Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Mai de ce nu vreti voi sa ne dam o intalnire? Ca vad ca nu prea ne intersectam.
Monica Mario nu are perne dar e incadrat de ele ca nu cumva sa ii treaca prin cap sa mai faca vreun flick
.
Ioana faina comparatia dintre carucior si Matiz. Dar lasa ca in maxim un an nu mai ai nevoie de carucior.Nici eu nu pot sa zic nimic ca si eu l_am primit diferenta fiind ca asta primit costa 500 de euro si face 50 adica sunt ferm convinsa ca dc ii dau un sut se dezmembreaza total. Asa ca mai bine imi dadeau banii si luam doua bune unu mie si unu tie.
Giova ce aveti mai cu popii? Acu v-a tabarat pe ei? Ete ca eu ma tot conversez cu popa de aici pe email( dc nu isi baga si el messengeul
) si tot am obtinut ceva de la el : nr. de telefon . Deci pt botez tre sa negociez .Acum sa vedem dc s_a frantuzit popa asta sau nu.
pisoi3 spune:
Neata fetele,
Irina, pai la Franta acolo popii iau spaga? Ca la noi iau, vorba lui Gio, nu stiu unde om ajunge.
Moni, pai sa stii ca imi iau bomboane de banii aia, ca mi s-a facut pofta de niste bomboane Heidi, asa ca o sa imi cumpar azi cand ies cu sotul si cu alintatul la plimbare.
Ioana, tare faza cu Matizul, ai dreptate, eu am Matiz si sa vezi ce tare e cand merg cu el in afara localitatii si bate vantul sau trece unul cu o masina mai bengoasa pe langa mine, am impresia ca imi iau zborul, mai bine ii puneau aripi. Mai mult de 90 nu merge pe vant, la 80 e bine. Am mers eu cu el si la 120 da' pe vreme frumoasa, nu era nici suflare de vant.
Carutul meu e Primii Pasi, sunt multumita de el ca are servo directie (asa zic eu la rotile mobile) si pe fata si pe spate si se manevreaza foarte usor. Asa ca e carutul ideal pentru bebe al meu. Mai am unul mare, primit, super frumos si solid, noi ii zicem tancul dar nu incape in lift, plus ca e greu de manevrat asa ca l-am facut carut de casa, il tinem pe bebe in casa in el si e bine, ca e confortabil.
Are roti de alea de se umfla cu pompa de la bicicleta si bebe se ditreaza foarte tare cand il leganam in el.
Mai fetelor ce s-a intamplat cu Maria28? Ca nu a dat nici o veste, o fi nascut?
Fug sa ma imbrac ca plecam la biserica si pe urma la plimbare.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
pisoi3 spune:
Uitasem, de scleroza
, Irina, pai eu vreau sa ne dam intalnire.
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png
Pozici:
http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/gatita_pequena2004/my_photos
monica70 spune:
Buna dimineata fetele!
Noi avem ora de aerobic deja si zambim si chiar gangurim! Ca am dormit bine,ne-am trezit doar la trei pentru un pic de papa! Nu prea stim cat de mult, ca la patru ne-am trezit si eram amandoua adormite,in pat
Am pus-o in patutzul ei si adormit iar un pic,dupa aia am pierdut sirul ca daca a fost Ghita acasa a luat-o el si a adus-o iar la papa cand s-a trezit,nu mai stiu ora ca dormeam pe mine in timp ce ii dadeam tzatza
Si a mai dormit iar,oricu pe la 10 ne-am sculat oficial...
Azi trebuie neaparat sa scoatem nasul din casa!
Va dorim o zi buna!
IRINA pe cand intalnirea? ![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

marchplayer spune:
Buna dimineata!
Azi am implinit si noi o luna! Irina, Ioana are greutatea de 4700gr si lungimea de 60, deci a luat 900gr(am venit cu 3800gr din spital) si 8 cm in lungime.
Ce ma bucur pe ntru voi cand aud ca ati dormit bine!
Moni si Ioana s-a trezit acum oficial, diferenta este ca a mea a adormit la 3 noaptea dupa ce m-am plimbat prin casa cu ea cand eu cand tasu!
De ieri am inceput sa-i dau debridat ca avem probleme si cu kk, facem doar odata pe zi si atunci cu ajutor! Sper sa-i regleze si problema cu colicii ca asa mi-e mila de ea saracuta cand plange si noi suntem atat de neputinciosi.
Mie mi-a spus dr. ca incepand cu a doua luna sa-i dau calciu Pharco, parca cate o jumatate de lingurita pe zi! Voi dati calciu bebelusilor? De care si cat?
Daca va intalniti pe litoral subscriu
!
Pisoi, plimbarica placuta! Ce faci la biserica, faci molifta?
si
pentru mamici si bebici, abia astept sa am si eu mai mult timp de stat la calculator ca tot pe fuga sunt, azi o s-o tin treaza pe a mea fata mai toata ziua ca sa doarma noaptea o s-o trag de nas si de picioare cand o sa vrea sa adoarma sa vada si ea cum este
(glumesc). Robert zice ca-i artista noaptea vesela si ziua trista!
daniela si ioana alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
irinadum spune:
Mai fetelor sper ca ati priceput ca eu vb de intalnire aici pe dc sau pe chat aici ca merge si ala ca doar nu vreti sa imi iau bilet de avion si sa vin val vartej pana in tara ca sa bag si un kfc( nu ca ca mi_ar displace).
Anda popa asta de aici e roman are si o parohie unde tine slujba si de aia zic ca tebuie sa negociez ca am inteles ca pe la Paris mai cer si 250 de euro
. Pai dc e asa ...la revedere nene . Botez in Romania atunci . De asta zic ca sunt curioasa ce o sa zica nenea popa.
Monica pai cum e vremea pe la voi de scoateti nasul? Nu mai ninge?
miraklucker spune:
.buna dimineata fetelor!!
eu tot mai rar, nu stiu ce tot fac , prea multe nu dar am devenit cam puturoasa. Seara pic franta, adorm la televizor, toata seara trage Heinz de mine sa merg in pat la culcare!
Selin e racita are niste muci grosi si verzi, a inceput acum 2 zile sa stranute si sa stranute de nu se mai oprea. De doua nopti dorm cu pompita de nas in mana, ea saracuta a dormit dar eu tot aveam impresia ca se sufoca. Aseara a mancat pe la 8.30 si la 3 am bazait-o eu sa se trezeasca sa manace ca ea... pauza. apoi a dormit pana la 7
.Am ratat si intalneala de la zürich de 8 Martie a romancelor
...si-mi doream atat sa pot merge ...dar las ca la anul....sau mai degraba cand or creste copii![]()
In rest e inca tare cuminte
Noi ne-am inzapezit, aici a venit iarna de-a devarata-lea
. Cred ca e 1 m. al meu sot de ieri e tot afara si se lupta cu nametii. defapt cred ca mai mult pentru fitnes ca mai mult decat sa o mute dintr-o parte in alta nu are ce face. Masina nici nu se mai vede e sub un munte de zapada
.
Mira mami de DAVID (15.08.2002), DARIA (20.11.2004)si bebe SELIN (07.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/miraklucker/my_photos
maraki spune:
Buna dimineata mamici ( ca burtici nu mai avem
)
Aseara va citeam dar nu puteam sa particip la conversatie pt. ca Angelo a fost cam plangacios, a zis Giorgos ca nu il mai scoate in locuri aglomerate, plangea la fel ca atunci cand era deocheat.S-au cam mirat niste turcoaice cand se uitau la bebu si cred ca alea au deocheat!Noi am fost ieri sa imi i-au revansa
am colindat prin magazinul de unde am luat geaca pt. Angelo,data trecuta am fost pe fuga si nu puteam sa ratez
Am cumparat doar 2 bibe,3 tetine si o jucarie care e buna de la 3 luni in sus.Tetinele le-am luat nr. 2,scrie ca sant de la 3 luni in sus,au gaura mai mare un pic si nu se mai chinuie bebu sa traga, mananca mai usor
De cand a mancat cereale vad ca a facut kaki super bine, nu a mai fost constipat
Ioana hai ca stiu ce rau este sa astepti un raspuns cand esti curioasa: scrie Rugby
Sotul Irinei este rugby-st si nu era sigura daca a citit sau nu bine
Irina, paturica a cumparat-o matusa lui Giorgos( de acum o sa-i spun pe nume cand scriu de ea, Maria )dar nu stiu de la ce magazin.
Anda se pare ca ti-a scapat mesajul Mariei 28
A nascut si a intrat la noi sa ne anunte
Are o fetita din cate stiu( sper sa nu ma insel )![]()
Si rotile de la caruciorul nostru se umfla cu pompa, am uitat cine are la fel![]()
Irina te inseli cand spui ca maxim 1 an are bebe nevoie de carut
Ai sa vezi 
Mira si aici este zapadaaaaaaaaaa multaaaaaaaaaaaaaaaa.....si se pare ca nu conteneste ninsoarea
Giova pupici lui Marcolino
Monica sa mai pui poze cu Dienutza, e valabil si pt. tine cuscra
pana atunci, pupicei multi la fetite

Fetelor toti bebelinii au luat bine in greutate,si gemeneii arata super bine,sa nu uitati ca si ei au fost nascuti aproape de greutatea lui Angelo! Intru mai tarziu, acum mi-am pierdut inspiratia
March,puiutza voastra a luat super, super bine in prima luna
si greutate si lungime,cred ca bate recordul la lungime
La molifta trebuia sa dau 10 € dar popa a plecat repede de langa noi si am ratat![]()
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
maraki spune:
Am uitat sa va spun, socra-miu mi-a dat comanda la o caseta video cu manele
vrea sa vada gagicile cum danseaza
El face in fiecare zi o ora de gimnastica si isi pune caseta in timpul ala
V-am spus ca are 3 dani la karate?
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Giova spune:
Neatza!!!
Irina KFC? noi papam o data pe sapt. acolo. asa de bucuroasa am fost cand s-a deschis si in Timisoara..... super.
Noi suntem bine, putin marait, ca toata sapt. de altfel. Clau zice ca e racit, ca e nasul infudat si stranuta. dar nu cred, daca nu are temperatura...
Merg sa colind magazinele de cartier dupa punga magica de la nor. am luat ieri un pui si vreau sa-l pun la cuptor in punga aia. am auzit ca e super gustos. si nu am gasit decat pt. carne de porc.poate am noroc, daca nu macar o punga de hartie obisnuita sa iau sa-l fac la punga. pacat, ca am aruncat punga de la KFC.
revin mai tarziu.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)