Deserturile Nataliei (6)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Bella spune:

Natalia, am facut(pana la urma!) tortul cu trufe! Ti-am spus ca am salvat blaturile(le-am tinut in congelator) atunci dar nu eram sigura ca va iesi ceva prezentabil la o petrecere. Astazi l-am facut doar pentru noi. Crema este cu lapte condensat,unt ,cacao, stafide imbatate in rom si romul insusi. A iesit delicios, blaturile sunt usor crocante, nu l-am mai insiropat. Va fi reteta mea de capatai la torturile cu ciocolata, e deosebit!

Bucate "alese"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Natalia, fac si eu Brownies Capucinno.
E normal ca blatul sa fie tare? Poate mi se pare mie. Se mai inmoaie oare de la crema? Sau sa-l insiropez? Sa fi gresit ceva?
narcisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Natalia, imi permit eu sa-ti raspund in locul Mihaelei...se gasesc un fel de vafe, cu imagini din desene animate sau alte iamgini, care se pun pur si simplu pe tort si sunt comestibile sau duci producatorului o poza in format electronic (sau o poza poza si o sacneaza ei) de-a sarbatoritului si ei ti-o pun pe tort, tot sub forma comestibila (nu stiu cum fac, dar e super...) o acopera un un strat de jeleu transparent. Sunt sigura ca mai ales in Bucuresti se fac.

Bella, nu m-ai uitat cu link-urile la retete? . La Iasi, fiindca ma intrebai (esti cumva ieseanca?) a venit primavara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

quote:
Originally posted by narcisa

Natalia, fac si eu Brownies Capucinno.
E normal ca blatul sa fie tare? Poate mi se pare mie. Se mai inmoaie oare de la crema? Sau sa-l insiropez? Sa fi gresit ceva?
narcisa


Narcisa, e normal sa fie tare blatul. Nu e nevoie sa-l insiropezi, se va mai inmuia de la crema.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Bella, ce varianta interesanta ai facut tu, ma bucur ca ti-a placut. Iti recomand sa-l faci si cu crema din reteta, cind ai tu timp si chef, sa vezi ca nici asa nu e de lepadat.
Sa va fie de bine!

Aime, eu aveam impresia ca poza comestibila e facuta direct din jeleu cumva merci de informatie, o sa intreb la cofetarii si eu, cind ajung.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bella spune:

aime, nu te-am uitat, site-ul de pe care am luat retele nu a functionat, incerc acum.
Da, sunt ieseanca si moooor de doooor...

Negresa:
reclama
Natalia, nu aveam frisca in casa si am improvizat. Data viitoare fac reteta ca la carte.

Cornuletele in doua culori
reclama

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Bella - cu parere de rau, nu se deschide pagina cu receta Negresei. Cere logare .

Daca ai timp, poate faci copy/paste si o trimiti pe privat, please.

-------------------------------
Bucate
Lucia mamili lu Lauras (4 oct 2005)

"...va asigur ca greselile ortografice, ortoepice, de punctuatie, morfosintactice si folosirea inadecvata a unitatilor lexico-semantice imi apartin, mi le asum si la scoala tot nu ma duc!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Natalia, mersic muuult de raspunsul rapid, cred ca m-am speriat degeaba pe moment. Dupa ce am vazut pozele pe diversi pasi ai prajiturei am realizat ca blatul meu arata la fel cu cel din poze. Praji e la rece, am s-o tai abia miine pe seara, poate trage mai bine, ca-mi trebuie poimiine de dimineatza.
Ai niste retete extraordinare si ff. usor de facut, nu stiu daca chiar poti gresi ceva la ele. Am sa fac o poza cind o tai.
pupici
narcisa

quote:
Originally posted by Balbina
Narcisa, e normal sa fie tare blatul. Nu e nevoie sa-l insiropezi, se va mai inmuia de la crema.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Natalia,m-am riscat pana la urma cu Prajitura cu lamaie si cred ca le dau dreptate musafirilor...Stii tu...

Aime,. Nu cred ca as fi reusit sa descriu atat de bine cum se fac pozele de pe tort.

Miha si Robert (18 nov 2004)



Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun


Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura T spune:

quote:
Originally posted by Balbina

Laura, torturile tale arata mi-a placut cum ai ornat tortul cu trufe, ai facut singura onamentele de cioco, nu? Arata foarte frumos si ingrijit.

------------------
Numai bine,

Natalia si Vlad (22.06.2004)

Bunatati



Natalia, ornamentele cu cioco (frunzele) sunt facute dupa ideea data de tine in linkul acela rusesc! Chiar functioneaza... Trandafirul si stelutele sunt din martipan. Urmeaza tortul Barbie la rand, peste 3 saptamani, la ziua lui fii-mea...

Laura si bebitele: Bianca (6 ani si 11 luni) si Ramona (3 ani si 10 luni)
poze_cu_fetele_mele

Mergi la inceput