Copilasi martie-aprilie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Neata !

Am intrat sa va urez o duminica frumoasa si linistita !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, DAVID!!! Luminita, sa va traiasca odorul, sa fie sanatos si sa va aduca numai bucurii!

Recunosc, stau prost cu calendarul, de cele mai multe ori aflu cu intarziere in ce data suntem. Asa ca va rog sa ma iertati pentru reactiile mele intarziate
Claudelule, LA MULTI ANI sotului, sa petreceti frumos si sa traiti fericiti 100 de ani!!

Noi ne luptam in continuare cu februta, care insa a mai scazut, in favoarea tusei. Dar luptam-luptam, nu ne lasam... In seara asta vine mama, ca sa nu ne lase singurele pana vine tati.
O duminica frumoasa in continuare!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

Dia - bine ai venit in tara! Sper sa va acomodati usor la conditiile de aici si sa predomine partile pozitive. 6 saptamani trec repede, veti vedea.

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

LA MULTI ANI , DAVID ! Sa fii sanatos si sa-le aduci doar bucurii parintilor tai !

LA MULTI ANI, CLAUDIU ! Sa fii sanatos, sa ai putere de munca si multe multe impliniri !

Luminita si Claule sa fiti fericite alaturi de cei dragi si mai ales azi in zi de sarbatoare !

P.S.: Ela raman datoare !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Buna dimineata si de la noi! Salutul meu e cam lipsit de entuziasm fiindca eu si fiica-mea ne luptam cu o raceala enervanta. Amandoua avem muci si o stare generala proasta.

Clau, sa-ti traiasca sotul! La multi ani si multe bucurii pentru el!

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Ela, m-am topit!!! Vai, cat poate fi de draguta Cristina cum canta!! Si afara, pe curcanul ala (Parca era curcan, asa-i?) - acolo cand canta "param pampam" - EXACT asa fac si ai mei!! F. mult mi-au placut filmuletele!! SI pozele de afara din parc! Ai o minune de fetita!!

Clau, LA MULTI ANI Sotului tau! Sa fiti fericiti tpata viata si sanatosi, sa ajungeti sa dansati la nuntile stranepotilor!!!

Daniela, imi pare rau ca sunteti racite... Of, greu e cand ii vezi asa, si mai ales daca si tu esti bolnava, e si mai greu, ca nu ai putere sa faci nimic. Sper sa va treaca repede, repede!

Si acum cu intarziere, urez si eu LA MULTI ANI la toti sarbatoritii din zilele trecute si de azi:

Tudor
Stephanie
Loriana
David

Codruta, sper ca te simti in continuare bine!

Am uitat sa va spun ca ne simtim mai bine, dar Lucas inca are scaun moale. A fost un blestemat de virus...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Salutari si de la noi!
In primul rand La multi ani tuturor sarbatoritilor din prima jumatate a lui martie, multa sanatate si sa cresteti mari si cuminti!
Multumim si noi de urari, de ziua lui, Tudor a avut un tortulet la gradinita,i l-am dus sa se bucure cu, copiii de acolo cu care sta toata ziua practic.Aacasa nu am facut mare lucru ca tati a fost bolnav si nu am vrut sa iesim doar noi doi. I-am sarbatorit ziua sambata, adica ieri, a fost destul de mare agitatie, dar el a fost in elementul lui si a primit o gramada de jucarii, inclusiv o trambulina de care este foarte incantat.
Simona, esti tare draguta ca mai intrebi de mine, ma simt bine, mai am zile in care am crampe sau chiar contractii si sunt destul de stresata. Mi-ar place sa pot sa stau acasa sa am grija de mine si de Tudor, dar deocamdata e un vis frumos, iar la servici e destul de stresant.
Nedda, exact la tablita aia m-am uitat si eu sa aiba pe ce sa coloreze ca a inceput sa o faca pe pereti si pe oglinzi. Imi pare rau ca sunteti bolnavioare, sanatate multa la amandoua.
Biata Pucku, cred ca ii e greu acolo singura nici nu stiu ce sfat as putea sa-i dau ca e greu sa fii in lumea larga si in doi, ce sa mai zic de unu singur.Puoici de la noi si macar asa virtual suntem cu gandul la ea.

Tudorel

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, ANDREI !

Simona ma bucur ca sunteti mai bine ! Pupici de la noi sa-i treaca si lui Lucas !
Nedda, racelile astea ne dau mare bataie de cap ! Sper sa va treaca si voua repede !
Codruta, sa ai o sarcina usoara in continuare iubito , iar la serviciu sa ai mai multa liniste !
Ela, sper ca v-a trecut si voua raceala. A venit mama sa te ajute ? Tare-i greu cand esti singura cu toate pe cap. Iubita mea fetita , de exemplu, cand taticul e de serviciu sau in delegatie nu poate sa adoarma. Nu imi explic de ce, eu ii spun povestea in fiecare seara, eu stau cu ea sa adoarma....probabil ca ii lipseste joaca cu el de dinainte de culcare ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nedda spune:

Simo, ma bucur ca Mia si Lucas se simt mai bine.
Vad ca si noi, sau cel putin eu, ne simtim mai bine azi. Astept sa se trezeasca Lara si sa vad cum e.
Ieri seara am sarbatorit ziua unei fetite de varsta Larei si fiica-mea s-a simtit binisor. Adica s-a luat cu joaca si a uitat de raceala.

Codruta, tot n-ai aflat ce o sa aiba Tudor? Fratior sau surioara? Sa ne spui si noua, da?
Eu cred ca n-o sa dai gres daca cumperi tabla pentru Tudor. La noi, nu numai ca Lara e incantata sa desenam pe ea, dar cu ajutorul ei am stabilit de la inceput regula ca "numai pe tabla se deseneaza cu creioanele, creta etc." si asa a ramas.

Laura, nu ne-ai spus: cum sarbatoriti ziua Dariei?

Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004

Mergi la inceput

Nedda, miercuri o sa vina Hana si Vladut la noi, finii si viitorii fini, iar sambata la pranz bunicile, iar seara nasii nostri. Din pacate n-am putut sa-i cuplez ( au programe diferite), asa ca o sa trebuiasca sa facem mai multe "petreceri ".
Iarasi din pacate nu am reusit sa-i gasim cadoul "ideal " Dariei.

Mergi la inceput