Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 4
Ela76 spune:
Ieri nu am mai deschis calculatorul ca sa urez:
LA MULTI ANI pentru TUDOR si STEPHANIE, ca si pentru LORIANA!!

Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi!
Noi ne "laudam" cu ceva febra, pe langa oarece mucisori. Se pare ca e rosu in gat, avem de luat antibiotic. Ne-am cam chinuit azi-noapte, caci avea febra marisoara, chiar daca ii dadusem Nurofen si in plus nu putea respira pe nas, ci dor pe gurita, care i se usca si voia apa si se supara ca nu se simte bine si tot asa pana spre dimineata. Partea buna e ca ziua e vesela, vioaie, nu-i tace gura, se joaca si rade cu pofta, doar ca imi mai cere din cand in cand sa o duc la gradinita.
Laura - felicitari pentru maselute! Noi le avem pe toate 8, nici nu stiu exact cand a iesit ultima.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
LauraFlo spune:
Ce bine ca mi-ai adus aminte ! Multumesc Ela !
LA MULTI ANI , STEPHANIE DARIA !
LA MULTI ANI , TUDOR !
LA MULTI ANI, LORIANA !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
LauraFlo spune:
Imi pare rau ca sunteti bolnavioare ! Pupici
Cristinucai sa-i treaca repede, si tie
Ela, ca sa faci fata oboselii !
Ela76 spune:
Multumim, Laura!
Mai stresant e si faptul ca iar s-a nimerit sa fim fara tati-plimbaretul (a reinceput sezonul de delegatii, se pare) si trebuie sa ma descurc 100% singura.
Ela si
Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre
Nedda spune:
Ce frumos ca a inceput sezonul sarbatoritilor la noi in grup! La multi ani copilasi dragi!
Micky, ma bucur ca ne-ai dat vesti despre voi. Succes in cautarile de casa! Sa vi se indeplineasca visul cat mai repede!
Ela, probabil ca incepe sezonul si la muci si febra!! Sper sa nu o chinuie prea tare pe Cristina si sa va descurcati singure, fara tati.
Vad ca si fiica-mea are ceva muci si nici nu stiu de unde i-a luat. Sper sa ii treaca pana saptamana viitoare cand zburam.
Laura, felicitari Dariei pentru maselute! Lara inca nu are nici-un semn ca s-ar completa formatia curand.
Daniela si papusa LARA - 7 aprilie 2004
LauraFlo spune:
Fetelor de peste ocean, s-a intamplat o nenorocire aseara: Laura Stoica, logodnicul si bebele ei nenascut inca s-au stins. Un accident nefericit de masina.
Iertati-ma ca v-am dat vestea cea trista, dar cu siguranta ati ascultat muzica ei, o iubiti si aceasta pierdere va afecteaza. Dumnezeu s-o odihneasca !
Claudelu spune:
LA MULTI ANI STEPHANIE DARIA !
LA MULTI ANI ,TUDOR !
LA MULTI ANI LORIANA !
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
Claudelu spune:
Vestea mortii Laurei Stoica pentru mine a fost ca o lovitura sub centura...am iubit-o de-a dreptu ...ce ciudata e viata
Dumnezeu sa-i odihneasca in pace!
EU am intrat cu alte motive aici....am citit pe forum ceva ce m-a dat si mai tare peste cap...Corina, Pucku, are nevoie de suportul nostru moral, pentru ca trece printr-o perioada grea din viata ei... www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=70788&whichpage=1" target="_blank">aici aveti mai multe detalii!
Corina, sunt alaturi de tine!
Cum ti-am scris si pe topicul deschis de tine, lupta pentru voi doua, nu te lasa doborata de probleme!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
LauraFlo spune:
Clau, ma bucur ca ne-ai spus de subiectul Corinei. Sa ii fim alaturi ! E asa de trist prin ce trece .
Va pupacesc ! Week end placut !
dia_codat spune:
Buna fetelor,
Multumim pentru urarile de La multi ani.
Noi am ajuns acasa in Romania, de ziua lui Stephanie am fost in avion. I-am serbat dupa cum vi-am mai spus cu citeva zile mai devreme aniversarea, asa ca nu a stiut ea prea mult ca "azi e ziua ei"
Doar ca acasa ne-au asteptat bineinteles iar cu tortuletul si cu lumanarile.
In rest, incercam sa ne reobisnuim la viata de aici. Vom sta 6 saptamini in tara. Incerc sa vad doar partile frumoase ale faptului ca sunt "acasa" dar drept sa va spun in primele zile e dificil. Ma enervez pe gropile care trebuie sa le depasesc cu caruciorul, ma enervez pe vinzatoarele care nu se sinchisesc sa ma salute cind intru in magazin, pe faptul ca nu mi se da restul complet, dar imi revin eu in citeva zile
Va pup, trebuie sa recuperez cele citeva zile in care nu am deschis forumul asa ca am muuulte de citit
Dia
Printesele lu mama