la Bucuresti.
Sunt super happy ca am inceput sa-mi reintru in haine si ca nu mai am celulita aproape deloc. Nu-mi vine sa cred ca pot sa port iar fuste mini! Am nimerit o tipa super tare in masaj; nici nu am sperat la asa rezultate.
Na, ca m-am laudat. V-am facut capul mare.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
Andrei Alexandru 
Buna seara si de la mine!
Se pare ca doar eu sunt mai somnambula dar ce sa fac daca doar pe la ora gasesc si eu putina liniste...de cate ori imi zic ca va scriu da ba n-apuc, ba nu am chef, ba si ba si ba...dati rosii daca aveti da va rog freza sa mi-o lasati intreaga ca deh sunt tunsa proaspat si am dat o tona de bani
No ce vreti am fost si eu la hairstilist si m-a umplut de respect la buzunar...1,2 mil lei vopsit, tuns si 2 suvite mov...da cine e ca mine ![]()
M-ati tot intrebat de servici...ei bine, am reusit si eu sa ma mai asez, sa inceapa sa-mi placa ceea ce fac...nu mi-am mai cautat nimic de lucru pentru ca am prins gustu si nu ma pistoneaza nimeni, am biroul meu personal, salar bun...deci sa mai caut...gata ![]()
Acum sa va spun cate ceva de Raulica, dar ce?/ ca atatea face si spune ca pur si simplu nu mi-ar ajunge o saptamana sa va povestesc...e un mare smecher si un mare mincinos
Da, ce va uitati asa, e mincinos
dar e scump
Vorbeste f bine, ma rog stalcit si sasait dar ne intelegem...cand vin eu acasa il apuca nebunia...atunci se apuca sa-mi arate toate prostioarele care le stie face...si urla de iti sparge timpanele
Ela, m-ai intrebat de Rayu...e bine, doar ca lucreaza fffff mult...sunt zile in sir cand nici nu apuca sa o vada pe Boubou decat dormind...face mai bine de 3 ore pe drum, dar macar e bine platita si ii place ce face...noi vorbim tot la 2 saptamani dar numai la telefon ca pe net nu intra decat foarte foarte rar! boubou e identita in apucaturi cu Raul...se potrivesc frate...doamne cu ce batai se va lasa la vara
Laura, ce de cadouri a primit Daria! 
Simo, sper din suflet ca sunteti bine 
Mariana, frumosi foc baietii tai!
ptiuuu ce ochiosi sunt
Ce cauti tu la ambasada SUA??
Veve mi-a placut aventurile voastre
Ce-mi place cum ne povestesti...mai vreau![]()
Mickyyy, exact problema asta o am si eu la servici...DC doar citit, restu acasa 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
SimoV spune:
Suntem bine, multumim de grija si de intrebari! Va pupam pe toate! Mia e alt copil de cand cu boala - MANANCA TOATA ZIUA!! Nu-mi vine sa cred. Daca asta e rezultatul pe termen lung - a meritat boala asta
Dar... azi dimineata s-a trezit cu febra 38... ce naiba o mai fi si asta nu stiu. Acum doarme. Cand se trezesc mergem la ziua finutei noastre, sa speram ca nu e nimic, doar o febra de cateva zile si sa speram ca nu revenim la programul nostru de masa de dinainte, ca ma arunc de pe casa...
Am citit in fuga aseara, si sa vad ce-mi mai amintesc:
Clau - imi pare bine ca iti place serviciul! Salutari la Rayu de la noi, o pupam, ii dorim numai bine si mai multa odihna...
Daniela e deja plecata, asa ca ii spun cu intarziere calatorie placuta.
Veve - parca ziceai ca nu mai papa bine Croko?? Of... nu doresc la nimeni. Sper sa-si revina, ca eu stiu cat e de stresant sa nu-ti pape copiii.
Mariana - vazut poze cu flacaii!! A, ce mandra trebuie sa fii!! Frumusei foc blondutii tai cu ochi albastri!!
Ela, parca a fost iart bolnava Cristina? Bine tin minte? Sanatate multa va dorim!
Nu mai am timpo sa citesc in urma. Imediat se trezesc M&L si trebuie pana atunci sa le pregatesc hainele, sa ma imbrac si eu, sa ne terminam rapid dupa ce se trezesc sa putem pleca la petrecere cu fetita bolnavioara....
mariana tache spune:

Sa va zic ce fac eu la ora asta: mancare 
Am 2 oale pe aragaz: tocanita de purcel si supa. Le mai las inca vreo 15 min si gat si eu treaba pe ziua de azi
.
Clau, nu ma duc la ambasada sua, ci in zona ei
. Ma bucur pt tine ca iti place la job. E super cand iti place ce faci; mergi cu drag la munca.
la Raulica
; am si eu in casa unul!
Salutari si la Elena.
Simona,
la Mia mancacioasa! Spre sa o tina obiceiul (eu nu prea cred
) si sa treaca febra! Lucas tot asa cumintel si mancacios a ramas?
Mai sunteti prin zona careva?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
LAUR ANDREI 
Sa fii sanatos, norocos si sa o asculti pe mami!
Irina, sa-ti traiasca feciorul si sa iti aduca numai bucurii!
Distractie faina la chef!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
LA MULTI ANI, Laur!!!
Sa fii sanatos si fdericit toata viata ta. Veve, sa va aduca numai bucurii!!!
LA MULTI ANI si tuturor celorlalti sarbatoriti din zilele care au trecut.
N-am mai plecat la nici o petrecere - Mia avea 39.4 cand s-a trezit... I-am dat medicamente, i-a trecut. Acum iar i-a crescut febra si ii facem comprese...
PS: Mariana, nu cobi!!!!
Sper sa-mi ramana mancacioasa fata...
mariana tache spune:
quote:
Originally posted by SimoV
N-am mai plecat la nici o petrecere - Mia avea 39.4 cand s-a trezit... I-am dat medicamente, i-a trecut. Acum iar i-a crescut febra si ii facem comprese...
PS: Mariana, nu cobi!!!!Sper sa-mi ramana mancacioasa fata...
Simona si gemenii Mia & Lucas (25 Martie 2004)

Simona, nu vreau sa cobesc, dar am avut si eu o experienta asemanatoare cu Stefan (el manca f prost; trebuie sa ma rog de el pana albesc!); sa-ti povestesc: Stefan mi-a vomitat intr-o zi f urat (eu cred ca a fost indigestie), de vreo 6 ori in 2 ore; am fost cu el la urgenta si mi-au zis (printre altele) sa ii tin regim vreo 2 zile cu papa usor si mai putin. Asa am facut; a treia zi Stefan a cerut singur papa si topaia in jurul mesei de nerabdare sa manance. Bunul obicei l-a tinut 2 zile; apoi si-a revenit
.Va tin pumnii ca la voi sa nu fie asa, dar eu raman sceptica.
Imi pare rau ca Miuta are febra asa mare; draga de ea! Sper sa nu fie nimic grav!
, tinem pumnii stransi ca sa auzim vesti bune de la voi!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)Pozicile noastre: album 1 si album 2
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
LAUR ANDREI 
Veve, sa va aduca numai bucurii si satisfactii!
Laur, sa ai parte de o copilarie frumoasa si linistita! 
SImo, multa sanatate Miei! 
IO-s rupta de oboseala, am avut parte de un nou week-end plin de aniversari
Noi asa o tinem toata luna martie 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Ela76 spune:
LA MULTI ANI, LAUR-ANDREI!!
Toate cele bune si sa ai parte numai de bucurii in viata! Veve,
sa va traiasca feciorul scump, sa beti un pahar si pentru noi si... sa vedem tortul! ![]()
Simo - multa sanatate, oare de la ce o fi febra asta? Cam asa a facut Cristina saptamana trecuta: a inceput cu 38.5 si pana seara crescuse la 39.3, cu tot Nurofenul dat. Pana la urma a fost un rosu in gat cam uracios. A trebuit sa luam antibiotic, am stat acasa, dar am scapat si o duc iar la gradinita. Culmea e ca a mancat rezonabil in perioada cat a fost bolnavioara, desi eu ma pregatisem pentru mai rau. Poate isi mentine si Mia obiceiul bun. Si ce-am mai observat la Cristina (coincidenta sau nu) este ca dupa ce mananca citrice i se cam face foame. 
Clau - cred ca Raul e scump foc! Deja le are cu minciunelele?
La vara ar trebui sa va inarmati cu camera video si cu multe casete ca sa filmati toate nazdravaniile pe care le vor face Raul si Boubou. Sa le pupi pe Elena si pe Ami din partea noastra! 
Mariana - te felicit pentru kg pierdute si pentru vointa! Esti tare! Eu parca nu mai reusesc sa ma mobilizez pentru a tine o cura sau a urma un program de exercitii fizice. Am primit mesajul, am notat; ne vedem miercuri, nu?
Hana - ei, povesteste-ne, cum e?
Micky - multumim de invitatie, ne gandim!
Cred cea Daria e mare domnisoara deja! Cum se inteleg intre ele surorile, Malina comenteaza?
Laura cred ca este in plin chef, cu musafiri si mese bogate
Iar Daria probabil ca e fericita sa fie in centrul atentiei, nu-i asa?
Va pupam, duminica placuta in continuare! 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre