Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (2)
Raspunsuri - Pagina 11
maraki spune:
Giova poti sa il faci si pe sticla
Aici sant pungi care merg la orice,nu stiam ca sant speciale pt. pui si altele pt. porc.
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
marchplayer spune:
Am facut si eu molifta azi, l-am chemat pe preot acasa si Robert filotim din fire i-a dat 500 de mii.
Multumim Maraki de aprecieri, la cat ma suge nici nu se putea sa fie mai putin.
M-am mai uitat si eu prin poze, cat am apucat, chiar Maraki, tu ai ochii albastrii? Puiutii nostrii toti sunt niste frumuseti, manca-i mama sa-i manance de printese si printisori ca dragi imi mai sunt!
Sa stii ca nu sunt pungi separate pt pui si pentru porc, doar condimentele difera. Asa ca Giova poti lua si din cele pt porc doar sa nu folosesti condimentele! Pofta buna!
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
maraki spune:
March, chiar ca e filotim sotul tau
De unde ideea ca as avea ochii albastri? Asa va arata computerele? Sant negri
dar sper sa ramana albastri la bebu pt. ca Giorgos asa-i are
Ce misto ca te poti intalni la vara cu Irina,si nu numai....ca doar un litoral avem nu?
Pupicei la printesa
Monica
J G spune:
Buna la toate doamnele.
Ursulina imi dai voie sa completez:
- prima noapte la discoteca,
- prima oara (a ramas? n-a ramas? a folosit prezervativ???!?)
- prima corigenta,
- toate examenele (cand avea fratele meu mai mic exam slabea toata familia)
si daca imi mai vin va mai isterizez...
Giova stiu ca ai dreptate, tre sa ma duc cat mai repede cu atat mai mult cu cat sunt convinsa ca nu ramane asa, ca nu s-a lipit cum trebuie. Nasol, inca ma mai ustura si e umflat acolo unde s-a dezlipit. Dar stai linistita ca nu ne pricopsim cu amante pentru cateva saptamani acolo in plus. Sper. Sau il omor. Eu pe-al tau tu pe-al meu. OK?
Mira te cred ca esti obosita... cum sa nu fii cu 3 bebei? Uita-te la noi care avem unul si suntem rupte.
Maraki nasol ca se deoache usor... pune-i ceva rosu sau o amuleta la gat ca sa il protejeze. Vezi ce piatra (cristal) se potriveste cu zodia si ascendentul lui si pune intr-un saculet la gat, o sa vezi ca o sa fie mult mai bine!
Fetelor de kikiriki stie cineva ceva? Poate am ratat eu stirile despre ea?
Monica si noi zicem la fel: ca am mufat-o... si cand adoarme sotul meu zice: gata, ai parcat-o? Si pentru ca e fonfaita si scoate sunete ciudate ii zice monstruletul Chuky, era un film de groaza mai de mult, cu o papusa! 
March sa-ti traiasca bubulina, de fapt sa ne traiasca la amandoua! Abia astept sa mergem maine la doctor sa ne masoare! Sper ca am luat bine de tot si noi! Ce-ti mai fac
?
Fetelor nu-mi vine sa cred ca a trecut deja o luna de cand o am pe printesa mea. Sper ca ce a fost mai greu a trecut... sa speram ca in curand scapam de colici!
J si Carla (05.02.2006)
marchplayer spune:
In poza din 2 martie II ti se vad ochii albastrii! O fi doar o iluzie dar sa stii ca ti-ar sta bine
, poate-ti tragi niste lentile de contact! Va astept pe toate la mare......care vine pe aici neeaparat si o intalneala cu noi ca doar suntem aici! Noi mai slabut cu deplasarea ca tati iara o sa fie plecat la vara si noi o sa fim singurele!
Mira eu nici nu ma mir ca n-ai timp de calc! Ma bucur insa cand spui ca motivul ar fi lenea nu cei trei copii pe care-i ai!
Vine primavara si la voi in curand! Sper sa nu se mai intoarca iarna pe aici ca m-am saturat!
daniela si ioana alexandra(05.02.2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/marchplayer/my_photos
monica70 spune:
DANIELA ce mare e IOANA!!!!! Si eu vin sa va vad cand vin la mare
,nu stiu daca anul asta.Chiar daca venim,in caz ca nu mai alaptez doar,vom veni fara Diana ca-i prea mica de carat dupa noi mai ales ca venim cu trenul.Dar de la anul...sa te tii!
Si popa la cred ca afacut chef la cat i-ati dat! dar daca a venit acasa...asta e!
MARAKI azi m-am uitat iar cu atentie la ochii DIANEI la lumina naturala,ca azi e senin si sa stii ca poate am noroc sa nu fie caprui ca ai lui Ghita! Acum are exact culoarea ochilor mei adica gri-verzui-albastrui,doar ca mai inchisa nuanta! 

De poze ... tot astept sa vina prietena-mea cu aparatul, da' nu mai apare in vizita ca-i ocupata.A zis sa i-l cer cand am chef,dar mi-e jena totusi,mi l-a lasat pana acum de doua ori. Dar daca rezolv problema cu PC-ul,cred ca primul lucru imi iau un aparat foto digital.Numai ca SONY nu-mi permite bugetul acum,desi am vazut ce culori faine are!Este unul BENQ mai ieftin si mi-a zis tipul asta cu Pc-ul (si masajul
apropo am facut ieri) ca-i bun. Voi ce stiti? Sau altele bune si mai ieftine ????
GIOVA ce fain ca va permiteti sa papati in oras,la restaurant! Noi o facem doar in concediu, cand suntem in alt oras,sau eventual vara pe strand,cand e canicula si nu mai gatesc,cate o pizza,mici etc.Atunci mergeam de la birou direct pe strand si pana seara nu apaream acasa...
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
Ursoaica si Ancutza sa va traiasca printesele , la multi ani, sanatosi si baftosi
cu ocazia implinirii a doua luni de viata![]()
March, Canda si Janine la multi ani pt.Ioana, Clara si Filipelu
Sa fie sanatosi,norocosi si papaciosi
cu ocazia implinirii a 1 luna de viata![]()
Azi e lasata secului,cred ca ne ducem la socrosenie.Janine am o intreaga colectie de pietre,nu stiu cum sa aflu ce piatra i se potriveste lui Angelo
Monica
monica70 spune:
DANIELA,JANINA si celelate ... la multi ani bebeilor!!!
MIRA ce vorbesti de lene,esti eroina cu trei pe cap 
MARAKI pai caut pe net care i se potriveste sau pune-le pe toate...le folosesti sa dai cu ele dupa cei ce se uita la el ...deci un pericol de deochi
Da e relativa chestia cu deochiul ... ar insemna ca DIANA e deochiata non-stop la cum plange cateodata, se face rosie-vanata si urla ca la taiere de porc 

si nu stii de la ce!!!Probabil eu o deochi ca am sprancene impreunate (sunt pensate) si cica astia deoache ![]()
![]()
![]()
MONI si
DIANA (01.01.2006)

maraki spune:
Monica nici eu nu am aparat,pozele sant facute cu mobilul, cum eu nu am rabdare sa se adune si sa le duc sa le scot pe cd, mai trimit cate 3-4 pe email si le descarc in pc.Si eu vreau aparat digital, unul mai ieftin costa 60 € aici.Nu trebuie sa iti fie rusine sa ceri aparatul de la tipa aia, ce are de pierdut?
Cand eram gravi mancam la rest. foarte des,doar aveam pofte nu?
Acum o luam mai subtirel
dar imi fac si eu mancaruri de care nu puteam sa ma ating in graviditate
Doar din cauza asta s-a nascut Angelo cu 2510 gr......
Monica
irinadum spune:
Mira si la noi e zapada dar putina si mai bine sa plece o data ca doar trebuie sa vina primavara. Ce atata iarna?
Maraki pai ce popa ti_a facut molifta ? Sunteti catolici? Ia lumineaza_ma si pe mine ca le am de le rup . Intr_o zi i_am zis Lilianei ca eu tin minte ca mama face "postelnic" cand se duce la biserica

Janine Kikiriki tin minte ca facea cezariana intr_o luni acum doua saptamani.Asta e tot ce mai retin. Sa iti traiasca printesa si a doua luna sa vina fara colici , ci doar cu zambete si gangureli.
Giova as baga la kfc la greu . Cat mai picant posibil.Am inteles ca e unul aici la vreo 200 de km insa m_as mira ca la cat sunt de tonti astia or vorbi de mc donalds.
Ursoaica sa iti traiasca ursulina care face 2 luni. Ancutza l amulti ani pentru Bianca.
La multi ani si pentru cei mai mici cu o luna adica Ioana,Filip si Maria.
Daniela las ca vin eu acasa si punem de o intalnire ca sigur mai gasim vreo mamica ratacita pe la Mamaia.
Monnica unde vrei sa lasi fata si sa pleci? Pai vii la mine fara nora?