Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 8
mariana tache spune:
LA MULTI ANI! sarbatoritilor de zi, Ioana, Andrea Cristina, Stefan Catalin.
Sa cresteti mari si sa fiti norocosi si sanatosi!
Ela, pe 22 nu am treba; ajung cu trenul la 13.30 si am liber pama la 17 pe motiv ca, gazda mea numai la ora aia vine de la servici. As vrea doar sa circul prin magazine la cumparaturi
; si nu mi-ar stica companie
; o sa ma enerveze ca trebuie sa port bagajul dupa mine; este cumva loc pt pastrat bagajele? A doua zi am treaba prin zona ambasadei USA. Daca vrei, da-mi un nr de tel pe PM si te sun cand ajung sa vad ce faci. Daca vrei iti dau si eu.
Laura, nu ne-ai spus ce a primit Daria de ziua ei!
Daniela, drum bun!
pt toata trupa!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Fetelor, ce ziceti de niste poze noi de-ale noastre?
-Stefan in sedinta foto
- Stefan sexy si mai sunt in albumul asta;
- Simon vesel;
- Simon comic (si ar mai fi
)
- impreuna (tot albumul asta e nou).
Sper sa va faca placere.
si somn usor!
Ps. A invins Steaua!!!!
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
Claudelu spune:
DIA
IOANA 
ANDREEA CRISTINA 
STEFAN CATALIN 
Cine vrea un pahar de vin?? fac cinste in cinstea
STELEI!
BRAVO STEAUA 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
LauraFlo spune:
Mariana, Daria a primit foarte multe cadouri frumoase toate:
- bunicile i-au cumparat cercei de aur
- sora mea o papusa - Scufita Rosie care vorbeste
- Hana, i-a adus din Franta o palarie superba si doua bluzite si niste pantaloni superbi,aaa si un set cu spumante de baie
- finii doua CD cu desene ( Lion King si Cartea junglei ) doua carti de povesti, un set de carioci si o papusa
- viitorii fini o papusa Barbie si un sarafan de blug
- tati i-a cumparat un catel imens de plus, iar eu, supliment un bigmen.
Daria e super incantata. Stie de la cine are fiecare obiect, iar dimineata cand se trezeste se duce repede in sufragerie si le "verifica " : cum a dormit Bily ( catelul) , Titita ocie ( Scufita Rosie), papuca Gaby ( nu poate spune Barbie ) ....
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
M-am uitat la poze, Mariana : stii ca ai niste baieti pur si simplu bestiali ???? Sunt superbi ! Trimite-le niste poze la o agentie de publicitate , sigur vor castiga niste contracte bune !
Sunt dulci foc !
vladhana spune:
Ma duc la sala!!! Sunt fericita! Am inceput sa tin regim,in cinci minute plec la sala,am un moral de invidiat.
Va pup si poate am timp sa va scriu mai multe cand vin.
Cam neobisnuit mesajul asta,nu?
LauraFlo spune:
Hana ce bine de tine ! Si eu vreau la sala, dar ar trebui sa tai din timpul stat cu Daria si nu prea vreau asta. Succes !
Steaua a picat cu Rapid !!!!!! Urat !
Ela76 spune:
La Multi Ani, Andrei-Alexandru! 
Incet, incet, tot mai multi copilasi de-ai nostri trec pragul de 2 ani
Cand a trecut atata timp?
FELICITARI, RAPID SI STEAUA! Eu nu am o echipa favorita, dar sunt mandra ca doua echipe romanesti au ajuns atat de departe si am urmarit cu placere 2 meciuri palpitante! Imi pare rau ca vor trebui sa joace una impotriva celeilalte, ce pacat, parca e prea de tot...
Mariana - ti-am dat un PM. Ce baieti frumosi aveti!
Laura are dreptate, ar trebui sa-i faci fotomodele. Ce balaiori sunt amandoi, parca sunt plini de soare!
Hana - felicitari pentru moral! ah, vreau si eu - si moral, si sala
Sa ne spui cum a fost.
Laura - ce cadouri frumoase a primit Daria! Petrecere frumoasa in continuare! (ce bunatati pregatesti? cum a fost tortul Dariei?)
Eu azi m-am aventurat sa continui cu ceva analize, si habar nu am avut cand am plecat de acasa ca voi sta pe la laborator 5 ore (trebuiau sa-mi ia mai multe probe la 1-2 ore - glicemie provocata si nu mai stiu ce pt rinichi) - asta pe nemancate, doar pe la 12:30 un paharoi cu glucoza, bleah. La 3 am ajuns si eu acasa, parca nu mai am putere nici sa mananc.
Ma duc sa ma intind putin, nu mai e mult si trebuie sa ma duc sa-mi aduc printesa de la gradinita ![]()
Un sfarsit de saptamana cat mai placut tuturor!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Mickyyy spune:
Hop si eu.....cred ca o sa mi-o fur rau de tot la un momentdat.....da' am prins din nou gustul forumului! Noi la serviciu avem netul restrictionat, adica putem intra doar pe anumite site-uri (pe baza de "cerere") restul fiind inaccesibile. Da' cum io's un pui de sef pe-aici, am facut scandal ca am nevoie de net si pentru alte lucruri, ca nu pot sa stau mereu sa ma rog sa mi se dea voie pe un site sau altul...asa ca am capatat un IP cu care pot sa ma plimb pe unde vrea muschiul meu. Numai ca se vede-n loguri.....si cand o vedea sefu ca mie-mi trebe acces la net sa stau pe forumuri....am incurcat-o
!
In fine.....sper doar sa reusesc sa nu abuez. Desi de vreo 3 zile tot citesc ce se intampla pe-aici!
Sa-ncepem intai cu urarile de
La multi ani!! pentru toti puiutii care au implinit deja 2 anisori, sunt atat de multi de cand n-am mai postat, ca sper sa nu va suparati pe mine ca nu-i mai felicit personal pe fiecare!
Asa...si acum sa revenim....am inceput sa lecturez si eu din urma....
Veve, mi-au placut povestirile din aeroport
!
mariana, daca vi prin Bucuresti, mi-ar place sa ne vedem, numai ca eu's la serviciu cam toata ziua, iar seara cand termin tre sa dau fuga acasa la fete! Pot sa-ti las nr. meu de telefon, si ne auzim, poate cine stie, reusesc cumva in timpul serviciului sa-mi iau o pauza mica, sau poti sa treci si tu pe la mine pe la birou, poti sa-ti lasi si bagajele aici daca vrei (avem paza non-stop, deci ti le poti recupera oricand). Iar ca zona, eu lucrez in spate la Magazinul Unirea, nu foarte departe de ambasada SUA.
hana, felicitari pentru sala! Poate faci putina miscare si pentru mine, ca vad ca kg. puse dupa nasteri nu mai vor sa plece deloc
!!
Gata...am fugit....nu-i frumos sa abuzez. Poate data viitoare cand intru va mai povestesc cate ceva si despre noi. Am reusit in sfarsit sa hotaram ce facem cu ziua Malinei, asa ca fetele din Bucuresti care vor sa vina, se va tine la Kids Dream (e un loc de joaca pentru copii, vis-a-vis de protv) pe 1 aprilie (nu-i pacaleala
)! Nu stiu prea multe amanunte acum (probabil ca va fi de la ora 11), insa daca vreti sa veniti, mi-ar face placere (puteti sa-mi trimiteti un PM si va dau toate amanuntele).
Pupici si week-end placut tuturor! Ca nu cred sa mai intru curand pe-aici!
Mickyyy si cele 2 fete cucuiete:
Malina Ioana (31.03.2004)
Daria Maria (22.06.2005)
Album Malina & www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34545" target="_blank">Povestea nasterii
Veve spune:
Hai sa bag si eu un minutel nasu' pe-aici,cat sa nu raman iar de caruta
.
Hana,vazut poze.Foarte frumoase!La fel pustiulica & co
!Tortu' arata superrrr!Cre'ca fu si yammy!
Micky,
si noi,pe mami si pe dragalasele mici!Succes cu sefu',sa-ti treaca abuzurile cu vederea
!
Laura,ce de cadouri frumoase!Si ce dulcica-i Daria-n povestirile tale,s-o mananci nu alta!
Pacat ca n-ati facut poze!noi mai speram...![]()
Daniela,nu-ntelesesem ca pleci asa repede!Calatorie frumoasa si fara peripetii...iti doresc telepatic!![]()
Mariana,manechine de manechine flacaii tai!Profita si tu,poate te-auzim din vreo capitala a modei sau Holywood peste vreo cativa anisori!![]()
Simona,voi cum mai sunteti?Speram ca bine!Daca nu,sa va faceti!E un ordin!
Noi suntem pe ultima suta de m cu pregatirile de party;duminica o comitem;sper ca luni sa revin cu poze si fara prea multe peripetii la activ.
Va pupacim
!We frumoas si-nsorit!![]()
PS Ca de obicei,varsta-mi joaca feste![]()
La multi ani frumosi si plini de bucurii tuturor colegutilor nostri,care-au pasit in al 3-lea anisor!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6