Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 7
Nedda spune:
Laura, la multi ani frumosi si fericiti pentru Daria! Sa aiba o viata plina de bucurii si impliniri si mult, mult noroc!
Hana, bine ati venit acasa! Sa stii ca am incercat sa accesez albumul numit 'Paris-martie 2006' dar e gol. N-are poze.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
SimoV spune:
LA MULTI ANI, Daria!!!
Sa fii sanatoasa si fericita toata viata ta!
Laura, sa va aduca numai bucurii, ca si pana acum! Petrecere frumoasa!!
Claudelu spune:
DARIA 
Mult noroc in viata! 
Hana, bine ati revenit!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
mariana tache spune:

Imi cer scuze pt absenta mea de pe topic, cu atat mai mult cu cat nu am motivare de data asta. Nu stiu ce am avut zilele astea; cred ca a fost oboseala acumulata; am mai intrat pe forum, dar sa vad de fetele mele de la cj, iar apoi la somn. Si va zic ceva ca sa va dati seama in ce hal de oboseala am ajuns: peste zi nu-mi era somn, dar daca ma urcam in autobuz, stateam 3 minute si atipeam; imi era si jena; jur ca asa am patit, si nu o data! eram ca o baba. Acum mi-e mai bine (nu mai adorm pe autobuz
), asa ca am intrat sa vad ce mai faceti; chiar am si citit din urma tot-tot
.
Si vreau sa incep cu urarile:
DARIA 
Sa fi fericita, sanatoasa si norocoasa in viata! Sa o asculti pe mami!
Laura, sa-ti traiasca printzesa! Sa ai parte numai de bucurii pe urma ei!
si celorlalti copilasi care au implinit 2 anisori! Numai urari de bine din partea noastra!
pt Claudiu; Clau, sa-ti traiasca sotiorul si sa fiti mereu impreuna, fericiti si sanatosi; sa va bucurati de Raul si sa mai faceti un bebel!
Simona, ma bucur pt voi ca ati scapat de virus!
Ela, Cristina e minunata! am vazut si pozele si filmuletele. 
Hana, bine ati revenit!
M-am bucurat sa citesc vesti bune si de la Mickyyy.
Daniela, ce fain de voi ca iar calatoriti! Sa aveti un sejur minunat!
Mai am sa va zic ceva, dar revin.
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
Pt fetele din Bucuresti (Ela, Mickyyy?,
)
- saptamana viitoare pe 22 ajung la voi in "sat"
; ajung pe la 13.30 si am liber pana la 17; a doua zi am treaba pana pe la 15-16, apoi liber. Credeti ca ne-am putea vedea in zilelea astea? Tare m-as bucura sa ne putem intalni macar o ora. 
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
vladhana spune:
Daniela,albumul'Paris-martie 2006'e gol,incerc acum sa pun poze in el,dar mai e unul,'febriarie-martie 2006',cu poze facute pana am plecat in Paris,doar doua-trei sunt de acolo.
Laura,helloooo! Unde esti? Nu vii sa ne dai cateva poze de aseara? A suflat Daria in tort?
LauraFlo spune:
Buna ziua iubitelor ! Multumim din suflet pentru urari ! 
Am avut liber ieri, dar am obosit mai tare facand curatenie si celelalte necesare....Eu una nu prea am fost in forma...Am vrut ceva nou de imbracat si daca tot am iesit cu mama s-o "consiliez " la cumpararea cadourilor pt copila , am intrat si prin magazine pt adulti...Mi-am cumparat o bluza ( destul de scumpa ) care a pocnit pe la cusaturi dupa o ora de purtare..., gustand din creme , maioneze si altele de genul toata ziua mi s-a cam aplecat si ...nu ma mai incapea nici o fusta sau pantalon....Deci " am fost in forma " 
Fiicamea in schimb a fost dulce de tot; cuminte si receptiva la ce i se cerea, flamanda rau ( nu am avut timp sa-i termin ciorbica si a fost jale ) A mancat vreo trei copanele si o mana de cartofi prajiti...ceea ce e mult pt ea....si toata ziua a cerut " ciobica ". A rezistat pe baricade pana la plecarea musafirilor. Prin somn a scancit putin , probabil cartofii prajiti ( neadecvati varstei ) dansau prin burtica ei.
Intalnirea cu Vladut si Hana a fost super. Au comunicat, si-au impartit jucariile, s-au imitat, au mancat impreuna , sa-i fi vazut cum au baut din acelasi pahar fiecare cu paiul lui...Dulci foc au fost ! Trebuie sa repetam intalnirile...de s-ar incalzi odata !
Apoi au venit finii nostri si viitorii fini , a urmat meciul Rapidului...si s-a facut vreo 11 noaptea cand am ajuns si noi in pat ! Cam greu sa faci fata la petrecri in timpul saptamanii !
Acum, asteptam petrecerile de sambata cu bunicile si apoi cu nasii !
Maraton nu gluma !![]()
Va pupacim si va multumim din nou pt urari !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Hana, din pacate nu am avut decat camera de filmat, poze nu avem....
Am filmat cateva momente, iar acum un coleg incearca sa extraga niste poze din ce am filmat.
De suflat in lumanare a suflat Daria ...de vreo 5 ori, i s-a parut asa de distractiv incat a vrut de mai multe ori...dar tarziu in a doua repriza a meciului....
Lui Vladut ia placut ? Mai vine la noi ?
Nedda drum bun ! Concediu placut, vreme frumoasa si fara probleme !
Clau , mai stii ceva de Rayu ? si Amelie ?
Veve, da' tu ai o viata plina de peripetii hazlii....Nu te supara, o sa ai ce povesti .
Mariana, succes la Bucuresti ! Sper sa reusesti sa te intalnesti cu fetele ! As veni si eu la intalnire ! ![]()
Simona sper ca sunteti bine !
LA MULTI ANI, DIA !
LA MULTI ANI, IOANA !
LA MULTI ANI, ANDREEA CRISTINA !
LA MULTI ANI, STEFAN CATALIN !
Sa aveti parte doar de impliniri, fericire si sanatate ! Viata lunga si linistita !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Ce ma enerveaza ca 'pictasem' un mesaj frumos cu la multi ani si l-am pierdut... O iau de la capat, chiar daca nu va mai fi la fel
LA MULTI ANI, DARIA! 
Sa cresti mare si sanatoasa, caci frumoasa si isteata esti deja! Petrecere frumoasa in continuare 
LA MULTI ANI si sarbatoritilor de azi: Ioana, Andreea Cristina si Stefan Catalin!
Daniela - drum bun, sa aveti o vacanta frumoasa, vreme buna si sa ne mai dai cate un semn cand poti.
Mariana - teoretic, eu sunt disponibila, in ce zona ai treaba? Tinem legatura.
Irina - of, prin ce-ati trecut! Nici nu vreau sa cred cum m-as fi simtit eu. Dar asa de frumos povestesti - mai vreau!
Simo - toate bune?
pt. toata lumea, o zi frumoasa!
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Dragele mele, multumim pentru urarile de drum bun. Intr-o ora plecam. Va pup pe toate si ne "revedem" peste doua saptamani!
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004