Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Irina, ce mult as vrea sa am si eu timp de flori. Eu nu ma pricep dar imi place sa ma ocup, doar ca nu gasesc timp.

Atunci ne intilnim simbata la Baby Expo la galerie la concurs pentru Gabi, ramine stabilit?

Dana, a patit ceva Ruxi de la ou? Cred ca nu, daca nu s-a intimplat nimic rau pina acuma nu se mai intimpla.

Uf, cred ca am recuperat din urma acuma. Dar nu sint la zi nici acum

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Tomasa, trandafirul il tund in fiecare toamna si il ingrijesc la fel ca intotdeauna...multumesc, abia astept noi trandafiri.

In legatura cu suzeta, Andrei nu o cere, daca nu i-o mai dau nu-i simte lipsa...eu i-o dau numai ca sa nu-si mai tina pumnii in gura (din cauza dintilor)...de adormit adoarme singurel in patut...dupa baie il pun in patut (cu lumina stinsa...in unele seri ii las jaluzelele deschise sa intre lumina de afara), ii dau drumul la CD-ul de nani si gata, in cateva minute doarme...cred ca este deja rutina fiindca, chiar daca nu este obosit, adoarme f. repede.

Crinuta, Bubu, nici o problema!

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

La Multi Ani CLARA SOPHIE! Sa cresti mare si sa ii bucuri pe ai tai!

Multumesc mult pentru raspunsurile despre masa. Si eu am de gind sa schimb mesele lui, si ma chinui sa ii fac mincare (eu nu stiu sa fac mincare, fac numai cu retete si imi e greu sa gasesc retete simple..). Am facut budinca de mere si pare ca i-a placut, si dovlecei la cuptor da' i-am ars si nu i-am dat prea multi. Am sa ii dau si eu ou, voi ati dat omleta pina acum?

Irina, buna idee, am sa incerc si eu sa ii dau mesele mai devreme, ultima masa cel tirziu la 9 seara. Sa vad cum reusesc, ca trebuie sa coopereze si el.. Amaya, voi aveti un program de masa ideal. Mi-ai dat niste idei de feluri de mincare bune de tot.

Si eu mi-am pus problema ca ar trebui sa renuntam la suzeta. Ziua nu prea o foloseste in schimb noaptea are perioade cind se trezeste daca nu o are.. Dar recunosc ca mi-ar fi foarte greu sa nu i-o dau cind o vrea noaptea, as fi si mai obosita dupa citeva nopti.. Dar trebuie sa incepem si noi operatiunea.

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Patricia, Simiona, si eu o sa iau in considerare regimul scris de voi. Dupa ce am slabit anul trecut in vara 11 kg, de sarbatori iar am pus ceva pe mine, si parca vad ca daca vine vara si trec la haine mai subtirele ma apuca panica.
Ce nu stiu eu este cu ce sa inlociuesc sunca? Sunt vegetariana si nu pap carne nici de dragul regimului. Stiu ca in curele de slabire e exclusa soia pt ca e prea bogata proteic. Imi puteti da voi vreun sfat?
Eu m-am apucat de abdomene, pt ca am ajuns la concluzia ca nu as fi atat de grasa, pe cat stau tare prost cu muschii abdominali.
Simona, sa iti povestesc o faza. La rand la supermarchet, Albert papa lista de cumparaturi. Vanzatoarea, femei insarcina, binevoitoare, imi atrage atentia. Crezuse ca nu l-am vazut ca papa hartie. Ii zis: "doamna, trebuie sa pape si el ceva". S-a uitat câsh la mine, ca la o mama denaturata. Pe tejghea aveam printre cumaparaturi o duzina de borcale cu mancare Hipp.

Azi am fost toata ziua in oras, ca prin minune a ramas barbatu-meu acasa. A vrut sa ma cadoriseasca cu ceva nou de 8 Martie, dar nu au primit marfa de primavara. Habar nu am cu ce ma imbrac maine la "chef". Voi ce faceti de 8 Martie?

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Liviana, cu placere. cind vrei sa te apuci? eu m-as apuca de luni. Sper sa ma tina.

Tomasa, inca nu m-am gindit. DAr deocamdata o mai las, caci altfel se trezeste si plinge si inca nu ma simt in stare de schimbarisa mai vedem dupa citeva luni.

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

La multi ani, Clara-Sophie!

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Sirimie, eu i-am dat omleta. Ii place la nebunie. Poti sa ii pui si putina smintina sau iaurt.

Rici, inlocuieste sunca si friptura cu champinioane proaspete la gratar sau cuptor. Sint echivalentul carnii ca si proteine.

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Fetelor, dar de intalnire nu mai spune nimeni nimic ?

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

chiar asahai sa ne hotarim unde si cind.

Rebecca, dragostea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ixxi spune:

Dragele mele...... tare greu cu recuperatul celor scrise......

in primul rand La Multi Ani Clara-Sophie!

La Multi ani Matei (Lbelciug), Codrin Stefan (Shobo),Hana (Magga), Lucian (Crinia), Vladut (Sirimie)! Fetelor imi cer mii sde scuze caci nu am reusit sa va urez toate cele bune atunci cand trebuia.

Beatrice si piersicuta Cristina (18 februarie 2005)

Mergi la inceput