Copilasi martie-aprilie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Mariana, pe noi ne tine de mai bine de vreo saptamana, asa ca inca mai sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Ela,m-am asezat de cateva ori la calculator zilele astea dar ori a fost un telefon,ori Vlad si n-am mai putut sa va scriu cum a fost experienta de la sala.Am fost si vineri si sambata si din exces de zel m-am ales cu o febra...Dimineata ma durea tot corpul,parca ma batuse cineva cu ciocanul de snitele.Dar nu ma las! Deocamdata ma duc de doua ori pe saptamana,cand ma mai obisnuiesc trei la trei sedinte.Nu mai mai cantarit sa vad daca s-a dus ceva pentru ca tin si regim in acelasi timp.Cu moralul stau la fel de bine chiar si fara cantar.

La multi ani Laur-Andrei!

Simona,sanatate multa Miei!

Habar n-am ce se intampla,nu reusesc sa mai pun poze in album.Si daca deschid alt album tot nu le ia.Vi s-a intamplat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Hana, ma bucur ca esti bine la toate capitolele! Tot asa inainte!

Mariana, felicitari si tie pt. slabit! Nu stiu cand ai timp de masaje, etc. Esti meseriasa!

Ela, imi pare rau ca asa ati tras-o si voi cu Cristina. Sa vedem ce e cu Mia. Azi inca n-a facut febra... asteptam cu teama dupa-masa... Si ea mananca. Si ieri, cu febra 39, cerea de toate. Doamne-ajuta!

Clau, minicuni, zici tu??? Hm... o sa va dea de furca la cat e si de frumos...

Restul fetelor - daca nici acum, cand e rost de urari de La Multi Ani nu scriu... slabe sperante sa mai revina....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

La multi ani si de la noi pentru toti puiutii care au facut 2 ani. Va pup pe toti si va doresc tot binele din lume.
Nu v-am uitat si tinem aproape, dar mai rar. Asta e, dar nu scapati de noi. Am fost si plecati putin. Am fost cu sotul la meciul cu Rapid-Hamburg. Nu ca am fi noi rapidisti (noi nu suntem pasionati de fotbal in general), dar nu fusesem niciodata la un meci si ne-am gandit ca fiind un meci important, ar fi cazul.Avem un prieten rapidist si am fost cu el. Ne-a placut foarte mult si poate mergem si la Rapid-Steaua. Si noua ne pare rau ca au picat asa sa joace.
Dupa meci, a doua zi a venit mama cu Alexandru in Buc si am mers mai departe la bunici unde am stat cateva zile. Drumul de intoarcere a fost cu peripetii. Am trecut prin clipe groaznice pt ca era viscol si gheata si zapada si era sa pierd controlul masinii intr-o depasire si singura pe o portiune mare de drum. Era asa cum aratau si la tv. Daca stiam mai stateam acolo. bine ca am ajuns sanatosi acasa.
Am vrut sa-mi tund baiatul acum 2 zile si a facut mare scandal si a ramas netuns. Azi a fost din nou deocheat si s-a trezit din somnul de la pranz in plansete pana a vomat. Dupa care s-a linistit, bineinteles ca si cu descantece. ne-am speriat din nou si ne-am propus sa facem o sfestanie si sa mergem la Manastirea Techirghiol.
In rest e tare vorbaret (zice paralel, adica palele), dar nu leaga decat cate doua cuvinte. Iar la capitolul prostioare e primul.
Vacanta placuta Nedda.
Sanatate lui Mia.
Va pup si mai vorbim.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !
Am reusit sa facem cateva poze sambata: Daria
Si Daria ne-a facut un cadou : de sambata doarme singura in alta camera.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Frumoase poze Laura,mai ales toaleta Dariei!Dar putine...Cine a plecat din dormitor? Voi sau Daria?

Noi incercam de cateva zile sa facem ceva in olita,nu conteaza ce,pipi/kk,una din ele sa fie.Cate zile a durat pana s-a intamplat marele eveniment la puiutii vostri? Stie ce astept de la el,dar de cele mai multe dati face dupa ce se ridica de pe olita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim Hana ! Daria a plecat din "patul conjugal " sau ma rog, camera noastra.
Noi cu olita am actionat astfel: imediat dupa trezire pus copila pe instrument. Acum , am observat ca daca ne plimbam, iarasi nu face in pampers, deci cum intram pe usa o punem la oala si face. In somnul de pranz nu face pipi, dar noaptea face, probabil cand vom renunta la cei aproape 300 ml de lapte pe care ii bea la adormire vom putea visa sa renuntam la pampers si noaptea, deocamdata....
Avem insa o mare problema : nu cere singura. Face de cate ori o pui, dar nu cere.

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Gata fetelor,am pus si pozele din Paris.A dat D-zeu si le-a luat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

La multi ani Laur Andrei!
La multi ani Tiana!
La multi ani Cristiana Daria!

Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si sa aveti o copilarie fericita.

Simo, sanatate Miei!
Ela, am vazut filmuletele, Cristina e o frumoasa si ce bine stie ea sa cinte, eu n-am sanse cu Thea, ii place doar sa danseze nu sa si cinte.
Laura, cu intirziere La multi ani Dariei, sa creasca mare si cuminte.
Mariana, ai niste copilasi tare frumosi!

Noi sintem bine si-ar mai incape, ne pregatim incetisor de party, o vom face pe 1 aprilie, sper sa vina toti copilasii care i-am chemat ca si asa sint numai vreo 3 de virsta Theei.In rest, ce sa va mai spun, Thea e tot lenesa la vorbit, nu vrea sa spuna decit ce vrea ea, vorbeste pe limba ei o gramada, face isterii in continuare daca nu i se da ce vrea.Saptamina trecuta am ajuns si la urgente ca in viteza ei a cazut pe hol si a dat cu barbia de perete si si-a crapat-o, are 5 copcii, azi mergem sa ii scoata firele.
Cam atit despre noi deocamdata.
Pupam toti copilasii si mamicile.

Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Tiana Maria, Cristiana Daria si Robert
Sa fiti sanatosi, cuminti si norocosi in viata! Sa va bucurati parintii!

Simona, ma bucur ca Mia se tine de papa! Doamne ajuta sa fie tot asa!

Laura, am vazut pozele (cam putine!); Daria are o rochitza tare frumoasa; e ca o printzesuca; imi place poza in care sunteti voi 3. Ce fain cadou v-a facut Daria!!! Bravo!!!

Hana, fain de tine ca iti place la sala. Eu ma misca mai greu cu sportul; fac doar 20 min de bicicleta...imi ajunge . Fug sa va vad pozele de la Paris.
Iar cu olita si noi procedam ca si Laura; asta o facem de f mult timp, deci nu-ti pot spune de cate zile ; numai ca noi mai avem un avantaj: Stefan spune cand face si kk si pishu` (mai rar se scapa si in pantaloni, cand se joaca intesc si uita); pampers mai avem doar noaptea (iar noaptea nu prea face pishu` caci bea lichide putine) si cand mergem la plimbare; abia astept caldura ca sa-l scot si afara fara pampers.

Anca, cum se mai simte Vlad in MM? Mai puteti fara el?

Andreea, bine ai revenit! Ce fain ca ati fost la meci; si eu vreau sa vad un meci dintr-asta, dar cu Steaua .

Fetelor, multumesc pt laude ; de ajuns la masaj, ajung numai seara la 7 dupa ce vine sotiorul de la servici si stau pana la 9; de la masaj sar direct la baita lui Simon etc.

Am emotii cu plecarea la Buc. Abia astept sa le vad pe fete!
Fetele, Ela si Mickyyy, va dau tel!

Va pe toate; maine nu mai intru ca-s in mari pregatiri! Ne "auzim" sambata (sper sa am net, ca trebuie sa le urez la gemenii nostrii scumpi!)

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput