Copilasi dragalasi de ian-feb 05 (1)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Patricia, exact regimul asta il am si eu, se numeste Mayo.

Amaya, multumim!

Simona, nu e obligatoriu sa se arunce pe burta, tine mult de personalitatea lui. Vlad este ofticos de mic, isi incorda burtica si o ridica in sus cand nu avea chef de ceva. Acum se arunca pe burta cand e obosit si nu-i mai convine nimic si se enerveaza daca nu il las sa faca ce vrea. Dar face cum zic eu pana la urma

Cand e Baby-Expo?

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

quote:
Originally posted by bubu05
Acum se arunca pe burta cand e obosit si nu-i mai convine nimic si se enerveaza daca nu il las sa faca ce vrea. Dar face cum zic eu pana la urma

Adica e normal sa faca asa?

Albert are 1 an

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

Bubu, asta se cheama figuri , si Codrin face uneori tot asa, se arunca pe burta cind nu-i convine ceva. bineinteles ca e normal in masura in care tb sa-si arate si ei cumva figurile si fiecare face cum ii trece prin creierash .
noi nu mai avem suzi de mult timp, pur si siplu am uitat sa i-o mai dau de acum 3-4 luni si s-a dezobijnuit de ea. de fapt nu o mai gaseam. intre timp am gasit-o dar o scuipa imediat dc i-o dau cind e mai nervos . probabil ca o s-o uitam definitiv...

Patricia, aceea o fi vreo firma de securisti, am mai auzit si eu de asa ceva pe la secu . programul lor de fidelizare e cred tare mult deosebit de o firma normala.

Anda, ce a zis DT? vine?

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, cu placere.... si Andrei se arunca pe burta dar numai seara cand este obosit...dar sa explic mai bine: de obicei, inainte de baita, il dezbrac si il las doar in scutec, si il pun in pat cat pregatesc eu hainutele pentru noapte si strang jucariile din cele 4 zari...in pat are 2 pernute la un capat (una langa alta) si doua la celalalt (am descoperit ca ii place la nebunie sa doarma intre perne...ca maica-sa in timpul sarcinii) si cum il pun in pat se arunca pe burta cu capul in perna sta cateva secunde asa apoi se ridica si se arunca la fel in partea cealalta...si face asa, dar cu multa placere si cu zambetul pe buze, pana il duc la baie...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

uff, timpul meu e din ce in ce mai limitat. abia acum le inteleg pe mamicile care incepusera lucrul mai devreme.

Sirimie, inca o data MULTUMESC! fara tine nu stiam cum sa fac cererea de 6 ore!!! ai fost o bombonica pt mine. cele 2 ore conteaza intr-adevar ENORM, Patricia, dupa cum ai spus!!!

La multi ani, Clara Sophie!!! o viata frumoasa si mult noroc!

hai ca nus cind mai apuc sa scriu, dar de citit mai citesc eu

Mamica lui Codrin din 21.02.2005
"Te iubesc nu doar pt. ceea ce esti, ci si pt. ceea ce sint atunci cind sint cu tine!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Buna seara fetelor , am sosit si eu de la lucru , de data asta mai tarziu . A fost o zi plina si obositoare .
Mandy este destul de nervoasa si destul de des , se tranteste pe unde apuca daca se supara , mai ales cand vreau sa o ajut cu ceva sau sa o feresc de pericol , sau daca nu are voie la ceva . Eu cred ca e normal .
Maine va scriu mai mult !

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 1 an

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Rici, bineinteles ca nu e normal! Dar are si el toane, cand nu-i convine nimic, mai ales daca e obosit. Oricum eu nu accept ca mai incolo sa faca circ prin magazine sau am vazut copii care se tranteau pe burta in parc ca nu vroiau sa plece, bine, erau mai mari, la vreo 2 ani. Dar acum astea sunt doar fitze, cum zicea si Shobo.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amaya spune:

Bubu, eu cred ca este foarte normal (acum am inteles la ce fel de "aruncat" te refereai)...perioada asta de fitze este de fapt o etapa normala in dezvoltarea lor si pentru varsta lor...acum incep sa-si manifeste personalitatea si sa incerce limitele parintilor...daca le merge, esti "fript" fiindca va continua cu "santajul", dar daca sunt inabusite, adica nu li se da importanta atunci incet-incet se potolesc...v-am povestit ca, la controlul de un an, pediatra ne-a avertizat de "crizele" astea si ne-a spus ca evolutia acestora depinde numai de reactiile noastre ca parinti si de taria nervilor nostrii...

Oana si bebe Andrei (18.02.2005)
www.desprecopii.com/forum/classdetail.asp?id=3233" target="_blank">Mai aproape de implinirea visurilor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Tomasa multumim si va asteptam in galerie.Daca i-ti mai ramane vre-un trandafiras galben cat de mic as vrea si eu unul.
Iustin nu mai vrea suzeta de cateva luni dar daca lui Tudor ii este asa draga eu zic sa il mai lasi putin si cand va incepe sa inteleaga mai bine gasesti tu o pacaleala.
Rachel multumesc pentru mail .In privinta regimurilor nu stiu ce sa-ti zic ca nu prea le tin dar eu cred ca mai repede si frumos slabesti facand miscare mai ales daca esti vegetariana.Eu maine sper sa fie frumos ca sa pot macar sa ies putin cu Iustin din casa si astept surpriza de la sot.

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Sirimie va asterptam si pe voi in galerie.Daca veniti sambata sigur ne vom intanli ca si eu am de gand sa-mi petrec dupa amiaza pe acolo.
Ixxi dar pe unde ne-ai lipsit atata vreme...?

Gabica mamica alaturi de Rebeca(11.12.2002) si Iustin(04.02.2005)
POZE

Mergi la inceput