Copilasi martie-aprilie 2004 (76)
Raspunsuri - Pagina 13
vladhana spune:
Sa fiti sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!
Ela,surprinzator pentru cat de pofticioasa sunt,de data asta chiar tin regim.Adica nu mai mananc paine deloc,dulciuri nu mai zic,multe multe salate si fructe,am studiat si ce fel de carne trebuie sa mananc la grupa mea de sange si incerc sa nu ma abat deloc.La sala e super,chiar imi place sa ma duc mai ales ca nu mai fac febra musculara.Sper sa ma tina pana slabesc mai mult si chiar si dupa,pentru intretinere.
Va pup si va urez un we fericit cu familia voastra!
Claudelu spune:
MIA & LUCAS 
Ma iertati ca nu pot sa stau prea mult, sunt pe fuga, azi mergem in vizite si vrem sa ne terminam si noi treaba prin casa, dar n-am putut sa ratez ziua de azi si sa nu le urez LA MULTI ANI gemenilor nostri dragi!
Parerea voastra conteaza ...asa cevaaaa
alona spune:
La multi ani Mia si Lucas! Sa cresteti mari, cuminti, sanatosi si sa aveti o copilarie fericita alaturi de cei dragi.
Simona, sa va bucurati de nazdravanii vostri 1000 de ani,petrecere frumoasa si asteptam poze.Pupici de la noi.
Anca, mamica de Thea si Vlad
Poze
"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "
SimoV spune:
Dragele mele, va multumim din suflet de urari!! Suntem in pregatiri intense - tata si copiii lui au plecat sa ia baloane umflate cu heliu, mama face ouale umplute, eu mai strang de prin casa si suntem gata. Am terminat torturile azi dimineata la 4...
dar au iesit super!!! O sa vedeti in poze.
Am fugit sa-mi termin treaba.
LA MULTI ANI VLAD!
Sa fii sanatos si sa ai o viata fericita!
Va pupam.
Ma apuca melancolia cand ma gandesc ca au trecut doi ani... cum zic americanii - it's bittersweet.... mi-e dor de cand erau bebelusi si imi pare rau dupa fiecare zi care trece si pe de alta parte imi creste inima cand ii vad cum cresc in fiecare zi si invata atatea lucruri noi...
codritu spune:
La multi ani tuturor copilasilor care au implinit 2 anisori! Sa fiti sanatosi si sa va bucurati in continuare parintii!
Tudorel
LauraFlo spune:
LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !
MIA si LUCAS
LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !LA MULTI ANI !
Sa fiti fericiti, destepti , sanatosi si norocosi ! Sa aveti o viata linistita si plina de realizari !
bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004
mariana tache spune:
Fetelor, dragelor, ieri va scriam de zor in timp ce cazuse netu`. Am salvat ca sa va trimit azi. Iata scrierea de ieri:
"
dragelor!
Iata-ma-s intoarsa in "patrie". Am avut un sejur la Bucuresti tare frumos si in plus am venit acasa cu rezultate bune.
Fetelor, dupa cum ati aflat deja, m-am vazut cu Ela si Mickyyy. tare m-am bucurat ca le-am cunoscut! Fetelor mii de
de la mine!
Si inca unul in plus pt Ela, care a fost ffff draguta!
Ca sa nu mai vorbim ca am cunoscut-o pe Cristina! E asa frumoasa!!! Si pe sotul Mihaelei, care a fost simpatic si nu a comentat nimic ca m-am bagat in seama pe la ei prin familie; ba mai mult a si umblat dupa mine cu masina. Ela, multumesc inca o data pt tot!
Ai fost o dulce!
Si fiindca Murfy nu dorme...ieri nu am avut net! Asa ca, fac urarile pe gemenii nostrii scumpi azi:
LA MULTI ANI!, MIA si LUCAS !!!
Sa cresteti mari, sanatosi, destepti si norocosi! Sa aveti o viata plina de iubire si sa o ascultati pe mami!
Simo, sa-ti traiasca frumosii si sa-ti aduca numai bucurii! Asteptam poze!
Veve, am vazut pozele voastre. Mi-a placut mult prezentarea. Ca sa nu mai pomenesc de tort...superb! Iar sarbatoritul dulce, dulce foc
! Sunteti o familie f reusita. 
Ela, tocmai ma uit la pozele voastre; Hihihihi, e mortala Cristina solista! (imi place microfonul
)
Hana, felicitari pt reusita cu kg! ce mult ai slabit intr-o saptamana si jum!
Laura, am
citind despre crapul tau! Imi place pestele f mult, asa ca de cate ori vin la Gl numai asta mananc ![]()
Brrr...mor de ciuda' tocmai vroiam sa trimit mesajul cand vada ca apare "a network cable is unplugged"! Oare mai am net in seara asta??? Salvez mesajul si cred ca revin dimineata, ca acum e 1 si jum si fug la somn."
Asta a fost ieri. Pt azi revin ![]()
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
mariana tache spune:
LA MULTI ANI ROBERT!
Sa fii sanatos, fericit si norocos in viata! Sa o asculti pe mami!
Ruprich, sa-ti traiasca baiatul si sa te bucuri de el! Cum mai sunteti? Tu cum te simti?
Fetelor, ce-ati patit azi??? Unde ati disparut?
Mariana,
Stefan (20.04.2004) si
Simon (30.08.2005)
Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon
Sanatate Maxima!!!
SimoV spune:
LA MULTI ANI Robert!!!
Sa fii sanatos si cuminte!!!
Va multumim la toate inca o data pt. urari.
Mariana, bine ai revenit.
O sa pun poze, sper, saptamana asta. A fost o petrecere pe cinste! Adultii au mancat pe sparte, iar astia mici au alergat ca bezmeticii prin toata casa, deci toata lumea s-a distrat. Ultimii musafiri au plecat dupa miezul noptii, deci pt. mine asta a fost un semn ca s-au simtit bine. Copiii au primit multe cadouri frumoase - haine si jucarii - care mai de care mai frumoase. Acum, sincer casa noastra arata ca un magazin de jucarii. Mai un pic si trebuie sa ne vindem mobila sa facem loc de jucarii...
Iar de haine ce sa mai zic - si-asa am eu o obsesie cu hainele lor, nu pot sa intru intr-un magazin de haine de copii fara sa cumpar ceva cu toate ca au o TONA de haine, si acum au mai si primit altele frumoase, frumoase!