Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 6
Nedda spune:
Laura, asa am facut si noi anul trecut: o petrecere cu copii si una cu adulti. Cea oficiala a fost cea cu copilasi, desigur.
O sa fie frumos si la voi. Daria va fi de mai multe ori in centrul atentiei. :)
Nu cred ca trebuie sa te gandesti prea mult la cadou. Acum asteptarile copilasilor nostri nu sunt chiar asa de mari, mai ales in materie de cadouri, si deci ii putem multumi usor.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
Claudelu spune:
fetelor ma iertati ca-s scurta dar am per total ore dormite in week-end cam 6
...am intrat sa citesc si m-au bucurat mesajele voastre! Va multumesc din suflet pentru urari! 
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Veve spune:
Buna seara,dragalaselor!
Din nou chiulim nemotivat!Zilnic am citit si-am intrat pe "raspunde",insa in fata foii goale am ramas ca mata la calendar...
Felicitam si noi copilasii si pe toti ceilalti care si-au aniversat ziua in timpul asta (Clau,am auzit ca fu rost de baut la voi
) si le dorim ani frumosi,senini si multa-multa fericire!

Ela,vazusem clipurile de cand le-ai pus,insa,deh,nu ma duse mintea sa v-admiram si-n scris
Cristinica inflori intr-o fetita superba si desteapta foc!Nici nu-mi vine sa cred ca-i de varsta lu' croko!Va pupacim pe amandoua!
Simonica si Daniela,multa sanatate puiutilor si voua si s-auzim de bine!
Codritu,pupam burticu'
si-ti dorim sarcina superusoara,multa liniste si timp sa te mai relaxezi si tu!![]()
Despre tine,Corina,am citit si eu dincolo.Nu stiu ce sa spun.Eu nu cred c-as ramane "intreaga" intr-o astfel de situatie;la noi Flavius duce toate responsabilitatile in spate.Eu sunt numai cu casa si copiii...Chiar nu stiu cum m-as descurca!Insa tu esti mai puternica,ai deja un serviciu,iti place acolo...iti doresc sa gasesti resurse sa mergi mai departe,cu mai mult noroc si succes decat pana acum!
Am lasat deoparte multa lume,da' am niste vopsea-n par si musai tre' s-o scot pana n-o iau cu par cu tot
Va pupacesc
si mai revin sa va povestim si despre noi cate ceva!Noapte buna!
PS Uitasem...mai bine lasam asa,dar nu pot...Un alt caz nefericit de bebelus nevinovat trecut in nefiinta din neglijenta unora :((
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70370&whichpage=2 (mesajul anairdei36-mamica nefericita,inainte de nastere)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70683&whichpage=9 (Tina Welsh)
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70947&whichpage=4 (ciuf)
Sa-l aiba Doamne-Doamne-n paza lui si sa le dea parintilor putere sa treaca peste acest cumplit eveniment!:(
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
LauraFlo spune:
Doamne cate nenorociri se mai intampla ! Dumnezeu sa-i aiba in grija pe bebe si pe parintii greu incercati.
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
Ela76 spune:
Of, of, cum zice si Laura, cate nenorociri... Mi-s ochii tot in lacrimi. Si am mai vazut-o aseara si pe fetita aceea de ~2 ani, la Antena 1, pe care o tineau intr-o cusca si intr-o mizerie infioratoare, zau ca am avut si eu sentimentul ca as infia-o imediat 
Va multumesc ca v-ati uitat la filmulete si ca v-au placut!
Daniela - sanatate! sa scapati repede de raceala. Lara a avut si febra?
Cristina e mai bine de ieri, desi e ragusita si mai tuseste prin somn. Azi parca a si mancat mai binisor.
De duminica seara a venit mama la noi, ca sa ma ajute, caci sotul meu plimbaret urma sa plece luni in alta delegatie (de bine ce se intorsese din precedenta), insa la 10 seara, duminica, a anuntat ca sub nicio forma nu mai merge. Asta pentru ca s-a speriat de cum era fii-sa duminica (vai de capul ei, saracuta, cu febra, muci si ochii umflati). Si eu ma bucur ca n-a plecat, mi-e mai usor si mie, psihic vorbind.
Asa ca mama se gandeste deja cum sa o stearga inapoi acasa... numai ca o mai sperii eu cu drumurile blocate de zapada, sa mai stea macar o zi.
Clau - bag de seama ca a fost un weekend tare 'greu'!
![]()
Codruta - un
dulce pe burtica! Ma alatur Danielei cu intrebarea - ce e, fratior sau surioara? Iti urez o perioada mult mai putin stresanta in continuare, sa te odihnesti si sa acumulezi forte pentru mai tarziu. Ne arati poze de la ziua lui Tudor, de la gradi? 
Simo - sper sa scapati de tot de virusul acela! Si sa nu mai vina niciodata!
Cum merge scoala?
Si inchei cu un gand bun pentru Corina, ii doresc sa fie tare, puternica, sa treaca peste aceasta perioada dificila din viata ei si sper ca totul sa se termine cu bine 
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Mai fetelor, numai vesti triste avem in ultima vreme! Mie nu imi place sa le comentez fiindca mi se pare ca as zice ceva absolut inutil si fara valoare dar stiu ca Dumnezeu are grija de sufletele celor plecati de langa noi.
Veve, multumim pentru urarile de sanatate! Va pupam cu drag, pe tine si pe vevericii mici.
Ela, of, Cristina a fost bolnavioara rau! Dar ma bucur ca e mai bine acum. Si stiu ca daca e si sotul tau cu voi e mai usor si pentru tine si pentru Cristina.
Lara n-a avut febra deloc. A tusit putin si i-a curs nasul iar ochisorii i-a avut umezi in primele zile de raceala. Dar a fost vioaie mereu; mai rau ma-am simtit eu!! Mi-am zis ca daca ea se simte pe jumatate cat de rau ma simt eu, cum de poate sa tzopaie si sa se joace asa?...ca eu as fi stat numai in pat!:))
Simo, sper ca si voi sunteti mai bine acum. Asteptam vesti de la tine.
Nedda spune:
Am uitat sa va zic ca noi suntem in pregatiri pentru calatorie. Miercuri plecam in Europa pentru 2 saptamani. Noutatea pentru noi va fi aceea ca voi zbura numai eu si Lara iar sotul meu va veni dupa noi cateva zile mai tarziu. Cred ca va scoate fiica-mea untul din mine pe drum dar ce importanta mai are?:) Ne asteapta rasfat de zile mare la parintii sotului, care abia asteapta s-o vada pe Lara, si apoi o excursie la Viena. Sper sa avem si vreme frumoasa si nu prea rece.
Veve spune:
Daniela,iti doresc sa ai surpriza placuta pe care-am avut-o eu cand am zburat singura cu plozii,NH-Las Vegas. 7+2 ore cu escala de alte 2.Cel mai nasol fu la escala,ca astia doi nu stau locului nici juma'de minut si-a trebuit sa alerg cu ei tot aeroportu' si la trecerea prin punctele de securitate,unde fu cam nasol sa ma descalt,scot curele,ceasuri,chei c-o mana si c-o mana sa-l tin pe croko pe care trebui sa-l scot din carut;nu mai spun cand trebui sa trec singura prin detectorul de metale si sa tin copiii linistiti prin...hipnoza
,c-altfel n-aveam cum....Insa in avion croko facu nani la ambele zboruri (la cel de 7 ore dormi vreo 5 juma' si datorita faptului ca era trezit dimineata si nu-si facuse somnicu' de pranz),vevika la fel,la zborul lung asa ca emotiile mele se dovedira inutile.Aaaaa,si nu mai stiu daca v-am povestit emotiile de la sosire
.Flavius trebuia sa ma astepte la aeroport (el venise cu cateva zile inainte sa preia apartamentul),eu ajunsesem deja in LV si sunam si sunam si nimic.Cobor din avion,habar n-aveam de unde se iau bagajele,mi-am zis "da-le naibii" si m-am luat si eu dupa semnele spre iesire.Aeroportul e atat de mare,incat se merge cu-n fel de tren de la poarta la iesire.Acolo cobor,mai marsaluiesc inca vreo juma de km pe jos si dau si de bagaje care erau chiar langa iesire.Intre timp tot sunam huzbandu' si huzbandu' ia-l de unde nu-i
.Astept bagajele,le trag de pe banda (la fel controland copchiii prin hipnoza:))) si ce dreq sa fac?Asez movila de bagaje (geamantan,geanta mare si 2 car seaturi)in mijlocu aeroportului,pe vv calare pe ele si ma pun iar pe sunat.Trecuse vreo ora de cand aterizasem,copchiii erau rupti,pen' ca era 11 pm dupa fusul de NH,huzbandu tot nu raspundea...Ma bufnea plansu';habar n-aveam adresa de la apartament,nu stiam pe nimeni in LV...mai butonez telefonu' vreo 15 minute si-n sfarsit raspunde
(la el nu sunase deloc tel).Era-n aeroport,dar la vreo 20m de mine,la alta banda de bagaje de langa scara rulanta;eu din cauza de carut am coborat in alta parte cu liftul...el nu se gandise la asta si ma astepta la scara...
Si-uite-asa am gustat oleac' din cum e sa fii singur pe lume
...
Ce sa va mai povestesc?Saptamana trecuta am cumparat chestii pentru petrecerea lui croko (cred ca vom fi 10 adulti si 7 copilasi intre 2 si 12 ani).Am tot colindata magazinul ala nestiind ce tematica sa aleg si-n final l-am ales pe Elmo,ca era setul complet si mi s-au parut mai ochioase.Acu' tre' sa caut prin oras sa-i comand si-un tortulet cu "roscatu'".Simona si Daniela,tavi de alea in forma de personaje sunt puzderie la magazinele cu "party-supplies"...in caz ca nu stiati
.
Si-acu' un pic despre croko:nu prea mult,ca n-am inspiratie
...In primul rand,durerea mea cea mare:croko nu mai mananca!si asta tine inca din vara,cand au inceput sa-nmugureasca caninii;are doar 2-3 mancaruri preferate din care ciuguleste si-n rest...Am incercat sa-l hranesc eu-nu merge nici cu forta;l-am lasat singurel cu farfuria-n fata...dupa ce-si baga mainile bine,rastoarna farfuria,si-o pune-n cap si-apoi o arunca pe pereti
.Asa ca meniul nostru consta in special din lapte (si noaptea de 3-4 ori
),ceva fructe,biscuiti,pop-corn,porumb....Din cauza sora'si am fost nevoita sa-i mai scap si lui cookies si bombonele.Vine la mine,ma trage de ce-apuca si ma taraie-n bucatarie;il intreb ce vrea si-si infige un degetel in obrajor si face "aaaaa" ca si cum s-ar gandi si zice repede "cookie,pizzz"(adica "please");daca nu-i merge face a doua incercare,acelasi scenariu:"babana,mooooossss"(bomboana,te rog frumos"
).De multe ori ii rezist,de multe ori nu...stie ca nu rezist la dragalasenii si marseaza cu asta....De grasunel,e grasunel;dar nu stiu cum,pen' ca de halit ioc si alergatura toata ziua,mama-mama!
Cu vorbitu' stam...cum stam.E vorbaret,da' inca indescifrabil si amesteca limbile la greu.Face propozitioare mici,stie gramada de cuvintele si ne surprinde zilnic cu cate ceva nou,insa in comparatie cu ce-am citit pe-aici suntem in "stone age" la capitolul asta.Insa nu ma-ngrijorez,pen' c-am experienta cu vv care abia-abia vorbi dupa 3 ani si-acu' nu stiu cum s-o mai opresc!
..
Si cam atat ca se trezi domn' croko si-si cere drepturile:"apticu',piiiiizzzzz!"![]()
Va pupam!O seara frumoasa!
www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6
Nedda spune:
Irina, te si vad alergand dupa Croko prin...detectoru' de metale! :)) Glumesc eu acum dar sa vezi ce ma asteapta si pe mine!! Eu n-o sa am nici-un carucior cu mine fiindca Lara nu se mai lasa plimbata demult cu unul. Si apoi n-as vrea sa ma trezesc ca cu o mana o duc pe Lara si cu cealalta duc caruciorul in timp ce alerg ca disperata prin aeroport.
Dar acum, dupa ce ai povestit tu cum e sa zbori cu doi spiridusi zglobii, eu m-am linistit! Nu poate sa fie mai greu sa zbori numai cu unul. :) Oful meu e altul insa: din experientele de zbor anterioare stiu ca Lara va adormi doar spre sfarsitul zborului lung. Pana atunci va fi taaare ocupata sa...scoata untul din mine, cum ziceam mai sus. :))
vladhana spune:
Salut! Bine v-am regasit! De data asta va scriu de acasa,unde am ajuns cu bine duminica seara,franti de oboseala dar fericiti ca am mai vazut o bucatica din lumea asta,si una frumoasa tare.Am facut sute de poze.Ieri am selectat o parte de ele,le-am pus in album,azi am vrut sa mai pun dar vad ca nu merge si habar n-am de ce.Asa ca va invit deocamdata doar la jumatate din ele.
Vlad e bucuros ca e acasa,insa deja i s-a facut dor de nana pe care o striga prin casa.Cand era la ea ii striga pe bunici si pe verisoara lui.Ce sa-i fac? S-a facut un pic rusinos,spre mirarea mea pentru ca nu dadea semne ca s-ar putea sa cunoasca sentimentul acesta.Nu prea e vorbaret cand mergem in vizite,se retrage un pic in mine si zambeste sfios.
Azi mergem la ziua Dariutei,pe care o felicitam iar
LA MULTI ANI DARIA!
Ne gatim sa facem impresie buna,ne parfumam...