Copilasi martie-aprilie 2004 (76)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

buna dimineata !

am intrat doar sa va salut, sa nu ne mai dati iarasi disparute!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

NU-i asa ca sunteti la plimbare ???? Va pup ! Sa aveti o zi superba ...de primavara !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Am intrat numai sa va pupacim si sa va multumim pentru urari!Tot ce ne-ati dorit noua sa vi se-ntoarca inmiit!
Chefu' a iesit binisor;cam ingramadeala si scandal cu-atatia copilasi,dar fu frumos!Sarbatoritu' nu-si facuse somnu' de pranz si-a fost cam marait,dar ne-am descurcat onorabil.Ceva pozici am pus www.dotphoto.com/Go.asp?l=airise&P=veve&SID=76798&Show=Y" target="_blank">aici.
Vestea mai putin buna e ca Laur se trezi ieri din somn cu temperatura(cam 38,2 pentru ca nu stiu cat de bine tinu termometrul)
si-un pic de tuse.I-am bagat repede un paracetamol si niste siropel de tuse si la culcare era ok;insa acum e caldut iar;astept sa se trezeasca sa vad cum stam;ma gandeam ca daca la 5 copilasi(printre care n-am vazut nici unul bolnav) reactiona asa,cum o fi cand va merge la gradi?
Alona,uuufff,ce patanie!Pupam fititzu sa treaca bubu repede!
Laura,frumoasa printesica!Totusi asteptam si poze cu "paianjenul",nu scapi
Mariana,plimbareala si-ntalneala placute!
Si nu in ultimul rand
"La multi ani!"
pentru Tiana,Cristina,Robert si Andrei!
Sa cresteti mari,sanatosi si s-aveti in viata numai succese si bucurii!

www.danasoft.com/sig/airise.jpg" target="_blank">Irina,veve & croko
poze1,2,3,4,5,www.dotphoto.com/go.asp?l=airise&p=veve" target="_blank">6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Veve, ce frumoase poze!! Ce frumos baietel de 2 anisori!! Se vede ca ati petrecut frumos. De inghesuiala ce sa zic - noi avem sambata 22 de adulti + 9 copii de toate varstele si nu e f. mare casa noastra... om vedea noi cum o fi... Incepem cheful la 4 si cand n-om mai incapea incepem sa trimitem acasa din musafiri

LA MULTI ANI
Andrei
George Radu

Sa fiti sanatosi si fericiti toata viata voastra!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Veve,ce tort frumos a avut Laur! Dar poza mea preferata e cea in care doarme pe canapea cu biberonul in gura.Pare tare frant dupa zbenguiala.La multi ani! ``
La multi ani si sarbatoritilor din zilele acestea,Andrei& George Radu!

Si acum vestea cea mare...M-am cantarit azi si...dupa o saptamana si jumatate am dat jos 3.300 kg.Am fix 60.Deja simt ca zbor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salutare,
Buna fetelor, ce mai faceti?
La MUlti Ani copilasilor vostri,sa fie sanatosi, inteligenti si sa va aduca numai bucurii!
Noi suntem sanatosi, Stefan s-a dezvoltat foarte frumos, are 1,93 cm,este foarte vioi si foarte energic, nu sta locului o clipa, stie absolut tot ce se intampla in casa, atunci cand vrem sa facem ceva el stie si ne anticipeaza miscarile, ne aduce obiectele care ne trebuie si vrea sa faca el singur tot.
Intelege tot dar nu vorbeste, abia acum a inceput sa zica mama si tata, sa vorbeasca si sa cante pe limba lui.
Va pupam si va dorim numai bine!
Daca doriti sa vedeti poze cu Stefanel nazdravanel dati click pe link-ul de mai jos:
http://community.webshots.com/myphotos

Mergi la inceput

Iris linkul dat de tine nu merge ! Ne bucuram ca avem vesti despre voi !

LA MULTI ANI , EDUARD !

Lavi, sa-ti traisca sotul ! Sa fiti fericiti si plimabareti ! Sa se bucure de voi si voi de el !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Multumesc pentru atentionare
acum cred ca merge dar nu mai stiu cum sa maschez link-ul

Pupici tuturor, sper ca sa mai prind momentul si sa mai intru sa vad ce mai faceti.
Acasa nu mai am net si la serviciu ne contorizeaza activitatea.
sanatate tuturor

http://community.webshots.com/user/irinauca

Mergi la inceput

E atat de multa liniste la subiectul nostru ! Eu deja mi-am baut cafeaua , azi avem musafiri, trebuie sa pregatesc un crap la cuptor...Yami, Yami.....Veniti si voi ? Crap la cuptor cu praz, ciuperci si masline...Suna apetisant ????
Maine mergem la Gradina botanica !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela76 spune:

LA MULTI ANI!!!
MIA & LUCAS
VLAD

Sa fiti frumosi si sanatosi, sa aveti o viata senina alaturi de mami si tati!
Ce zi frumoasa, e Buna Vestire

Despre noi: ne-am intalnit miercuri cu Mariana si cu Mickyyy, nici nu stiu cand a zburat timpul, a fost o placere, mai ales ca a fost si o zi frumoasa, calduroasa! Ar trebui sa ne intalnim mai des.

In rest, am fost putin suparata caci joi seara am gasit-o pe Cristina plangand la gradinita, nimeni nu a reusit sa afle de ce, nici macar noi. Pe drum a adormit in masina si dupa ce s-a trezit a fost bine, doar ca avea ceva febra. S-ar putea sa fi fost doar din cauza plansului, caci dimineata nu mai avea. Ieri am discutat putin cu educatoarele si sper sa nu mai apara situatii din acestea. Probabil ca o fi cazut cumva si s-o fi lovit (desi nu are nici un semn). Insa faptul ca a mers bucuroasa la gradinita a doua zi imi spune ca nu a fost ceva prea rau.

Irina - bine ai revenit! L-am admirat pe Stefan in poze, pare mult mai mare de 2 ani! Si m-am uitat si la pozele de cand era mic-mic 93 de cm ai vrut sa spui? Cristina mea nici nu a atins inca inaltimea de 90 cm. Pupici!

Veve - mai, mai, ce baiat frumos, la camasa si cravata Se pare ca v-ati distrat pe cinste. Si tortul a fost frumos, mmmm. Ce mi-a placut ca erati imbracati la bluze de vara... sa vina mai repede vremea frumoasa si la noi, sa scap de hainele groase.
Hana - felicitari pentru rezultate, ce grozav! Tii si o dieta in afara de sport? Vreau si eu sa am doar 60 kg...
Simo - petrecere frumoasa astazi!
Laura - cum e Dunarea pe la voi? tot vad pe la stiri, sper sa nu mai fie pe nicaieri probleme ca asta-vara.

Am uitat sa va spun saptamana trecuta ca am mai adaugat niste poze, asa, daca nu aveti ce face: aici

Weekend placut!

Ela si Cristina (21.04.2004)
Albumele noastre

Mergi la inceput