Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 8
Giova spune:
Mama fetelor, dar parca ati vorbi limbi straine. nu mai inteleg nimic.
noi am fost in oras, mall, am cautat vaccin, nu este, trebuie adus pe comanda ca e scump si n-a nu vor sa stea cu el pe stoc. asa ca numai marti intepam piciul.
Am facut baita a papat si acum e cu tat-su la tv.
Nico ma bucur pt. carucior. Misto, am vazut poza. si la un pret super, daca are inclus si scaunelul auto.
Janina, du-te iubita, cat mai repede, ca pe urma mai trec inca 6 sapt.... si uite asa isi fac barb atii amante
. doamne fereste, ca al meu, multe a suportat de la mine in astea 10 luni.
Irina si eu stiu ce scrie pe patura lui Angelo!!! sac, sac, sac.
e total fiut-o. nu mai am cuvinte de lauda, ca pe toate le-am epuizat.Auzi... cati cm are, ca asa de lung mi se pare? si parca te plangea-i ca a luat putin in lungime.
Angelo la fel, ce sa mai zic, papusa nu alta.papusa-baiat , nu fetita.
Moni
la Diana. super ai descris caruciorul.![]()
Anda, Cata, Ioana 
Eu nu i-am dat nimic la popa cand mi-a facut molitfa. era plin de oameni in biserica si mi-a fost rusine, stiu ca astepta, dar am pus 50.000 pt. pictura bisericii. lasa ca am dat contributia pt. un an, noi nu vom sta decat jumate si mi-au cerut si pt. bebe, ca vezi doamne..... . Mi-a zis ca ne asteapta la botez, dar saracul habar n-are, ca-l vom face in Alba si nu aici.
azi lipsesc de la schimbul 2, caci am luat ceva filme si trebuie vazute pana maine seara.
poate intru mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
irinadum spune:
Hai ca am ajuns cu cititul la Maraki adica la nasterea ei care ne pusese pe jar din cauza pozei primite pe email care avea un nr de telefon care nu coincidea cu al ei. Ati inteles ceva?
Monica tu ziceai ca esti fan marar si Di nu o sa aiba colici ca bagi tu marar mult
.
Nici nu pot sa va mai spun cat am ras. Si am ajuns abia la 29 dec.
Mirela gripe water e facut de mai mulye firme eu am doua feluri unu facut de pharmex si unu de pharcom( vezi dc esti capoasa si nu ai vrut sa ti le trimit , eu le am aici si stau si ocupa loc, deci dc te razgandesti ti le trimit imediat ) .Dar indiferent care si cum scrie pe ele cum sa ii dai.
Nicole sa iti fie de bine noul carut si sa te tina mult.
Giova nu stiu cat are un lungime avea 60cm la 2 luni. Deci tu stiai de paturica si "domnisoara" Maraki nu imi spune o data de unde o are
.
Bee , Liliana, Raluca sunteti in petrceri acum . Ce misto de voi. Pupici la toate si la bebelusii voastre. Sper ca nu am uitat pe cineva dar dc am uitat imi cer scuze anticipat.
Ursoaica spune:
Buna seara!
Nu-i nimic Giova intru eu in locul tau.
Asa ca .... fetelor sunt si eu pe aici!
Irina esti criminala! Vrei sa-ti explic cum este cu cisterna? Nu, mai bine cu bidonul, ba nu mai bine lasa
. Dar ce ai vrut sa zici cu "plopii"?
poze
Ursoaica acum
ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)
irinadum spune:
Pai eu nu am zis de plopi eu doar am citat ce scriati voi. Naiba stie de unde veneau plopii aia de la cisterna ta. Acum vrei sa ma duc inapoi sa vad cum era cu drenajul cisterna si plopii cu micsunele?

Ursoaica spune:
Ce bine ca esti pe aici Irina ca imi dai replicile repede si nu ma foiesc toata noaptea asteptandu-le.
Mai, mai cum sa lasi tu frumusete de buzat singurel, neintzarcuit ... mai, mai.
Sa nu ma injuri dar chiar trebuia sa-l feliciti. Nu-ti dai seama ce progres ... s-a rasucit ... de aceea era asa fericit. Vorbesc serios, asa am invatat la scoala.
Bine ca a avut pampersul pe el![]()
poze
Ursoaica acum
Ursoaica spune:
La memoria de gaina pe care o am acum ... nu imi aduc neam aminte ce era cu plopii. Dar nu conteaza.
Stau si ma gandesc cum am luat eu 3 de 9 la examenele de iarna daca eu eram in spital
? Dar eu zic ca este marfa.
poze
Ursoaica acum
irinadum spune:
Ursoaica cum sa nu il felicit ? L_am felicitta pe toate partile. Azi ca sa imi puna capac l_am gasit foarte fericit si fara mana in gura. Si ce crezi ca facea ? Sugea nasturele de la fata de perna
.Dc se rupea ala? Iar am inebunit instantaneu. Cred ca o iau razna curand de frica.
Ursoaica spune:
Irina

cred ca a venit vremea sa-l bagi intr-un balon ca sa nu mai faca vre-o trasnaie.
Pai eu zic ca viata fara suspansuri create de puiutii nostri nu ar fi viata!
Mai rau este ca o sa ne tina in suspans toata viata noastra.
Ia ganditiva:
-primul gangurit
-primul zambet
-prima rostogolire
-prima data cand se ridica in fundulet
-prima lui aruncare a jucariei (mama si ce se mai distreaza - asta o stiu din experienta proprie)
-primii pasi
-prima cazatura
....
-prima zi de scoala
-prima dragoste
-primul copil
....

poze
Ursoaica acum
Ursoaica spune:
Moni nu mai stiu despre ce era vorba dar noi la ora 23 nu dormim! Nuuu, noi la ora aceea suntem mufate

poze
Ursoaica acum
irinadum spune:
Ursoaica vrei sa imi strici seara? Ai enumerat ce ma asteapta? Pai ma doare deja capul cand imi aduc aminte lista ta.Bine ca am trecut de primele 3 , deci acum urmeaa statul in fund?Asta o sa fie mai greu ca ii place nu mai la orizontala , in fund nu inca.
Hai ca fug ca am mancare pe foc. Dc dispar ori pap ori ma uit la sexosu.