Copilasi martie-aprilie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Simona eu in week end am reorganizat sifonierele din acelasi motiv : fiicamea are prea multe haine ! Si acum vreo doua saptamani am dat vreo trei sacose unor copii cu....mai putine haine!
In curand o sa ne trebuiasca un alt sifonier ...sau un alt apartament ! Asteptam poze cu sarbatoritii si parintii fericiti, si cu musafirii, si cu bunicii.....
Mariana ma bucur ca te-ai simtit bine ! Si felicitari fetelor ca te-au primit cu bratele deschise ! Poze ati facut ?

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

LA MULTI ANI ! ROBERT LA MULTI ANI !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura - referitor la haine - singura mea scuza e ca le gasesc tot mereu f. reduse la pret si nu ma indur sa nu le iau. De ex. le gasesc pantaloni frumosi de catifea sau blugi pana in $10. Tricouri cu maneca scurta sau lunga intre $3 - $7. Cum sa nu le iau la preturile astea?? Dar chiar si asa ieftine, cand judec la rece, intr-adevar nu are rost sa le iau atatea ca unele le poarta de 2-3 ori si le raman mici. Dar in magazine ma ia valul si nu mai judec "la rece". Sotul meu e un scump - cand vine de la servici si ii arat ce am cumparat, dupa ce i le arat pe toate zice: "Pai numai atatea le-ai luat?" sau daca am luat la unul mai multe decat la celalalt: "Pai la Mia (respectiv Lucas) numai asta i-ai luat-o??" Si culmea e ca nu o zice ironic - e chiar serios. Sau uneori ii spun: A, am vazut asa o rochita frumoasa pt. Mia dar nu i-am luat-o ca are destule si nu are unde sa le poarte si el ma cearta de ce nu am luat-o daca era asa frumoasa. Am noroc, ca am prietene carora le e groaza sa cumpere una-alta pt. copii, ca le sar in cap sotii... chiar si cand sunt asa ieftine...

Am fugit la ei ca ii aud ca rad in hohote!!! Pupici la toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Salutari si de la noi.

Pe fuga, am intrat doar sa urez (cu ceva intarziere) La multi ani sarbatoritilor din ultimele zile, Mia, Lucas si Robert !!!

Asa cum ati aflat deja, saptamana trecuta am reusit sa ne vedem cu Mariana (eu doar pe fuga, ca eram in timpul serviciului). Mi-ar place daca am reusi sa ne vedem si noi mai des...macar in week-end, ca sunt destul de multe fete bucurestence pe-aici, care au disparut in ceata de ceva vreme.

Pupici....am plecat la o vizonare....sper sa reusim sa ne luam si noi repede casa!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI, ROBERT!
Daniela (Ruprich) - sa ai parte de un baiat sanatos, fericit, care sa-ti lumineze viata! Mai da-ne un semn, sper ca sunteti bine si ca problemele au trecut

Mariana - multumim de pupici! Placerea a fost de partea noastra si sper ca data viitoare sa avem mai mult timp de petrecut impreuna. Cum a fost reintalnirea cu flacaii? Le-a placut ce le-ai adus de la Bucuresti?
Simo - abia astept sa va vad in poze. Ce petrecere trebuie sa fi fost! Nici nu mai stiu cand am stat ultima data pana la miezul noptii la o petrecere (de cand cu Cristina) Cu hainele cam asa suntem si noi, adica niciodata nu mi se pare ca are suficient, parca tot i-ar mai trebui o bluza, un ciorapel etc. Din pacate sau din fericire lucrurile frumoase si de calitate sunt destul de scumpicele si lucrul asta ma mai tempereaza. (Da' tot sunt de parere ca i-am trebui o palariuta, asa, de primavara si o caciulita mai subtire, hihi)
Laura - mmm, peste, ce buuun... Abia astept Floriile sa fie iar "dezlegare".

Azi nu am mai dus-o pe Cristina la gradinita, se pare ca bantuie o viroza si ca a prins-o si ea. Doar ii curge nasul. Insa vineri am avut o mica discutie cu educatoarele referitor la faptul ca primesc in continuare copii care tusesc rau si sunt cu muci verzi pana sub barbie. Asa ca luni mi-au zis ca s-ar parea ca fii-mea are rosu in gat si sa vin sa o iau acasa , ceea ce am si facut; oricum, ii curge putin si nasul, deci motive ar fi sa o tin acasa si sa o duc cand va fi in stare perfecta de 'socializare'. Asta nu inseamna ca si ceilalti copii care au primit avertisment stau toti acasa, deh.
Dar vreau oricum sa ma bucur la maximum de zilele astea, pana reincep serviciul, sa petrec cat mai mult timp cu puiul meu.

Va pup, s-a trezit mitza!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput

Mickyyy - succes la vizionare, poate va fi casa care va place!
Mariana - ca sa vezi, nici eu nu am avut internet de 2 zile si jumatate - si parca acum as fi avut mai multa treaba cu internetul

Albumele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariana tache spune:

Buna seara, scumpelor!
Ce mi-a placut azi de voi! Ati fost mult mai active.

Simona, ma bucur ca ati petrecut fain de ziua picilor si ca ati primit asa multe si frumoase cadouri. La capitolul haine, noi suntem mai moderati decat voi, desi si eu le-as cumpara o tona; dar ma tine in frau maica-mea ; ea ma cearta daca sar calul, ca sotu` mi-e si mie ca al tau .

Ela, sper ca nu e grava viroza Cristinei! Nu aveti febra, nu? Mai bine ca o tii acasa, ca sa nu faca complicatii. ca sa-i treaca repede. Iar intalnirea a fost tare emotionanta pt toti 3; serios vorbesc si Stefan si Simon au fost emotionati (nu stiu sa-ti explic cum s-au manifestat, dar se vedea clar)...de mine ca sa mai vorbim; nu am dormit aproape deloc noaptea, la gandul sa vina dimineata ca sa-i pot iubi! Iar Stefan a fost tare incantat de ce a primit; o sa pun poze cu noile tinute .

Mickyyy, sa ne zici ce-ai vazut, la ce pret. Abia astept vestile tale!

Laura, nu am facut poze; ca de...nu m-am invatat minte dupa intalnirea cu tine!

Am si eu o veste: Simon are 2 . I-au iesit incisivii de jos; suspectez ca unul a aparut duminica, si celalat luni. raportez: nu are febra, mamanca f bine, nu diaree, doarme toata noaptea neintors. Ce ziceti de baiatul meu?

Mariana, Stefan (20.04.2004) si Simon (30.08.2005)

Pozicile noastre: album 1 si album 2
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, THEODORA!
Sa fii sanatoasa si sa ai parte in viata de tot ce e mai bun!
Anca, sa-ti traiasca printzesa si sa-ti aduca numai bucurii!

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34377" target="_blank">Nasterea lui Stefan
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=60260" target="_blank">Nasterea lui Simon

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

Fetelor, avem cateva poze noi; musai sa va arat si voua.
Iata:
- Simon+Stefan in pulovare noi
- Simon papacios
- Simon interesat de tv
- Stefan-fetita
- un adevarat artist

si somn usor la toata lumea!

Sanatate Maxima!!!

Mergi la inceput

LA MULTI ANI, THEA!!!
Sa fii sanatoasa, voioasa, sa ai noroc in viata cu carul!

pt mamica mandra!

Mariana - mai, mai, ce baieti mandri si frumosi! Extraordinar cum seamana cu tine, mai ales Stefan - acum ca te-am vazut si "live"

Albumele noastre

Mergi la inceput