Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Ehhh, vad ca iar nu mai este nimeni pe aici.
Probabil bantuiti pe la alte burtici, mamici...
Ma duc la treburi si apoi la somnic.
Sa vad cand se trezeste Raisa, cred ca pe la 2.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Baaaaaaaaaaa ce e aia mufate?Poate fumate

Mergi la inceput

NU, nu, mufate = adica trage la greu din san. Eu sunt cu titi in gurita ei. Si ea trage, trage tareeee.

poze

Mergi la inceput

Noapte buna fetele!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Noapte buna, Ursulica.
Moni, Ioana si Gio, merci frumos pentru raspuns, pai atunci nu ii dau nici eu nimic, dar dau pentru biserica, pun banii in cutia aia din biserica. Ca vad ca popii au ajuns ca dr., trebuie sa le dai si lor spaga.
Am adormit si eu prichindelul dar suntem terminati de oboseala amandoi, prin urmare ma duc si eu in pat ca nu mai pot, am stat azi noapte pana mai tarziu si acum ma resimt.
Pupici fetele, sa aveti o noapte frumoasa.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Mai ce ati roit-o toate!
IRINA da' stii cu ce pofta tragea Di siropurile care contineau marar? Si-a format gustul! De colici no coment
Si ce te-a apucat sa-i pui lui Mario perna si inca din aia cu nasturi ???? Sau o fi atacat-o pe a ta...?
NICO fain caruciorul, al meu nu-i nici unul din alea dar seamana cu M203A si K609AB Oricum cred ca e la fel, doar ca n-are scaun de masina inclus.Nu se merita,ca doar nu-l montam in taxi-uri ,sau la fratelo,la tati etc. Ca masina ... pauza deocamdata!
URSULINA si IRINA voi deja ati stins lumina?
ANDA asa cu popii mai bine ia-ti bomboane pe banii aia !!!
Daca v-ati culcat si eu am decolat!

MONI si DIANA (01.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Fetele carucioul meu e K609, tot abycare, e o saracie......nu-mi place deloc. Mie mi l-a cumparat una dintre nase, mai bine imi dadea banii sa-mi iau ce vreau eu , ca mi se pare de kkt. este super ingust si ma simt cu el ca si cu Matizul, la fiecare colt risc sa ma rastorn. mai ales ca eu sunt intr-o contiunua alergatura, tot timpul ma grabesc si bag niste raliuri....bietul copchil sa vezi ce fata face cand o iau in viteza pe piatra cubica

Ioana lui Razvan Gabriel (03.12.2005)
Pozicile mele
Botezul (25.02.2006)

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

IOANA mie mi se pare al meu cam prea lat Adevarul ca l-am manevrat mai mult prin casa! Poate de aia mi se pare lat ! Pe mami o enerveaza rotile duble si pe mine la fel,dar majoritatea au asa,nu prea vad logica!
Cred ca o sa-mi dau seama mai mult la vara cum e,cand iesim mai mult,ca acum...sunt multumita de el in casa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Mama dar sunteti totale!!!
Irina ai grija cu bietul Mario. ascunde tot ce poti de el.
Am vazut pozele cu Angelo si am citit ce scrie pe paturica. acum de unde o are nu stiu, ea trebuie sa-ti spuna.
Anda da-i incolo de popi, doamne iarta-ma, ca asteapta si ei spaga ca si medicii. Unde vom ajunge nu stiu.

Am vazut un film, mi-am hranit pruncul si acum eu bag . Ca sunt franta de ieri noapte cand numai la 3 m-am culcat si la 9.30 am fost sus.

Noapte buna.

Gio si Marco (6 ian. 2006)

Mergi la inceput

Noapte buna GIOVA si restul!
Eu mai bantui un pic si trec la somn si eu!

Mergi la inceput