Deserturile Nataliei (6)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by Balbina
[
Miha, tu de ce nu dormi la ora asta, iar faci ceva bun in bucatarie?

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Am facut Brownie,dar deocamdata plang langa prajitura.Dar maine...hmmm...nu cred ca plec undeva.Si nici musafiri nu primesc!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Natalia, cu crema cred ca m-am speriat degeaba, a fost destul de tare cat sa stea pe tort, nu stiu de ce eu initial ma asteptam sa fie tare ca untul ...Cu trufele nu a fost chiar asa de bine, adica nu mi-au iesit prea minunate la aspect, dar oricum la gust erau minunate...Caci tortul a fost ras de catre musafirii mei , nu mai e decat poza! O sa o pun cand o descarc din aparat.
Cel de al doilea tort (cu crema de zahar ars) a iesit si el bun, poate ar fi trebuit sa aiba mai putin blat (era de vreo 3-4cm) fata de crema (vreo 2 cm), poate trebuiau invers proportiile. Dar oricum, a iesit bun si aspectos! Terminat si ala !

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Laura, mi s-a luat o piatra de pe inima , tare ma bucur ca ti-a iesit in final tortul si ca a fost apreciat de musafiri. Data viitoare poti sa nu te mai chinui cu trufele, ornezi tortul doar cu cioco rasa.
Astept sa pui pozele.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mariussimiuc

quote:
Originally posted by Balbina
[
Miha, tu de ce nu dormi la ora asta, iar faci ceva bun in bucatarie?

------------------
Numai bine,

Bunatati

Am facut Brownie,dar deocamdata plang langa prajitura.Dar maine...hmmm...nu cred ca plec undeva.Si nici musafiri nu primesc!

Norocul tau ca stai la Iasi.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Multumesc Miha, am gasit in Billa, chiar azi. Si-am dat 30.000. Sincer nu ma uitasem niciodata dupa hartie de copt. Bine ca stiu de acum.
Si ce spuneai....Natalia e la Bucuresti, dar eu...is la Iasi si nici nu stau prea departe de tine....numai ca-s la dieta si sunt invidioasa pe vremurile cand bucataream dulciuri la greu .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christel spune:

Natalia, mi-a iesit pana la urma Buburutza, numai ca am ornat-o cu frisca colorata roz(pentru ca nu mi-a iesit pasta de zahar cu gelatina, se tot lipea de maini si n-am reusit s-o intind cu facaletul pe tort), asa ca am pus frisca si a iesit super bun!
Oricum am mai facut inca unul de bezea pe care l-am personalizat cu poza fetitei.

Mergi la inceput

Christel, ma bucur ca ti-a iesit bun si frumos cu frisca , pozici ceva?. Cu fondantul te-am prevenit, ai nevoie de timp sa muncesti la el. Eu m-am chinuit o jumatate de zi si tot nu am fost pe deplin multumita. Se lipeste continuu de miini, e adevarat. La intins se presara zahar pudra sau amidon, parca devine un pic mai ascultator, dar tot te chinui.
Cum ti-a iesit blatul? Ai reusit pina la urma sa faci forma rotunda in salatiera?
Poza de pe tortul personalizat a fost comestibila? Stiu ca se poate cumva face, am vazut la cofetarii oferta de torturi cu poza sarbatoritului, n-am idee cum se face, dar arata interesant.

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

Iata si torturile mele:
tort_cu_trufe
tort_crema_zahar_ars

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Laura,tare bine arata torturile tale.Am bagat la cap ideea ta de tort cu crema de zahar ars.Mmmmm....

Natalia,pozele de pe tort sunt comestibile.Am vrut si eu sa-i fac lui Robert un tort cu poza cand a implinit un an,dar nu m-am indurat sa-i mananc nasul asa ca am renuntat si i-am facut altceva.

Aime,tare rau imi pare ca esti la dieta,ca tie ti-as fi dat o bucatica de prajitura. Natalia,si tu esti la dieta,nu?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Laura, torturile tale arata mi-a placut cum ai ornat tortul cu trufe, ai facut singura onamentele de cioco, nu? Arata foarte frumos si ingrijit.

Miha, pozele astea comestibile unde se fac, la cofetarii?
Si nu, nu sint la dieta, ai vrea tu!

------------------
Numai bine,

Bunatati

Mergi la inceput